Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Łąka niedaleko szkoły

Go down 
+16
Aiden West
Christopher Allen
Dakota Lupin
Nathan Collins
Nelly de Violine
Xavier Devers
SooAh Kwon
Christine Stephens
Samantha Drought
Charlie Caufield
Matt Claws
Miyafuji Rina
Alessia Tokisaki
Isobel Tokisaki
Mortimer Ivory
Gabriela Harrison
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Nathan Collins

Nathan Collins

Liczba postów : 766

Łąka niedaleko szkoły - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 2:39 pm

-I jesteśmy-powiedziałem rozglądając się.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 2:42 pm

-No i super. -powiedziałam chcąc wyswobodzić się z jego objęć.-Możesz mnie postawić bae
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

Liczba postów : 948

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 2:46 pm

Przyszłam na łąkę, zauważyłam Soo i tego blondyna, co do mnie się wtedy odezwał. Zdecydowałam się nie przeszkadzać im i położyłam się na plecach na trawie, spojrzałam w niebo i napawałam się uczuciem słońca na skórze.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 2:48 pm

Odstawiłem Soo na ziemię i rozciągnąłem się.Kątem oka zauważyłem dziewczynę z nad jeziora. Jak ona miała? Sarah? Sandra...Sophie? Ah, Sophie tak.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 2:49 pm

Usiadłam na trawie, nie rozglądając się i spojrzałam na Natha. -Siadaj -poklepałam miejsce obok siebie -Dziwnie się czuje jak tak nade mną stoisz...
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 3:01 pm

Roześmiałem się-Cieeekawe dlaczego-powiedziałem i usiadłem obok Soo.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 3:21 pm

-No nie wiem... Może. .hmm..-spojrzałam na niego sugestywnie.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 3:44 pm

Spojrzałem na nią-Kurwa!-powiedziałem robiąc facepalma-Zapomniałem o żelkach-mruknąłem poprawiając włosy.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 3:46 pm

Podskoczyłam i zapowietrzyłam się kiedy nagle wrzasnął. Myślałam że coś zrobiłam. -Nienawidzę cie.. -uszczypnęłam go w ramie. -Wieśniak...
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 4:02 pm

-Kurdupel-parsknąłem szturchając ją w ramię.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 4:59 pm

-Przestaniesz tak na mnie mówić? ! -krzyknęłam patrząc na niego wkurzona. -To takie zabawne? Jak chcesz to znajdź sobie wyższą dziewczynę! Natychmiast się jakaś znajdzie jak tylko usłyszą ze jesteś wolny!
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 5:33 pm

-Soo, uspokój się-powiedziałem marszcząc brwi. Położyłem swoją dłoń na niej-Po co tak krzyczysz? Przecież tylko żartuję. Twój wzrost jest uroczy. A moją odpowiedzią na "Wieśniak" będzie "Kurdupel". Jeśli nie chcesz abym tak na ciebie nie mówił to nie używaj wieśniaka-wywróciłem oczami.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 5:49 pm

-Tak jest. Przepraszam -powiedziałam oschle po czym wysunęłam się spod jego dłoni i obiema rękoma objęłam kolana, patrząc się przed siebie.-Przepraszam
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 5:54 pm

-Teraz nie za bardzo wiem za co przepraszasz-mruknąłem i położyłem się w kwiatach, a zaraz potem kichnąłem i podniosłem się przecierając nos.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 5:57 pm

-A wszystko..-Westchnęłam kładąc się na plecach. -Na zdrowie.-powiedziałam patrząc na chmury. -Chyba miałeś racje
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 6:00 pm

-Z czym miałem racje?-spytałem i zerwałem jeden z kwiatków i zacząłem wyrywać płatki.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 6:03 pm

-Z nami. Mam wrażenie jakbym wymusiła to na tobie,...
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 6:05 pm

-Nie wymusiłaś, przecież-parsknąłem rzucając gdzieś łodygę.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 6:08 pm

-Nie?-podniosłam się I spojrzałam na niego.-To dlaczego ze mną jesteś?
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 6:12 pm

-Boo coś do ciebie czuję? To nie jest oczywiste?-parsknąłem unosząc brew
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 6:16 pm

-Nie. Bo szczerze mówiąc póki co to tego nie odczułam. Fakt. Czuje się przy tobie dobrze i bezpiecznie. Zapominam o wszystkich zmartwieniach i problemach. Słuchaj... Oboje wiemy jak to jest. Wystarczy że pstrykniesz palcami a u twojego boku znajdą się o wiele ładniejsze, mądrzejsze i normalniejsze dziewczyny niż ja. Jeśli chodzi ci o to żeby mnie przelecieć to powiedz. -nabrałam powietrza -Tak. Zakochałam się w tobie. To już wiesz. Jeżeli jest to dla ciebie w jakiś sposób krępujące albo... poniżające, to wystarczy powiedzieć. Ja się mogę usunąć. Nie będę robić scen i problemów. Wystarczy słowo.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 6:42 pm

-Mówisz w tym momencie takie głupoty Soo-mruknąłem siadając normalnie-Jak sama zauważyłaś, mogę w każdej chwili mieć jakąkolwiek dziewczynę, ale większość z nich zachowuje się podobnie. Nie mogę z nimi popyskować, czy poobrzucać jedzeniem. Jeśli chodziło by tylko o przespanie, zrobiłbym to wcześniej. Nie jest dla mnie to krępujące. Dlaczego miałoby. Kocham cię Soo, okej? Jesteś moją dziewczyną. Nie ma niczego poniżającego w byciu z SooAh Kwon. Jesteś jedyna w swoim rodzaju.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 6:51 pm

Patrzyłam na niego jak skamieniała, słuchając tego co mówi. W końcu zamknęłam usta i zamrugałam kilkakrotnie. -Co?-chrząknęłam -Coś ty powiedział?
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 7:31 pm

-Słuchałaś mnie w ogóle?-spytałem unosząc brew. Chwilę potem położyłem się znowu pośród kwiatków-No co "Co"? Powtarzać się nie będę-parsknąłem patrząc w niebo.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 7:51 pm

Uśmiechnęłam się do siebie i popłakałam się po prostu. Nie mogłam się powstrzymać nawet jeśli bardzo tego chciałam. Schowałam twarz w dłoniach. Zawładnęły mną miliony uczuć jednocześnie. Oczywiście ze słuchałam. Dlatego chciałam się upewnić czy przypadkiem się nie przesłyszałam. Miałam nadzieję że to nie jest żart i mogę mu w pełni zaufać.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 8:08 pm

-Eej Soo-podniosłem się-Co ci...-wymamrotałem obejmując ją.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 8:12 pm

Płakałam w milczeniu, nie będąc w stanie odpowiedzieć mu od razu. Chwilę zajęło mi dojście do siebie ale w końcu objęłam chłopaka mocno.-Powiedz to. Ostatni raz. Juz nigdy nie będziesz musiał tego powtarzać. Te dwa słowa. Proszę
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 8:32 pm

-Kocham Cię Soo-powiedziałem całując ją w czubek głowy.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 8:37 pm

Zacisnęłam powieki spod których wypłynęły kolejne łzy. -Postaram się być normalna. Obiecuje. Będę robiła wszystko co mi każesz bez żadnego sprzeciwu. -powiedziałam wtulajac się w niego jak małe dziecko.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 8:43 pm

-Nie musisz być normalna-mruknąłem obejmując ją-Bądź sobą.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 8:50 pm

-Jeśli będę sobą to prędzej czy później stanie ci się krzywda. A jesteś ostatnią osobą której cierpienia bym chciała.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 9:00 pm

-Nic mi się nie stanie przecież-powiedziałem unosząc delikatnie jej podbródek-I nie wiem dlaczego płakałaś-mruknąłem patrząc na jej napuchnięte oczy i zaczerwienione policzki.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 9:05 pm

-Bo jestem głupia? -powiedziałam patrząc na niego. -Tak. To dlatego.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 9:10 pm

-Nie jesteś-mruknąłem i pocałowałem w usta-Nie jesteś głupia-powtórzyłem patrząc na nią.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 9:12 pm

-Nie jestem... Skoro tak mówisz. ..-musnęłam delikatnie jego usta i przez ułamek sekundy spojrzałam mu w oczy ale szybko znów spuściłam wzrok. To było męczące ponieważ nie mogłam ukochanej osobie spojrzeć normalnie w oczy przez co czasami robiło mi się głupio.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 4:12 pm

-Nie dlatego, że ja tak powiedziałem, tylko dlatego, że to prawda-powiedziałem uśmiechając się do niej.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 4:15 pm

Kiwnelam głową i nabrałam powietrza. -Możemy już wrócić do zamku? Wiem że to ja chciałam tu przyjść ale robi się zimno..
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 4:30 pm

-Okej-powiedziałem podnosząc się. Skrzywiłem się lekko-Eh może odpuścimy sobie przenoszenie ciebie na rękach?-spytałem patrząc na dziewczynę.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 4:33 pm

-Jasne. -powiedziałam po czym podnioslam głowę i zobaczyłam jego grymas. -Coś cie boli? -zapytałam łapiąc go za przedramie.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 4:36 pm

-Źle stanąłem i to tyle-wyjaśniłem i zacząłem iść-Ale nic mi nie jest. Potem użyję zaklęcia i będzie dobrze-powiedziałem
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 4:38 pm

-Zaczekaj.-pociągnęłam go za rękę, zmuszając do zatrzymania.-Coś z nią? Bardzo? Iść po pielęgniarkę? -mówiłam szybko chcąc się dowiedzieć co dokładnie z nim.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

Liczba postów : 948

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 4:53 pm

Obudziłam się, nie wiedziałam ile już tu tak byłam, ale poszłam wziąć prysznic do dormitorium.
NP: Dormitorium Dziewcząt (Gryffindor)
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 8:33 pm

-Po co skoro mogę zrobić to sam?-parsknąłem patrząc na nią- To tylko kostka. Można za pomocą zaklęcia to zrobić i będzie po problemie-powiedziałem
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 8:37 pm

-To nie jest TYLKO kostka. Boli cie. Mogłam cie tu nie ciągnąć...
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 EmptyPią Wrz 02, 2016 8:41 pm

-Nie obwiniaj się za coś, co stało się przypadkiem. To nie ty, stanęłaś źle tylko ja. A więc to moja wina, bo nie uważam-powiedziałem dalej na nią patrząc.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Łąka niedaleko szkoły   Łąka niedaleko szkoły - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Łąka niedaleko szkoły
Powrót do góry 
Strona 3 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Regulamin szkoły

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach