Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka Sala

Go down 
+28
Dakota Lupin
Katie Marow
Scarlett Dune
Sarah Miles
Luke McCartney
Nelly de Violine
Lissa Kamana
Isobel Tokisaki
James Shadows
Susan Affredge
Christine Stephens
Colette Shine
Ray Firewood
Raven Scoffer
Charlie Caufield
Preston Blue
Gabriela Rodriguez
Alessia Tokisaki
Annabelle de Violine
Lexy Tuan
Sophie Neveu
Samantha Drought
Gregory Martin
Noelle Morgan
Leticia Hale
Diana Blake
Nathan Collins
SooAh Kwon
32 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
AutorWiadomość
Charlie Caufield

Charlie Caufield

Liczba postów : 650

Wielka Sala - Page 16 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 7:54 pm

-Coooo-uniosłem brwi-Nie można tak-powiedziałem śmiejąc się.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:11 pm

- Tak sobie przypomniałam, że mi coś obiecałeś - powiedziałam patrząc w oczy Charliego.
Powrót do góry Go down
Lexy Tuan

Lexy Tuan

Liczba postów : 281

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:14 pm

-No okej...-powiedziałam wchodząc do WS wraz z Prestonem.
-Ale mówiłeś że nigdy w życiu w Londynie tak dobrze się nie bawiles. .Co się działo?
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:17 pm

-Co się działo? ! Ty pytasz co się stało? -powiedziałem kiedy usiedliśmy przy stole puchonow. -Tam się wszystko działo. Ale w końcu jedna z dziewczyn z Hogwartu mi uległa. I to chyba było najlepsze.. bo potem to..
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

Liczba postów : 766

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:20 pm

Wszedłem do Wielkiej Sali. Podszedłem do stołu Puchonów siadając naprzeciw Chris-Witam-powiedziałem patrząc na nich-Przeszkodziłem?
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:21 pm

- O, hej - powiedziałam patrząc na Natha -Nie, nie przeszkadzasz. 
Rozejrzałam się po sali i gdy zobaczyłam Prestona natychmiast zacisnęłam pięści.
Powrót do góry Go down
Charlie Caufield

Charlie Caufield

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:24 pm

-Chris?-spojrzałem na jej dłonie a potem spojrzałem tam gdzie patrzyła Chris-O co chodzi?-spytałem ponownie na nią patrząc
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:24 pm

- To ten debil - powiedziałam przytulając się do Charliego - To on się do mnie przystawiał.
Powrót do góry Go down
Lexy Tuan

Lexy Tuan

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:27 pm

-A potem to? Kim była ta wariatka? -zaśmiałam się.
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:31 pm

-Kojarzysz Soo? -zapytałem na co dziewczyna przytaknęła głową. -Trochę jej się wypilo w klubie.. zaczęła tańczyć na rurze. Jakich facet zaczął się do niej dowalac,  całować i obmacywac. W pierwszej chwili zdziwiłem się trochę ze tak po prostu się daje, dopiero potem zauważyłem że nie miała wyboru bo facet ja trochę uwieził. Zablokował ja. Szybko sobie poradziłem ale dziewczyna była ledwo przytomna. Nie sądziłem że aż tak piła.  Skoro nie do końca wiedziała co się dzieje.. no to.. szkoda byłoby w sumie nie wykorzystać. ..

Ostatnio zmieniony przez Preston Blue dnia Sob Wrz 17, 2016 8:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Lexy Tuan

Lexy Tuan

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:33 pm

-To znaczy? O czym ty mówisz. ..? Odprowadziłeś ją do Hogwartu prawda? -zapytałam. Zdziwiłam się że Soo dobrowolnie poszła z nim do łóżka. Jakoś. . Tak dziwnie.
-Skoro nie kontaktowała. .
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:36 pm

Słysząc imię dziewczyny momentalnie zacisnąłem zęby. Czyli to był on. Zacisnąłem pięści i podszedłem do tego szmaciarza. Stuknąłem go w ramię, a gdy ten się odwrócił z całej siły uderzyłem go w twarz-Pierdolony kutasie-wysyczałem wściekły i znowu go uderzyłem.
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:38 pm

Poczułem pukanie w ramie.-Tak? -Ledwo się odwróciłem a ktoś od razu dał mi w twarz. Odrzuciło mi głowę w drugą stronę.
-O co ci...-nie dokonczylem bo znów mnie uderzył.
-O co ci kurwa chodzi?! -zapytałem wstając i wycierajac krew z ust.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:40 pm

- Nath, nie! - wrzasnęłam, gdy uderzył Prestona. Z jednej strony należało mu się, ale z drugiej czemu miałby to robić?
Powrót do góry Go down
Charlie Caufield

Charlie Caufield

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:42 pm

-Co tu się...-nie dokończyłem obserwując jak Nathan bije Prestona.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:43 pm

- Charlie zrób coś - powiedziałam szarpiąc go za rękaw- Zrób coś!
Powrót do góry Go down
Lexy Tuan

Lexy Tuan

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:43 pm

Moja pierwsza reakcja na uderzenie Prestona przez Natha był krzyk. Po chwili jednak ogarnęłam się. Wygląda na to ze mu się należy. Tym bardziej po tym co usłyszałam.
-Nie widziałam tego. Uważaj tylko na nauczycieli.-rzuciłam do Natha i wyszlam z sali.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:49 pm

-Ty...Pierdolony...Zboczeńcu-warknąłem i co przerwę z całej siły uderzałem go. Miałem w sobie tyle złości. To przez niego. Widok płaczącej Soo...-Powinieneś się smażyć w piekle-syknąłem po raz kolejny go uderzając.
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:52 pm

Nie byłem w stanie nawet nic powiedzieć bo co chwila nadchodzi cios. Odsunąłem sie od chłopaka wycierajac rękawem krew z nosa i ust. -Odjebało ci?! -znów mnie uderzył. Nie wytrzymałem i oddałem mu z całej siły, przez co wylądował na ziemi.
-O chuj ci chodzi?!
Powrót do góry Go down
Charlie Caufield

Charlie Caufield

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:59 pm

-Okej-powiedziałem i wstałem z miejsca. Podszedłem do nich z zamiarem przerwania ich bójki, ale patrząc na Prestona zacisnąłem zęby. Podszedłem do nich i zerknąłem na Natha, który był na podłodze. Okeej? Słuchałem blondyna, a potem sam się odezwałem-A pamiętasz może Christine Stephens? Tutaj jej chłopak. Mam dla ciebie prezent-powiedziałem uśmiechając się, a potem z całej siły uderzyłem go w brzuch, bo twarz i tak miał już obitą, przez co ten zgiął się w pół.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 8:59 pm

-SooAh Kwon. Kojarzysz i poznałeś ją aż za bardzo-powiedziałem podnosząc się-Tak się składa kurwo, że właśnie przed tobą jest jej chłopak i bardzo chce ci rozpierdolić tą twoją krzywą mordę-dodałem i po raz kolejny go uderzyłem
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:02 pm

- Charlie! - wrzasnęłam patrząc, jak chłopak uderza Prestona w brzuch. Podbiegłam do chłopaków i stanęłam między nimi twarzą do puchona - Przestańcie!
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:02 pm

-Dwóch na jednego?! -krzyknąłem zgięty w pół. -Do Chris nic nie mam. Deski nie w moim stylu. -zdążyłem powiedzieć i dostałem od blondyna.-Widocznie słaby z ciebie chłopak skoro sama wlazła mi do łóżka. Może przed tobą otworzyła serce ale za to przede mną nogi.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:12 pm

Czy ja się przypadkiem nie przesłyszałam? O nie, tego nie zniosę. Niech sobie nazywa mnie deską, ale od Soo wara. 
Obracając się gwałtownie przywaliłam mu w nos, a następnie kopnęłam w brzuch. Gdy był zgięty w pół, rozbiłam mu talerz na głowie i mocno trzymając za włosy uderzyłam kolanem o jego czoło. Upadł, a ja zakończyłam symfonię cierpienia siarczystym kopniakiem piętą w krocze. Nie na marne wyszło mi trenowanie kickboxingu. Wyprostowałam się, otrzepałam i posłałam krukonowi całusa.
- Wytrzyj się - prychnęłam rzucając w niego paczką chusteczek.
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:16 pm

Po chwili zajęła się mną Chris. Najgorszy był chyba kopniak w krocze. Leżałem na ziemi chwile omal nie płacząc jak małe dziecko. Powoli, trzymając się krzesła, podniosłem się i spojrzałem na dziewczynę.
-Wiesz że przesadzilaś, prawda? -zapytałem łapiąc ja mocno za włosy. -Powinnaś trzymać się z daleka.-puściłem ją po czym wymierzyłem jej policzek, na którym został odcisk mojej dłoni.
Powrót do góry Go down
Charlie Caufield

Charlie Caufield

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:21 pm

Spojrzałem na chłopaka z wściekłością. Pchnąłem go na podłogę i wraz z nim upadłem, po czym zacząłem okładać jego twarz pięściami-Nie waż się jej więcej dotknąć-warknąłem
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:23 pm

-Jakbyś. . Nie zauważył. .. juz to zrobiłem. -powiedziałem zrzucajac go z siebie. Sam zacząłem go okladac pięściami. Wcześniej nawet nie ruszyłem Chris a ten dupek się na mnie rzuca.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:25 pm

Łatwo było popchnąć Prestona na ziemię, gorzej z odciągnięciem go od Charliego. Nie mogłam sobie z tym poradzić, więc chwyciłam talerz i rozbiłam go na twarzy krukona.
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:29 pm

Kiedy dostałem znów talerzem, na moment mnie zamroczylo. Podniosłem się z chłopaka i odwróciłem do Chris. Złapałem ją za szyję i przycisnąłem do ściany, unosząc lekko.
-Powiedziałem ci coś. . Uważaj sobie trochę bo możesz pożałować.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:31 pm

- I co, będziesz bił słabszych? - prychnęłam i kopnęłam go kolanem w krocze.
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:33 pm

Zacisnalem powieki w pierwszym odruchu omal jej nie puszczając.
-Przeprosisz teraz za to dziwko albo nie przeżyjesz. -zacisnąlem dłoń na jej szyi, ściskając mocno i uniemożliwiając jej mówienie i powoli oddychanie.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:34 pm

Nie mogąc nic powiedzieć uśmiechnęłam się i pokazałam mu fucka, a następnie wsadziłamu go w oko.
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:38 pm

Wrzasnąlem puszczając dziewczynę i łapiąc się za oko.
-Ty suko. .-wycedziłem przez zęby po czym uderzyłem ją pięścią w szczękę. Po raz drugi w życiu uderzyłem dziewczynę a teraz to mi już nie zależało.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:43 pm

Bezczynnie obserwowałem sytuację. Co ja robię?! Kurwa, ten jebany gnój skrzywdził Soo. Przed chwilą uderzył Chris. Używając jakiegoś zaklęcia odsunąłem go od dziewczyny i rzuciłem i impetem na stół, przez co poleciał. Znowu talerze potłuczone z mojej winy. Ups?
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:45 pm

Jęknąłem tylko, upadając na stół. Zaśmiałem się.
-No i co? Tak cie to zabolało? Ze dala mi dupy? A tobie nie? Była dziewicą wiec na pewno nie. -spojrzałem na blondyna.-Żałuj. Bo dawno nie ruchałem takiej
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:50 pm

Zacisnąłem zęby podchodząc do niego. Wziąłem dzbanek z kawą i wylałem na niego. Jaka szkoda, że była bardzo gorąca. Zaraz potem uderzyłem go w krocze z pięści. Splunąłem na niego-Chciała się zabić. Przez ciebie. Ty kurwo pierdolona zdychaj w piekle
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:53 pm

- Koniec - krzyknęłam stając między Prestonem i Nathem - To do niczego nie prowadzi, tylko pogarsza całą sytuację. Preston, cwelu, radziłabym ci wypierdalać w podskokach zanim cię wykastruję widelcem, a ty Nath, po prostu przestań.
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:53 pm

Wrzasnąlem znów, z powodu gorącej kawy a następnie uderzenia w krocze. Przechyliłem się na bok i znów zaśmiałem.
-Bij ile chcesz. Dobrze wiesz że jak dojdę do siebie to potem ona będzie dochodzić ze mną.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 9:54 pm

- Powiedziałam. Wypierdalaj. W. Podskokach - syknęłam.
Powrót do góry Go down
Charlie Caufield

Charlie Caufield

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 10:00 pm

Podszedłem do Chris i Natha po czym spojrzałem na Prestona. Uderzyłem go w szczękę tak jak zrobił to Chris. Zaraz potem odsunąłem się i spojrzałem na dziewczynę-Wszystko okej?
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 10:02 pm

- Tak mi się wydaje - mruknęłam wycierając krew z wargi. Mocno przytuliłam się do chłopaka.
Powrót do góry Go down
Preston Blue

Preston Blue

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 10:08 pm

Zsunalem się ze stołu i stanąłem na nogach, trzymając się za brzuch.
-Żałuj. . Ale nie trać nadziei. Wygląda na taką, która daje każdemu. -zaśmiałem się do blondyna pp czym powoli wyszedłem z WS.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 10:13 pm

- Nie wierzę w to, co się tu stało - powiedziałam mocniej przytulając Charliego - Jesteście cali?
Powrót do góry Go down
Charlie Caufield

Charlie Caufield

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 10:15 pm

-Tak, wszystko jest okej-powiedziałem obejmując ją
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 EmptySob Wrz 17, 2016 10:16 pm

Pocałowałam go w policzek i uśmiechnęłam się - Nie musiałeś go atakować - mruknęłam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 16 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka Sala
Powrót do góry 
Strona 16 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Wielka Sala
» Wielka Sala
» Wielka Sala
» Wielka Sala
» Wielka Sala

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Parter-
Skocz do: