Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Dziedziniec Wieży Zegarowej

Go down 
+12
Gregory Martin
Raven Scoffer
Noelle Morgan
Sophie Neveu
Mortimer Ivory
Samantha Drought
Nelly de Violine
Matt Claws
Alessia Tokisaki
Miyafuji Rina
Christine Stephens
Admin
16 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Sophie Neveu

Sophie Neveu

Liczba postów : 948

Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Sie 31, 2016 10:55 pm

- Dziękuję - uśmiechnęłam się szeroko do niej.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

Liczba postów : 578

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 1:37 pm

-O! Taką Śophie uwielbiamy! Uroczą i roześmianą! Tak trzymaj! Co robimy? Chcesz gdzieś iść?
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 1:44 pm

- Może do Wielkiej Sali? Chłodno tu... - odwróciłam się i znów kichnęłam.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

Liczba postów : 578

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 01, 2016 1:46 pm

-MSZ racje. Chodź. Jeszcze się przeziębisz. -Wzięłam dziewczynę za rękę i ruszyłyśmy do WS
NEXT: WS
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 6:35 pm

Weszłam na dziedziniec i usiadłam sobie tam gdzie zawsze wygodnie. Odetchnęłam świeżym powietrzem.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

Liczba postów : 272

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 6:42 pm

-Woaah, tu o wiele lepiej niż na Wielkiej Sali-powiedziałam siadając obok Sophie. Poczułam słodki zapach jej perfum, dziwne, że nie czułam go wcześniej...Chociaż, na WS było jedzenie, więc może potrawy? Wtf Raven o czym ty myślisz?
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 6:46 pm

- Tak. Jest spokojnie, cicho, pięknie pachnie. Takie też otoczenie natury, jest gdzie usiąść... - przerzuciłam włosy na jedno ramię. Czułam się już luźniej w towarzystwie Raven.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 7:03 pm

-Dokładnie-westchnęłam patrząc w niebo. Nie za bardzo wiedziałam, po raz kolejny co powiedzieć, więc zamilkłam.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 7:04 pm

- To miejsce mnie uspokaja. Tu pomogła mi też Noelle, mam wspomnienia gdy tu przychodzę. W końcu zdobyłam przyjaciółkę - uśmiechnęłam się i wróciłam spojrzeniem do ziemi.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 7:08 pm

-Ciekawe, jak to jest mieć przyjaciela-powiedziałam i dalej patrzyłam w niebo.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 7:13 pm

- Nie wiesz? - zmarszczyłam brwi znów patrząc na nią. Lekko ją szturchnęłam ramieniem. - Ciekawe? Zaspokajasz swoją ciekawość właśnie! Halooo, to ja, pierwsza miłooooość! - zaczęłam machać ręką i spaliłam buraka zdając sobie sprawę ze swojej gafy, momentalnie przestałam machać. - pierwsza przyjaciółkaaaa! - spróbowałam poprawić swoją gafę.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 7:24 pm

-Mhhhm-mruknęłam nie za bardzo zwracając uwagę na jej pomyłkę. Każdy popełnia jakieś błędy.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 7:25 pm

- No to no... Masz przyjaciółkę, haloooo - powiedziałam cicho, spokojnie siedząc obok niej.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 8:16 pm

-No niby mam-odparłam cicho-Prędzej czy później to się i tak posypie. Jak każda inna znajomość ze mną-mruknęłam kopiąc kamyk, który był obok mojego buta.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 8:18 pm

- Nie, jeśli Ci zależy na tej znajomości - spuściłam wzrok na swoje odsłonięte kolana. Próbowałam by nie było widać po mnie smutku, polubiłam ją mocno.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 9:37 pm

Uniosłam głowę i spojrzałam na Sophie. Przysunęłam się do niej i objęłam jedną ręką. Widziałam ból na jej twarzy-Nie umiem za bardzo pocieszać...-powiedziałam cicho i spojrzałam na nią-Ale może ta znajomość wypali? Nie wiem, w sumie to zależy chyba od ciebie-dodałam niepewnie patrząc na jej twarz.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyWto Wrz 06, 2016 10:02 pm

- Ja chcę z Tobą spędzać czas, bylebyś Ty chciała, Raven. Nie chcę być sama, chcę mieć do kogo się odezwać - oparłam głowę o jej ramię.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 5:28 pm

Zdziwiło mnie, zachowanie dziewczyny...Tak to się robi? Nie wiem-Chcę-odparłam cicho patrząc na nią.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 5:30 pm

- Gdyby nie Noelle, Lexy, Chris, zrobiłabym wszystko by wrócić do domu, do znajomych, by nie czuć się samotna, totalnie tu niepotrzebna jak jakaś niemota bez przyjaciół... Zresztą, i tak w domu nie jest już jak dawniej - wbiłam wzrok w ziemię.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 6:16 pm

-Ja myślałam, że jak pojadę do Hogwartu będzie inaczej, a tu podobnie jak w domciu-parsknęłam poprawiając włosy-Chociaż cieszę się, że nie muszę widzieć Meduzy.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 6:52 pm

- Meduzy? - spojrzałam na nią unosząc brew.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 7:14 pm

-Pieszczotliwe określenie mojej macochy-wyjaśniłam uśmiechając się.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 7:15 pm

- Ah... Rozumiem. Czyli Tobie też rodzina się rozpadła? - zapytałam i momentalnie z plaskiem zatkałam sobie usta. - Wybacz, nie powinnam... - przygryzłam wargę.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 7:18 pm

-Czy się rozpadła? W sumie można tak powiedzieć-wzruszyłam ramionami. Spojrzałam na nią-Co nie powinnaś? Poznajemy się przecież-zaśmiałam się
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 7:19 pm

- No w sumie... Racja - kiwnęłam głową niepewnie, objęłam ją mocno. - Przykro mi.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 7:24 pm

-Mi w sumie nie-stwierdziłam również obejmując dziewczynę.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 7:26 pm

- Nie wiem czemu, ale przy Tobie czuję się bezpiecznie, lepiej i przyjemnie mi - westchnęłam.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 8:16 pm

-Mi również-uśmiechnęłam się i objęłam ją, delikatnie kciukiem jeżdżąc po plecach.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 8:18 pm

Poczułam przyjemne dreszcze. Czemu tak na nią reagowałam?... Tak objęta i skulona nawet ja czułam swoje perfumy. Wtuliłam się w nią, mimo że tak krótko ją znałam.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 9:36 pm

Czułam jak Sophie się we mnie wtuliła. Dosłownie jakbym w ramionach trzymała małą kruszynkę. Uśmiechnęłam się i patrzyłam przed siebie.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 9:37 pm

- Nie jest to problem? - zapytałam niepewnie, słuchałam bicia jej serca.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 9:49 pm

-Hm?-spytałam, a raczej mruknęłam mrugając. Nie miałam zielonego pojęcia, o czym mówi Sophie.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 9:50 pm

- Nie jest to problem jak się tak w Ciebie wtulam? - zapytałam niepewnie, bawiłam się kosmykiem swoich włosów.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 9:55 pm

-Nie, dlaczego?-spytałam i zaśmiałam się cicho.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 9:57 pm

- No... Nie każdemu musi pasować to, prawda? - zaśmiałam się nerwowo, patrzyłam na ziemię.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 9:59 pm

-Mi nie przeszkadza-powiedziałam uśmiechając się i przytuliłam ją.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 10:00 pm

- To dobrze - uśmiechnęłam się i wtuliłam mocniej. - Podobają mi się Twoje perfumy.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptySro Wrz 07, 2016 10:04 pm

-Zapach cynamonu jest moim ulubionym-powiedziałam wesoło.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 08, 2016 5:38 pm

- Gdzieś chyba mam pefrumy cynamonowe. Trafiłam na nie w La Rochelle gdy byłam na wakacjach u dziadków - zmarszczyłam brwi w zamyśleniu. - Musiałabym poszukać w kufrze.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 08, 2016 5:44 pm

-Nie musisz szukać. Teraz też dobrze pachniesz-wypaliłam bez namysłu, a następnie miałam ochotę przywalić sobie, za to co powiedziałam. Przy Sophie nie kontrolowałam tego, co mówię.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:05 pm

- Dziękuję, to miłe - uśmiechnęłam się do niej czarująco. - Twój zapach też lubię. Mam wrażenie, że jesteś spięta.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:16 pm

-Wydaje ci się-stwierdziłam śmiejąc się.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:18 pm

- To dobrze - westchnęłam, odczułam silną potrzebę zrobienia czegoś. Ngdy wcześniej nie byłam w związku, ale kierowałam się sercem. Usiadłam jej na kolanach - mogę?
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:26 pm

-Jasne-odparłam patrząc na to, co Sophie robi.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:26 pm

Usiadłam wygodniej i oparłam się o nią. - Tego mi brakowało.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Dziedziniec Wieży Zegarowej
Powrót do góry 
Strona 3 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Korytarz dziedzińca Wieży Zegarowej
» Wybrukowany dziedziniec
» Sowiarnia w Wieży Zachodniej

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Tereny zamkowe oraz przyzamkowe-
Skocz do: