Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wieża zegarowa

Go down 
4 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorWiadomość
Dasom Choi

Dasom Choi

Liczba postów : 409

Wieża zegarowa - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 11:35 am

— Teraz to juz na pewno nie zasnę...— mruknelam i polozylam sie na boku, podpierając sie na łokciu.
— Alaaaaaaric... Wiesz ze ja cie kocham prawda?
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

Liczba postów : 404

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 11:41 am

- Powiedz to tak za 2h wtedy usłyszy, albo inaczej będzie chciał usłyszeć - zaśmiałem się, widząc że kotek opuszcza uszka.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 11:43 am

— W sensie ze sie obraził?— zapytałam znow siadając.
— No nie obrażaj się... Juz nie bede ci kichać w pyszczuś...
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 11:47 am

- Nie - zaśmiałem się - on chyba nawet nie wie, że może to zrobić - mruknąłem
- Po prostu nie mógł spać w nocy i odsypia w dzień - dodałem, dla jasności
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 11:49 am

— O..— powiedziałam i sciszylam głos.
— Dlaczego nie mogł spac?— zapytałam ciekawa.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 11:52 am

- Nie wiem, nie powiedział mi - odparłem sarkastycznie.
- Dasom czy twój zwierzak mówi Ci dlaczego czasami nie może zasnąć? - spytałem
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 11:56 am

— A czy ty musisz byc taki popierdolony?— zapytałam.
— Myślałam ze cos cie działo ze kociak nie mógł spac. — przewróciłam oczami.
— I tak. Moj zwierzak mi mowi takie rzeczy.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 12:00 pm

- Ciekawe jak Ci to mówi - odparłem, zamykając oczy
- Wiem tylko że wypatrywał czegoś za oknem, więc siedział od 22 do 9 przy oknie, jedynie o 2 zszedł by coś zjeść - mruknąłem
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 12:08 pm

— Normalnie. — odparlam.
— Ciekawe skad ty to wiesz...— mruknelam wzdychając i patrzac na kretyna.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 12:25 pm

- Normalnie - powtórzyłem po niej - też nie spałem - dodałem.
Dziwne w tym wszystkim było to, że niczego tam nie widziałem, ale ile razy próbowałem uspokoić Alarica, tyle razy ten mnie ignorował, patrząc w dal.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 12:36 pm

— Aha. — odpowiedziałam i zamilklam patrzac na kota.
— Moze znalazł sobie tam jakas super kocice
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 12:42 pm

- Problem w tym, że nikogo, ani niczego tam nie było - odparłem.
Uchyliłem oko i popatrzyłem na kotka. Przynajmniej jedno z nas jest zawsze najedzone.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 12:44 pm

— Moze było. Ale ty tego nie widziałeś. — powiedziałam wzruszając ramieniem. Usiadłam po turecku i przeciągnęłam sie z mruknięciem.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 12:47 pm

- Nie było - odparłem - chyba lepiej wiem skoro wyszedłem na dwór - dodałem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 1:04 pm

— Jezu ale ty jestes głupi i ograniczony. — prychnelam unoszac brew.
— No ale to juz twoj problem. Na szczescie.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 1:07 pm

- Jedynym ograniczonym człowiekiem tutaj jesteś tu - odparłem.
- Masz rację, na szczęście mój kot i mój problem - westchnąłem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 1:08 pm

— No nie. To ty jestes ograniczony bo nawet nir rozumiesz co sie do ciebie mowi bezmózgi pajacu. — powiedziałam.
— Taaaa... Współczuje mu
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 1:13 pm

- Widzę lepiej niż Alaric, więc chyba nie ja jestem tym ograniczonym - odparłem.
- Jak widzisz nie narzeka - mruknąłem i popatrzyłem na puszystą kuleczkę, która się budziła.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 1:27 pm

— Nie sądze. — powiedziałam. On naprawde nie rozumiał o czym mowilam.
— Bo jest jeszcze mały i nie wie ze jego właściciel to impotent bez czesci mózgu
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 1:34 pm

- Twój zwierzak pewnie i tak nie może Cię znieść, więc wyżywasz na mnie - mruknąłem.
Uśmiechnąłem się do kotka, który już zaczął się przeciągać.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 1:38 pm

— Tak. Zapewnię teraz wiesza sie w zakazanym lesie...— odparlam.
Pisnelam cicho, widzac jak Alaric sie przeciąga. Uroczy zwierzaczek.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 1:42 pm

- Biedaczysko - mruknąłem cicho.
Gdy maluszek przestał się przyciągać, rozejrzał się dookoła, a następnie znów położył, tym razem wpatrując się w dziewczynę.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 2:02 pm

— Taak... Tez mi jej zal. — odparlam.
Uśmiechnelam sie do kociaka patrzac w jego ciemne ślepia. To chyba najgorszy rodzaj alergii. Gdy cos bardzo lubisz ale ci tego nie wolno...
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 2:11 pm

- Masz psa czy sowę? - spytałem, widząc, że Alaric się podnosi i chce iść do dziewczyny, pokręciłem tylko głową. Kotek od razu zrozumiał o co mi chodzi i tym razem usiadł przy mnie, nadal przypatrując się dziewczynie.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 2:13 pm

— Psa. — odpowiedziałam i uśmiechnelam sie do kota gdy zaczął isc w moja stronę. Jednak po geście chłopaka, zwierzątko cofnęło sie z powrotem. Spojrzałam na niego ze smutkiem.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 2:22 pm

- Psy są fajnymi zwierzakami - mruknąłem, ale widząc spojrzenie Alarica roześmiałem się - ale kotki lepsze - dodałem, drapiąc go za uchem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 2:27 pm

— Sa bardzo wierne. I nie wiem jak inne ale moja jest strasznie kapryśna. — odparlam. Zazdrościłam mu kociaka. Zawsze chciałam mieć kota ale... Ale kochałam swoja psinę całym serduszkiem.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 2:48 pm

- No właśnie widzisz psy są wiernymi zwierzętami, nie to co niektóre - odparłem patrząc na kotka, który od razu się podniósł i zaczął powoli iść do Dasom.
- Dlaczego nie ma jej z Tobą? - spytałem, patrząc caly czas na kotka, który był coraz bliżej dziewczyny.
- Maluchu nie sądzę - powiedziałem do kota. Dopiero gdy dziewczyna kichnęła, ponownie podszedł do mnie, jednak obrucił się tyłem, zarówno do mnie jak i brunetki.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 2:52 pm

— Nie wiem. — odparlam. — Pewnie nie ma ochoty ze mna siedzieć...— powiedziałam i uśmiechnelam sie szeroko gdy Alaric ruszył do mnie. Gdy był blisko, kichnęłam nagle mimo iż staram się tego nie robić.
— chyba się obraził.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 2:58 pm

- Ale nie na ciebie - odparłem
- Raczej strzelił focha - mruknąłem cicho i usiadłem, by móc pogłaskać pupila. Gdy tylko poczuł, że go głaszczę, od razu się odwrócił, a następnie wcisnął łepek pod moją dłoń.
- Widzisz mówiłem - dodałem
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 3:08 pm

Patrzyłam na kota jak oczarowana.
Był taki potulny i przytulaśny.
— Ile ma lat?— zapytałam ciekawa, szukając po kieszeniach materiałowej maseczki na usta.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 3:30 pm

- Niecały rok - odparłem, spoglądając na dziewczynę.
Nie wiem co bym zrobił bez tego kota. Niekiedy zachowuje się jak pies i mimo iż wie, że zawsze dam sobie radę z drugim osobnikiem i tak mnie ostrzeże.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 3:33 pm

W koncu wydobylam pastelowo różowa maseczkę z grubego materiału i założyłam ja zasłaniając zarówno nos jak i usta.
— Hej Alaric. Chcesz sie poprzytulać?— zapytałam poruszając brwiami. Dopoki nie wdycham tej sierści jest okej. Chyba.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 3:45 pm

Na słowa dziewczyny puchata kulka nawet nie drgnęła. Uroczo gdy ktoś się Ciebie słucha. Cały czas głaszcząc malucha, popatrzyłem na dziewczynę.
- Jesteś pewna? - spytałem widząc ja z maską na twarzy o mało nie wybuchnąłem śmiechem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 3:47 pm

Troche mi mina zrzedla gdy kot mnie olał. Smutno.
— No tak. — powiedziałam. — No juz. Zaśmiej sie. No. Zesraj sie.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 3:50 pm

Popatrzyłem wraz z Alariciem ma dziewczynę.
- Jak zacznie kichać, wracasz - mruknąłem na co kot się zgodził i nim się obejrzałem już wtulał się w dziewczynę.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 5:36 pm

Zapiszczałam cicho, prawie jak rozbawiony goluśki niemowlak.
Wzięłam kota na rece i przytuliłam go mocno ale tak zeby nie uszkodzić. Troche mnie zakręciło w nosie ale z całych sił nad sobą panowałam bo kotek musiałby sobie isc.
Kocisko mruczało zadowolone a ja razem z nim.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 5:45 pm

Gdy tylko Alaric podszedł do dziewczyny, ta zaczęła piszczeć jak nienormalna. Ja rozumie, że on jest malutki, słodki ale żeby aż tak?
Dziwne było słyszeć jak oboje mruczą, no u kotka to normalne, ale u dorosłej dziewczyny raczej nie.
Z nudów skupiłem się na pogodzie, kontrolując ją. Na niebie pojawiły się ciemne chmury, które wyglądały, jakby zaraz miało z nich padać. Na razie zaczęło jedynie grzmieć, więc było przyjemnie, ale chwila nieuwagi i mógłby lunąć niezły deszcz.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 5:53 pm

Gdy tylko usłyszałam grzmot, zamilklam i spięłam sie w sobie. Spojrzałam ponad kotem na niebo po czym podniosłam sie lekko i na kuckach przesunęłam się pod gruby drewniany pal i oparłam się o niego plecami i podciagnelam kolana by ułożyć kota miedzy klatka piersiowa a udami.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 6:04 pm

- Boisz się burzy czy ulewy? - spytałem, trzymając dłoń w połowie uniesioną.
Widziałem jak dziewczyna się cofa do tyłu wraz z lekko zdezorientowanym kociakiem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 6:13 pm

— Kto powiedział ze sie czegoś boje?— zapytałam drapiąc kota po brzuszku.
Ten zaczął sie rozkosznie przeciągając i rozciągając pokazując mały, różowy języczek.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 6:16 pm

Skoro twierdziła, że się niczego nie boi, opuściłem gwałtownie rękę i rozpętałem burzę na niebie. Tylko osoba oddalona od Hogwartu o kilkadziesiąt kilometrów, mogła zobaczyć, że burza obejmuje jedynie Hogwart i pobliskie jego części.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 6:22 pm

Krzyknęłam, kulac sie z kotem w ramionach, gdy niebo zaczęło rzucać błyskawicami.
Rozpłakałam sie w ciszy, trzęsąc się jak osika. Kot probowal... W sumie to nie wiem co... Ale ciagle trącał mnie pyszczkiem od dołu w brodę.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 6:30 pm

- Mówiłaś, że się nie boisz - odparłem zrezygnowany, patrząc na dziewczynę.
Popatrzyłem na niebo i jeszcze przez chwilę wsłuchiwałem się w burzę, a następnie, machnąłem ręką i odpędziłem chmury. Najlepsze było to, że to Alaric starał się uspokoić dziewczynę, a nie ona go. Taki mały a się nie boi, nie dobrze, nie ma czym go straszyć.
Widziałem cały czas jak puchata kulka swoim pyskiem ocierała się o podbródek dziewczyny.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 EmptyNie Wrz 24, 2017 6:54 pm

Zignorowałam słowa chłopaka. I tak bedzie się naśmiewał i tak. Wiec nie mam po co sie odzywać. Burza szalała przez jakas chwile. Nie mogłam sie opanować. Gdy w koncu zapanowała cisza, nie drgnelam nawet. Jakby burza miała wrócić jesli to zrobie. Poluznilam jedynie uścisk przez co kot wsadził głowę w dekolt bluzy i na moment znieruchomiał.
Najwyraźniej wyczuł tam ciepło bo juz sekundę pozniej wpychał sie tam cały. Gdy sie zablokował z tyłkiem na wierzchu, lekko go pchnelam by wpadł do srodka. Obrócił sie i wychylił łeb rozglądając się jakby z triumfem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wieża zegarowa   Wieża zegarowa - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Wieża zegarowa
Powrót do góry 
Strona 3 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Wieża Astronomiczna
» Wieża Cieplarniana