Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Schody wzróżbiarstwa

Go down 
AutorWiadomość
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 136

Schody wzróżbiarstwa Empty
PisanieTemat: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptySob Cze 11, 2016 1:05 pm

Klatka schodowa znajdująca się w Szkole Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie, należała do jednych z najdłuższych w szkole. Znajdowała się na siódmym piętrze, prowadziła do Wieży Północnej. Na szczycie schodów jest drabina, która prowadzi do klasy wróżbiarstwa. napisał:
http://pl.harrypotter.wikia.com/
Schody wzróżbiarstwa Divination%2BStairs
Powrót do góry Go down
https://hogwartforum.forumpolish.com
Admin
Admin
Admin

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 12:44 pm

Dexter wczlapal się na stopnie wyżej osadzone. Tak w razie czego.
- Więc... co do Twojego problemu. Dostałeś mapę zapewne. Najlepszy jest opuszczony dom niedaleko Bijacej Wierzby. Ja się tam też zapuszczalem, więc w razie czego mów... gdybym miał Cię zaprowadzić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 12:49 pm

Spojrzałem się na niego dość dziwnie. Aż tak łatwo się o tym dowiedzieć? Może powinienem deponować jednak tajemnice w ludziach? Było by to bardzo przydatne w niektórych przypadkach. Wciąż spoglądałem na niego jakby ktoś ukradł mi tajemnice. - Dobrze... - Odpwiedziałem nieśmiało. Nie umiałem o tym gadać z większością osób. Głupio mi zawsze było. - Rodzice mi mówili o przejściu w bijącej wierzbie. Też kiedyś tutaj byli. Ale dość dawno.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 12:58 pm

- Dyrektorka powiedziała mi o tobie z jednego powodu... Proszę, nie przestrasz się... - Dexter podniósł się i przeszedl trochę wyżej. Chciał zrobić więcej miejsca dla chłopaka. W razie gdyby chciał uciec. Ciało opiekuna Hufflepuffu zaczęło się zmieniać w ciało wendigo. Gdy przemiana się skończyła uniosl wzrok na ucznia. Brunet musiał się lekko pochylac aby zmieścić na schodach. Schody wzróżbiarstwa Wendy010
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 1:02 pm

Szczęka mi odpala aż do schodów. Nie jestem pewnien ale chyba przy okazji poturlała się w dół. Co zrobić? Bo bać to się boję. Duży ładna bestyjka. Nie zbyt jest to pocieszne... Zrobiłem jeden krok w tył. Kurwa! To są schody. Zaryłem w dół. Wszystko zaczęło fajnie wirować, a może to ja wirowałem a świat stał w miejscu. Stoczyłem się do najbliższej wnęki na okno iw nią uderzyłem. Okna plus kraty. Pomagają. - Proszę pana? - Spojrzałem się na kręcący obraz przedomną.- Szanuje wszystko, ale wygląda Pan trochę strasznie a mnie wszystko boli. Nie będę uciekał. - Zkapitulowałem. Nie przerażał mnie aż tak bardzo. Choć ciarki mnie przechodziły. Pierwsze spotkania zawsze są najgorsze. Choć te zw schodami takie same...
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 1:08 pm

Chłopak niesamowicie głośno spadł ze schodów. Zatrzymał się na jednym z okien. Dexter natychmiast wrócił do swojej zwykłej postaci i pobiegł do niego. Podniósł go, sprawdzając czy wszystko gra.
- wybacz... - szepnal, patrząc mu z bliska w oczy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 1:11 pm

Spojrzałem się na niego, a moje ciało się trzęsło. Boże jak mnie wszystko bolało. Bóg mi nie chciał pomóc, inaczej by nigdy nie dopuścił do stworzenia schodów. Westchnąłem patrząc w oczu chłopaka trochę z dołu. - Pyta się Pan czy jedzonko się nie poobijało za mocno? - Powiedziałem to tonem do żartów. Nie mógł inaczej tego odebrać. - Jak zawsze wszytko mnie boli i będę miał masę siniaków, ale bez obaw po sobocie nie będzie żadnego śladu.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 2:06 pm

Uśmiechnął się lekko na żart ze strony chłopaka. Czyli nie było tak źle. Przygarnal Lyrosa ramieniem i oparł plecami o siebie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 3:41 pm

Oparłem się o niego gdy mnie podnosił. Podniósł trochę zbyt wysoko i stałem na palcach. - Dam radę dojść sam. Boli, ale nie narzekam. - Uśmiechnąłem się. Jak mnie cholernie wszystko bolało. - W sumie zakładając że nie zlecę z nich drugi raz, ale chyba też bym się podniósł i doszedł do dormitorium. - Wesolutko gadałem z nim jak z ziomkiem z pokoju.
Powrót do góry Go down
Admin
Admin
Admin

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 4:22 pm

- Coś czuję, że byś zleciał ponownie... - odparłem - chodź, wierzę w twoje... możliwości. Kto wie. - zaśmiał się i obejmując go w pasie zaczął z nim powoli schodzić ze schodów - Jeśli nie chcesz spędzać pełni sam, powiedz. Wendigo nic nie zrobisz. - wyszedłem z pomieszczenia i dalej go trzymając zaprowadziłem do dormitorium chłopaków.

~~ następny post w dormitorium chłopców Gryffindoru ~~
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 4:29 pm

Zarumieniłem się i poszedłem z nim. Wspólna pełnia z innym potworkiem jak uroczo! Dość szybko do mnie dotarło że to po prostu głupie. Ehhhhh, nie idę na obiad, a zamiast tego chyba będę planował pójść do łóżka. - Do dormitoriów dam radę wejść sam. Obiecuję na słowo Harcerza.

~~ następny post w dormitorium chłopców Gryffindoru ~~
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa EmptyWto Cze 14, 2016 4:44 pm

Chłopak stał tam jakiś czas, nie mógł uwierzyć w to co się stało. Ten mężczyzna zmienił się w tamtą makabrę, już chciał biec gdy Lyros spadał, ale z przerażenie nie mógł się ruszyć. Zastanowił się co powinien zrobić i doszedł do wniosku że nikomu nic nie powie. Za mało wiedział w tej chwili by zdecydować się. Rozejrzał się i poszedł w kierunku Wielkiej Sali.

Następny post w Wielkiej Sali.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Schody wzróżbiarstwa   Schody wzróżbiarstwa Empty

Powrót do góry Go down

Schody wzróżbiarstwa
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Siódme piętro-
Skocz do: