Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Londyński park

Go down 
+7
Samantha Drought
Matt Claws
Miyafuji Rina
SooAh Kwon
Isobel Tokisaki
Diana Blake
Admin
11 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 136

Londyński park Empty
PisanieTemat: Londyński park   Londyński park EmptyPią Cze 24, 2016 5:17 pm

Szukasz cienia? Masz ochotę się wyciszyć i spędzić trochę czasu z naturą? Zachęcamy do odwiedzenia londyńskiego parku! Chwila odpoczynku od zgiełku codziennego życia na pewno ci się przyda!

Londyński park Londyn_img_4234_e3gfxhz6nk
Powrót do góry Go down
https://hogwartforum.forumpolish.com
Diana Blake

Diana Blake

Liczba postów : 333

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPią Cze 24, 2016 8:16 pm

Usiadłam na jednej z ławek i patrzyłam na otaczający mnie krajobraz oraz ludzi, którzy koło mnie przechodzili. Skrzyżowałam ręce. Zaczynało być chłodniej niż wcześniej.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPią Cze 24, 2016 8:20 pm

Po drodze do hotelu zauważyłam park. Piękny... Weszłam do niego i zaczęłam spacer. Nie zauważyłam, że przechodzę obok Diany Blake. Pechowo wtedy się potknęłam o własne nogi i starałam się złapać równowagę skakając z miejsca na miejsce aż poleciałam na kogoś kto siedział na ławce i wylądowałam z tym kimś na trawie. Pod dłońmi czułam piersi, samą głowę miałam na podbrzuszu. Uuuuh... Znów Isobel robisz się groźna dla otoczenia... Pomyślałam zakłopotana sytuacją. Zaraz przeproszę za ten czysty przypadek, ale gdy podniosłam głowę by spojrzeć na tą osobę, zbielałam ze strachu totalnie. Zamarłam nie mogąc nic powiedzieć. To... Diana... Isobel, zabierz te dłonie z jej piersi! Tak... Żebym mogła się w ogóle jakoś ruszyć... Cholera... Ochrzaniałam sama siebie.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPią Cze 24, 2016 8:46 pm

Weszłam do parku ze słuchawkami w uszach. Idąc lekko tanecznym krokiem zobaczyłam bardzo... ciekawa sytuacje... Mianowicie Isobel trzymającą opiekunkę Ślizgonów... za piersi. Co tu się. .. Uśmiechnęłam się tylko i krzyknelam przechodząc obok nich. -Dzień dobry pani profesor! Miłego. .. wypoczynku.-uśmiechnęłam się i minęłam je nie czekając na odpowiedz. Usiadłam dopiero na drugim końcu parku, w cieniu, tam gdzie było najmniej ludzi.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPią Cze 24, 2016 8:52 pm

Wstałam cała drżąc, wybiegłam z parku. Po drodze zauważyłam klub LGBTI. Udało mi się dostać do środka, cudem.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

Liczba postów : 433

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPią Cze 24, 2016 10:24 pm

Usiadła na ławkę, którą sobie upatrzyła. Wyjęła szkicownik. Po kilku minutach zauważyła nauczycielkę siedzącą na innej ławce. Przyglądała jej się co jakiś czas, w między czasie szkicując coś.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

Liczba postów : 433

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPią Cze 24, 2016 10:51 pm

Siedziała i szkicowała. Kiedy się znudziła poszła do hotelu. Minęła po drodze nauczycielkę.
- Konban wa sensei. - Powiedziała przechodząc obok.

NP: Hotel
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPią Cze 24, 2016 10:57 pm

Kiedy zrobiło się ciemno, wstałam z ławki i wróciłam do hotelu.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Liczba postów : 709

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptySob Cze 25, 2016 6:43 pm

Postanowiłem przejść się po parku. Jest tutaj tak pięknie! Nie zwiedzałem jeszcze Londynu. Usiadłem pod drzewem i wpatrywałem się w chmury.p
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:18 pm

Postanowiłem się przejść. W końcu jutro czekają mnie zajęcia. Kiwałem głową w rytm muzyki. Tutaj też jest wspaniale...
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:18 pm

Znalazłam. .. Jego. Usiadłam obok niego na ławce. -Pogadamy?
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:28 pm

Wyciągnąłem jedną i popatrzyłem na nią z ukosa- A mamy o czym?-mruknąłem ściszając piosenkę. Oparłem się wygodniej i westchnąłem nie patrząc na nią.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:30 pm

-to zależy. . Czy to co powiedziałeś to prawda. ..
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:35 pm

-Jeśli uważasz, że to co powiedziałem nie jest prawdą, to nie mamy o czym rozmawiać- stwierdziłem i włożyłem słuchawkę do ucha.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:37 pm

Klepnelam go w ramię. -mowie do ciebie!
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:40 pm

Wyciągnąłem słuchawkę i spojrzałem na nią-Czego w takim razie, chcesz?-powiedziałem chłodno.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:43 pm

-Ciebie.- powiedzialam patrząc gdzieś przed siebie.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:46 pm

-Co?-uniosłem brwi patrząc na nią. Co?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:47 pm

-Słyszałeś. -powiedziałam zakładając nogę na nogę i kładąc splecione dłonie na kolanie.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 9:57 pm

-Najpierw mówisz, że nie chcesz ze mną przebywać i mam się odwalić, potem jednak przytulasz się i tak dalej, następnie po tym jak wyznaję ci prawdę ty mnie odrzucasz, a teraz nagle chcesz mnie?-powiedziałem po chwili- Zdecydowana jesteś nie ma co- mruknąłem wpatrując się w własne buty.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:00 pm

-Wiedziałam że nie zrozumiesz... dlatego się bałam. .. nadal boje.. wiedziałam kurwa. ..
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:08 pm

-Co mam niby zrozumieć skoro nawet ani razu nie zdarzyło ci się cokolwiek wyjaśnić. No chyba, że się mylę. To mnie popraw, bo ja niczego sobie nie przypominam- powiedziałem bawiąc się słuchawką
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:09 pm

-A co mam ci wyjaśnić? Hm? Która cześć swojego posranego życia lub zachowania mam ci wyjaśnić? Dlaczego jestem taka podła i chamska? Czy dlaczego boje się pozwolić ci się do siebie zbliżyć?
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:20 pm

-Jeśli nie chcesz nic mi mówić to potem nie miej pretensji, że nie rozumiem cię i twoich humorków.- mruknąłem i oparłem głowę o oparcie ławki.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:25 pm

-Nie bądź taki... Nie ty... Wszyscy inni tak.. ale nie ty... Nie mam pretensji. .. Zrozum ze dla mnie to coś nowego... Wiesz kiedy ostatnio usłyszałam od chłopaka ze mnie kocha? Czekaj.. hmm.. pewnie NIGDY. Mówisz ze mnie kochasz... tak nagle.. potem zachowujesz się tak jakbyś żałował tego co powiedziałeś. .. Przez co robi mi się tak przykro ze mam ochotę popłakać się jak małe dziecko...Nie wiem jak mam się zachować okej..
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:30 pm

-No i co twoim zdaniem mam zrobić? Gdy chcę cię przytulić? Źle. Gdy cię pocałuję? Źle... Ja nawet nie wiem co ty do mnie czujesz!-wpatrywałem się w niebo. Zapiąłem bluzę pod szyję czując jak robi się chłodniej.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:33 pm

-Nie źle... Dobrze... Nawet bardzo dobrze... Ja..Ja tez nie... To nie jest miłość. .. Sklamalabym gdybym powiedziała ze tak... Ale to też nie jest obojętność. .. Znam cie... Ja cie prawie nie znam.. a mimo to... -urwalam patrząc się w swoje dłonie.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:40 pm

-A mimo to?-zapytałem patrząc na nią.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:41 pm

-A mimo to nie chce cię stracić. -powiedziałam patrząc w inną stronę. -Zdaje sobie sprawę jak bardzo żenująca teraz jestem.. ale cóż poradzisz..
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:51 pm

Słysząc to poczułem jak mur, który wewnętrznie budował się od zeszłego wieczoru w relacji między mną a Soo runął.-Ja nie wiem, co ty w sobie masz, że nieważne, co i jak, ale chcę... Chcę być przy tobie.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 10:53 pm

-Nie chce żebyś przeze mnie cierpiał. -powiedziałam patrząc w końcu na niego.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:01 pm

-A jak myślisz, będę bardziej nieszczęśliwy przy tobie, czy bez ciebie?-spytałem i przysunąłem się do niej. Stykaliśmy się ramionani.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:04 pm

-Szczerze? Chyba przy mnie... Bo kto by nie był. .-powiedziałam. Przeszedł mnie dreszcz, który pojawił się albo z zimna albo od świadomości że się styknelismy.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:14 pm

-Nie masz racji- pokręciłem głową i przeczesałem włosy dłonią.-Gdy cię nie ma obok to jesteś tylko gdzie indziej. W głowie. Krąży mi twój głos, a przed oczami widzę twój uśmiech.-powiedziałem patrząc w niebo, a po chwili westchnąłem- Brzmi to bardzo dziwnie, nie?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:16 pm

-To. . Brzmi chyba tak jakbyś się zakochał. .. Ojej.. patrz jaki zbieg okoliczności. .-parsknelam smiechem.-Naprawdę nie chce cię zranić. .. ale nie chce też żebyś mnie zostawił. ..
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:23 pm

-Ale ty zabawna jesteś wiesz?-parsknąłem śmiechem. Słuchałem jej po czym delikatnie ująłem jej dłoń.- W takim razie otwórz się przede mną...
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:25 pm

-To znaczy? -zapytałam patrząc na nasze dłonie.-Co mam ci powiedzieć? Już wiesz ze jestem zdrowo rąbnięta. .
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:31 pm

-Już nic nie musisz mówić- powiedziałem gładząc jej dłoń kciukiem.- korzystajmy z piękna Londynu
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:32 pm

-Z piękna? Nie no ziomek.. siedzi obok ciebie sex bomba a ten o Londynie. . Oj ciężki los...-powiedziałam uśmiechając się do siebie.-Poza tym... Jest środek nocy...
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:47 pm

-No jest środek nocy, a ja się nie rzucę na ciebie jak na dzikie zwierzę.- powiedziałem rozbawiony- Chociaż powiem ci, że może kiedyś skorzystam.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:53 pm

-Zobaczymy...-powiedziałam. -Przez ciebie wyrzuciłam kartę do pokoju i ulubiony tusz do rzeki...
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyNie Cze 26, 2016 11:59 pm

-Jestem ważniejszy od jakiegoś tuszu- powiedziałem i objąłem w talii-Jakoś przeżyjesz bez tego
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPon Cze 27, 2016 12:01 am

Kiedy objął mnie w talii wzdrygnęłam się i zesztywnialam na moment. Po chwili jednak się ogarnelam. -Przepraszam. ..-chrzaknelam. -No przeżyje. . Chce juz do Hogwartu, .
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPon Cze 27, 2016 12:03 am

-Do nudnych zajęć i łażenia po błoniach i nad jeziorem?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park EmptyPon Cze 27, 2016 12:06 am

-Tak. Do nudnych zajęć z tobą. . I łażenia po błoniach i nad jeziorem... z tobą. ..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Londyński park Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park Empty

Powrót do góry Go down

Londyński park
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Hye Min Park
» Park Jisung