Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Londyński park

Go down 
+7
Samantha Drought
Matt Claws
Miyafuji Rina
SooAh Kwon
Isobel Tokisaki
Diana Blake
Admin
11 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Matt Claws

Matt Claws

Liczba postów : 709

Londyński park - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 12:10 am

Przyciągnąłem ją do siebie i uśmiechnąłem się.- W takim razie nie mogę się doczekać powrotu.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 12:12 am

-A myślałam że podoba ci się w Londynie. ..-zasmialam sie przytulajac do niego.-Nie zostawisz mnie tetaz prawda? -zapytałam szeptem.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 12:15 am

-Nie? Po co miałbym to robić.-powiedziałem przymykając oczy.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 12:16 am

-Nie wiem.. Bo ci się znudzę? Stwierdzisz ze nie warto ? Ze jestem stratą czasu. .. nie wiem...
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 12:19 am

-Nie gadaj głupot-westchnąłem i przytuliłem się do niej.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 12:22 am

-Mhm..-mruknęłam wtulajac się jeszcze bardziej w jego ramiona i zamykając oczy. Zrobiło mi się tak ciepło i milo... Po chwili odplynelam do krainy Morfeusza. ...
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 8:46 am

Wtulony w dziewczynę usnąłem.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:23 pm

-O kurwa... -powiedziałam do siebie kiedy się obudziłam. Zasnelismy. . W parku.. Usiadłam I poklepałam chłopaka po nodze.-Carl.. rusz się. . Jak nas zostawią to cie zabije... Wstawaj! -wrzasnelam w końcu.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:26 pm

Z snu wzbudził mnie krzyk Soo. Otworzyłem ospale oczy i rozejrzałem się. Spojrzałem na zegarek po czym prędko zeskoczyłem z ławki i złapałem dziewczynę za rękę- Chodź! Spóźnimy się!-powiedziałem lekko ochrypłym głosem.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:28 pm

-Teraz mu się przypomniało! -powiedziałam biegnąc za nim.

Next: Fontanna
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

Liczba postów : 972

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 9:17 am

A więc Londyn. Szłam przez park. Kiedyś chodziłam z nimi... Cicho westchnęłam. Zanim poszłam do parku, za zgodą nauczycielki, odwiedziłam grób ojca. Byłam tam z godzinę temu. Potem postanowiłam się przejść po parku. Po jakimś czasie usiadłam na ławce. Naciągnęłam rękawy ciepłego swetra na dłonie, które lekko się trzęsły.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 10:53 am

Brunet zauważył że dziewczynie z klasy było zimno, podszedł i usiadł obok niej."Hej, wszystko w porządku?" Spytał się Sam, proponując swoją kawę na ogrzanie.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 11:03 am

Zerknęłam na osobę, która usiadła obok- Tak, wszystko w porządku- odparłam z uśmiechem. Gdy zauważyłam, że chłopak chce dać mi kawę pokręciłam głową- Nie chcę Kurt, wypij ją- powiedziałam i usiadłam wygodniej na ławce-Nie przepadam za kawą, ale dziękuję za chęci- dodałam cicho i spojrzałam w niebo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 11:48 am

Chłopak wziął łyka napoju zanim spojrzał ponownie na dziewczynę."Szczerze, wyglądasz jakby coś się stało."
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 12:03 pm

-Wszystko jest okej, Kurt- powiedziałam i spojrzałam na niego. Rozumiem, że chce mi pomóc, ale jedyne z kim mogę o tym porozmawiać to ta osoba, która niedawno spędziła całą noc na pocieszaniu mnie i rozmowie o wszystkim i niczym. Poprawiłam włosy i spojrzałam w innym kierunku.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

Liczba postów : 1242

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 2:19 pm

Przyszłam do jakiegoś parku, pierwszy raz byłam w Londynie. Westchnęłam i podeszłam do Samanthy, objęłam ją jedną ręką na ramieniu. - No hej Sam, jak tam? - zapytałam z uśmiechem i zerknęłam na kogoś, kogo wcześniej nie widziałam. - Cześć, chyba się nie znamy, nie? - zaczęłam do chłopaka.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 2:24 pm

Lekko się wzdrygnęłam, gdy poczułam, że ktoś mnie obejmuje-O, cześć Letycja-spojrzałam na dziewczynę i uśmiechnęłam się-Wszystko okej-dodałam i poprawiłam ciemny sweter.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 2:25 pm

- To dobrze, jak wszystko okej - oparłam się o ławkę. - Gubię się w tym miejscu, pierwszy raz tu jestem... Ciekawe gdzie tu można porządnie popić - zastanowiłam się.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 2:28 pm

-Mnie o to nie pytaj-stwierdziłam ściągając rękę dziewczyny z mojego ramienia-Jestem ostatnią osobą, która może wiedzieć, gdzie tutaj się pije
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 2:30 pm

- Szkoda... Nawet towarzystwa nie mam żeby się spić... Aż mi się Hogsmeade przypomina - jęknęłam z niezadowoleniem.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 2:32 pm

-Właśnie, Letycja-zaczęłam i spojrzałam na nią-Widziałaś może Morta?
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 2:33 pm

- Nie, nie widziałam go - poprawiłam włosy i wstałam. - Znikam, alkohol sam się nie wypije! - poleciałam na miasta machając im ręką.
NP: Zwykły klub.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 2:38 pm

-Oh-wydukałam po chwili i powiodłam wzrokiem jak Letycja pobiegła w jakąś stronę. Również jej odmachałam, a potem wróciłam do wpatrywania się w niebo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 3:21 pm

Kurt również odwrócił wzrok, próbując wymyślić temat do rozmowy."Więc...Skąd pochodzisz? Ja mieszkam na przedmieściu Nowego York'u.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 3:42 pm

-Jestem stąd. Dość daleko od tego parku-powiedziałam dalej wpatrując się w niebo. Ciekawe jak się ma moja mama... Westchnęłam poprawiając włosy.
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

Liczba postów : 200

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 4:17 pm

Do Londynu przyjechałem głównie po to, by załatwić kilka spraw i spotkać się z mugolskimi znajomymi z poprzedniej szkoły. Niestety udało mi się na chwilę spotkać tylko z jedną koleżanką. Teraz szedłem jakąś parkową alejką i patrzyłem pod nogi nie bardzo zwracając uwagę na otoczenie.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 4:22 pm

Zauważyłam Mort, który szedł przez alejkę z opuszczoną głową-Wybacz Kurt, muszę iść-powiedziałam i spojrzałam na siedzącego obok Gryfona. Podniosłam się z miejsca i podeszłam do Morta. Przytuliłam się i uniosłam głowę-Cześć-powiedziałam z lekkim uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 4:32 pm

- Hej - powiedziałem również z uśmiechem i odwzajemniłem uścisk. - Nie poszłaś się spotkać ze znajomymi albo rodziną? - zapytałem.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 4:37 pm

-Mhh, do mamy mam za daleko i nikt z moich znajomych nie miał czasu-powiedziałam-Ale za to odwiedziłam ojca-powiedziałam cicho i patrzyłam na twarz chłopaka-A jak z tobą?
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 4:40 pm

- Widziałem się z jedną koleżanką, ale nie miała zbyt wiele czasu - powiedziałem. Chwyciłem dłoń dziewczyny i powoli ruszyłem dalej alejką.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 4:50 pm

Lekko się uśmiechnęłam, gdy poczułam jak Mort złapał za moją rękę-To i tak lepiej spotkać się z kimś i rozmawiać, a nie prowadzić monolog-powiedziałam odgarniając włosy z oczu.
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 5:00 pm

Pogładziłem kciukiem jej dłoń i spojrzałem na nią z troską.
- W porządku? - zapytałem. - Wiem, że to dla ciebie trudne.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 5:10 pm

-Tak, jest w porządku-powiedziałam-Gdyby coś było nie tak, powiedziałabym ci-dodałam patrząc na niego i zadarłam głowę-Wszystko jest w porządku-spojrzałam mu w oczy, a potem ponownie spojrzałam na ścieżkę.
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 5:25 pm

Kiwnąłem głową. Jak w porządku to w porządku. Poprowadziłem nas dalej, aż dotarliśmy do stawku w środku parku, na którym pływały kaczki. Niedaleko nas jakaś rodzina karmiła ptaki, ktoś po drugiej stronie zbiornika rzucał psu piłkę do wody.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 5:34 pm

Usiadłam na trawie i spoglądałam na taflę wody-Ładnie tu-powiedziałam patrząc na kaczki. Szkoda, że nie mam chleba. Potem spojrzałam na chłopaka.
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 5:39 pm

- Przyjemnie - zgodziłem się i usiadłem obok dziewczyny. - Dość dobrze znam ten park, chodziłem do szkoły w okolicy. - powiedziałem.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 5:46 pm

-Rzadko tu bywałam. Czasem widziałam park przejeżdżając autobusem, gdy miałam jechać do...Wiesz-powiedziałam patrząc na wodę-Ale żałuję, że nie odwiedzałam go częściej. Jesienią musi być tutaj pięknie.
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 6:03 pm

- W Londynie jest mnóstwo parków. - Wzruszyłem ramionami. - Ten się chyba jakoś mocno nie wyróżnia.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 6:11 pm

Pokiwałam głową. Po dłuższej chwili zamyślenia spojrzałam na chłopaka-Mort to, po tym co się stało w pokoju wspólnym to...Oznacza, że my...my-zaczęłam bawić się palcami. Wzięłam głęboki wdech-Co teraz?
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 6:34 pm

Spojrzałem na nią i, nic nie mówiąc, pochyliłem się by krótko pocałować jej usta.
- Nie wiem, czy chcesz to jakoś nazywać, ale gdybyś teraz postanowiła się spotykać z kimś innym, to byłbym bardzo zazdrosny - powiedziałem gardłowo i pocałowałem ją jeszcze raz.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 6:46 pm

Poczułam, że się rumienię-J-Jak bardzo?-spytałam i oparłam dłonie o policzki próbując przy tym zakryć rumieńce.
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 7:08 pm

- Pewnie wystarczająco, by mnie zdenerwować - powiedziałem, patrząc na nią intensywnie. - A nie jest to takie łatwe.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 7:16 pm

-W sumie to musiałoby bardzo ciekawie wyglądać-powiedziałam z lekkim uśmiechem-Ale nie wiem czy warto-wzruszyłam ramionami i oparłam się o ramię chłopaka.
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 7:38 pm

- Jestem za tym, byś nie próbowała. - Odchyliłem się do tyłu i oparłem na rękach, spoglądając na wodę. Rodzina sobie gdzieś poszła, tak samo właściciel psa.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 EmptySob Sie 06, 2016 10:59 pm

-Potem już nie miałabym kogoś kto byłby o mnie zazdrosny-mruknęłam i spojrzałam w niebo. Po chwili ponownie spojrzałam na chłopaka i musnęłam go lekko w policzek, a potem wróciłam ba miejsce.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Londyński park   Londyński park - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Londyński park
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Hye Min Park
» Park Jisung