Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Fontanna przy Tower Bridge

Go down 
+5
Matt Claws
SooAh Kwon
Christine Stephens
Diana Blake
Admin
9 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 10:43 am

Odsunęłam się od Carla. -Ja się nie zgubiłam... Byliśmy tu punktualnie. To chyba pani nawaliła. ..-powiedziałam I zadrżałam lekko.-Poza tym...To nie jest jakiś chłopak tylko Carl.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Liczba postów : 709

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 10:44 am

Oderwałem się od dziewczyny i spojrzałem na nauczycielkę-Dzień dobry...Znaczy dobry wieczór pani profesor.-powiedziałem i wstałem z fontanny i podałem dłoń Soo.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 10:46 am

Przyjęłam dłoń Carla i wstałam, wychodząc z fontanny. -Patrz Carl... Jeden pocałunek i oboje jesteśmy... Emm. . Ee... to kiedy jedziemy?
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 10:51 am

Zaśmiałem się i odgarnąłem mokre włosy. Złapałem za koniec koszulki i ścisnąłem ją aby pozbyć się nadmiaru wody.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 10:53 am

Wycisnęłam włosy i spódniczkę z wody. -To jedziemy nie...-powiedziałam wsiadajac na tylne siedzenie za kierowca. Chce juz do Hogwartu. -Ruszcie się!
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 11:16 am

Usiadłem obok dziewczyny czując jak nadal mokra koszulka przykleja mi się do pleców. I nie tylko koszulka.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 11:21 am

Cały czas nurtowalo mnie jedno pytanie... Czy... Wiem że się pogodzilismy. . Calowalismy i... w ogóle. .. ale... Jasno to nie padło. .. jesteśmy teraz razem... czy nie.. Cześć mnie mówi ze tak, to chyba oczywiste teraz.. ale druga część... Odwróciłam głowę patrząc w okno.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 11:34 am

Oparłem głowę o oparcie fotelu i nawet nie wiem kiedy, ale przysnąłem.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 4:14 pm

NEXT: HOGWART
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptySob Sie 20, 2016 4:52 pm

Usiadłam na brzegu fontanny i wpateywałam się w Tower Bridge wypełniony samochodami i czerwonymi autobusami. Kocham Londyn.
Powrót do góry Go down
Charlie Caufield

Charlie Caufield

Liczba postów : 650

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptySob Sie 20, 2016 4:55 pm

-Wiesz po co był mi kapelusz?-spytałem patrząc na Chris. Widząc jej zdezorientowaną minę zaśmiałem się. Zauważyłem jakąś dziewczynę z pustym kubkiem. Z uśmiechem poprosiłem ją o niego. Ta mi go dała, a ja postawiłem go obok siebie i zacząłem grać i śpiewać, patrząc na Chris.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptySob Sie 20, 2016 5:23 pm

Gdy skończył zaczęłam bić brawo, a do kubka wrzuciłam jednego knuta, gumę do żucia i trzy guziki.
Powrót do góry Go down
Charlie Caufield

Charlie Caufield

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptySob Sie 20, 2016 5:46 pm

Po chwili do kubka trafiły monety. Nie tylko od Chris. Zagrałem jeszcze jedną piosenkę, a potem tłum się rozszedł. Wziąłem kubek i wysypałem jego zawartość na dłoń. Podliczyłem monety i schowałem je do kieszeni, zostawiając dwie. Jedną monetę podałem Chris, a drugą zostawiłem, po czym pomyślałem życzenie i wrzuciłem go do fontanny-Teraz ty-uśmiechnąłem się.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptySob Sie 20, 2016 5:52 pm

Nie wiedziałam o czym mam myśleć. Chłopak i szczęście w życiu to nie życzenia, które bym chciała spełnić. Dlatego wrzucając monetę do fontanny miałam przed oczami obraz spotkania z Irlandzką drużyną Quidditcha.
Powrót do góry Go down
Charlie Caufield

Charlie Caufield

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptySob Sie 20, 2016 6:50 pm

Zaraz potem uśmiechnąłem się i objąłem dziewczynę-Więc, gdzie teraz Chris?
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 EmptySob Sie 20, 2016 8:16 pm

- Chodź - powiedziałam ciągnąc go za rękę - Muszę się napić.

Np strip club (yaaaaass)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Fontanna przy Tower Bridge
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Inne miejsca :: Londyn-
Skocz do: