Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Fontanna przy Tower Bridge

Go down 
+5
Matt Claws
SooAh Kwon
Christine Stephens
Diana Blake
Admin
9 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Miyafuji Rina

Liczba postów : 433

Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 8:28 pm

-Otanjobi omedetou Is. - Powiedziała podchodząc do reszty. Chcę już do szkoły...
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 8:31 pm

Podniosłam głowę słysząc Miyafuji. Chyba wszyscy są. .. -Kiedy jedziemy? -zapytałam na głos.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 8:33 pm

- Dziękuję, arigato, Rina-chan - odpowiedziałam im wesoła.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:29 pm

- Gdzie ten autobus, czy cokolwiek miało po nas przyjechać? - zapytałam lekko wkurzona - Jeszcze chwilę i do Hogwartu pójdę z buta.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:32 pm

Zaczęła chodzić nerwowo. Spoglądała na niebo to na ulicę. Czekała na transport.
- Następnym razem biorę miotłę i wracam na niej. - Mruknęła.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:48 pm

- Nie mam zamiaru tu dłużej siedzieć - powiedziałam głośno - Idzie ktoś? Wracam do zamku Błędnym Rycerzem.
Wzięłam swoją walizkę i czekałam na reakcję innych.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:49 pm

-Pójdę na piechotę zaraz...-Mruknęła. Oni specjalnie nas tu wywieźli czy coś. I gdzie są nauczyciele?
Spojrzała na Chris.
- Ja pójdę z tobą. Nie mam zamiaru tu tak sterczeć jak kołek.

Ostatnio zmieniony przez Miyafuji dnia Pon Cze 27, 2016 9:50 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Liczba postów : 709

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:50 pm

Oparłem się obydwoma dłońmi o kamienną posadzkę i zbliżyłem się do tafli wody. Moje ręce nagle ześlizgnęły się, a ja straciłem równowagę i wpadłem do fontanny.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:53 pm

Wybuchłam śmiechem widząc jak Carl wpada do wody. O nie... Co to było... Is, nie jesteś trzeźwa, dlatego aż tak się śmiejesz... Blablabla... - Za ile ten bus?... - westchnęłam poirytowana.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:54 pm

Stanęłam przy ulicy, a po kilku minutach tuż przed moim nosem zatrzymał się fioletowy autobus.
- Dwa bilety do Hogwartu - mruknęłam do kierowcy i wsiadłam - Ktoś jeszcze jedzie?!
Popatrzyłam na pozostałych uczniów.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:55 pm

Usłyszałam plusk wody. Odwróciłam sie i zobaczyłam Carla w fontannie. Zamiast mu pomóc, najpierw zaczęłam się śmiać. Po chwili jednak wychyliłam się i podałam mu rękę. -Co sierotko. . Przysnelo mi się. ..? -zapytałam krztuszac się ze śmiechu
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:55 pm

Podbiegła do Chris.
-Ja się zmywam do szkoły, nie wiem jak reszta.
Obejrzała się za siebie czy jeszcze ktoś z nimi jedzie.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 9:57 pm

Zaśmiałem się widząc, jak chłopak wpada do wody. Oparłem się o Chris i zamknąłem oczy, zasnąłem. - Jak ciepło... I jak ładnie pachnie... - mruknąłem zanim zasnąłem. Obudziło mnie to jak uderzyłem w ławkę. - Ha? Bus? Ej, ja też jak do szkoły! - wstałem i się przewróciłem. - Nosz kur... - wstałem i poszedłem chwiejnie do busa.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:00 pm

Roześmiałam się znów gdy Az się przewrócił. Chwiejnie, starając się panować nad równowagą, udałam się do busa. - Ja jadę - powiedziałam po drodze i zajęłam sobie miejsce obok brata. Prześcignęłam go i usiadłam przy oknie na samym tyle, a on obok mnie. Oparłam się o siedzenie i przymknęłam oczy.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:01 pm

Wsiadła do busa. Usiadła gdzieś z tyłu przy oknie. Oczy jej się już prawie zamykały.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:02 pm

Złapałem dłoń prawdopodobnie Soo. Nie widziałem niczego, przez mokre włosy zasłaniające mi oczy. Odgarnąłem je ręką. Zobaczyłem autobus-Ej Soo to nasz?-zapytałem i próbowałem pozbyć się wody z uszu.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:02 pm

- Jeszcze dwa bilety - rzuciłam do kierowcy i usiadłam z tyłu, tuż obok Aza.
Z piskiem opon ruszyliśmy ulicami Londynu, w ciągu sekundy zostawiając pozostałych uczniów daleko za sobą. Mknęliśmy fioletowym busem w stronę Hogwartu. Oparłam głowę na ramieniu Azazela.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:04 pm

Objąłem ją i pocałowałem krótko z uśmiechem. Jej włosy tak pięknie pachniały... - Jak Ci się podobało?
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:06 pm

Przysnęło jej się nie wiadomo kiedy, uderzyła głową o szybę. Nie przebudziła się, spała dalej.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:06 pm

- Nie było tak źle - mruknęłam - Poza tym, że praktycznie cały czas siedziałam sama, bo gdzieś balowaliście. Ogólnie spoko.
Nie miałam ochoty rozmawiać. Chciałam zasnąć w jego ramionach i obudzić się dopiero przed zamkiem.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:07 pm

- Wybacz. Następnym razem nie odstąpię Cię na krok - uśmiechnąłem się pocieszająco i wtuliłem w swoją pierś. Pocałowałem ją w głowę. - Dobranoc. Jak coś to Isobel nas obudzi.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:08 pm

-Nope... Nasz jest większy. . To Błędny Rycerz..-powiedziałam pomagając mu wyjść. -Mam nadzieje że nie jesteś taki niezdarny. . O nie... hahahha wyglądasz jak mokry kurczak..hahhaa
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:10 pm

Uśmiechnęłam się do ślizgona i zasnęłam.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:12 pm

Odwzajemniłem uśmiech, obejmując ciepło Chris i zasnąłem.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:14 pm

-Ha, ha, ale zabawna jesteś-parsknąłem i zacząłem kręcić głową aby wysuszyć głowę, ochlapując też Soo. Zaśmiałem się i usiadłem obok niej.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:16 pm

- Ja mam was obudzić? Może też chcę spać? - spiorunowałam go wzrokiem, ale zdążył już zasnąć. Westchnęłam i oparłam głowę o szybę, obserwując krajobraz za oknem. Wciąż byłam pijana.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:17 pm

-Ej no! -krzyknęłam śmiejąc się z niego.-No wiesz. . Teraz mam mokra bluzke... Ah. Dzieciak..
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:30 pm

-Przeżyjesz. U mnie jest gorzej- zaśmiałem się i spojrzałem na jej mokrą bluzkę, po czym na jej twarz.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:31 pm

-Ehh..-podnioslam glowe.-Co? Mam coś na twarzy?
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:44 pm

-Nie, nic nie masz- stwierdziłem odgarniając włosy do tyłu.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 10:47 pm

-Carl... Hmmm... masz coś na ustach..-powiedziałam a kiedy zmarszczyl brwi przysunelam się do niego i pocałowałam go lekko. Po chwili się odsunęłam sprawdzając czy nie przesadziłam.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:00 pm

Nie wiedziałem o co chodzi dziewczynie. Gdy mnie pocałowała zdziwiłem się. Zaskoczyła mnie, pozytywnie oczywiście.- Dalej mam coś na ustach?- uśmiechnąłem się.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:06 pm

-Mm... chyba tak. ..-mruknęłam znów go całując tym razem chwile dłużej. -Chyba już. .-powiedziałam kiedy się odsunęłam kawałek i uśmiechnęłam.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:10 pm

-Jeśli tak uważasz- powiedziałem i uśmiechnąłem się. Czując chłodne powietrze, zadrżałem. Jak to się stało, że wpadłem do tej fontanny?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:13 pm

-Zimno ci? -zapytałam kiedy zadrzal. -Ee.. nie bardzo mam co ci dać..-powiedziałam patrząc na swój krótki top i cmokajac cicho.-Wybacz...
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:23 pm

-Jakoś sobie poradzę...Nie martw się-zaśmiałem się
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:28 pm

-Nie martwię. .. Pff..-prychnelam patrząc w zupełnie innym kierunku. -Ładna. .. pogoda. ..-co ty pieprzysz...
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:30 pm

-Masz przed sobą seks bombę, a ty o widoczkach i pogodzie- powiedziałem przechylając głowę w bok.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:34 pm

-Nie no ze sobą to tak głupio..-powiedziałam patrząc na niego i uśmiechając się. -Wiesz... Zajęłam się rozbrajaniem tej. . Ekhem.. Bomby. . Ale.. nie tu... wiesz.... -zaśmiałam się odchylajac głowę do tyłu. Za bardzo. Po chwili wylądował am w wodzie jak Carl chwile temu. Zaczęłam parskac woda próbując wstać.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:45 pm

Pokręciłem głową, a gdy zobaczyłem, że wpada do fontanny, powstrzymałem się od śmiechu. Złapałem ją za rękę i pociągnąłem aby się wynurzyła.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyPon Cze 27, 2016 11:47 pm

Z pomiędzy mokrych włosów które miałam na twarzy widziałam minę chłopaka. -Bo się udusisz ze śmiechu. .-powiedziałam po czym pociagnełam go do fontanny.-Teraz się śmiej hahhahah-powiedziałam wybuchajac śmiechem.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyWto Cze 28, 2016 10:20 am

Pociągnięty przez dziewczynę do fontanny wpadłem na nia. Zaśmiałem się i ją pocałowałem. Nie czułem, że jest mi aż tak zimno.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyWto Cze 28, 2016 10:23 am

Z uśmiechem oddałam pocałunek kładąc mu dlonie na policzkach. To jeszcze nie miłość. .. Ale.. coś na pewno...
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyWto Cze 28, 2016 10:39 am

Objąłem ją w talii i pogłębiłem pocałunek.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

Liczba postów : 333

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 EmptyWto Cze 28, 2016 10:41 am

- Tak coś czułam, że was tu znajdę. Tylko moja Ślizgonka mogła się tu zgubić i całować z jakimś chłopakiem. Raz, dwa. Wsiadac do środka mojego samochodu. Specjalnie musiałam się po was wrócić! - rzuciłam, podchodząc do uczniów.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Fontanna przy Tower Bridge
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Inne miejsca :: Londyn-
Skocz do: