| Fontanna przy Tower Bridge | |
|
+5Matt Claws SooAh Kwon Christine Stephens Diana Blake Admin 9 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Christine Stephens
Wiek : 26 Skąd : Swansea, Walia Liczba postów : 2031 Join date : 11/06/2016
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 7:21 pm | |
| Zauważyłam Rinę i Carla. Nie miałam pojęcia do kogo podejść, bo oboje byli zajęci. Spojrzałam na gryfona, który wyglądał na przybitego. Usiadłam obok. - Hejka - powiedziałam uśmiechem - Co tam? | |
|
| |
Miyafuji Rina
Wiek : 24 Skąd : Japonia, Tokio Liczba postów : 433 Join date : 11/06/2016
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 7:29 pm | |
| Rozejrzała się. Zauważyła znajomych uczniów ze szkoły. Ale jakoś nie podeszła. Nie chciała im przeszkadzać. | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 7:54 pm | |
| Dostrzegłem, że Chris do mnie się dosiadła. Wyjąłem słuchawki i oparłem dłoń o policzek. Słysząc jej pytanie westchnąłem-Chciałbym powiedzieć, że jest dobrze, ale tak nie jest. | |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 8:00 pm | |
| - Co się stało? - zapytałam z ciekawością - Ale... jak nie chcesz o tym mówić, to zrozumiem. Lubiłam pomagać ludziom, pewnie dlatego trafiłam do Hufflepuffu. | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 8:13 pm | |
| -Wyznałem Soo, że ją kocham. Ona nie zareagowała zbyt pozytywnie... Zaraz potem stwierdziła, że żartuję i ona ma tego dosyć.-pociągnąłem nosem i kontynnuowałem- powiedziała, że po tym jak wrócimy z hogwartu mam ją znienawidzić, a ja wtedy pocałowałem ją i skłamałem, że ją nienawidzę i odszedłem. Tak w skrócie-zakończyłem wycierając oczy-Jak bardzo musi żałośnie wyglądać płaczący chłopak? | |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 8:18 pm | |
| - To nie jest ani trochę żałosne - zaśmiałam się - Już widziałam jednego takiego, co płakał. To zupełnie normalne. A Soo nie powinna się tak zachowywać. Jeżeli ją kochasz, to powinna to zaakceptować, a nie kazać ci się znienawidzić. | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 8:21 pm | |
| Wytarłem twarz rękawem bluzy-No nic jakoś dam sobie radę- powiedziałem uśmiechając się smutno- Londyn jest pięknym miastem, prawda? | |
|
| |
Miyafuji Rina
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 8:25 pm | |
| Wstała z ławki, uprzednio zamykając szkicownik. Minęła znajomych ze szkoły i oparła się o barierkę niedaleko nich. Wpatrywała się w widoki miasta. Wyjęła ponownie szkicownik i zaczęła rysować most. | |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 8:34 pm | |
| - Jest przecudowny - odparłam rozmarzonym głosem - Chciałabym tu zostać, ale trzeba w końcu wrócić do Hogwartu, a potem do domu. | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 8:36 pm | |
| -Taa-powiedziałem i spojrzałem w niebo. | |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 9:03 pm | |
| Zerwałam się z miejsca. - Chyba powinnam iść - powiedziałam - Pewnie chciałbyś zostać sam z tą całą sytuacją. | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 9:14 pm | |
| -Jak chcesz.-powiedziałem opierając tył głowy o fundament fontanny- I Chris...Dzięki za rozmowę- zaraz potem wstałem z ziemi i z słuchawkami w uszach oraz z rękoma w kieszeniach bluzy powędrowałem do parku | |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 9:34 pm | |
| Skoro Carl sobie poszedł, to mogłam tutaj zostać. Położyłam się na murku. Jedną ręką delikatnie muskałam wodę i patrzyłam w rozgwieżdżone niebo. Miałam nadzieję, że Az tu przyjdzie, ale to raczej nie było możliwe. Nie widziałam go od nocy w klubie. | |
|
| |
Miyafuji Rina
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Nie Cze 26, 2016 9:47 pm | |
| Spojrzała kątem oka na Chris. Później wróciła do szkicowania. Chciała już wrócić do szkoły. Tutaj nie mogła używać magii, już nie mówiąc o lataniu. | |
|
| |
Isobel Tokisaki Admin
Skąd : Włochy. Liczba postów : 1710 Join date : 10/06/2016
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 12:33 pm | |
| Przyszłam i usiadłam na barierce mostu. - Hej - odezwałam się do Riny i Chris. - Jak tam? | |
|
| |
Alessia Tokisaki
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 12:45 pm | |
| Przyszedłem do fontanny. Siostra, Chris, i Japonka... Jak jej było na imię? Pamiętałem jedynie, że stwierdziła, że chcę mieć harem. - Hej - przywitałem się. Wciąż chwiejnie szedłem, popiłem trochę no... Stanąłem obok Isobel. - Jak tam? | |
|
| |
Miyafuji Rina
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 1:03 pm | |
| Konnichiwa.- Odpowiedziała. Kiedy wracamy do szkoły ... Mam już dość Londynu. Nie mogę tu używać magii. - Westchnęła. | |
|
| |
Isobel Tokisaki Admin
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 1:31 pm | |
| - Buonanotte - odezwałam się do brata. - I pewnie nie możesz latać na miotle? - zapytałam rozbawiona Rinę. | |
|
| |
Miyafuji Rina
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 1:41 pm | |
| Kiwnęła głową. Tu nie mogę ...-Powiedziała, opierając się o barierkę. | |
|
| |
Isobel Tokisaki Admin
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 1:50 pm | |
| - Chyba zapomniałeś o czymś - spojrzałam na brata złowrogo. - o moich urodzinach! - w końcu 18 lat... Niepotrzebny mi dowód, w końcu, po legitymacji można i tak pokazać po dacie urodzenia, że mam 18. Wolność! Procenty! I wszystko! Uśmiechnęłam się na tą myśl. | |
|
| |
Alessia Tokisaki
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 6:20 pm | |
| - O cholera... - złapałem się za głowę zaskoczony. - Więc co? Do klubu! - powiedziałem z uśmiechem i chwiejnym krokiem poszedłem z siostrą do klubu. Pomyślałem, że przecież jej upodobania różnią się od innych. NP: Klub ze striptizem. | |
|
| |
Isobel Tokisaki Admin
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 6:21 pm | |
| - I o to chodziło! - mruknęłam z zadowoleniem i poszłam za nim. NP: Klub ze striptizem. | |
|
| |
Diana Blake
Liczba postów : 333 Join date : 11/06/2016
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:16 pm | |
| Stanęłam na schodku i odkaszlnęłam. - Uczniowie, w szczególności mówię do moich Ślizgonów, którzy zazwyczaj mają w dupie to, co do nich mówię... Tak więc, chciałam tylko ogłosić, że wracamy do Hogwartu. Za trzy minutki podjedzie po nas magiczny autobus. Jeśli ktoś się spóźni, wylatuje ze szkoły - ostatnie zdanie dodałam z uśmiechem na twarzy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:24 pm | |
| Cały wyjazd Kurt musiał przesiedzieć w pokoju z powodu choroby, więc powrót nic zbytnio go nie obchodził. Trochę było mu szkoda że nie zabawił się z resztą. |
|
| |
SooAh Kwon Admin
Wiek : 24 Skąd : Korea Południowa Liczba postów : 2651 Join date : 11/06/2016
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:31 pm | |
| Dobiegliśmy na miejsce zbiórki lekko zdyszani. Kurwa.. szybki jest... ale mógł pomyśleć o moich obcasach...Mentalnie przewróciłam oczami. Na schodku stała opiekunka Slytherinu. Będzie szlaban...? Nie.. Przecież się nie spóźniliśmy. .. chyba.. -Dzień dobry! | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:32 pm | |
| Gdy dobiegliśmy nad fontannę puściłem rękę Soo.- Dzień dobry-wysapałem widząc nauczycielkę. Usiadłem na fontannie i poprawiłem włosy, po czym uśmiechnąłem się do dziewczyny. | |
|
| |
SooAh Kwon Admin
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:35 pm | |
| Odrzuciłam wlosy do tyłu i usiadłam obok Carla. -Nigdy więcej. ..Ani spania w parku.. ani biegania...Komar mnie ugryzł. .-pożaliłam się drapiac po ramieniu. | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:41 pm | |
| -Trochę ruchu przyda się- uśmiechnąłem się w jej stronę i popatrzałem co robi-Zostaw, będziesz miała strupa.- powiedziałem czując jak kark zaczyna mnie swędzić. Cholerne komary. | |
|
| |
SooAh Kwon Admin
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:44 pm | |
| -Odezwał się. .. Ej.. co to miało znaczyć? "Trochę ruchu ci się przyda "? Sugerujesz coś? -uniosłam brew uśmiechając się. -Myślałam że wiesz ze jestem idealna... Dziewczyn z takim ciałem jak moje to ze świecą szukać. Pfff.. znalazł się ekspert .. | |
|
| |
Isobel Tokisaki Admin
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:44 pm | |
| Przyszłam szybko, z Azazelem opartym o swoje ramię i podtrzymującym się mnie. Mógł chodzić, miał kontakt ze światem, ale miał skłonności się przewracać. Sama nie chodziłam prosto, ale w miarę znośnie. Gdy zobaczyłam nauczycielkę, znieruchomiałam patrząc na nią jak na boginię. Zrobiło mi się znów gorąco, zwłaszcza na wspomnienie tego, co moje ręce poczuły w parku. Szumiało mi w uszach po sześciu drinkach. | |
|
| |
Alessia Tokisaki
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:48 pm | |
| Miałem szczęście, że siostra była trzeźwiejsza ode mnie, gdyby nie ona, zostałbym w Londynie zdany na siebie. Przy okazji zostawiła mnie na chwilę na ławce i pobiegła, mając spotkanie bliskiego stopnia, ze słupem na chodniku, ale dotarła i przyniosła nasze bagaże z hotelu. Ja pier... Trzęsienie ziemi czy może świat się jakoś magicznie kręci?... Zobaczyłem Dianę. - Dzień dobry pani profesoooooor - przywitałem się, a potem Isobel posadziła mnie na ławce. Usiadła obok. Moment... Jak ona na Dianę patrzyła? Czy coś do niej czuła? Czułem jak zaczynają się u mnie wyrzuty sumienia. | |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:49 pm | |
| Podeszłam do Is i Azazela. - Gdzie tak długo byliście - powiedziałam i spojrzałam na ślizgona - Nieźle zabalowaliście. Chłopak padał z nóg i nie wyglądał zbyt dobrze. Żałowałam, że byłam na coś takiego za młoda. | |
|
| |
Alessia Tokisaki
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:51 pm | |
| - No... W klubie ze striptizem... - odpowiedziałem odchylając głowę do tyłu. O której jedziemy? Spać mi się chce, niewyspany w ogóle jestem... Czy tam jest chomik? Chomiki latają na niebie? Nie, Ty durniu... Przywidziało Ci się zwykle. - Is ma urodziny, więc świętowaliśmy. | |
|
| |
Isobel Tokisaki Admin
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:53 pm | |
| - Hej Chriiiiiis - powiedziałam opierając się o brata. Chcę do szkoły juuuuuuu... - Chyba nie mamy żadnej lekcji po powrocie, prawda?... - zapytałam dziewczynę z nadzieją. | |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:54 pm | |
| - Najlepszego - krzyknęłam i przytuliłam Is - Nie mogliście powiedzieć wcześniej? Kupiłabym ci coś! W sumie, nie miałam nic lepszego do roboty. I nie wiem, czy będzie dzisiaj jakaś lekcja. Usiadłam obok Aza i złapałam go za rękę. | |
|
| |
Isobel Tokisaki Admin
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:55 pm | |
| - Dziękuję! - odpowiedziałam wesoło i też przytuliłam. Przesunęłam się by było dla nich więcej miejsca. | |
|
| |
Alessia Tokisaki
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 7:57 pm | |
| - Hej kochanie - powiedziałem witając się z Chris. Długo się nie widzieliśmy, oj długo. Złapałem ją za rękę i przytuliłem ją. - Co tam? - zapytałem. | |
|
| |
SooAh Kwon Admin
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 8:02 pm | |
| Popatrzyłam na trójkę siedząca kawałek od nas. Juz nie pamiętam jak to jest dzielić szczęście z innymi. Ukradkiem spojrzałam na Carla i zamyslilam się na moment. Może jednak... Założyłam nogę na nogę i zgięłam się , opierając czoło o kolano. Chce do szkoły. .. | |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 8:02 pm | |
| - Trochę za dużo wypiłeś - zaśmiałam się i pocałowałam go w czoło - Wy tam sobie balowaliście, a ja leżałam na brzegu fontanny. Było mi trochę przykro, że mnie nie zaprosili na drinka, ale to była reczej ich sprawa. Dodatkowo, nie zostałabym wpuszczona do klubu. - Ładne dziewczyny w tym klubie? - zapytałam z uśmiechem. | |
|
| |
Alessia Tokisaki
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 8:05 pm | |
| - To to jeszcze nic - machnąłem ręką. - Miałaś kiedyś tak, że wracając z mugolskiej imprezy, gangu ulicznego, na której było pełno sake, to japoński alkohol - dodałem wyjaśnienie. - Weszłaś w futrynę zamiast w drzwi? Tak przyp... ekhe ekhe, że leżałem pół godziny zanim wszedłem do domu... | |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 8:07 pm | |
| - No wiesz...nigdy nie byłam na mugolskiej imprezie - powiedziałam patrząc na swoje stopy - Rodzice raczej mi na to nie pozwalali. Za imprezę z alkoholem zostałabym wydziedziczona, a potem zamordowana. Ale cieszę się, że dobrze się bawiliście. | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 8:12 pm | |
| Zerknąłem na dziewczynę. Zastanawiała się nad czymś. Postanowiłem jej nie przeszkadzać. Spojrzałem na swoje odbicie w wodzie i patrzyłem. Nawet nie wiem po co. | |
|
| |
Alessia Tokisaki
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 8:15 pm | |
| - Więc... W Hogsmeade albo znów tutaj pokażę Ci prawdziwą imprezę - powiedziałem z uśmiechem i pocałowałem w policzek ją.
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 8:17 pm | |
| "wszystkiego najlepszego Isobel. Miło że się dobrze bawiliście." Brunet powiedział uśmiechnięty smutno. |
|
| |
Christine Stephens
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge Pon Cze 27, 2016 8:26 pm | |
| - Jeżeli tylko wypuszczą nas do Hogsmeade - zaśmiałam się - Ale mimo to, zgadzam się. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Fontanna przy Tower Bridge | |
| |
|
| |
| Fontanna przy Tower Bridge | |
|