Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Fontanna przy Tower Bridge

Go down 
+5
Matt Claws
SooAh Kwon
Christine Stephens
Diana Blake
Admin
9 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 7:21 pm

Zauważyłam Rinę i Carla. Nie miałam pojęcia do kogo podejść, bo oboje byli zajęci. Spojrzałam na gryfona, który wyglądał na przybitego. Usiadłam obok.
- Hejka - powiedziałam uśmiechem - Co tam?
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

Liczba postów : 433

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 7:29 pm

Rozejrzała się. Zauważyła znajomych uczniów ze szkoły. Ale jakoś nie podeszła. Nie chciała im przeszkadzać.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Liczba postów : 709

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 7:54 pm

Dostrzegłem, że Chris do mnie się dosiadła. Wyjąłem słuchawki i oparłem dłoń o policzek. Słysząc jej pytanie westchnąłem-Chciałbym powiedzieć, że jest dobrze, ale tak nie jest.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 8:00 pm

- Co się stało? - zapytałam z ciekawością - Ale... jak nie chcesz o tym mówić, to zrozumiem.
Lubiłam pomagać ludziom, pewnie dlatego trafiłam do Hufflepuffu.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 8:13 pm

-Wyznałem Soo, że ją kocham. Ona nie zareagowała zbyt pozytywnie... Zaraz potem stwierdziła, że żartuję i ona ma tego dosyć.-pociągnąłem nosem i kontynnuowałem- powiedziała, że po tym jak wrócimy z hogwartu mam ją znienawidzić, a ja wtedy pocałowałem ją i skłamałem, że ją nienawidzę i odszedłem. Tak w skrócie-zakończyłem wycierając oczy-Jak bardzo musi żałośnie wyglądać płaczący chłopak?
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 8:18 pm

- To nie jest ani trochę żałosne - zaśmiałam się - Już widziałam jednego takiego, co płakał. To zupełnie normalne. A Soo nie powinna się tak zachowywać. Jeżeli ją kochasz, to powinna to zaakceptować, a nie kazać ci się znienawidzić.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 8:21 pm

Wytarłem twarz rękawem bluzy-No nic jakoś dam sobie radę- powiedziałem uśmiechając się smutno- Londyn jest pięknym miastem, prawda?
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 8:25 pm

Wstała z ławki, uprzednio zamykając szkicownik. Minęła znajomych ze szkoły i oparła się o barierkę niedaleko nich. Wpatrywała się w widoki miasta. Wyjęła ponownie szkicownik i zaczęła rysować most.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 8:34 pm

- Jest przecudowny - odparłam rozmarzonym głosem - Chciałabym tu zostać, ale trzeba w końcu wrócić do Hogwartu, a potem do domu.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 8:36 pm

-Taa-powiedziałem i spojrzałem w niebo.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 9:03 pm

Zerwałam się z miejsca.
- Chyba powinnam iść - powiedziałam - Pewnie chciałbyś zostać sam z tą całą sytuacją.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 9:14 pm

-Jak chcesz.-powiedziałem opierając tył głowy o fundament fontanny- I Chris...Dzięki za rozmowę- zaraz potem wstałem z ziemi i z słuchawkami w uszach oraz z rękoma w kieszeniach bluzy powędrowałem do parku
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 9:34 pm

Skoro Carl sobie poszedł, to mogłam tutaj zostać. Położyłam się na murku. Jedną ręką delikatnie muskałam wodę i patrzyłam w rozgwieżdżone niebo. Miałam nadzieję, że Az tu przyjdzie, ale to raczej nie było możliwe. Nie widziałam go od nocy w klubie.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyNie Cze 26, 2016 9:47 pm

Spojrzała kątem oka na Chris. Później wróciła do szkicowania. Chciała już wrócić do szkoły. Tutaj nie mogła używać magii, już nie mówiąc o lataniu.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 12:33 pm

Przyszłam i usiadłam na barierce mostu. - Hej - odezwałam się do Riny i Chris. - Jak tam?
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 12:45 pm

Przyszedłem do fontanny. Siostra, Chris, i Japonka... Jak jej było na imię? Pamiętałem jedynie, że stwierdziła, że chcę mieć harem. - Hej - przywitałem się. Wciąż chwiejnie szedłem, popiłem trochę no... Stanąłem obok Isobel. - Jak tam?
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 1:03 pm

Konnichiwa.- Odpowiedziała. Kiedy wracamy do szkoły ... Mam już dość Londynu. Nie mogę tu używać magii. - Westchnęła.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 1:31 pm

- Buonanotte - odezwałam się do brata. - I pewnie nie możesz latać na miotle? - zapytałam rozbawiona Rinę.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 1:41 pm

Kiwnęła głową. Tu nie mogę ...-Powiedziała, opierając się o barierkę.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 1:50 pm

- Chyba zapomniałeś o czymś - spojrzałam na brata złowrogo. - o moich urodzinach! - w końcu 18 lat... Niepotrzebny mi dowód, w końcu, po legitymacji można i tak pokazać po dacie urodzenia, że mam 18. Wolność! Procenty! I wszystko! Uśmiechnęłam się na tą myśl.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 6:20 pm

- O cholera... - złapałem się za głowę zaskoczony. - Więc co? Do klubu! - powiedziałem z uśmiechem i chwiejnym krokiem poszedłem z siostrą do klubu. Pomyślałem, że przecież jej upodobania różnią się od innych.
NP: Klub ze striptizem.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 6:21 pm

- I o to chodziło! - mruknęłam z zadowoleniem i poszłam za nim.
NP: Klub ze striptizem.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

Liczba postów : 333

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:16 pm

Stanęłam na schodku i odkaszlnęłam.
- Uczniowie, w szczególności mówię do moich Ślizgonów, którzy zazwyczaj mają w dupie to, co do nich mówię... Tak więc, chciałam tylko ogłosić, że wracamy do Hogwartu. Za trzy minutki podjedzie po nas magiczny autobus. Jeśli ktoś się spóźni, wylatuje ze szkoły - ostatnie zdanie dodałam z uśmiechem na twarzy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:24 pm

Cały wyjazd Kurt musiał przesiedzieć w pokoju z powodu choroby, więc powrót nic zbytnio go nie obchodził. Trochę było mu szkoda że nie zabawił się z resztą.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:31 pm

Dobiegliśmy na miejsce zbiórki lekko zdyszani. Kurwa.. szybki jest... ale mógł pomyśleć o moich obcasach...Mentalnie przewróciłam oczami. Na schodku stała opiekunka Slytherinu. Będzie szlaban...? Nie.. Przecież się nie spóźniliśmy. .. chyba.. -Dzień dobry!
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:32 pm

Gdy dobiegliśmy nad fontannę puściłem rękę Soo.- Dzień dobry-wysapałem widząc nauczycielkę. Usiadłem na fontannie i poprawiłem włosy, po czym uśmiechnąłem się do dziewczyny.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:35 pm

Odrzuciłam wlosy do tyłu i usiadłam obok Carla. -Nigdy więcej. ..Ani spania w parku.. ani biegania...Komar mnie ugryzł. .-pożaliłam się drapiac po ramieniu.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:41 pm

-Trochę ruchu przyda się- uśmiechnąłem się w jej stronę i popatrzałem co robi-Zostaw, będziesz miała strupa.- powiedziałem czując jak kark zaczyna mnie swędzić. Cholerne komary.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:44 pm

-Odezwał się. .. Ej.. co to miało znaczyć? "Trochę ruchu ci się przyda "? Sugerujesz coś? -uniosłam brew uśmiechając się. -Myślałam że wiesz ze jestem idealna... Dziewczyn z takim ciałem jak moje to ze świecą szukać. Pfff.. znalazł się ekspert ..
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:44 pm

Przyszłam szybko, z Azazelem opartym o swoje ramię i podtrzymującym się mnie. Mógł chodzić, miał kontakt ze światem, ale miał skłonności się przewracać. Sama nie chodziłam prosto, ale w miarę znośnie. Gdy zobaczyłam nauczycielkę, znieruchomiałam patrząc na nią jak na boginię. Zrobiło mi się znów gorąco, zwłaszcza na wspomnienie tego, co moje ręce poczuły w parku. Szumiało mi w uszach po sześciu drinkach.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:48 pm

Miałem szczęście, że siostra była trzeźwiejsza ode mnie, gdyby nie ona, zostałbym w Londynie zdany na siebie. Przy okazji zostawiła mnie na chwilę na ławce i pobiegła, mając spotkanie bliskiego stopnia, ze słupem na chodniku, ale dotarła i przyniosła nasze bagaże z hotelu. Ja pier... Trzęsienie ziemi czy może świat się jakoś magicznie kręci?... Zobaczyłem Dianę. - Dzień dobry pani profesoooooor - przywitałem się, a potem Isobel posadziła mnie na ławce. Usiadła obok. Moment... Jak ona na Dianę patrzyła? Czy coś do niej czuła? Czułem jak zaczynają się u mnie wyrzuty sumienia.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:49 pm

Podeszłam do Is i Azazela.
- Gdzie tak długo byliście - powiedziałam i spojrzałam na ślizgona - Nieźle zabalowaliście.
Chłopak padał z nóg i nie wyglądał zbyt dobrze. Żałowałam, że byłam na coś takiego za młoda.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:51 pm

- No... W klubie ze striptizem... - odpowiedziałem odchylając głowę do tyłu. O której jedziemy? Spać mi się chce, niewyspany w ogóle jestem... Czy tam jest chomik? Chomiki latają na niebie? Nie, Ty durniu... Przywidziało Ci się zwykle. - Is ma urodziny, więc świętowaliśmy.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:53 pm

- Hej Chriiiiiis - powiedziałam opierając się o brata. Chcę do szkoły juuuuuuu... - Chyba nie mamy żadnej lekcji po powrocie, prawda?... - zapytałam dziewczynę z nadzieją.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:54 pm

- Najlepszego - krzyknęłam i przytuliłam Is - Nie mogliście powiedzieć wcześniej? Kupiłabym ci coś! W sumie, nie miałam nic lepszego do roboty. I nie wiem, czy będzie dzisiaj jakaś lekcja.
Usiadłam obok Aza i złapałam go za rękę.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:55 pm

- Dziękuję! - odpowiedziałam wesoło i też przytuliłam. Przesunęłam się by było dla nich więcej miejsca.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 7:57 pm

- Hej kochanie - powiedziałem witając się z Chris. Długo się nie widzieliśmy, oj długo. Złapałem ją za rękę i przytuliłem ją. - Co tam? - zapytałem.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 8:02 pm

Popatrzyłam na trójkę siedząca kawałek od nas. Juz nie pamiętam jak to jest dzielić szczęście z innymi. Ukradkiem spojrzałam na Carla i zamyslilam się na moment. Może jednak... Założyłam nogę na nogę i zgięłam się , opierając czoło o kolano. Chce do szkoły. ..
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 8:02 pm

- Trochę za dużo wypiłeś - zaśmiałam się i pocałowałam go w czoło - Wy tam sobie balowaliście, a ja leżałam na brzegu fontanny.
Było mi trochę przykro, że mnie nie zaprosili na drinka, ale to była reczej ich sprawa. Dodatkowo, nie zostałabym wpuszczona do klubu.
- Ładne dziewczyny w tym klubie? - zapytałam z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 8:05 pm

- To to jeszcze nic - machnąłem ręką. - Miałaś kiedyś tak, że wracając z mugolskiej imprezy, gangu ulicznego, na której było pełno sake, to japoński alkohol - dodałem wyjaśnienie. - Weszłaś w futrynę zamiast w drzwi? Tak przyp... ekhe ekhe, że leżałem pół godziny zanim wszedłem do domu...
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 8:07 pm

- No wiesz...nigdy nie byłam na mugolskiej imprezie - powiedziałam patrząc na swoje stopy - Rodzice raczej mi na to nie pozwalali. Za imprezę z alkoholem zostałabym wydziedziczona, a potem zamordowana. Ale cieszę się, że dobrze się bawiliście.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 8:12 pm

Zerknąłem na dziewczynę. Zastanawiała się nad czymś. Postanowiłem jej nie przeszkadzać. Spojrzałem na swoje odbicie w wodzie i patrzyłem. Nawet nie wiem po co.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 8:15 pm

- Więc... W Hogsmeade albo znów tutaj pokażę Ci prawdziwą imprezę - powiedziałem z uśmiechem i pocałowałem w policzek ją.

Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 8:17 pm

"wszystkiego najlepszego Isobel. Miło że się dobrze bawiliście." Brunet powiedział uśmiechnięty smutno.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 EmptyPon Cze 27, 2016 8:26 pm

- Jeżeli tylko wypuszczą nas do Hogsmeade - zaśmiałam się - Ale mimo to, zgadzam się.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Fontanna przy Tower Bridge    Fontanna przy Tower Bridge  - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Fontanna przy Tower Bridge
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Inne miejsca :: Londyn-
Skocz do: