| Łazienka nauczycieli | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Admin Admin
Liczba postów : 136 Join date : 10/06/2016
| Temat: Łazienka nauczycieli Sob Cze 11, 2016 1:49 pm | |
| Spore pomieszczenie, które jest pilnowane przez gadającą kołatkę. Kołatka ta mówi czy ktoś jest w środku i jeśli tak to kto. Jeśli chce się mieć prywatność wystarczy to jej powiedzieć, wtedy nie pozwoli otworzyć drzwi. Toalety oraz prysznice są w oddzielnym pomieszczeniu na prawo, także nie trzeba przechodzić przez pomieszczenie z wanną. Kołatka ma również problemy z rozróżnieniem ucznia od nauczyciela jeśli osoba wygląda w miarę dorośle. | |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 4:11 pm | |
| Przed wejściem do łazienki przywitałem się z kłódką. Miała wpuścić tylko mnie i Devona. Zrozumiała ten "rozkaz". Po zamknięciu się za mną drzwi zdjąłem szlafrok i nagi powędrowałem do wanny wypełnionej już ciepłą wodą. Ona samoistnie się napełniała wyczuwając, że ktoś idzie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 4:13 pm | |
| Podszedłem do drzwi i przedstawiłem się, chociaż nei musiałem. Drzwi otworzyły się przede mną w chwili gdy Dexter nagi szedł w stronę wody. Zrzuciłem szlafrok i ruszyłem za nim z uśmiechem. Dołączyłem do niego w gorącej wręcz wodzie. - Ouch jak dobrze - powiedziałem siadając w niej. Było po prostu genialnie. |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 4:17 pm | |
| Nie byłem nasycony. Chciałem więcej seksu ale wolałem już tego nie robić. Zgłodniałbym tylko bardziej z wyczerpania energii. A jak wiadomo, głodny wendigo to groźny wendigo. Sięgnąłem po płyn do mycia ciała i zacząłem rozprowadzać go po całym ciele. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 4:18 pm | |
| Podszedłem do niego i odbrałem mu płyn, wylałem na swoje ręce i sam zacząłem namydlać swego kochanka. Tak mogłem go określić tym mianem. Był moim kochankiem, uprawialiśmy przed momentem naprawdę niezwykle przyjemny seks. Gdy już go namydliłem zacząłem obmywać go wodą. |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 4:22 pm | |
| Pozwoliłem mu bez wahania mnie umyć. Wygodnie oparłem się rękoma o ogromną "wannę" i obserwowałem poczynania mężczyzny. Stopą zacząłem dotykać jego penisa, stawiając go ponownie. Udawałem, że nic nie robię. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 4:24 pm | |
| Mruknąłem, wiedziałem co robi ale nie mieliśmy czasu więc westchnąłem jedynie i pokręciłem głową. Pocałowałem go w usta i w końcu spłukałem z niego wodę. Uśmiechnąłem się i w końcu przyjrzałem się mu był czysty. - Teraz ty mnie umyj proszę - powiedziałem. |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 4:52 pm | |
| Chciałem się z nim tylko trochę podroczyc. Tym razem to ją go umylem, a gdy oboje byliśmy już czyści wyszedłem z wanny. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 4:55 pm | |
| Posiedziałem chwilę w wannie obserwując go po czym sam z niej wyszedłem. Wziąłem jeden z ręczników i zacząłem wycierać mokre ciało. Uśmiechnąłem się do niego i pocałowałem go w usta. Nie mogłem bez niego wytrzymać, był taki cudowny. - Naprawdę musisz iść na tą lekcję? Chciałbym byś dzisiaj został u mnie na noc. Co ty na to? - zaproponowałem. |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 4:59 pm | |
| Wytarlem ciało dosyć szybko po czym ponownie założyłem na siebie szlafrok. Odwzajemnilem pocałunek. - Muszę iść. I może później do Ciebie przyjdę. - puscilem mu oczko, kierując się do wyjścia.
~~ następny post w klasie od ONMS ~~
Ostatnio zmieniony przez Dexter Lightwood dnia Czw Cze 16, 2016 5:08 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Czw Cze 16, 2016 5:02 pm | |
| - Nie zapominaj że u mnie w pokoju masz ubrania kochany - powiedziałem i puściłem mu oczko. Minąłem go w drodze do wyjścia. Miałem nadzieje że wpadnie do mnie wieczorem.
Następny post: Pokój Devona Westa |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Pon Cze 20, 2016 8:04 pm | |
| Wniosłem praktycznie nagiego Lyrosa do środka. Był właściwie tylko zasłonięty poszarpanym kocem. Wsadziłem go do wanny i zabrałem przykrycie, wyrzucając je do śmietnika stojącego w kącie. Nie spojrzałem na ciało chłopaka, nie chciałem go zawstydzać. - Zaraz wracam. - zniknąłem z łazienki na kilka minut, a gdy wróciłem miałem w ręku czysty ręcznik, koszulkę oraz bokserki dla ucznia. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Pon Cze 20, 2016 8:29 pm | |
| Spojrzałem się na niego i wstałem. Już i tak widział. Woda była dość czerwona od krwi która ze mnie spłynęła. - Dziękuję za wszystko.- Uśmiechnął się do niego i wyciągnąłem rękę. Nie pomyślałem o tym. Wyglądało to dość... Niestosownie. Nie kojarzyłem aktualnych faktów. Mogło wyglądać to dość dwuznacznie. |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Pon Cze 20, 2016 8:45 pm | |
| Podałem mu ręcznik, aby cały się wytarł. Gdy już to zrobił przejąłem w miarę mokry materiał od niego i zacząłem wycierać mu włosy. Możliwe, że nie powinienem ale trudno. - Jak się czujesz? - zapytałem, podając mu ubranie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Pon Cze 20, 2016 9:11 pm | |
| - Nadal obolały, ale powiem ci szczerze, że ogólnie czuję się świetnie. - Podniosłem dłoń do góry. Nie mogłem sam teraz sprawdzić. - Jak długie są ?- Chodziło mi i moje paznokcie. Zapomniałem ich obciąć po poprzedniej. Teraz pewnie wyglądały jak szpony. - Masz może jak mi je obciąć? Nie złapie nożyczek nimi. - Zaśmiałem się, fajne uczucie. Bycie targanym po głowie. |
|
| |
Gabriela Harrison
Liczba postów : 62 Join date : 12/06/2016
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Pon Cze 20, 2016 9:57 pm | |
| - Witam - powiedziałam, wchodząc do łazienki. Wiedziałam, że jest tu wilkołak i jego wczorajszy opiekun. - Nie wstydźcie się, nawet na was nie patrzę. Chciałam tylko zapytać, czy wszystko jest już w porządku? Dex, chciałabym, żebyś zrobił patrol po Zakazanym Lesie i sprawdził, czy nie ma tam nikogo. Mam wrażenie, że ostatnio sporo osób się tam kręci, a doskonale wiemy, że nawet po pełni niektóre istoty są bardzo niebezpieczne. | |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Pon Cze 20, 2016 10:50 pm | |
| Unioslem wzrok na jego paznokcie. A właściwie pazury. - Są takiej długości, że wypadałoby je obciąć... chyba, że masz zamiar komuś oczy wydlubac. Wtedy są w sam raz. - zażartowalem akurat w momencie gdy usłyszałem za sobą głos dyrektorki. Odwrócilem się, zaslaniajac sobą ucznia. - Z Lyrosem w porządku, zajmę się nim... I gdy będę mógł to sprawdzę Zakazany las. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Pon Cze 20, 2016 10:53 pm | |
| Spojrzałem się w podłogę i zabrałem rękę. Nie podnosiłem głowy,ani nie wstałem. Powinienem zostać grzecznie na ziemi. Dorośli rozmawiają. Któreś każe mi wyjść to wyjdę. Mówić raczej też chyba nie powinienem w tej sytuacji.
Next w pokoju Dextera
Ostatnio zmieniony przez Lyros Nyxxis dnia Pon Cze 20, 2016 11:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Admin Admin
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli Pon Cze 20, 2016 10:58 pm | |
| Po spojrzeniu w oczy dyrektorki odwrocilem się z powrotem do ucznia. Spokojnie pomoglem mu się ubrać. Nie chciałem aby spędzał teraz czasu sam ze względu na jego stan. Musiał odpocząć. W spokoju. Zabrałem go wiec do swojego pokoju. ~~następny post w pokoju Dexa ~~ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Łazienka nauczycieli | |
| |
|
| |
| Łazienka nauczycieli | |
|