Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Dormitorium Dziewcząt

Go down 
+7
Kim Elizabeth Rose
Evie Lodbrok
Willow Harrison
Isobel Tokisaki
Nelly de Violine
Raven Scoffer
Alessia Tokisaki
11 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Next
AutorWiadomość
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

Dormitorium Dziewcząt - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 12:52 pm

- Naprawdę? Bardzo mi miło - odpowiedziałam z szerokim uśmiechem, mój kot akurat miauknął donośnie, bez powodu.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 1:05 pm

Zaśmiała się cicho i oddała jej zeszyty- może resztę przeczytam później - powiedziała z usmeichem
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 1:20 pm

- Może? Na pewno! - zaśmiałam się.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 1:43 pm

Dobrze wiedzieć- powiedziała z uśmiechem- to napewno będę kontynuować przygodny z twoimi postaciami- powiedziała z uśmiechem
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 1:51 pm

- W razie czego mogę się Ciebie poradzić odnośnie czegoś do opowiadania? - zapytałam z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 1:52 pm

- Jasne pytaj o co tylko chcesz i kiedy chcesz. Chętnie pomogę- powiedziała do niej z miłym uśmiechem
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 1:54 pm

- Powiem Ci, że mugolskie książki są dosyć ciekawe. Sporo we Włoszech nakupowałam, gdy byłam w Rzymie - usiadłam wygodniej, kot zeskoczył z łóżka.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 2:02 pm

-Moi rodzice też mieli sporo książek ale głównie naukowych albo kryminałów- powiedziała z uśmiechem na twarzy
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 2:05 pm

- Kryminały chętnie bym jakieś poczytała - odparłam z radością, oparłam się o ścianę. - Jaka jest Twoja ulubiona książka?
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 2:16 pm

-Om uwielbiam wszystkie książki o Sherlocku tak wiem nie jestem oryginalna ale je uwielbiam. - powiedziała z uśmiechem na twarzy i spojrzała na nią- a twoja?
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 2:19 pm

- Moja... Trafiłam kiedyś na taką trylogię "Czarodzieje Skrzydła Nocy". W drugiej części była moja imienniczka, bardzo mi się spodobała - odparłam i obserwowałam Himari, która wskoczyła obok Evie i zaczęła się o rudowłosą ocierać.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 2:23 pm

Ruda uśmiechnęła sie na widok kota i zaczęła go delikatnie głaskać a szczur cicho zaskrzeczał na kota- Chyba się nie polubią- powiedziała ze śmiechem- Chyba będę musiała kiedyś przeczytać skoro mówisz że jest ciekawa
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 2:24 pm

- Spokojnie, Himari nic mu nie zrobi - machnęłam ręką. - Mocno polecam!
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 2:26 pm

Ja wiem ja wiem, ale boję się ze szczurek może nie być miły- powiedziała z uśmiechem- a masz je może tutaj ze sobą?
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 3:35 pm

- Sprawdzę - zeskoczyłam z łóżka i zaczęłam przeszukiwać kufer. - Jeju, mnie samą przeraża to co tu mam - zaśmiałam się.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 3:40 pm

-Mówisz że masz tam wszystko i nic?- spytała ją rozbawiona
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 3:43 pm

- Owszem - zaśmiałam się i wyjęłam jedną. - Mam! Pierwsza część! Może Azazel ma drugą - podałam jej z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 3:45 pm

-Dziękuje napewno przeczytam gdy tylko będe miała okazję- powiedziała do niej z uśmiechem przeglądając na szybko ksiązkę
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 3:48 pm

- Mam nadzieję! Zrobię Ci test z jej treści - zaśmiałam się.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 3:55 pm

-O to w takim razie zrobię sobie z niej notatki żeby nie było niespodzianek- powiedziała żartobliwie
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 3:55 pm

- Notatki? Szykuj od razu gruby zeszyt! - parsknęłam śmiechem.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 4:00 pm

-Dobrze ten zeszyt będzie o połowę grubszy niż ta książka - powiedziała z usmiechem- tylko nie wiem gdzie taki kupię
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:20 pm

- W pierwszym lepszym papierniczym - machnęłam ręką.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:36 pm

-Ale wątpię że aż takie grube. Najgrubsze jakie widziałam to nie wiem czy to była połowa tej ksiązki- powiedziała ze spokojem
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:41 pm

- Myślę, że raczej tak - odparłam z uśmiechem. - Ewentualnie jakiś zeszyt robiony na zamówienie.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:42 pm

Ewentualnie za pomocą magi sama mogę spróbowac jakiś zrobić- powiedziała ze śmiechem
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:43 pm

- Jeśli Ci się uda, to śmiało! - wyprostowałam się, a kot wskoczył mi znów na nogi.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:46 pm

- W sumie spróbować nie zaszkodzi ale boję się że komuś zrobię krzywdę- powiedziała ze śmiechem wyjmując swoją różdźkę
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:47 pm

- Nikogo poza mną i Tobą nie ma, dawaj! - pochyliłam się do przodu zaintrygowana.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:51 pm

-No dobrze- powiedziała i zaczęła czarować, na ich oczach powoli zaczął składać się zeszyt z bardzo dużą ilością kartek. Po chwili dziewczyna przerwała zaklęcie- Chyba przesadziłam- powiedziała patrząc na zeszyt grubości encyklopedi
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:54 pm

- Aaaaależ skąd! - zsunęłam kota na pościel i podeszłam do zeszytu. - Poleeeeeecić Ci może coś jeszcze do czytania? - zapytałam i zerknęłam na nią, nie wytrzymałam jednak po chwili i się roześmiałam.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 7:57 pm

-A ić stąd Is- powiedziała z rozbawieniem i lekko ją szturchnęła w bok. No nie jakby poleciała jej jakąś cegłę to by chyba ten zeszyt nigdy się nie skończył
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:01 pm

- Ale no słuchaj! - zawołałam z ożywieniem. - Może Uczennicę Maga? To ma tylko 700 stron... Najlepiej całą tą serię, po tyle samo stron każda część! Ty nie dasz rady? Nie chcę Cię podpuszczać, ale na pewno tego nie zrobisz!
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:06 pm

- Is nie możesz mi powiedzieć prosto w twarz że chcesz mnie wykończyć i zabić- powiedziała ze smiechem i lekko ją połaskotała
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:07 pm

- Aaaaaa! - odskoczyłam od łaskotek. - Ależ czemu ja bym miała Cię zabijać? - otworzyłam szeroko usta. - Wtedy włosy Ci przestaną rosnąć! Nie mogę do tego dopuścić, tak mi dopomóż Morgano!
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:12 pm

-A więc tu tylko chodzi o moje włosy. Pfff skoro tylko o nie chodzi to teraz z nimi gadaj a nie ze mną- powiedział z rozbawieniem
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:15 pm

- Ależ skąd! Jeszcze są walory cielesne, ok?! - odparłam i znów się roześmiałam, nie mogłam tego powstrzymać po prostu.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:17 pm

-Teraz tam mówisz żebym nie obrażała się na ciebie. Przejrzałam cię lisico- powiedziała nadal rozbawiona
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:19 pm

- Bardziej to Ciebie można porównać do lisicy. Mnie to do okresu. Pfu! Do tego no... Do krwi! Siet. Dobra, nic nie mówiłam - przewróciłam oczami.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:20 pm

-Mówisz że jesteś jak okres że jak znikniesz na chwilę albo się spóźnisz to ludzie srają po majtach- powiedziała ze śmiechem i patrzyła na nią- Tak krew bardziej do ciebie pasuje
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:21 pm

- No ej! - zawołałam z udawanym oburzeniem i rzuciłam w nią poduszką. - Jestem straszna, ale nie w ten sposób nooo!
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:25 pm

Dziewczyna zaśmiała się kiedy dostała poduszką którą zaraz przytuliła do siebie- a skąd wiesz że nie jesteś w taki sposób? Próbowałaś?
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:26 pm

- Już wystarczy, że dążę do zostania najlepszą nekromantką na świecie! - oświadczyłam z dumą.
Powrót do góry Go down
Evie Lodbrok

Evie Lodbrok

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:29 pm

- O chętnie przypatrzę sie tej drodze do sukcesu- powiedziała z miłym usmiechem
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 EmptyPon Paź 31, 2016 8:32 pm

- Właściwie to i tak James... Znaczy, dyrektor, wyuczył mnie wszystkiego co o niej wiedział. Teraz jedynie muszę ukończyć szkołę i zaprezentować to, co osiągnęłam!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt   Dormitorium Dziewcząt - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

Dormitorium Dziewcząt
Powrót do góry 
Strona 7 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Dormitorium Dziewcząt
» Dormitorium Dziewcząt