Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Zakazany las

Go down 
+13
Kai Joshua Graham
Ilaria Salerno
Viktoria Evans
Jason Smith
Nelly de Violine
Lykon Norris
Gregory Martin
Alex Riddle
Evie Lodbrok
Diana Blake
Isobel Tokisaki
SooAh Kwon
Admin
17 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Next
AutorWiadomość
Rian Shin

Rian Shin

Liczba postów : 5361

Zakazany las - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptyWto Sie 08, 2017 11:53 pm

— 10?— powtorzylam. On chyba nie wie ile ja potrafie spac...
— Będziemy spac osobno i kropka. No.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

Liczba postów : 5346

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptyWto Sie 08, 2017 11:56 pm

- Okej dla mnie lepiej - mruknąłem - ale tak dla pewności, w 2 różnych pokojach tak? - spytałem patrząc na nią. Odwróciłem się na chwile i usiadłem na trawie, opierając plecy o korę drzewa, patrząc na brunteke z dołu.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptyWto Sie 08, 2017 11:59 pm

— Nooo tak. Innej opcji nie widze. — powiedziałam i widzac jak siada na trawie, oparłam się o drzewo za mna.
— W rożnych pokojach w rożnych domach.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:01 am

- Czyli ty u Puchonek, ja u Ślizgonów? - zapytałem - Nie no taki podział bardzo mi pasuje - usmiechnąłem się
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:05 am

— Nie nie... Ja w tym lepszym domu a ty w tym.. Żółtym. — chrząknęłam. Bardzo chciałam z nim soac. Chociaz jedna noc. Ale skoro tego nie lubił to nie chciałam go zmuszać zeby nie czuć się jak intruz.

Ostatnio zmieniony przez Rian Shin dnia Sro Sie 09, 2017 12:09 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:08 am

- Kurde a już myślałem - zaśmiałem się i popatrzyłem jej w oczy
- Chcesz coś powiedzieć, ale tego nie mówisz - mruknąłem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:10 am

— Przykro mi... Ty jestes facet... ale to ja tu jestem ta fajna. – pokazałam mu jezyk.
— Co?— zasmialam się.
— Nie. Gdybym chciała cos powiedziec to bym powiedziała. Jestem bezwstydna przeciez
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:12 am

- Skarbie oboje wiemy, że taka nie jesteś - mruknąłem - ale nie wnikam, nie chcesz nie mówisz - dodałem

Ostatnio zmieniony przez Tyler Rhodes dnia Sro Sie 09, 2017 12:15 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:15 am

— No dokładnie. — przytaknelam.
— I nie mow do mnie "skarbie". Zarezerwuj to dla kogos... Kto wpadnie ci w oko. — posłałam mu buziaka.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:17 am

- A co jeśli ty wpadłaś mi w oko, skarbie? - spytałem i puściłem jej oczko
- To jak inaczej do ciebie mówić? - uniosłem brew patrząc w jej oczy
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:19 am

— Przez "wpaść w oko" miałam na mysli szczęś.. Osobę którą obdarzyli czyms wiecej niz... Niz cos tam. — powiedziałam nie patrzac na niego.
— Proponuje.. RIAN
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:22 am

- No więc dopóki nie wymyślisz lepszej ksywki dla siebie, będziesz moim skarbem - usmiechnąłem się promiennie do niej
- A co so uczuć, to nie sądzę bym kiedykolwiek ich używał w ten sposób - dodałem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:25 am

— Nie wiesz co mówisz... po prostu nie trafiłeś na... Na te ktorej obecność nie przeszkadzałaby ci w oku. — odparlam wzruszając ramieniem.
Patrzyłam ja niego przez chwile.
— Daj sobie czas..
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:29 am

- Twoja obecność w ogóle mi nie przeszkadza - ?mruknąłem
- Usiądziesz obok mnie czy bedziesz stała te 5 metrów dalej? - spytałem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:30 am

— Powiem normalnie... — westchnęłam ruszając w jego stronę.
— Nie znalazłeś tej którą byś pokochał. Taka ktorej sercem nie tylko chciałbys się zając. Ale i chciałbys zeby zajęła się Twoim. — odparlam siadając kawałek od niego.
— Rozumiesz?
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:34 am

- To zbyt skomplikowane, ale przytaknę głową, żebyś nie powtarzała - zaśmiałem się
- A ty? Zakochałaś się kiedyś? - spytałem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:41 am

Westchnęłam ciezko. Ehh..
— Możliwe... Sama nie wiem... Rozumiem ze ty nie...— mruknelam.
— Mas rodzeństwo?– zapytałam szybko zmieniając temat
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:43 am

- Nie, ja nie - mruknąłem
- Nie wiesz czy się zakochałaś? - spytałem
- Nie, jestem rozpieszczonym jedynakiem, a ty? - spytałem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 6:52 am

— Mam brata i siostre. Starsi. I do tego klony. — powiedziałam. Przysunelam się odrobine i oparłam skroń o jego ramie.
— Gdybys się zakochał, powiedziałbys jej to?
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 8:07 am

- Tak - odpowiedziałem od razu - Tyle, że najpierw musiałbym się zakochać, co już jest niemożliwe, a następnie upewnił bym się czy nie jest to tylko zauroczenie - stwierdziłem - A ty byś nie powiedziała? - spytałem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 8:09 am

Spojrzałam na niego zastanawiając się chwile.
— Przeciez juz ci mowilam ze nie. — odpowiedziałam.
— Patrz. Ruchasz mnie jak dziki byczek a słuchasz jak maz po 40 latach małżeństwa
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 8:19 am

Zaśmiałem się na jej komentarz
- Wiesz mąż po 40 latach małżeństwa, zazwyczaj ma co najmniej 2 kochanki - stwierdziłem
- Czasami się zastanawiam czy takie komentarze mają mnie obrażać czy nie - mruknąłem
- Dlaczego wolała byś nie mówić chłopakowi, że jesteś w nim zakochana? - spytałem kładąc głowę na jej głowie.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 8:24 am

— Będąc ze mna, nie potrzebowałbys ich. To znaczy gdybyśmy jakimś cudem było małżeństwem. A jak byś je miał juz. To bym się o nich dowiedziała. Ale nic bym nie zrobiła. Cierpiałabym sobie po cichu ale Cieszyłabym się z tego ze mimo wszystko zawsze wracasz do mnie. Nawet jesli kwadrans wcześniej posuwales inna. I nie. Nie miało cie to obrazić. — odpowiedziałam i popatrzyłam na niego.
— Bo wiem ze nie czułby tego samego.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 8:50 am

- Czy to jest jakaś propozycja? - spytałem, prostując się - Poza tym gdyby tak było to zakładam, że je byś zabiła, a mnie torturowała w piwnicy - zaśmiałem się
- Wiesz nie znam się na sprawach sercowych, ale chyba nie możesz być pewna uczuć drugiej osoby, dopóki ci sama o nich nie powie, czyż nie? - mruknąłem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 12:33 pm

— Wiec zle zakładasz. Mowie ze nic bym z tym nie zrobiła..— odparlam.
Popatrzyłam na niego chwile.
— Dobra. Wiec chce wiedziec. Co do mnie czujesz?
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 1:02 pm

Popatrzyłem na nią, zagłębiając spojrzenie w jej piwnych oczach
- Dlaczego chcesz wiedzieć? - spytałem, uśmiechając się. Dopiero teraz doszło do mnie, że ta rozmowa wcale nie była bezinteresowną. Moje oczy gwałtownie się powiększyły i rozchyliłem lekko usta, ze zdziwienia
- Nie zakochałaś się we mnie, prawda? - spytałem - Nie chce kończyć tego co jest miedzy nami - dodałem i zdałem sobie sprawę jak głupio to zabrzmiało.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 1:06 pm

Widziałam jego reakcje. Strach i zdziwienie.
— Nie chcesz tego kończyć?— zapytałam unoszac brew. — Słucham? To znaczy ze co? Aha..
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 1:28 pm

- Rian zadałem ci pytanie - mruknąłem - Nie odpowiedź na nie prawda? - spytałem, patrząc na nią
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 1:45 pm

— Najpierw Ty odpowiedz. Prosze. — powiedziałam zbliżając się do niego. — Tylko szczerze.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 1:52 pm

- Na pewno nie jestem zakochany, jeżeli o to ci chodzi - westchnąłem cicho - ale lubię cię i czas który spedzam z tobą mija mi strasznie szybko i jeszcze to, że nie czuje się z tobą jak Puchon ze Ślizgonką - dodałem
- Twoja kolej - wskazałem na nią palcem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 1:54 pm

Tak. Wiedziałam ze taka bedzie odpowiedz. Ale.. No.
Popatrzyłam na niego i parsknelam śmiechem omal nie zaczynajac chrumkac. Odsunęłam się szybko.
— Ty.. Myślałeś... Ze ja cos do ciebie..— powiedziałam omal nie płacząc ze smiechu.
— Puchonik..
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 1:59 pm

Odetchnąłem z ulgą
- Zmieniam zdanie - mruknąłem - nienawidzę cię - dodałem - jesteś okrutna - stwierdziłem i odwrociłem się od niej
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:01 pm

— Nienawidzisz mnie? Aha. — powiedziałam.
— Dobra. To siedź sobie tu napawaj się nienawiścią. Nara. — odwrocilam się na pięcie i ruszyłam w przeciwnym kierunku.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:04 pm

- Nie no, żartowałem - powiedziałem, patrząc na nią - Nie Idź - mruknąłem - I tak nie chcesz nigdzie iść - dodałem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:05 pm

— Tak? No to patrz...— powiedziałam nie zatrzymując się i zalotnie kręcąc biodrami.
— Właśnie sobie ide.. koleś
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:09 pm

Kusiła niewyobrażalnie gdy zaczęła kręcić biodrami
- Nie kolesiuj mi tu - mruknąłem
W sumie już któryś raz z kolei odchodziła więc pewnie tego chciała, a ja nie zamierzałem ponownie za nią biec. Robiła to co chciała, tak samo jak ja.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:10 pm

Odwrocilam sie do niego z uśmiechem.
— Bo co? KOLEŚ?— zapytałam.
— Brzydalu. Glupiku. Puchonie
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:13 pm

Nie zamierzałem reagować na te "przezwiska". Siedziałem cicho, udając że jej nie słyszę. Chociaż trudno było siedzieć w miejscu i nic nie mówić, gdy ktoś cię obraża.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:15 pm

— Ogoreczku... Fasolko.. MINI kabanosiku..— kontynuowałam drazniac się z nim i zbliżając do niego.
— Kluseczko..
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:19 pm

Zaczynałem tracić cierpliwość. Najlepsze, że zamiast się oddalać przybliżała się do mnie. Nosz kurze, przecież miała gdzieś iść, dlaczego więc tego nie robiła. No jasne, lepiej mnie wkurzyć niż na spokojnie sobie gdzieś iść. Odwróciłem od niej wzrok, by udawać że jej nie widzę.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:21 pm

— az taka brzydka jestem? Ze nie chcesz na mnie patrzeć?— zapytałam smutno.
— No Tyler... Malutki...— mruknelam podchodząc blizej.
— Kochaaaanie..
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:26 pm

Zadała mi takie pytanie, że od razu na nią spojrzałem już otwierałem buzie by coś powiedzieć, ale ona postanowiła nazwać mnie "malutkim", no tak i od razu zamknąłem usta. Cały czas jednak śledziłem jej ruchy.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 2:38 pm

Wysunęłam dolna wargę, przejeżdżając dłońmi po pasie biodrówek i powoli przenosząc je na brzuch, "przypadkiem" lekko podnoszac podkoszulkę.
— Obraziłeś się?
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 3:16 pm

- Tak - mruknąłem, patrząc na nią - obraziłem - stwierdziłem
- Poza tym miałaś chyba gdzieś iść - dodałem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 EmptySro Sie 09, 2017 3:20 pm

Opuściłam rece.
— Dlaczego się obraziłeś?— zapytałam.
— A mam sobie isc? Juz nie chcesz mnie oglądać..?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zakazany las   Zakazany las - Page 9 Empty

Powrót do góry Go down

Zakazany las
Powrót do góry 
Strona 9 z 15Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Tereny zamkowe oraz przyzamkowe-
Skocz do: