Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Skrzydło szpitalne

Go down 
+28
Anastasia Lankford
Dajen McCourtney
Alesandro Mirror
Max Brotherhood
Emily Black
Lykon Norris
Finley Trevelyan
Ilaria Salerno
Susan Affredge
Kath Black
Sophie Neveu
Christine Stephens
Colette Shine
Nathan Collins
Charlie Caufield
Gregory Martin
Sarah Miles
Ray Firewood
Gabriela Rodriguez
Alessia Tokisaki
Margaret Innes
Annabelle de Violine
Leticia Hale
Miyafuji Rina
Matt Claws
SooAh Kwon
Isobel Tokisaki
Admin
32 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Next
AutorWiadomość
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

Liczba postów : 87

Skrzydło szpitalne - Page 14 Empty
PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:00 pm

-dzieki, trzeba miec nadzieje, nie widzi mi sie picie krwi...
Powrót do góry Go down
Max Brotherhood

Max Brotherhood

Liczba postów : 178

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:03 pm

-Postaram sie, nie bedzie to latwe, ale sie postaram, dla Ciebie. Bylaby z nas fajna para nie uwazasz? -zasmial sie cicho i wreczyl jej kolejna roze
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

Liczba postów : 89

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:04 pm

-A mi wyje do księżyca...-usiadła, a bardziej położyła się na łóżku szpitalnym. Ręce opadały jej po dwóch stronach metalowej konstrukcji.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:06 pm

—To dobrze. — westchnęłam.
— Idealna wręcz. Miałeś kiedyś dziewczynę wilkołaka z okresem? Wyobrażasz sobie to? — zasmialam sie biorąc od niego róże.
— Każda jest coraz lepsza
Powrót do góry Go down
Max Brotherhood

Max Brotherhood

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:10 pm

-Nie przeszkadza mi to. -ucalowalem jej czolo- nadal bedziesz tak samo cudowna. -usmiechnalem sie milo
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:11 pm

-Teraz Hogwart nie bedzie tak samo bezpieczny jak byl... -usiadl na krzesle obok lozna, na ktorym lezy dziewczyna
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:12 pm

— Aż miło mi sie zrobiło. — powiedziałam patrząc na niego szklistym wzrokiem.
— Ja nie chce tym byc. Chce zeby mnie naprawili. — dodałam.
Powrót do góry Go down
Max Brotherhood

Max Brotherhood

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:13 pm

-Bede Cie wspierac, bede robic co w moich mocach, zeby Ci pomoc...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:15 pm

— Cofniesz czas? — zapytałam.
— Nie odpowiadaj. — poprosiłam.
— Żałuje ze tam poszliśmy. Jestem taka naiwna. Nie myśle. W ogóle.
Powrót do góry Go down
Max Brotherhood

Max Brotherhood

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:16 pm

-Nie moglismy wiedxiec co sie stanie, to niczyja wina, a zwlaszcza nie Twoja
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:18 pm

— Jak ja to powiem rodzicom...— jęknelam.
— Jak zabić wilkołaka? Miałbyś moze ochotę? — prychnelam.
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 6:19 pm

-Hogwart nigdy nie był bezpieczny...nie sądzisz?-spojrzała na chłopaka siedzącego na krzesełku obok. Machała zwisającymi rękoma w powietrzu.
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 7:53 pm

-Na pewno bardziej bezpieczny niż teraz będzie. Wampiry,wilkołaki...
Powrót do góry Go down
Max Brotherhood

Max Brotherhood

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 7:55 pm

-Normalnie, na pewno to zaakceptują.-odparł
-Nawet nie próbuj...
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:00 pm

-Jesteś jednym z nich-zauważyła-teraz nic ci nie zrobią-wzruszyła ramionami wstając z łóżka szpitalnego.
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:03 pm

-Wiem, niestety wiem. -westchnal i zalozyl rece za glowe
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:07 pm

Poprawiła się na materacu i uśmiechnęła się do chłopaka- Hej, spróbujemy to naprawić-Próbowała go pocieszyć ale sama nie wierzyła w te słowa.
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:08 pm

-Jak naprawić? Wyssiemy jad? -zaśmiał się gorzko
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:09 pm

— Wiem że zaakceptują. Ale to nie będzie dla nich łatwe. W sumie to dlaczego my tu jesteśmy? Juz mnie nie boli. — powiedziłam zmieniając temat.
Powrót do góry Go down
Max Brotherhood

Max Brotherhood

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:10 pm

-Nie wiem, ale się bałem, że coś nie tak. Jeśli chcesz możemy stąd iść
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:10 pm

-Może działa na to jakiś eliksir? Albo jakieś zaklęcie? Cokolwiek na pewno istnieje-mruknęła cicho spoglądając na niego katem oka.
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:12 pm

-Wątpię, to jad, wilkołaków i wampirów, nic nie poradzimy, teraz jesteśmy jednymi z nich.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:14 pm

— To chodź zanim nas złapią i każą zostać. — zeskoczyłam z łózka łapiąc go za rękę. W drugiej trzymałam różę.

NEXT: Pokój spotkań
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:15 pm

-Nie mogę tego tak zostawić.....możeee jak nie zobaczę księżyca w pełni to nic się nie stanie albooo-mówiła z nadzwyczajną pewnością siebie.
Powrót do góry Go down
Max Brotherhood

Max Brotherhood

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:16 pm

Wyszedł za dziewczyną.
zt
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:17 pm

Uniósł jedną brew. -Chce mi się pić...
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:25 pm

-k..k..krwi?-zapytała przerażona, tylko nie krwi, proszę. On nie może się zmienić, nie teraz, myuszę mu pomóc....-p..poczekaj!-zatrzymałam go
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:26 pm

-Nie wiem, nie chce wiedzieć, nie pozwolę na to... -zacisnął pięści
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:30 pm

-musimy coś wymyślić!-Mówiłam z wielkim przejęciem i przybliżyłam się do chłopaka-żadne z nas się nie przemieni, rozumiesz?
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:40 pm

-Nie za bardzo. -zaśmiał się gorzko. -To nie działa tak czy chcesz czy nie, to i tak się stanie.
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:47 pm

-ale ja nie chce.....-mruiknęła i walnęła się na łóżko.-Nie chce! Nie chce! Nic chce!
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:57 pm

-Myślisz, że ja chce?
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 8:59 pm

-Nie....na pewno też nie chcesz-powiedziałam cicho.
Powrót do góry Go down
Ilaria Salerno

Ilaria Salerno

Liczba postów : 257

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:03 pm

- Ekhem - odchrząknęłam głośno, przypominając wszystkim tu obecnym, że wciąż tutaj jestem. Zmierzyłam oboje, pozostałą dwójkę bystrym spojrzeniem. Podeszłam do różowowłosej oraz jej kolegę, zapoznana już z tematem oraz tym co się stało. Zresztą, ugryzienia jakie u nich widziałam mówiły same za siebie, aż zaciskałam pięści w chęci zemsty na stworzeniach, które do tego doprowadziły.
- Nie da się tego odwrócić, gdyby się dało, nie uważasz, że byłoby znacznie mniej wampirów i wilkołaków? - uniosłam brew i oparłam się ręką o łóżko.
- Dla ciebie jakieś zapasy krwi się znajdą - powiedziałam do chłopaka, po czym przeniosłam swój wzrok na dziewczynę. - A dla ciebie jakiś eliksir również. A raczej konkretny eliksir. Niestety nie odwróci on tego co się stało, a jedynie złagodzi twoje przemiany podczas pełni.
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:10 pm

Westchnął cicho. -Pić...
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:14 pm

-Um....dobrze.-przytaknęła nauczycielce. Spojrzała na nią kątem oka,
Powrót do góry Go down
Ilaria Salerno

Ilaria Salerno

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:18 pm

- Najlepiej jakbyś umarł - powiedziałam Alesandro, zanim wyszłam ze skrzydła.
Wróciłam dopiero po paru minutach, z butelką, w której była czerwona ciecz, a na niej etykieta po kubusiu. Bo tak. Podałam ją chłopakowi.
- Do dna.
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:22 pm

Gdy tylko zobaczył krew, chęć wypicia tego się powiększyła. Szybko wypił cała zawartość butelki i odetchnął z ulgą.
Powrót do góry Go down
Ilaria Salerno

Ilaria Salerno

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:30 pm

- Przede wszystkim, macie się nie obnosić z tym, kim zostaliście, żeby nie rozszerzyła się panika na całą szkołę, zrozumiano? - spojrzałam uważnym, ostrym i nie znoszącym sprzeciwu wzrokiem na oboje.
- A zwłaszcza ty, puchonie - dodałam mierząc go przenikliwym spojrzeniem. - I poważnie mówię, lepiej będzie jak umrzesz, ale w nieco innym sensie.
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:35 pm

Nie do końca rozumiał aluzję nauczycielki. -To w jakim sensie?
Powrót do góry Go down
Dajen McCourtney

Dajen McCourtney

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:45 pm

-Nie marzy mi się opowiadanie o tym kim zostałam-spojrzałą na nauczycielke z miną "czy ty tak serio?"
Powrót do góry Go down
Ilaria Salerno

Ilaria Salerno

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:49 pm

- Jeśli o ciebie chodzi - spojrzałam na chłopaka. - Będzie się to u ciebie nasilać. Coraz większe pragnienie, stopniowa mania, obsesja, utrata kontroli nad sobą. Będziesz robił się coraz bardziej prymitywny, coraz większą bestią. Dopiero po śmierci, gdy powstaniesz z martwych, będziesz miał jako taką lepszą sytuację i będziesz mógł spokojnie się nauczyć panowania nad sobą - kontynuowałam wyjaśnianie mu problemu, nawet zignorowałam spojrzenie Nicki Minaj v2. - Póki co, kłóci się u ciebie część wampirza i częśc ludzka. Nie wyeliminujemy tej pierwszej, zatem musimy tą drugą.
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:50 pm

-Kiedy będę mógł się zabić i jak. -Powiedział twardo, bez emocji
Powrót do góry Go down
Ilaria Salerno

Ilaria Salerno

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:52 pm

- Bez znaczenia kiedy i bez znaczenia jak, nie musisz tego też robić sam. W każdym badź razie, w ślady tej krukonki - wskazałam na nią kiwnięciem głowy. - Lepiej nie idź. Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Albo w roztrzaskanym ciele, albo w całym. Mogę cię uśmiercić zaklęciem, trucizną, ewentualnie pomóc się powiesić, jak wolisz.
Powrót do góry Go down
Alesandro Mirror

Alesandro Mirror

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 EmptyPią Lut 03, 2017 9:57 pm

-Zabiję się sam, wiem jak. -Odparł chłodno
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 14 Empty

Powrót do góry Go down

Skrzydło szpitalne
Powrót do góry 
Strona 14 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Skrzydło szpitalne

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Pierwsze piętro-
Skocz do: