| Dormitorium Dziewcząt 1 | |
|
+7Noelle Morgan Sophie Neveu Cynthia Chase Diana Blake Annabelle de Violine Alessia Tokisaki Admin 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Noelle Morgan
Skąd : Nie pamiętam Liczba postów : 578 Join date : 31/07/2016
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 2:04 pm | |
| — Wyspałaś się?— zapytałam siadając na lozku, tyłem do dziewczyny i przeczesując włosy. Sama nie wiedziałam co mam robic. Czułam do niej jakis zal... Moze i zbytnio to przeżywałam. Ale kochałam ją i to co się działo... Do tego wiedziałam ze była z kims w Hogwarcie kiedy mnie nie było... Przybajmniej tak słyszałam. — Boli cie cos? | |
|
| |
Leticia Hale
Skąd : Oslo, Norwegia Liczba postów : 1242 Join date : 09/07/2016
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 2:15 pm | |
| Słyszała pogłoski, że byłam z kimś, kiedy jej nie było. Jednak przecież podczas działania Eliksiru Prawdy, jasno i konkretnie powiedziałam jej, że z nikim nie byłam i nawet o tym nie myślałam! Więc to jedno po prostu musiało wykluczyć drugie. Nie powinna w takim wypadku o tym więcej myśleć. — Tak, wciąż jestem trochę zmęczona, ale już mniej. Boli mnie jedynie gardło i oczy, ale to minie — odparłam cicho. Nieco mnie kłuło, że usiadła tyłem do mnie. Tak jakby... Wciąż mnie nie chciała? Miała gdzieś? | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 2:31 pm | |
| Wstałam z lozka i skierowałam się do łazienki. Po drodze omal nie popuscilam ze strachu kiedy zobaczyłam swoje odbicie w lustrze nad komoda. Cały makijaż mi się rozmazał. Matko... Parsknelam śmiechem i weszlam do łazienki po chwili wracając z kilkoma rzeczami w tym z papierosem miedzy wargami. Usiadłam na lozku po turecku, przodem do Krukonki. — Wypij to... Nie! Nie to!— krzyknęłam i zabrałam jej z ręki flakonik ktory wcisnęłam jej sekundę wcześniej do dłoni. — To. To wypij. — powiedziałam podając jej mały flakonik innego koloru. — To na gardło. Tamto na oczy. Nie do piciu — odparlam. | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 2:49 pm | |
| Popatrzyłam na nią gdy poszła. Dobra, może i makijaż jej się rozmazał, jak i mi, ale jak dla mnie, Noelle była i tak najpiękniejszą osobą na ziemi. Dlatego więc to nie miało dla mnie aż tak wielkiego znaczenia. Gdy wróciła i mi podała coś, już chciałam się napić, ale potem mnie skrzyczała i mi to zabrała. Troszkę zdezorientowana wciąż, nie obudzeniem się do końca i zmęczeniem, uznałam, że coś innego mam wziąć, a tego co mi podawała nie zauważyłam. Sięgnęłam więc do jej kufra po butelkę Jacka Danielsa. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 2:51 pm | |
| — Powiesz mi co robisz?— zapytałam zaciągając się i wypuszczając dym, trzymajac papierosa jedynie ustami. — Ty w ogole mnie słuchasz czy na to tez masz wyjebane?— zapytałam unoszac brew. | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 2:53 pm | |
| Zmarszczyłam brwi gdy ją usłyszałam, dopiero po chwili ogarnęłam co biorę i szybko odłożyłam. — Pogmatwało mi się, wybacz — powiedziałam niemrawo i sięgnęłam po buteleczką, którą mi podała. Wypiłam aż do dna. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 3:04 pm | |
| — Pogmatwalo? Jasne...— prychnelam. — Sama to zrobisz ci zakroplic ci to?— zapytałam unoszac druga buteleczkę. | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 3:17 pm | |
| — Tak. Wciąż jestem... Trochę zdezorientowana — wyjaśniłam i spojrzałam na nią, znów się kładąc na łóżku. — Tak, poproszę. Nigdy jako dziecko nie dawałam sobie kroplić oczu, bo się bałam i nie robiłam tego. No ale ciebie się nie boję i ufam ci. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 3:28 pm | |
| — Tak tak. Wiemy. — mruknelam i odłożyłam papierosa do popielniczki na szafce. Nachylilam się nad nia i ostrożnie wkroplilam jej po kilka kropel do kazdego oka, na koniec całując ja krótko w usta. | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 3:42 pm | |
| Patrzyłam na nią z miłością, gdy mi zakraplała oczy. Kiedy mnie pocałowała, poczułam jak po moich ciele rozchodzi się przyjemne, miłe ciepło. Oddałam czule, z uczuciem jej pocałunek. Cieszyłam się, że jednak jej zależy. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 6:59 pm | |
| No dobra. Wybaczyłam jej. Ale zamierzałam się jeszcze troszkę dąsać wiec gdy zaczela oddawać pocałunek, odsunęłam się. — Gotowe. Powinnaś wziąć prysznic i przebrać się w cos co nie jest pogniecione. Jak chcesz, mozesz spróbować znaleść cos u mnie. Najwyżej sobie to powiększysz bo moze byc przykrótkie. — powiedziałam korkując flakonik. | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 7:30 pm | |
| Westchnęłam. Nie rozumiałam teraz jej zachowania, niestety. No ale trudno, nie naciskałam. Pokiwałam głową i podniosłam się z łóżka. Zajrzałam do ubrań Noelle i wyciągnęłam coś, co rozmiarem nawet pasowało i poszłam do łazienki. Po zaledwie dwudziestu minutach wyszłam gotowa z łazienki, w jej ubraniach, na które narzuciłam szatę ucznia. Podeszłam do Noelle, by usiąść i się w nią wtuliłam. Chciałam znów tej bliskości, potrzebowałam jej, by odzyskać stabilizacje psychiczną i by serce mi nie uschło. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 7:34 pm | |
| Gdy Leticia wyszła do łazienki ja dopalilam papierosa i posłałam lozko. Lubiłam jak było ładnie posłane i gładkie. Zajęło mi to dłuższa chwile wiec gdy dziewczyna wróciła, zdążyłam ledwo usiąść. Gdy się we mnie wtuliła, oparłam policzek o jej ramie i pogłaskałam ja bez słowa po włosach. | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 7:38 pm | |
| Cieszyłam się, że się nie odsunęła, nie kontynuowała dąsania się. Objęłam ją w pasie, głowę oparłam na jej piersiach i zamknęłam oczy. Leżałam tak w ciszy, mogąc w końcu być przy mojej Noelle, potrzebowałam tego. W jej ramionach znajdowała się moja Utopia, mój Eden, moje Pola Elizejskie. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 7:45 pm | |
| Po chwili dziewczyna przechyliła nas na lozko. Które przed chwila poscielilam... Nie przerywałam głaskania jej po włosach gdy położyła głowę na moim biuście. Nie przepuści żadnej okazji by to zrobic... | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 7:53 pm | |
| Nawet nie zauważyłam, gdzie miałam głowę. Liczyło się, by było blisko Noelle. Oplotłam się nogami w okół jej nóg, leżąc, ignorując dalej fakt, że jestem głodna. Tak było mi idealnie, zwłaszcza, że mnie głaskała po włosach. Czułam się tak spokojnie. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 8:05 pm | |
| — Let. Nie baw się w ośmiornice. — powiedziałam gdy oplotła mnie jak się dało. — Wstań i idz zjeść. Burczy ci w brzuchu. — odparlam probujac się podniesc. | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 8:07 pm | |
| — Nie chce mi się iść do wielkiej sali, niespecjalnie też mimo wszystko chce mi się jeść — odpowiedziałam blondynce, nawet nie podnosząc głowy. — W ośmiornicę to dopiero mogę zacząć się bawić, jeśli chcesz — rzuciłam z podtekstem. Mackas, mackas, mackas... | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 8:24 pm | |
| — Ale powinnaś. — odparlam. — Chyba spasuje. — powiedziałam i zamilklam patrzac w sufit. — Odpocznij chwile i zejdziemy na dół. — dodałam głaszcząc ja po plecach. | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 10:30 pm | |
| — Skoro nalegasz — uległam w końcu, leżąc a niej na brzuchu i zamknęłam oczy znów. Odpoczywałam chwilę, choć przeciągałam ją, dopóki Noelle nie chciała wstać. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Wrz 17, 2017 11:07 pm | |
| — Mam ochotę kopnąć cie w dupe. — powiedziałam nagle. — Tak zeby został ci siniak. Bolesny. Na pośladku. — dodałam. | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Pon Wrz 18, 2017 9:51 pm | |
| — Ale pozwoliłaś mi przecież chwilę poleżeć — jęknęłam niechętnie i podniosłam się na nogi. — Już wolałabym, by po pejczu się znalazły. Albo po klapsach, jak już — dodałam i wystawiłam dłoń w stronę Noelle, chcąc pójść z nią za rękę do wielkiej sali. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Pon Wrz 18, 2017 10:10 pm | |
| — No pozwalam. To mowie tak przy okazji. — powiedziałam. — Na klapsy to jeszcze poczekasz. — dodałam biorac ja za rękę. — Nie chcesz jeszcze poleżeć? | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Czw Wrz 21, 2017 7:59 pm | |
| — Dopiero co mnie poganiałaś, zdecyduj się skarbie, czy możemy leżeć czy powinnyśmy pójść zjeść coś — odpowiedziałam, splatając palce naszych dłoni ze sobą.
| |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Pią Wrz 22, 2017 12:43 pm | |
| - Naprawde mi to obojętne. - przewróciłam oczami. - Po prostu proponuje. - dodałam i spojrzałam na nasze dłonie. - Daje ci wybór. To źle? Lepiej żebym mówiła ci co masz robić?
| |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Paź 01, 2017 8:21 am | |
| — Cóż, nie miałam i nie mam nic przeciwko temu, ale poleżmy może jeszcze — zamruczałam i położyłam się z powrotem na blondynce, moja głowa spoczęła na jej obojczykach. — O niczym tak nie marzę jak o spędzeniu życia z tobą. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Paź 01, 2017 10:47 am | |
| — Domyslam sie...— mruknelam i zaczelam głaskać ja po włosach. — Jak sie czujesz?— zapytałam. — Jak ci minęły wakacje? | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Paź 01, 2017 11:13 am | |
| Zamknęłam oczy, kiedy zaczęła mnie głaskać po włosach i westchnęłam cicho. — W miarę lepiej nawet. A wakacje... Głównie w podróżach, między innymi po Norwegii. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Paź 01, 2017 1:03 pm | |
| — A co ty tam robiłaś?— zapytałam lekko marszcząc brew. — Tak daleko? | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Paź 01, 2017 1:10 pm | |
| — Czyżbyś zapomniała, że jestem Norweżką? — uniosłam głowę, by spojrzeć na nią z zaskoczeniem. No tego to się już nie spodziewałam. Nie, żeby było to ważne. — Między innymi oglądałam fiordy i zorze polarne. Żałuję, że nie było cię przy mnie przy tych drugi. Przepiękny widok. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Nie Paź 01, 2017 10:51 pm | |
| — Jestes Nor... No jasne ze wiem... Czemu miałabym nie wiedziec niby pff...— powiedziałam czujac jak robi mi sie goraco. Przeciez wiem! Właśnie się dowiedziałam... — Ooo zawsze chciałam zobaczyc zorze! | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Pon Paź 02, 2017 10:45 pm | |
| Nie brzmiało to specjalnie przekonująco, ale olałam to. Jeszcze kiedyś coś takiego wyjdzie, a wtedy jej to wygarnę. Od początku nie kryłam swojego pochodzenia, halo! — I zobaczysz, obiecuję ci to — odpowiedziałam z lekkim uśmiechem.
| |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Pią Paź 06, 2017 8:02 pm | |
| – Ja naprawde wiedziałam... tylko mi sie zapomniało...— odparlam wzdychając. — Nie obiecuj czegoś czego nie jestes pewna. — dodałam. — Let. Dlaczego ty chcesz ze mna byc? | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Pią Paź 06, 2017 8:36 pm | |
| — Dobra, nieważne — machnęłam ręką i westchnęłam cicho, razem z Noelle. — Gdybym nie była pewna, nie obiecałabym ci tego — dodałam i wsunęłam swoje dłonie pod jej plecy, by ją znów obejmować. — Jak to dlaczego? Kocham cię, nie widzę świata poza tobą. Jesteś dla mnie najważniejsza, szaleję za tobą i za tym, jaka jesteś. Chcę cię widzieć każdego dnia jak się obudzę, cieszę się że jesteś i chciałabym, byś na zawsze pozostała kimś kto rozjaśni całe moje życie, rozpromieni je. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Sro Paź 18, 2017 11:56 pm | |
| — Z tym widzeniem mnie po przebudzeniu to sie zastanów...— zażartowalam i polozylam sie na boku, obejmując dziewczynę. — Chce zeby miedzy nami było dobrze. — powiedziałam. – Chce żebyś wiedziala ze jestem bardzo zazdrosna... O ciebie. I nie chce zeby jakies przypadkowe sytuacje były dla nas... Powodem do kłótni. Rozumiesz o czym mowie? | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Pią Paź 20, 2017 11:08 pm | |
| — Noelle, w jakiej wersji bym cię nie widziała, będziesz dla mnie zawsze piękna — zamruczałam w odpowiedzi. Gdy usłyszałam jej kolejne słowa, spojrzałam jej w oczy. Cieszyłam się, że jej zależy, tak odczuwałam to, co powiedziała. — Wiem, że jesteś zazdrosna. Doskonale rozumiem o czym mówisz... I obiecuję, postaram się, by absolutnie żadnej takiej sytuacji nie było. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 Wto Lis 28, 2017 11:56 am | |
| — Akurat w to ci nie wierze No ale niech bedzie...— powiedziałam z lekkim uśmiechem. — Dobrze. Po prostu... Jak na kims mi zalezy, to mi zalezy. A na tobie zalezy mi bardziej niz na sobie.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Dziewcząt 1 | |
|