| Korytarz na parterze | |
|
+10Annabelle de Violine Samantha Drought Xavier Devers Miyafuji Rina Leticia Hale Christine Stephens Alessia Tokisaki SooAh Kwon Diana Blake Isobel Tokisaki 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Noelle Morgan
Skąd : Nie pamiętam Liczba postów : 578 Join date : 31/07/2016
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Sie 09, 2016 9:38 pm | |
| -Ja wiem. Nic nie mowie przecież. -powiedziałam odsuwajac ja od siebie. | |
|
| |
Leticia Hale
Skąd : Oslo, Norwegia Liczba postów : 1242 Join date : 09/07/2016
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Sie 09, 2016 9:39 pm | |
| - Więc czemu mnie odsuwasz? - zapytałam z obawą, patrzyłam z miłością w jej oczy. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Sie 09, 2016 9:43 pm | |
| -Bo jest mi trochę za ciepło. -skłamałam starając się patrzeć na nią, chociaż w tej chwili miałam ochotę się rozpłakac. Nadal się uśmiechałam. -Idź do niej kotku | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Sie 09, 2016 9:44 pm | |
| - Jebać ją. Ty jesteś najważniejsza. Ukrywasz coś przede mną, widzę to - powiedziałam cicho. W oczach wciąż miałam łzy. | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Sie 09, 2016 9:50 pm | |
| -Nie płacz juz. Nic się przecież nie stało. -powiedziałam głaszcząc ją po policzku.-Chyba pójdę juz do siebie. Jestem zmęczona. -powiedziałam nadal się uśmiechając. Spałam dwa dni bez przerwy wiec byłam wyspany ale nie chciałam juz jej przeszkadzać. -Nie ukrywam nic | |
|
| |
Leticia Hale
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Sie 09, 2016 9:51 pm | |
| - Będę płakać, stało się, a Ty coś ukrywasz i to widzę - wzięłam ją na ręce. - Bez dyskusji idziemy do mnie do dormitorium, póki regulamin nie obowiązuje - trzymałam ją stanowczo i z nią wyszłam. NP: Dormitorium Dziewczyn (Ravenclaw) | |
|
| |
Noelle Morgan
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Sie 09, 2016 9:54 pm | |
| Westchnęłam tylko i pozwoliłam się nieść. Next: Tam gdzie ona | |
|
| |
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Wrz 11, 2017 11:23 pm | |
| Usiadłem na murku, żeby się przewietrzyć, naprawdę tego potrzebowałem. Nawet nie mogłem być w jednej sali z nią, bo już się denerwowała. W sumie się jej nie dziwię, jedynie żal mi jej, że trafiła na mnie, ale nie zamieniłbym chwil z nią na żadne inne. Były one wyjątkowe, na swój sposób dziwaczne, ale w większości pozytywne. Gdy usłyszałem swoje imię, spojrzałem wtamtą stronę i zobaczyłem moją kruszynkę, która szybko do mnie podbiegła.
| |
|
| |
Katherina Whitemore
Liczba postów : 180 Join date : 10/09/2017
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Wrz 11, 2017 11:30 pm | |
| Szłam rozglądając się za nim. Miałam nadzieje, ze nie wrócił do dormitorium. Mój uśmiech się poszerzył gdy go zobaczyłam, siedzącego na murku. Wspominałam już, że był żywym obrazem mękki i rozpaczy. Pewnie tak. Podbiegłam do niego trochę, by mógł mnie słyszeć i nabrałam powietrza w płuca. - Tyler! - krzyknęłam i rzuciłam mu się w ramiona. Zawsze jego ramiona mnie uspokajały, zawsze miałam w nim wsparcie, więc chciałam by on miał też we mnie wsparcie. Postanowiłam uszanować jednak decyzje Rian i nic mu o niej nie mówić. - Dlaczego tak wybiegłeś z sali? - spytałam, jednak na jego pytanie zdziwiłam się. - Przecież jestem w Hogwarcie od zawsze, a ty od ilu? - zadałam kolejne pytanie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Wrz 11, 2017 11:36 pm | |
| Wypuściłem ją z objęć by usiadła, obok mnie na murku, co też szybko wykonała. Jej pytanie bardzo mnie zaskoczyło, bo jakoś nigdy na nią nie trafiłem a tu tak nagle...bum i jest. - Nieważne - odparłem szybko. - Od kiedy jesteś w Hogwarcie ? - spytałem, jednak jej odpowiedź bardzo nie zdziwiła - No już z 2 lata - odparłem bez namysłu wpatrując się w nią | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Wrz 11, 2017 11:44 pm | |
| - Mam pomysł dlaczego się nie spotkaliśmy, ja zazwyczaj przesiaduje na wieży astronomicznej, a ty penwie na miotle - zaśmiałam się. - Powiedz mi dlaczego tak szybko wyszedłeś dobrze wiesz, że masz we mnie oparcie - mruknęłam uśmiechając się. Tyler proszę powiedz mi to, będę wiedziała co z wami zrobić. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Wrz 11, 2017 11:52 pm | |
| Gdy mnie zaczęła prosić od razu uległem. Miałem do niej pełne zaufanie, dlatego zacząłem od tego przez kogo wyszedłem z WS. Powiedziałem jej jak się nasza znajomość, opowiedziałem o naszych kłótniach i o tym co do mnie czuje, o moim pierwszym zostawieniu jej, o pięknych momentach spędzonych z nią w sypialni, albo na dworze, o tym jak była w szpitalu. Opowiedziałem jej o przykrej sytuacji, którą widziałem i następnym dniu, w którym wcale się do mnie nie odzywała. Później powiedziałem o wyjeździe i jaki jest powód mojego wyjazdu, a zakończyłem tym co działo się w stołówce i moich obaw. Gdy to skończyłem, Kate przytuliła mnie, a ja się w nią wtuliłem, potrzebowałem tego bardziej niż myślałem. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Wrz 11, 2017 11:59 pm | |
| Słysząc jak o tym opowiada, zrozumiałam, że głównym problemem ich obojga jest niezrozumienie i domyślanie się, bez pytania drugiej osoby co się stało. Nie mogłam nic zrobić jak tylko go przytulić. Gdy już oboje troszkę się ustaliliśmy odsyłam się i spojrzałam w jego zmęczone oczy. - Idz spać, ja będę miała na nią oko, by żaden jej nie dotknął i nie dyskutuj ze mną - dodałam szybko - Radziłabym ci wziąć coś na sen np. eliksir słodkiego snu - mruknęłam, wiedząc, że przytakuje, uśmiechnęłam się, a następnie przytuliłam po raz kolejny. Patrzyłam jak odchodzi a następnie sama to zrobiłam idąc w odwrotnym kierunku
Next > WS | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Wrz 12, 2017 12:03 am | |
| Słuchałem jej uważnie, wiedziałem, że nie ma się o co z nią kłócić i tak jest teraz silniejsza psychicznie ode mnie. Przytaknąłem tylko na jej słowa głową i odwróciłem się, by iść spokojnie spać. Ale najpierw musiałem poprosić opiekunkę o przysługę.
Next > Skrzydło szpitalne | |
|
| |
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Lis 14, 2017 10:35 pm | |
| Gdy znalazłam sie na korytarzu, oparłam sie lekko tyłkiem o parapet okna za którym zaczął padać lekki deszcz. Ułożyłam dlon na łokciu wyprostowanej drugiej ręki i wbiłam wzrok w swoje buty, czekajac na Tylera i coraz bardziej czujac tęsknotę za domem. A raczej za ludzmi w nim. Nie mowie o rodzicach i siostrze. Z nimi nigdy nie miałam dobrego kontaktu. Odkąd troche dorosłam, Minho przestał traktować mnie jak totalne dziecko. On i pani Kim ktora zajmowała sie naszym domem i służba byli dla mnie chyba najbliżsi. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Lis 14, 2017 10:46 pm | |
| Znalazłem się na korytarzu, a stąd była prosta droga do dormitorium, jednak zauważyłem Rian, opierającą się o ścianę. Nie widząc nigdzie jej towarzysza, domyśliłem się, że czeka właśnie na niego, więc przyspieszyłem kroku chcąc znaleźć się już w pokoju. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Lis 14, 2017 10:49 pm | |
| Podniosłam głowę kiedy usłyszałam kroki zbliżające sie w moja stronę. Podniosłam głowę z lekkim uśmiechem wiedząc do kogo należą. Jednak gdy w tym momencie Puchon mnie minął, Rozchylilam usta ze zdziwienia. Odbiłam sie od parapetu i podpieglam do niego, łapiąc go za nadgarstek i stając przed nim. Zmarszczyłam brwi i lekko przekrecilam głowę patrzac na niego pytająco. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Lis 14, 2017 10:55 pm | |
| Gdy poczułem,że dziewczyna łapie mnie za nadgarstek, przewróciłem oczami ze zdenerwowania - Czego? - warknąłem, patrząc jej w oczy. - Możesz mnie puścić? Śpieszę się - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Lis 14, 2017 10:58 pm | |
| — Gdzie? Do kogo?— zapytałam unoszac brwi. — Co ci sie stało?— dodałam patrac co działo sie w jego oczach. — Tyler? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Lis 14, 2017 11:00 pm | |
| - Na trening - mruknąłem szybko, nie zastanawiając się nad słowami. Oczywiście było to kłamstwo wymyślone na szybko. - Nic mi się nie stało - odparłem - Mogę już iść? - spytałem, rozglądając się po korytarzu. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Lis 14, 2017 11:03 pm | |
| Zacisnelam zeby i spojrzałam na niego. — Po pierwsze. Łżesz jak pies. Po drugie. Zanim zaczniesz sie wkurwiac to pytaj. A po trzecie. Dzięki za zaufanie kochanie. — prychnelam i gwałtownie puściłam jego rękę. — Pierdol sie balwanie. — mruknęłam odsuwając sie z jego drogi i wskazałam ręka drogę. — Na co kurwa czekasz? Idz. Rozpierdol pół dormitorium. A nie... Sorki... Na "TRENING". — powiedziałam kreśląc znak w powietrzu.
| |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Lis 14, 2017 11:12 pm | |
| - Wiesz ufałem i nie wątpiłem w Ciebie, ale akcje z Gryfonem, a teraz tym gostkiem to dla mnie za dużo - odparłem. - Jesteś seksowna i to w cholerę, ale jak widać aż za - mruknąłem z lekkim uśmiechem. - Dzięki, że wierzysz iż staram się panować nad agresją, naprawdę to widać - westchnąłem i przetarłem oczy. A następnie ruszyłem do dormitorium, nie oglądając się za siebie.
Next > Dormitorium Puchonów | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Wto Lis 14, 2017 11:15 pm | |
| Po raz kolejny nie wierzyłam ze powiedział cos takiego. Patrzyłam za nim kiedy odchodził, czujac jak zbierają mi sie łzy w oczach. Spuscilam głowę po czym ruszyłam w druga stronę, wychodząc po chwili na deszcz.
Next: Błonia | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Nie Sty 07, 2018 11:41 pm | |
| W połowie korytarza zatrzymałam sie, zauważając ze pada śnieg. Podeszłam do okna i wyjrzałam przez nie z rozchylonymi ustami, gapiąc sie jak zaczarowana na padający snieg. Chyba sie ubiore i wyjdę na zewnatrz. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Nie Sty 07, 2018 11:57 pm | |
| Widząc dziewczynę stojącą przy oknie, postanowiłem skorzystać z okazji i przu okazji dopilnować by mi nie uciekła. Położyłem dłonie po obu stronach jej ciała. - Co się dzieje Rian? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Nie Sty 07, 2018 11:58 pm | |
| Slyszac swoje imię, chciałam sie cofnac jednak zostałam jakby otoczona przez Puchona. — Pada śnieg...— powiedziałam powoli. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:01 am | |
| - Nie pytałem co się dzieje na dworze, tylko co dzieje się z Tobą - mruknąłem. - Dlaczego tak dziwnie reagujesz? - spytałem, mając na myśli sytuacje w stołówce. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:03 am | |
| — Jak dziwnie?— zapytałam zaciskajac dłonie na książce ktora przyciskałam do piersi. — A jak powinnam reagować?— dodałam znow czujac jak serce tłucze mi w piersi. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:06 am | |
| - Nie wiem - odparłem, lekko się odsuwajac by dać jej przestrzeń. - Ale nie tak wyobrażałem sobie nasze ponowne spotkanie - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:11 am | |
| Odwrocilam się do niego, lekko marszcząc brew. — Jakie ponowne?— zapytałam przekrzywiajac głowę. — Wybacz... Ale... O co Ci chodzi? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:27 am | |
| Słysząc jej słowa zacząłem mrugać oczami, nie odrywając od niej wzroku. - No niewidzialiśmy się przez święta i sylwester Shin - mruknąłem. - Liczyłem na przywitanie jak z peronu, gdy wróciłem z Brazylii. No w sumie trochę lepsze - uśmiechnąłem się do niej. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:30 am | |
| — Nie mow do mnie po nazwisku...Ty.— warknelam. Powitanie jak z peronu? Po powrocie z Brazyli? Czyli jak? Niewiele myśląc chwyciłam jego dlon i usciskalam ją entuzjastycznie. — Witaj w Angli...!— powiedziałam z szerokim uśmiechem. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:33 am | |
| Widząc jej gest, otworzyłem usta, a następnie je zamknąłem. Zacząłem się powoli od niej odsuwać, a gdy natrafiłem na ścianę po drugiej stronie, zsunąłem się bezwładnie po niej. - Wiesz chociaż jak mam na imię? - spytałem z nadzieją w głosie. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:35 am | |
| Zdziwiłam sie nieco jego reakcja. Myślałam ze o to chodziło No... — Mm Tak...— powiedziałam. Skoro on znał moje to ja powinnam znać jego. Podeszłam do niego powoli i ukucnelam. — Dobrze się czujesz? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:39 am | |
| - Powiedz je - mruknąłem, patrząc na nią. - Powiedz jak mam na imię - dodałem, widząc że przy mnie kuca. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:45 am | |
| — Mmm... No dobra nie pamiętam ale ja rzadko kiedy zapamiętuje imiona..— powiedziałam szybko. — Za duzo ludzi w szkole po prostu.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:49 am | |
| Może i rzadko, ale moje mówiłaś przez sen - powiedziałem w myślach. - Rozumiem - zdobyłem się na lekki uśmiech, który posłałem dziewczynie. Wstałem, przytrzymując się ściany. - Tak w ogóle to Szczęśliwego Nowego Roku - mruknąłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 12:52 am | |
| Lekko zmarszczyłam czoło wstając wraz z nim. – Skar..Ej..— powiedziałam poprawiając sie szybko. Brawo Rian. Od razu zedrzyj z niego ubrania. — No... wzajemnie... Wszystko okej?— zapytałam kładąc mu dlon an ramieniu. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 7:03 am | |
| Teraz już nie wiedziałem czy robi sobie ze mnie żarty czy nie. Nie mogłem uwierzyć że naprawdę mnie nie pamięta, bo wszystko co razem przeżyliśmy ona zapomniała. - Naprawdę mnie nie pamiętasz? - spytałem, spuszczając wzrok. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 10:50 am | |
| — Nie znam Cię wiec jak moge cie pamietać?– zapytałam w koncu. — Mamy razem jakies zajecia w ogole? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 11:04 am | |
| - Nie, nie - odparłem i uśmiechnąłem się lekko. Wziąłem kilka oddechów i narzuciłem na siebie maskę obojętności. - Muszę lecieć - mruknąłem. - Trzymaj się - dodałem na odchodne - i unikaj Gryfonów - zaśmiałem się sztucznie, znikając z pola jej widzenia.
Next > Dormitorium Puchonów | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Korytarz na parterze Pon Sty 08, 2018 11:09 am | |
| Stałam przez chwilę w miejscu patrzac za chłopakiem lekko zdezorientowana. Obraził sie bo nie wiem jak ma na imię? Ja bym sie nie obraziła gdyby nie znał mojego jeju... Nie do konca rozumiejąc o co mu chodzi, powloklam sie do swojego dormitorium zeby ubrać sie w cos cieplejszego i wyciągnąć Magnusa na śnieg.
Next: Dorm Ślizgonek | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Korytarz na parterze | |
| |
|
| |
| Korytarz na parterze | |
|