Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Korytarz na parterze

Go down 
+10
Annabelle de Violine
Samantha Drought
Xavier Devers
Miyafuji Rina
Leticia Hale
Christine Stephens
Alessia Tokisaki
SooAh Kwon
Diana Blake
Isobel Tokisaki
14 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

Liczba postów : 815

Korytarz na parterze - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:20 pm

- Albo coś. - dygotałam ze złości - Mam ochotę roznieść wszystko wokół. - nie potrafiłam się uspokoić - Odejdź albo naprawdę będziesz ofiarą mojego ataku. - gotowało się we mnie, a pojedyncze krople krwi wydobywały się z moich pięści.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

Liczba postów : 1242

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:22 pm

- Trudno. I tak jestem masochistką - mruknęłam. - Może usiądźmy i porozmawiajmy, zrobi Ci się lepiej, jeśli powiesz co się dzieje.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:26 pm

- Nie, nie będzie lepiej. - zaśmiałam się żałośnie - Nie będzie. - powtarzałam słowa jak upośledzona - Czemu mam powiedzieć to Tobie?
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:27 pm

- Bo trafiłam Ci się po drodze i chcę Ci pomóc? - uniosłam pytająco brew.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:30 pm

- Nikim dla mnie nie jesteś, nie znam Cię. Równie dobrze zaraz możesz mnie wyśmiać, a to całkowity przypadek, że tędy przechodziłam. - praktycznie warczałam jak rozwścieczony pies.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:31 pm

- Nie przejmuję się tym - wzruszyłam ramionami. - To jak?
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:36 pm

- Nic Ci nie powiem. - zaczęłam się nerwowo rozglądać, jakby ktoś mnie obserwował - Zaraz oszaleję! - w jej oczach już pewnie dawno oszalałam.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:37 pm

Zdecydowałam się ją ciepło i pokrzepiająco przytulić. - Spokojnie. Postaram Ci się pomóc. W czym więc problem? - powiedziałam cicho.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:45 pm

O mało nie wbiłam w nią swoich zakrwawionych paznokci. Opanowałam się, ledwo, oddychając tak ciężko, że normalnie powinnam się zapowietrzyć i najnormalniej w świecie zemdleć.
- Ja... ja nie chcę mówić. - nie dałam dopuścić łez do swoich oczu.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:46 pm

- Pomogłoby Ci to, nawet jeśli mało, to cokolwiek. Zaufaj mi - szepnęłam.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:51 pm

- Nie chcę Ci ufać. - wysyczałam przez zęby w gniewie - Będę żałowała wszystko co zrobiłam i czego nie zrobilam podczas tego co właśnie robię, przeżywam, whatever! - krzyczałam, moja psychika nie wytrzymała.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:53 pm

Odsunęłam się, odgarnęłam włosy ze swojej twarzy i spojrzałam na nią prostując się. - Więc wybierzmy inną opcję - powiedziałam opanowanym, spokojnym głosem. - Wyżyj się na mnie. Nie będę miała Ci tego za złe ani nie będę miała do Ciebie żalu o to.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:55 pm

- Nie, nie... - wybełkotałam - Ja ch-chcę go. - zająknełam się, wlacząc z wielka gulą w gardle.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 10:59 pm

Akurat szedłem do wielkiej sali, gdy zobaczyłem jakąś brunetkę-krukonkę i... Roztrzęsioną gryfonkę, którą rozpoznałbym zawsze i wszędzie. - Annabelle! - podbiegłem i ją objąłem czule. Spojrzałem na jej twarz. - Co się dzieje? - podejrzanie spojrzałem na jej towarzyszkę. Stała w stylu: dalej, jestem gotowa na wszystko.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:11 pm

- Ja... ja. - dygotała mi szczęka kiedy wpatrywałam się w jego przenikliwe jak zawsze oczy - Nie wytrzymałam. - wymamrotałam, a w moich oczach stanęły łzy.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:13 pm

- Ja... Już chyba jestem niepotrzebna tu - powiedziałam i wróciłam do Wielkiej Sali.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:14 pm

- To przez nią? - zapytałem powoli kierując Annabelle na parapet i sadzając ją na nim.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:27 pm

- N-nie, chciała m-mi pomóc. - rozpłakałam się, szlochając głośno.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:28 pm

Przykucnąłem by być na równi z nią i spojrzałem w jej oczy. Bolał mnie ten widok. - Skarbie, co się stało?
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:42 pm

Łzy spływały mi po policzkach, moje zaciśnięte w pięści ręce dałam za siebie.
- J-ja nie wytrzymałam, wy-wybiegłam z dormitorium, n-nowa gryfonka chciała m-mnie poznać, a-a jak mówiłam o d-domu dz-dziecka i tych osobach, które mnie tam z-zostawiły.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:46 pm

Usiadłem obok niej i obiema rękami mocno ją wtuliłem w siebie. - Ann, kochanie, to że masz przeszłość jaką miałaś nie czyni Cię gorszą - szepnąłem jej do ucha, pocierając dłonią jej ramię uspokajająco.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:49 pm

- A-ale zawsze jak o tym mówiłam, nie wybuchałan tak jak t-teraz. - pociągnęłam nosem, uspokajając się w jego ramionach.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:50 pm

- Spokojnie. Nic się nie stało. Ciiiii... - zacząłem nucić jakąś spokojną, heavy metalową kołysankę. Cóż, dzięki ojcu tylko takie znałem i nie, żebym narzekał. Kołysałem ją lekko, starając się ją uspokoić i pozbierać do kupy.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:54 pm

Kołysałam się w rytm utworu, który nucił. Mój niespokojny oddech nie dawał się uspokoić, a ręce co prawda z lekksza zakrwawione splotłam przy swojej klatce piersiowej. Liczyłam w myślach, ale nic nie pomagało.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyNie Lip 31, 2016 11:58 pm

Wyjąłem z kieszeni chusteczkę i wytarłem delikatnie jej dłonie. Nie przestawałem nucić. A gdyby ją... Rozśmieszyć albo chociaż spróbować? - Pamiętasz, jakim komplementem Cię obdarowałem?
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:03 am

- Ughh, przestań. - lekko uderzyłam go łokciem, sycząc z bólu kiedy dotykał moich dłoni.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:05 am

Nic się już nie odezwałem, wróciłem do nucenia. Chusteczki włożyłem do swojej kieszeni i wciąż ją obejmowałem. Chciałem jej pokazać, jak bardzo chcę ją wesprzeć w tym, najbardziej jak to możliwe.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:10 am

Wtulałam się w jego rozgrzany tors, którego tak mi brakowało. Moje serce uderzało jakby przez mój układ krwionośny przeszedł prąd o napięciu pioruna podczas wyładowania.
- Uwielbiam kiedy nucisz. - starałam się cokolwiek powiedzieć.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:12 am

- Dlatego to robię. W zasadzie, wszystko robię dla Ciebie, gdy jesteś w takim stanie - powiedziałem cicho w odpowiedzi i wróciłem do nucenia.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:15 am

- Skąd wiedziałeś, że to lubię? - wymamrotałam, wtulona w niego.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:18 am

- Widzę, jak na to reagujesz - pogłaskałem ją po włosach.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:30 am

Skupiłam w sobie całą siłę i odchyliłam się delikatnie. Spojrzałam w jego oczy, starając się skupić tylko i wyłącznie na nich. Moje oczy musiały wyglądać koszmarnie. Połączony tusz z łzami, zaczerwienione gałki oczne, rozszerzone źrenice. Ughh. Przymknęłam je lekko, zostawiając na ustach Azazela krótki pocałunek.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:33 am

Pocałowałem ją krótko, ale z uczuciem, wciąż głaskając ją po głowie. Wpatrywałem się w jej oczy. - Zawsze dla mnie pozostaniesz piękna, obojętnie w jakim stanie - powiedziałem domyślając się, co myśli w takich sytuacjach.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:43 am

- Nawet jeśli będę w takim stanie, że będę chciała Cię zabić? - wybełkotałam z siebie z lekkim żartem.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:44 am

- Czemu miałabyś chcieć mnie zabić? - zmarszczyłem brwi.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:49 am

- Popadając w furię robię naprawdę wiele, dziwnych i strasznych rzeczy. Nie zdziwiłbym się gdybyś był w pobliżu i stałbyś się moją ofiarą numer jeden. - mówiłam spokojnie, jak nigdy dotąd.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 12:52 am

- Potrafię o siebie zadbać. Miałem dwa, pfu, trzy razy sytuację, w której mogłem zginąć i mam na co dzień też do czynienia z osobą, która mogłaby mnie w przypływie szału zabić. Czego się nie robi dla miłości?
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 11:42 am

Zaśmiałam się cicho.
- Przyszedłeś w odpowiednim momencie. - wymamrotałam - Gdyby nie Ty, tamta dziewczyna mogłaby poważnie mnie znienawidzić. - spuściłam wzrok.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyPon Sie 01, 2016 1:44 pm

- Czemu miałaby Cię znienawidzić? - uniosłem brew.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

Liczba postów : 578

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyWto Sie 09, 2016 9:05 pm

Usiadłam na parapecie i popatrzyłam na tereny Hogwartu, trzymając w sobie wszystkie emocje. Będę mogła je wyrzucić z siebie dopiero jak znajdę się w dormitorium. A nie mam ochoty na razie tam iść.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyWto Sie 09, 2016 9:07 pm

Przybiegłam tu za nią, usiadłam na parapecie obok niej. Zaciskałam usta w wąską linię, spojrzałam na nią. - Noelle... - zaczęłam cicho. Emocje ściskały mi gardło, ale musiałam się trzymać, musiałam naprawić to wszystko co się stało.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyWto Sie 09, 2016 9:16 pm

-Tak Letycjo? -powiedziałam uśmiechając się uroczo. -Chodzi co o to że lizałaś się z jakąś dziewczyną na błoniach, podczas kiedy jesteśmy razem? Eee tam. Daj spokój
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyWto Sie 09, 2016 9:18 pm

Ten uśmiech w tej chwili i tym momencie bolał mnie bardziej, niż widok gdyby płakała. - Ja... Wypiłam za dużo... Straciłam nad sobą panowanie, ona zaczęła i ciężko było mi się oprzeć... - schowałam twarz w dłonie. - Błagam, wybacz mi - powiedziałam cicho.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyWto Sie 09, 2016 9:21 pm

Przytuliłam ja i pogłaskałam po włosach. -Nie przejmuj się. To nic takiego.-powiedziałam urywa ha bo głos mi się załamał
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 EmptyWto Sie 09, 2016 9:23 pm

Spojrzałam na nią z niedowierzaniem, z oczu spływały mi łzy. Rzuciłam się na jej szyję przytulając ją mocno. - Żałuję tego, naprawdę mocno, Noelle. Ty jesteś tą jedyną i nikt inny - szepnęłam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Korytarz na parterze   Korytarz na parterze - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Korytarz na parterze
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Łazienka chłopców na parterze
» Łazienka dziewcząt na parterze