Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Klasa eliksirów

Go down 
+25
Christopher Allen
Marceline Flavor
Emily Black
Marcel Flavor
Ilaria Salerno
Kath Black
Charlie Caufield
Christine Stephens
Xavier Devers
Mortimer Ivory
Luke McCartney
Annabelle de Violine
Alessia Tokisaki
SooAh Kwon
Sophie Neveu
Cynthia Chase
Nelly de Violine
Leticia Hale
Danika White
Isobel Tokisaki
Diana Blake
Matt Claws
Samantha Drought
Miyafuji Rina
Admin
29 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

Liczba postów : 200

Klasa eliksirów - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:24 pm

Rozejrzałem się po klasie starając się jak najmniej gwałtownie ruszać głową. Jeszcze tego brakuje, żeby włosy obsypały się ze mnie jak z igły z wyschniętej choinki. Musiałem przyznać, że ciekawie było oglądać innych w nowej odsłonie. Ludzie eksperymentowali z coraz to nowymi barwami na głowach, a niektórzy wrócili juz do swojego naturalnego koloru.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:24 pm

Kurt postąpił tak jak przepis pisał, we właściwej kolejności i powoli. Jak był gotów, wypił i pomyślał o blondzie, spytał się kogoś i się udało. Następnym kolorem byłą tęcza i zaśmiał się jak wyszło to też.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Liczba postów : 709

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:25 pm

Gdy stworzyłem wywar wypiłem go i pomyślałem o kolorze. Tak się złożyło, że był to szary. Zobaczyłem swoje odbicie w kociołku. Uśmiechnąłem się. Co za odmiana...
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:29 pm

Spojrzałam w swoje odbicie w jednej z szybek szafki. -O Boże. ..-powiedziała i zaczęłam się śmiać. Podobało mi się, nawet pasowało. Ale dziwnie hahahhaha-O Boże. .. Hahhahahha
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:31 pm

Pomyślałam znów o księżycu, moje włosy stały się śnieżnobiałe. Zaskoczył mnie widok błękitnowłosej Chris. Gdy spojrzałam na Morta, aż się skrzywiłam. Nie wyszło mu, siedział jakby połknął kij, a na ławce leżało już trochę jego włosów. Uśmiechnęłam się pokrzepiająco.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:31 pm

Pomyślałam o innym kolorze. Może płomień? Świetny pomysł. Moje włosy zmieniły kolor z niebieskiego na czerwony, przechodzący w pomarańczowy, dalej w żółty i na końcówkach w biały. Nie wyglądałam tak źle, jakbym się spodziewała.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

Liczba postów : 333

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:32 pm

Klasnęłam w dłonie po raz kolejny.
- Czy wszyscy wypili już swój eliksir? Jeśli tak i nie mają żadnych problemów, mogą udać się do swoich pokoi. Jeśli mają problemy, proszę podejść do mnie po coś, co zatrzyma wypadanie włosów i trochę je odbuduje. Przypominam, że panna Kwon ma zostać po lekcji.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:33 pm

- Pikaczu! Wzywam Cię! - nie wytrzymałem, musiałem tak zawołać do Chris, gdy zobaczyłem ją w żółtych włosach i białych końcówkach. Byłem mocno rozbawiony. Diana przemówiła, więc ją wysłuchałem. Wstałem. - No to do widzenia - odpowiedziałem do niej i wyszedłem.
NP: Wielka Sala
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:34 pm

Złapałem spojrzenie Is i wzruszyłem ramionami z bezradnym uśmiechem. No bywa, taka specyfika szkoły.
Nie ruszyłem się z miejsca, gdy nauczycielka zakończyła lekcję. Przyda mi się coś na te nieszczęsne włosy.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:36 pm

Zmienić? Nie zmienić? Może...Biało fioletowe? Otworzyłam oczy. Słabo widać. .. rozejrzalam się po sali. W jej kącie dojrzała lustro, do którego podeszłam. Ojej.. Lewa strona moich włosów była biała a prawa fioletowa... hahah Jej. ..Może. ... Czarno-różowe! Góra moich włosów zmieniła się na czarny a mniej więcej od połowy w dół na wściekły róż który miałam poprzednio... Może zrobić takie na stałe. ..? Woow.. Usłyszałam głos nauczycielki i pokiwalam głową.
Powrót do góry Go down
Matt Claws

Matt Claws

Liczba postów : 709

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:37 pm

Zabrałem swoje rzeczy i skierowałem się w stronę wyjścia. Poprawiłem swoje włosy i powiodłem wzrokiem po uczniach. Wyszedłem z klasy nie bardzo wiedząc gdzie pójść.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:37 pm

Zaczęłam się śmiać z tego, co powiedział Azazel. Wyszłam tuż za nim i poszłam coś zjeść.

NP Wielka Sala
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:38 pm

Odwrocilam się od lusterka i wróciłam na środek klasy. Oprócz mnie w sali został jakiś chłopak. -Coś. . Ci nie poszło? -zapytałam. Włosy całe. ... kolor okej... o co chodzi...?
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:40 pm

- Wypadają. Dość mocno - Wskazałem na ławkę i wstałem, by podejść do nauczycielki. - Jak widać, wyszło mi tylko po części - powiedziałem do profesorki.

Ostatnio zmieniony przez Mortimer Ivory dnia Sro Cze 22, 2016 5:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:41 pm

Wstałam i wyszłam, cały czas przyglądałam się kruczoczarnym włosom. Walnęłam w drzwi, może dlatego że przez to nie patrzyłam przed siebie? Pomasowałam uderzoną głowę i stwierdziłam, że przejdę się na błonia.
NP: Błonia
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:43 pm

Pokiwalam tylko głową i oparłam się o ławkę. Moje włosy nadal były dwukolorowe. Strasznie mi się podobały. Szkoda ze zaraz znikną. ..
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:46 pm

Podeszłam do chłopaka i wcisnęłam mu małą fiolkę do ręki.
- Wypij od razu. Jestem pewna, że pomoże. Możesz być jednak po tym trochę senny, tak tylko uprzedzam.
Odwróciłam się w kierunku dziewczyny.
- To teraz możesz zacząć mi się tłumaczyć.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:47 pm

-Tłumaczyć? Po prostu chciałabym się przenieść do innego dormitorium. .-powiedziałam gapiac się w podłogę.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:49 pm

- No to wyjaśnij mi, dlaczego? I jak z tym wszystkim związany jest Azazel? - zapytałam ją.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:51 pm

-Nie mam zamiaru się skarżyć. .. Bo nie po to jestem w Slytherinie... chociaż zaczynam szczerze wątpić w to czy tiara wybrała prawidłowo. .. I czy w ogóle zasługuje by być w tej szkole... Chodzi o to że w moim dormitorium wydarzył się pewien incydent... W który zamieszany był wlasnie Azazel... No...
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:51 pm

- Dziękuję - powiedziałem i od razu wypiłem eliksir. - Do widzenia. - Wychodząc z klasy jeszcze uśmiechnąłem się do Koreanki. Szkoda, że miała problemy w Slytherinie.

NP w pokoju wspólnym o ile uda mu się wejść
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 5:57 pm

- Czy on coś ci zrobił? - zapytałam z niepokojem. Miałam o nim raczej dobre wrażenie - trudno, żeby było inaczej, aczkolwiek... Wolałam jednak zadać to pytanie. - Zresztą, tiara zawsze wybiera dobrze. Nawet, jeśli czasem nam się wydaje, że nie.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 6:03 pm

-No... być może. . Nie wiem. . Nie znam się. .. No to ten..-chrząknęłam patrząc gdzieś w bok. -To... Hmm.. nie lubimy się za bardzo. .. I. . Właśnie o to chodzi... Do swojego dormitorium nie zbliże się już nigdy więcej. .. nawet po rzeczy... Trudno. . Najwyżej będę zmuszona kupić nowe.. Każdy ma jakieś fobie... Wstyd się przyznać ale ja swoje tez mam... A on to wykorzystał. .. W porządku. .. Ale do mojej rodziny, nawet jeśli chodzi o pieprzoną zdjęcia, nie ma prawa się zbliżać. On , czy te jego gryzonie.-powiedziałam zaciskajac zęby. Jeszcze chwila. -Gdyby nie pomoc pewnego Gryfona. . Teraz stałbym przed panią w o wiele gorszym stanie niż jestem. Staram się do niego nie zbliżać bo naprawdę nie chciałabym zrobić czegoś głupiego, czego potem najprawdopodobniej będę potem żałować. .. chociażby ze względu na Isobel. Staram się od siebie wszystkich odsunąć ale oni tego nie rozumieją...
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 6:08 pm

Do głowy wpadła mi jedna myśl.
- Isobel jest siostrą Azaela, tak? Może udałoby się was zamienić domami. Jest jeszcze opcja, że oboje będziecie musieli poważnie pogadać z panią dyrektor i wszystko sobie wyjaśnić. Pogadam jeszcze z chłopakiem, a ty poważnie przemyśl moje słowa. Jakie wyjście z tej sytuacji widzisz?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 6:12 pm

-Ja? W Hufflepufie? -podnioslam wzrok i spojrzałam na nią. -Cóż. . Myślałam że chociaż pani myśli o mnie lepiej niż ja sama. -prychnelam . Ja i Puchoni...-Jednak zostane w pokoju spotkań. Tam nie jest tak źle, ewentualnie pusta sala.. Albo Zakazany Las, poradzę sobie przecież. -odsunęłam się od ławki i ukłonilam przed nią. -Dziękuję za pomoc.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 6:13 pm

- Jesteś głupia. Jesteś Ślizgonką, a dajesz sobą pomiatać. Powinnaś stawić czoła swoim lękom i pokazać wszystkim, jak silna jesteś. To jest moje zdanie na ten temat.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 6:16 pm

-To wiem... Zapomniała pani dodać że jestem hańbą dla pani domu..-zasmialam sie I spojrzałam na nią. - To co mam zrobić pani zdaniem? Nakopac mu? Zdenerwować się i wykorzystać moc od której zawsze uciekalam? "Dzieki" której nie mam ani ojca ani matki? To mam zrobić?
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 6:18 pm

- Powinnaś pokazać wszystkim, że przekładasz swoje dobro nad innych. Możesz go olewać, ignorować, wygarnąć mu wszystko w twarz, albo po prostu zachowywać się tak, jakby nic się nie stało. Nic bardziej nie dezorientuje ludzi niż to, kiedy widzą, jak przechodzisz z czymś do porządku dziennego. Jesteś silna. Jesteś wspaniałą Ślizgonką. Indywidualistka z temperamentem. Nie wmówisz mi, że ktoś jest w stanie zrobić z ciebie osobę, która boi się własnego cienia.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptySro Cze 22, 2016 6:21 pm

-Nie boje się własnego cienia... tylko gryzoni. .. Ehh. . Tak czy siak... dziekuje. Dało mi to do myślenia. -ukłonilam się jeszcze raz.-A..I... Nie rozmawiałysmy o niczym innym niż dormitorium... Jakby.. ktoś pytał. .-powiedziałam I wyszlam z sali.

Next: Wielka Sala
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

Liczba postów : 433

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 4:23 pm

Wleciała do sali eliksirów przypadkiem. Wyhamowała przy samej ścianie.
-Yokatta..wyhamowałam. Hę? Nikogo nie ma, co by tu...-Pomyślała na głos.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 5:18 pm

Weszłam do sali i spostrzegłam jedną ze swoich uczennic.
- Witaj - powiedziałam do niej. - Szukałaś mnie? - zapytałam. W końcu musi być jakiś powód tego, że weszła do mojej sali od eliksirów, kiedy nie mamy dziś tej lekcji.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 5:23 pm

Przyszłam pół-żywa z ręką na czole i jęcząc z bólu. - Dzień dobry, ma Pani może jakiś eliksir na kaca? - zapytałam oparta o ścianę. Psioczyłam pod nosem na ten ból.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 5:26 pm

Yyy tego..-Spojrzała na Is. Jest jakiś eliksir na zanik pamięci? -Zapytała w końcu nauczycielki.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 5:34 pm

Przewróciłam oczami.
- Isobel, mogłaś się nie upijać. Naprawdę nikt nie kazał ci pić. Szczególnie w twoim wieku! Powinnam ci odmówić, miałabyś nauczę. Nie chcę być jednak wredna, więc poczekaj chwilę, a znajdę odpowiednią fiolkę. Natomiast co się tyczy ciebie... - zwróciłam się do czarnowłosej dziewczyny -...to masz problemy z pamięcią?
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 5:35 pm

- Ale ja mam już 18 lat, wczoraj skończyłam... - mruknęłam i spojrzałam na nią. Znów mi się robiło gorąco, a ciało na pierwszy rzut oka już wyglądało na pragnące doznań z Dianą. Przeklęłam to w myślach.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 5:38 pm

Sensei ona coś knuje. - Powiedziała chichocząc się do Is. Yyy a na serio, pamiętam ostatnie 3 lata tylko, a to co było przed wypadkiem nic. I ostatnio jakby wspomnienia wracały...-Przerwała.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 5:43 pm

Z zaciekawieniem przysłuchiwałam się się słowom dziewczyny.
- To jest bardzo intrygująca sprawa. Czasem coś sprawia, że wspomnienia zaczynają wracać. Może chcesz się umówić ze mną na sesję hipnozy, albo na testowanie różnych eliksirów, które mogłyby pomóc całkowicie odblokować twoją pamięć? To samo można kombinować z ziołami, ale to już nie moja działka, tylko pani dyrektor - powiedziałam, po czym podeszłam do szafki i po chwili wyciągnęłam z niej eliksir na kaca, który wcisnęłam w ręce rudowłosej dziewczyny.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 5:46 pm

- I można jeszcze jeden? - nieśmiało zapytałam. Znów nabrzmiałe piersi, znów uczucie jakbym była w centrum piekła i motyle w brzuchu... Nie mówiąc o twarzy o barwie takiej samej jak moje włosy... - Dla brata... - przełknęłam ślinę. Sesje z Dianą?... Z ukłuciem zazdrości słuchałam Riny i Diany.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 5:50 pm

Spojrzała na Is, potem na Diane.
-Eliksiry mogę wypróbować. Co do sesji..-Spojrzała kątem oka na Is. Is senpai byłaby yandere..-Szepnęła. I chyba se grabie...-Pomyślała na głos.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 6:05 pm

- Az też tak mocno popił? - zapytałam, lekko zdziwiona. Moi Ślizgoni zazwyczaj woleli zachować jakąkolwiek trzeźwość umysłu. - Zajrzę do niego później, sama mu zaniosę wywar. Chcę skontrolować, jak się trzymają tak samo inni moi podopieczni.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 6:08 pm

Skamieniałam gdy usłyszałam Rinę. Ja... Yandere? Pomyślałam z niedowierzaniem, ale gdy wyobraziłam sobie ich sesję... Dobra... Wierzę. - T-t-to nie t-tak - wyjąkałam tłumacząc się ze słów koleżanki z domu. - No trochę bardziej niż ja. Zresztą, poczekam tu jeszcze. Chcę się pani profesor o coś jeszcze zapytać... - powiedziałam nieśmiało. Usiadłam na ławce i starałam się nie myśleć o jej seksowności i moim pożądaniu... Ani też nie wyobrażać sobie Riny w piwnicy przywiązanej do krzesła, w czasie, w którym miałaby mieć sesję. Oddychałam lekko szybciej.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 6:12 pm

- Pytaj śmiało już teraz. Jeśli nie ma to nic wspólnego z ciążą lub chorobą weneryczną, to chyba śmiało możemy o tym porozmawiać w takim gronie - rzuciłam, puszczając oczko do obu dziewczyn.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 6:15 pm

Usiadła obok Is. Nie mogła powstrzymać się od śmiechu. Wtedy musiałabym spierniczać przed tobą, choć by mi to nic nie dało. Zachichotała. Potem się uspokoiła i zamieniła się w słuch.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 6:16 pm

Podrapałam się po ręce nerwowo. - Bo... Podoba mi się Pani.. Wróć! Chodzi o to, że... Skończyłam osiemnaście lat już... I mówiła Pani kiedyś o lekcjach odnośnie nekromancji itd.... - coraz trudniej mi było mówić, zwłaszcza przez to pomylone wyznanie. Da się mieć jeszcze bardziej czerwoną twarz niż ja teraz? Zaraz zeświruję. Świrnięta yandere Isobel... Od razu wyląduję na pilnie strzeżonym oddziale św. Munga... Od komentarza Riny poczułam jak wszystkie moje odczucia i nastroje przybierają na sile. Is.. Is... Ona Ci nie chce jej odbić przecież... Nie świruj... Złapałam się za głowę.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 EmptyWto Cze 28, 2016 6:21 pm

- Wspominałam o tym - potwierdziłam i przytaknęłam głową. Cóż, rudowłosa wyglądała tak, jakby miała zaraz wyzionąć ducha, a jej koleżanka musiała chyba z trudem powstrzymywać się od śmiechu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Klasa eliksirów
Powrót do góry 
Strona 4 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Klasa wróżbiarstwa
» Klasa transmutacji