| Pokój spotkań | |
|
+9Maddie Miller Noah Carter Sarah Shadows Aiden West Viktoria Evans Luke McCartney Max Brotherhood Leticia Hale Kath Black 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dasom Choi
Liczba postów : 409 Join date : 21/09/2017
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 5:57 pm | |
| — A czy ja się denerwuje? — zapytałam unoszac brew. — Skoro nie chcesz sie ze mna zadawać to po co to robisz? | |
|
| |
Damon Salvatore
Liczba postów : 404 Join date : 21/09/2017
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 6:01 pm | |
| - Może nie denerwujesz, ale unosisz niepotrzebnie - odparłem. - Bo chcę sobie poleżeć - mruknąłem - i to ty nie chcesz mnie znać i życzysz śmierci - mruknąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 6:23 pm | |
| — Ty próbowałeś mnie zabic. — odparlam. — I zle potraktowałeś mojego psa ktory tylko cie zaczepiał. Ciekawe jakbys sie poczuł gdybym odepchnęła tak Rica. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 6:29 pm | |
| - O ile byś mu nic nie złamała, to było by wszystko dobrze, sam potrafi sobie radzić - mruknąłem. - Próbowałem Cię nastraszyć nie zabić - odparłem spokojnie. - Twój pies tylko mnie zaczepiał? No ciekawe jak ty byś zareagiwała, jak wielki psiak się na Ciebie rzuca, a ty nie wiesz co Ci zrobi - wyjaśniłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 6:38 pm | |
| — Rzuca sie?! Za nogawkę cie złapała! Chciała cie tylko... Rozebrać i położyć sie na twoich spodniach!— powiedziałam i wyrwałam mu włosa z tego głupiego łba. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 6:56 pm | |
| - Mogła to... - i w tym momencie zerwałem się z sofy. Kurwa co za pojebana laska. Stałem blisko sofy, na której jeszcze siedziałem, i zaciskałem pięści. Czułem, że kły zaczęły mi się wyostrzać, dlatego oddaliłem się do dziewczyny i położyłem na sofie blisko okna. Leżąc na niej, zamknąłem oczy, próbując nie wstać i nie rozszarpać dziewczyny na strzępy. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 7:18 pm | |
| — No i po co wbrew mojej woli zanosisz mnie na kanape skoro dosłownie dwie minuty pozniej zrywasz sie i walisz jakiegoś focha?!— krzyknęłam na niego, stając na równe nogi. — Jestes jakis popierdolony!— powiedziałam i rzuciłam w niego książka. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 7:53 pm | |
| - Nie wiem po co...Sam żałuję - powiedziałem przez zęby. - To był najgorszy pomysł z możliwych - dodałem. Gdy rzuciła we mnie książką zamiast ją złapać, zakryłem tylko twarz dłonią, jednak książka walnęła prosto między żebra, przez co się lekko skuliłem. - Dobrze, że chociaż ty jesteś normalna - mruknąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 8:01 pm | |
| — Jestes idiota. Kretynem. Debilem. Ignorantem. — warknelam. — Wrednym, niewychowanym dupkiem | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 8:09 pm | |
| - Jak chcesz wymieniaj dalej - odparłem obojętnie. - Tylko nie wiem przed kim chcesz się popisać - mruknąłem, zamykając oczy. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 8:14 pm | |
| — Popisać?!— prychnelam zaciskajac pieści z nerwow. Słyszałam swoj przyspieszony puls ktory rozsadzał mi głowę. Wypuscilam gwałtownie powietrze z ust i opadłam tyłkiem na sofę, zasłaniając uszy dłońmi i zamykajac oczy. Ten facet doprowadzi do mojej przedwczesnej śmierci. Naprawde. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 8:20 pm | |
| - A co kurwa niewyraźnie mówię? - spytałem z sarkazmem. A mogłem ją zostawić na tej jebanej podłodze, przynajmniej wtedy była na swoim miejscu. To nie po co, chciałem być miły, ale dla niej nie można. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 8:29 pm | |
| — Nie... Nie odzywaj sie do mnie. Masz zakaz odzywania sie i zbliżania. Straszny fiut z ciebie. — powiedziałam mocniej przyciskając dłonie do uszu zeby go nie słyszeć. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 8:31 pm | |
| Zacząłem się śmiać gdy tylko wypowiedziała pierwsze słowa. - Jeszcze będziesz o to błagała, a jak na razie, nie widzę żadnego papierka na to, że nie mogę się zbliżać - odparłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 8:37 pm | |
| Zacisnelam zeby i otworzyłam oczy, łapiąc za kolejna książkę i rzucając nia w jego stronę. — Masz!— krzyknęłam i rzuciłam kolejna książkę. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 8:41 pm | |
| Złapałem książkę w locie i udawałem że szukam informacji, a następnie odrzuciłem książkę w jej stronę. - Tu nic nie ma - odparłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 8:49 pm | |
| Ruch jakim wypuścił książkę z dłoni, wygladal na lekki. Byłam pewna ze nawet nie doleci do mnie. Jednak kiedy jej tytuł odcisnął sie na moim czole (prawie), tym samym zwalając mnie z nog, utwierdziło mnie to w przekonaniu ze chłopak nie jest normalny. Podniosłam sie do siadu na podłodze i odłożyłam książkę na fotel. Znowu chciał mnie zabic. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 9:10 pm | |
| - Naprawdę, nawet książki złapać nie umiesz ofermo? - spytałem. Wystarczyło bym do niej podszedł a ta już by powiedziała że chcę ją zabić. Co za nienormalna... | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 9:14 pm | |
| — Jak widać nie umiem...— powiedziałam cicho, starając powstrzymac sie od płaczu. No i dobrze. Jestem oferma. Zawsze byłam. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 9:23 pm | |
| - W czymś wgl jesteś dobra czy tylko we wkurwianiu ludzi i użalaniu się nad sobą? - spytałem. Miałem jej już dość, co oznacza że mówię, wszystko co mi ślina na język przyniesie. Chujowo, ale no cóż, sama do tego doprowadziła. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 9:30 pm | |
| Przytaknelam głowa w ciszy, zaciskajac usta i wycierając łzy z policzków. Zmarszczyłam lekko bolące czoło i wygładzilam sukienkę na ktorej krawędzi Zacisnelam dłonie.
| |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 10:23 pm | |
| - Serio będziesz teraz ryczeć? Lepiej znajdź swojego psa i idźcie stąd w cholerę. Nikt was tu nie chce - mruknąłem. Sam nie wierzyłem, że to mówię i pewnie będę tego później strasznie żałował, ale trudno...Miałem dosyć jej ciągłych docinków. Dlaczego niby ja nie mam robić tego samego? | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 10:30 pm | |
| Zdusiłam w sobie szloch slyszac jego słowa. Czyli nie tylko ja uważam ze tu nie pasuje. — Dobrze..— powiedziałam nie podnoszac głowy. — Przepraszam | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 10:32 pm | |
| - Przestań powtarzać to słowo, bo pewnie nawet nie znasz jego znaczenia. Tylko używasz go w kółko - mruknąłem, nawet na nią nie patrząc. - Radzę Ci zawołać tego psa, bo sama raczej nie dojdziesz - prychnąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 10:34 pm | |
| — Prz.. Dobrze. — powiedziałam. Siedziałam tak przez chwile az w koncu wyciągnęłam drżącą dlon w stronę kanapy i podpierając sie na niej wstałam z podłogi, wycierając tyłek z kurzu. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 10:41 pm | |
| Czekałem tylko, aż dziewczyna wyjdzie. Już wcale mnie nie bawiło to co robiłem. Teraz dopiero ochłonąłem i pierwsze co bym zrobił to podszedł i ją przeprosił, przytulił...cokolwiek byle by nie płakała. Tyle, że facet, który szybko zmienia decyzję, jest uważany, za nieogarniętego i kobiecego, a każdy wie jak ważne jest dla nas ego. Pierwszy raz doprowadziłem dziewczynę do płaczu I wcale nie jest to przyjemne uczucie, wręcz beznadziejne i mało męskie. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 10:57 pm | |
| Chrząknęłam krótko i ruszyłam do drzwi, wydając z siebie krotki dźwięk ktory zwiastował kolejna fale płaczu. Zaczelam zastanawiać sie szybko gdzie moze byc moj pies. Chciałam ja zgarnąć i jak najszybciej wrócić do pokoju. Byłam pewna ze znowu siedzi w drzwiach sali wejściowej i patrzy na tereny zamku tęskniąc za domem. — Znam znaczenie słowa "przepraszam". I dobrze je rozumiem. — powiedziałam nie patrząc na niego i szybko wychodząc z pomieszczenia, jakimś cudem nie mieszcząc sie w drzwiach i uderzając ramieniem w jedna stronę futryny.
Next: Sala wejściowa | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Pokój spotkań Sob Paź 14, 2017 11:46 pm | |
| Gdy tylko wyszła, usiadłem na kanapie i przejechałem dłonią po twarzy. Co ja najlepszego zrobiłem? Ale może wcale to nie były najgorsze posunięcia, dziewczyna wróci teraz do domu i będzie żyła jak normalny szary mugol. Miała rację...nie pasowała tu w ogóle. Po jakimś czasie spędzonym na siedzeniu tutaj, postanowiłem udać się na wieże zegarową, ponieważ wiedziałem że dziewczyna zostanie przez kilka dni w pokoju.
Next > Wieża zegarowa | |
|
| |
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 8:08 pm | |
| Sprawdziłam czy pokoj jest pusty, a gdy okazało sie ze tak, wciągnęłam chłopaka do srodka, zamyakajc drzwi zaklęciami zeby nikt tu nie wszedł i zaczelam go całować, jedna dlon wsuwając w jego włosy by nachylić go ku sobie a druga zaczynajac sie rozbierać. | |
|
| |
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 8:16 pm | |
| Gdy poczułem jej usta na swoich nie było możliwości bym nie odwzajemnił pocałunku. Czując jednak, że zaczyna się rozbierać, odsunąłem się od niej. - Stój - sapnąłem. - Rian nie znasz mnie i niech tak zostanie - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 8:26 pm | |
| Spojrzałam na niego gdy sie odsunął, starając sie uspokoić mocno przyspieszony oddech. — A jakie to ma znaczenie czy cie znam czy nie? Chce sie z toba pieprzyć a nie pic herbatkę. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 8:30 pm | |
| Ja też chcę - pomyślałem, ale jednak nic nie powiedziałem, tylko patrzyłem się na nią. To powinna być odwrotna sytuacja, a nie, że ja muszę ją od siebie odpychać. - Uwierzysz mi jeśli powiem, że nie chcę się z Tobą pieprzyć? - spytałem, przechylając głowę. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 8:34 pm | |
| Poczułam sie jakbym dostała w twarz. — No tak.. Tego nie wzięłam pod uwage. — powiedziałam parskajac wymuszonym uśmiechem czujac jak twarz zaczyna mi płonąć. Przez moment stałam jak idiotka bez ruchu az w koncu zaczelam zapinać ubranie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 8:45 pm | |
| - Skoro uwierzyłaś to oznacza, że jestem cholernie zajebistym aktorem - odparłem i przeczesałem dłonią włosy. - Poza tym wiem jak to się skończy. I może nie będziesz żałować, ale będziesz smutna, a nie jak teraz uśmiechnięta i radosna - stwierdziłem i pociągnąłem ją na kanapę. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 8:53 pm | |
| Nie patrzyłam na niego. Nie potrafiłam znieść czegoś takiego. — Ta. No. Dokładnie. — powiedziałam zakładając czesc włosów za ucho. — Muszę juz isc. — dodałam opierając sie mu troche gdy ciągnął mnie w kierunku mebla. O ile kilka sekund temu byłam napalona jak diabli, teraz nie miałam ochoty na cokolwiek. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 8:59 pm | |
| - Nigdzie nie musisz iść - odparłem i pociągnąłem ją tak, że wylądowała na moich kolanach. - Proszę Cię nie zniechęcaj się - mruknąłem, widząc jej twarz - ale może nie próbuj ze mną, bo tylko Cię zranię - stwierdziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 9:01 pm | |
| Niechetnie powstrzymałam sie od tego zeby zejść z jego kolan. Denerwowało i niepokoiło mnie to ze tak sie przy nim czułam. Tak reagowałam. — Oczywiscie. Masz racje. — odparlam. — Po prostu obrałam cie sobie za cel, ale kazdy sie myli prawda? No. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 9:04 pm | |
| - Wiesz jak brzmią twoje słowa? - spytałem. - Skończ pierdolić, już nie zamierzam Cię przelecieć. Spieprzyłeś sytuację - mruknąłem, lekko się uśmiechając.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 9:07 pm | |
| — Domyślny jestes. — odparlam. Nie chciało mi sie tego nawet precyzować. Podniosłam głowę i spojrzałam na niego. — Chciałam sprawdzić czy to co słyszałam jest prawda. Ale albo juz kogos masz albo nie jestem w twoim typie. Chociaz słyszałam ze każda jest w twoim typie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 9:11 pm | |
| - Nawet nie wiedziałem, że można się tak szybko o kimś tak dużo dowiedzieć - zaśmiałem się w głos na jej słowa. - Ale nie musisz się martwić, jesteś w moim typie, choć ktoś dał Ci błędną informację. Nie każda w nim jest - odparłem. - I uwierz mi nie potrzebujesz faceta, tylko na jedną noc - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 9:19 pm | |
| — Mozna. Ślizgoni to straszni plotkarze. — powiedzialam przekrzywiajac głowę. — Martwić? Nie martwię sie o takie rzeczy. W szkole jest mnóstwo facetów z którymi nie spałam. — dodałam i zsunelam sie z jego kolan by podejść do dużego lutra wiszącego na ścianie. Poprawiłam kosmyki włosów jak i cała resztę zeby wyglądać jako tako. — Na całe zycie tez nie. — dodałam wyjmując z kieszonki bluzy bezbarwny błyszczyk. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 9:28 pm | |
| - To prawda - zaśmiałem się. - W sumie wszyscy oprócz jednego - mruknąłem, nie mogąc się przestać śmiać. Czułem się jakbym coś brał, w tym momencie dziewczyna mogła albo mnie zgasić, albo bardziej rozbawić. - Może i nie na całe...Ale na więcej niż noc - stwierdziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 9:29 pm | |
| Spojrzałam na jego rozbawione odbicie w lustrze, zatrzymując sie z pędzelkiem w powietrzu. — Co masz na mysli?— zapytałam prostując sie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 9:33 pm | |
| - Wiesz myślę, że już niedługo razem się z tego pośmiejemy - odparłem z uśmiechem. - Radzę Ci się przyśpieszyć, chłopcy z siłowni niedługo wyjdą - dodałem, po chwili, spoglądając na zegarek. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Wto Sty 09, 2018 9:38 pm | |
| — Nie mam zamiaru sie wiecej z toba widywać. — odparlam. — Słońce. Nie mam zamiaru uganiać sie za kims. Zanim dojdę do dormitorium, bede mogła przebierać w propozycjach na wieczór. A nie zamierzam sie nudzić. — prychnęłam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój spotkań | |
| |
|
| |
| Pokój spotkań | |
|