Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka Sala

Go down 
+11
Nelly de Violine
Alessia Tokisaki
Samantha Drought
Christine Stephens
Miyafuji Rina
Mortimer Ivory
Xavier Devers
Isobel Tokisaki
Diana Blake
Gabriela Harrison
Admin
15 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Next
AutorWiadomość
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

Wielka Sala - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 5:48 pm

-T-Tak... Jasne... Do zobaczenia. ..-powiedziałam I jak najszybciej wyszlam z sali.

Next Sowiarnia
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 6:07 pm

Westchnęłam i stwierdziłam że wrócę do dormitorium. Azazel tuta w szkole... Aż załamałam ręce. Wstałam i wyszłam z Wielkiej Sali.
NP: Dormitorium dziewcząt Hufflepuff
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 6:59 pm

Wszedłem za Chris do Sali, usiadłem przy stole Slytherinu, gestem zapraszając dziewczynę do tego stołu. Nalałem sobie wody smakowej. - Ej, a ta Koreanka jakoś przyjaźni się z Is? Z jakiego jest domu?
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 7:01 pm

Usiadłam obok Azazela.
- SooAh jest ze Slytherinu. Współczuję ci, na prawdę - powiedziałam nalewając sobie soku dyniowego - Nie mam pojęcia czy się przyjaźnią, ale dopiero teraz zaczęły ze sobą normalnie rozmawiać.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 7:02 pm

Zrobiłem facepalm. - Serio?... Słusznie odniosłem wrażenie, że jest wredna? - wypiłem w kilka łyków wodę, nalałem znowu.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 7:21 pm

- Jest strasznie wredna. Dla twojej siostry też była, ale wygląda na to, że już nie jest - powiedziałam biorąc łyk soku z dyni.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 7:23 pm

- Albo jej preferencje zmieniły jej stosunek, albo była ona tak uparta, że polubiła ją, tak obstawiam. Is potrafi naprawdę się przyczepić do kogoś kiedy jej zależy, zazwyczaj tego powód jest jeden - westchnąłem. Wypiłem znowu za jednym razem wodę, rozsiadłem się wygodnie, głowę oparłem na rękach za głową. - Masz jakieś pasje? - zapytałem.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

Liczba postów : 972

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 7:32 pm

Weszłam prędko do sali. Nie wiem czy to nie jest wbrew regulaminu, że przebywam podczas posiłku w swetrze i dżinsach? Skierowałam się w stronę stołu Krukonów i wzięłam sobie co na szybko, nalałam sobie do kubka wody i popiłam nią. Nie mam za wiele czasu. Gdy skończyłam jeść wytarłam usta rękawem swetra i wstałam wybiegając do wieży astronomicznej.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 7:36 pm

- Pasji jako takich nie mam - powiedziałam - Interesuję się Quidditchem, ale grać nie ma gdzie. A ty?
Dolałam sobie soku i usiadłam na ławce po turecku.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 7:42 pm

- Historią militarną, czarną magią, quidditchem, motorami... O dziwo te są fajne. Również niebezpieczne magiczne istoty mnie mocno ciekawią - powiedziałem patrząc jej w oczy. - Masz ładne oczy - odpowiedziałem z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 7:45 pm

- yyy.... Dzięki? - powiedziałam nieśmiale - Twoje też są niczego sobie.
Czy on na prawdę musiał to powiedzieć? Zaraz zapadnę się głęboko pod ziemię i już nie wyjdę.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 7:51 pm

- Zabawnie reagujesz - zaśmiałem się, ale domyślałem się, że nie uzna tego za złośliwe, wiedziałem że jest inteligentna. - Jeszcze jakbyś zaczęła przygryzać wargę w takich momentach, to bym się zakochał - nie zamierzałem przestać zawstydzać Chris.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:15 pm

- Przestań - zaśmiałam się i zaczerwieniłam jeszcze bardziej.
Przez chwilę miałam ochotę przygryźć wargę, ale się powstrzymałam.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:18 pm

- Ale czemu? - wbiłem w nią wzrok, będąc rozbawiony. Kolor jej twarzy był jak włosy Is. Wręcz inaczej się rozłożyłem na krześle by móc patrzeć na jej twarz, uśmiechałem się szeroko z rozbawienia.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:19 pm

- Nie śmiej się za mnie - powiedziałam i sama zaczęłam się śmiać - Masz jakiś problem?
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:22 pm

- Nie, skądże, mam tylko fascynację - zaśmiałem się, nalałem kawy i pociągnąłem łyk.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:29 pm

- Fascynację, tak? - zapytałam - A co jest takiego fascynującego?
Mówiąc to napiłam się soku i patrzyłam z zaciekawieniem na Azazela.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:33 pm

- Twoje zawstydzenie i twarz koloru włosów Isobel - zaśmiałem się znów.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:35 pm

- I co ja mam teraz powiedzieć? - zapytałam go ze śmiechem - Jakiś pomysł?
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:39 pm

- Cóż... To Ty masz pomysły na zachowanie, myślę że o wiele bardziej mnie rozbawią - uśmiechnąłem się "okrutnie", lubiłem to robić dziewczynom.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:41 pm

Delikatnie przygryzłam wargę, a potem wybuchłam śmiechem.
- Lepiej? - zapytałam prawie tarzając się po ławce.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:42 pm

- Ohhhh... I po co ja Ci to mówiłem? - zaśmiałem się, a jeszcze bardziej z tego jak bardzo śmiała się Chris, w pewnym momencie również wybuchłem śmiechem i opadłem na ławkę, aż w nią uderzałem ze śmiechu, ale nie za mocno.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:44 pm

Napiłam się soku, którym o mało co się nie zadławiłam. To wszystko przez śmiech. Byłam cała czerwona i się rozpłakałam. Wytarłam łzy szczęścia z policzka.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:45 pm

W pewnym momencie podniosłem się i, zwyczajem Isobel, który od niej skopiowałem, zacząłem głęboko oddychać. Po chwili byłem już spokojny, dopiłem kawę do końca. Bez wątpienia dobrze trafiłem tym razem.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:47 pm

Patrzyłam jak Azazel pije kawę. Dobrze, że zaczęłam z nim gadać, bo z tego może coś wyjść.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:52 pm

- W ogóle jaka jest nauczycielka od zielarstwa? jakaś normalna? Ciekawie jest na tych lekcjach? - zapytałem, zastanawiałem się czy od czasu do czasu nie urywać się z tej lekcji.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:54 pm

- Zielarstwa uczy dyrektorka - powiedziałam biorąc łyk soku - Nie radzę ci się urywać albo coś. Lekcja jak każda inna. Ostatnio omawialiśmy miętę.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 8:58 pm

- Mięta wydaje się banalna - powiedziałem po krótkim zamyśleniu się. - Wiesz może gdzie jest dormitorium Slytherinu? Jeszcze tam nie byłem, a przecież trzeba się rozpakować w ogóle - westchnąłem.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 9:00 pm

- Nie wiem, nie mam tam wstępu - powiedziałam - Ale zakładam, że gdzieś w lochach.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 9:05 pm

- Czyli podziemia? No okej. Pójdę rozpakuję to wszystko, zobaczymy się dziś albo jeszcze jutro, na pewno trafi się wkrótce jakaś okazja - mrugnąłem do niej okiem i wstałem, wyszedłem z Wielkiej Sali.
NP: Dormitorium chłopaków (Slytherin)
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptySob Cze 18, 2016 9:08 pm

Dopiłam sok do końca i wyszłam z Wielkiej Sali.

NP w dormitorium dziewczyn (Huff)
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 9:44 am

Weszłam do Wielkiej Sali i przetarłam oczy. Usiadłam przy stole Krukonów. O dziwo sala o tej porze była pusta. Nalałam sobie kawy do kubka, a na talerz nałożyłam sobie sporą porcję jedzenia. Byłam ogromnie głodna. Zaczęłam jeść. W pewnym momencie przyleciała sowa z listem w łapach. List spadł, a ja szybko złapałam go w ręce. On był...Od mojej mamy. Uśmiechnęłam się i otworzyłam go. Popijając kawę czytałam treść listu.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 9:47 am

Wszedłem do Wielkiej Sali, przeciągnąłem się, będąc wyspanym i świeżo po prysznicu. Nie chciało mi się jeszcze zakładać szaty, a nauczyciele? A, dogadam się z nimi, nie powinno być wyjątku od mojej poprzedniej szkoły. Zauważyłem tą Krukonkę z wczoraj. Jak jej było... A, Sam. Może strażak Sam? Przeszedłem obok. - Smacznego! - powiedziałem z uśmiechem i usiadłem tam gdzie zawsze, nalałem sobie kawy na dobry początek dnia i nałożyłem kanapki z serem.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 9:57 am

-Dzięki-odpowiedziałam i schowałam list do koperty, a tą do szaty. Podążyłam wzrokiem za chłopakiem, który usiadł przy stole Ślizgonów. Czyli jest w Slitherin. Dlaczego nie nosi szaty byłoby łatwiej....-Nawzajem!-dodałam po czym dalej jadłam,.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 9:59 am

A w sumie... Jesteśmy sami, a wstawać mi się nie chce. - Ile pożarów ugasiłaś dzisiaj już? - zawołałem głośnio do dziewczyny. Może wie o co chodzi? Pomyślałem rozbawiony samą myślą.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:01 am

-Zero?-odpowiedziałam uniosłam na niego wzrok marszcząc brwi. O co mu chodzi?
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:03 am

Ah... Szkoda że nie wiesz o co chodzi, stwierdziłem w myślach. Z uśmiechem rozbawienia zacząłem jeść, nie żałowałem sobie wygody. Dopiero jutro zacznie się coś dziać, bo w końcu jakieś lekcje. Ale dajcie spokój no... Zielarstwo? Cud jeśli nie usnę na lekcji. W sumie to trzeba będzie późno pójść spać, żeby w ogóle można było zasnąć łatwo wtedy. Pociągnąłem kolejny łyk. A, no i żadnej kawy przed lekcją.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:08 am

Wyciągnęłam notes i zaczęłam na szybko pisać w coś rodzaju odpowiedzi na list od mojej mamy. Oparłam dłoń o policzek, chciałam aby było to najczytelniejsze, pomimo, że jest to tylko na brudno...
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:11 am

Przyleciała sowa do Wielkiej Sali, na stół przede mną spadła przesyłka. Kiedy rozpakowałem, zobaczyłem najnowszą miotłę, według najnowszej technologii. Uśmiechnąłem się wyobrażając już sobie od razu na co ją stać. To była najnowsza wersja, na poprzedniej udało mi się wygrać mistrzostwa szkoły w Mahoutokoro. Położyłem ją obok na krześle. Hmmmm... Jakoś trzeba ją nazwać. Lubiłem nazywać miotły, problemem był brak pomysłów na nazwy, rozejrzałem się po sali w poszukiwaniu inspiracji. A jakby mówić, że latam na Sam? O! Tak nazwę moją miotłę.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:15 am

W myślach ponownie przeczytałam treść listu i schowałam go do zeszytu, a ten do szaty. Spojrzałam jak do chłopaka przylatuje sowa z przesyłką-Fajna miotła!-krzyknęłam w jego stronę i uśmiechnęłam się.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:18 am

- Dzięki! - odpowiedziałem. Celowo głośniej powiedziałem do miotły. - No to co Sam, ciekawe jak się na Tobie lata!
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:21 am

Omal nie zakrztusiłam się kawą-Co?!-on żartuje! On musi żartować... Wstałam i skierowałam się w stronę stołu Ślizgonów-Jak nazwałeś tą miotłę? Powtórz-powiedziałam krzyżując ręce.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:22 am

- Eeeeeee... Zdzichu? Tak, Zdzichu! - odpowiedziałem z bezczelnym uśmiechem, pociągnąłem łyk kawy.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:27 am

Usiadłam na przeciw patrząc mu uważnie prosto w oczy. Czy kłamał? Chwilę patrzyłam na niego po czym uśmiechnęłam się. Spojrzałam na jego talerz i wzięłam jedną kanapkę, zaczęłam ją jeść. Nie chciało mi się wracać do pustego stołu Krukonów, a potem z nim się przekrzykiwać.-No to przedstawisz się? Bo wiesz nie znam twojego imienia-wzruszyłam ramionami kończąc kanapkę.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 EmptyNie Cze 19, 2016 10:29 am

- Azazel Tokisaki, miło mi poznać, Strażaku... Wróć! Sam - wziąłem łyk kawy, wyjąłem różdżkę i zmieniłem na boku miotły kolor drewna, pisząc "Sam".
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka Sala
Powrót do góry 
Strona 7 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Wielka Sala
» Wielka Sala