| Dormitorium Dziewcząt | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 1:54 pm | |
| - No powiem Ci, że sobie nie radzisz - odparłem. Słysząc jej kolejne słowa spiąłem się lekko, a następnie zabrałem dłoń z jej polkczka. - Skaczę z radości - mruknąłem z sarkazmem. | |
|
| |
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 2:02 pm | |
| — Radzę. — powiedziałam. — No właśnie widze. — burknelam. — O czym chciałeś ze mna porozmawiać?— zapytałam po długiej ciszy w trakcie ktorej jedyne co robiłam to gapiłam sie na chłopaka. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 3:43 pm | |
| - I dlatego pozwalasz matce się bić? - spytałem. - W sumie o tym co jej powiedziałaś, gdy jeszcze ja byłem - mruknąłem. - O to całe zaklęcie - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 3:46 pm | |
| — Jakie zaklęcie? — zapytałam. — Ale wczoraj przyszedłeś tu po cos. — powiedziałam. — Powiedziałeś jej ze chcesz ze mna porozmawiać. O czym? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 3:49 pm | |
| - Które nałożyłaś na siebie wczoraj - mruknąłem. - Nie chodziło o to, że chciałem, po prostu poczułem twój strach i chciałem się dowiedzieć co się dzieje - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 3:52 pm | |
| — Nie wiem o czym mówisz.— powiedziałam łapiąc po omacku kołdrę by zarzucić ją na plecy i zakryc rany. — Nie pozwalam jej sie bić. — dodałam po chwili, nawiazując do jego wcześniejszego zdania. — Rozumiem... No cóż. Nic takiego sie nie stało wiec... Jest okej. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 3:58 pm | |
| - Wiesz - mruknąłem bez zastanowienia - Chodzi o zaklęcie, które ma działać po naszym rozstaniu - dodałem. - Widzę twoje plecy i twarz - odparłem. - Nic takiego? Wcale tak nie wyglądało - stwierdziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 4:00 pm | |
| — Co z moją twarzą jest nie tak?— zapytałam. — Jakis wcześniej ci nie przeszkadzała. — powiedziałam. — Po prostu się zdenerwowała. — dodałam. — Zasłużyłam sobie | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 4:04 pm | |
| - Jezu dziewczyno czy ty siebie widzisz? Rany masz na całym ciele - mruknąłem - Na twarzy też - dodałem, mając nadzieję, że wie o co mi chodzi. - Przestań ją bronić - odparłem, nie mogąc zrozumieć dziewczynę. - Czym niby sobie zasłużyłaś? - spytałem.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 4:13 pm | |
| — No właśnie nie widze. Moze to i lepiej. — odparlam. — Tym że Cię pokochałam. Że jestem dla ciebie takim utrapieniem. Wiedziałam ze kiedys mi sie za to dostanie. Ale nie wiedziałam ze dosłownie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 4:20 pm | |
| - Nie jesteś i nigdy nie byłaś utrapieniem - mruknąłem. - Przepraszam, ale to ja powinienem zaprzestać spotkania się z Tobą, gdy tylko dowiedziałem się jak masz na nazwisko. Gdybym wtedy trochę pomyślał, tego by nie było - odparłem, wskazując na jej rany. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 4:23 pm | |
| — Ale to nie zmienia faktu ze to ja pokochałam ciebie. — przypomniałam mu. — Nie musiałeś. Jest duzo osob o takim nazwisku jak moje. Zeby nie powiedziec setki. — odparlam. — Nie ma w tym twojej winy. Sama to zaczelam wiec ponoszę tego konsekwencje. — dodałam. — Nie musisz sie mna przejmować. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 4:27 pm | |
| - Gdybym nie naciskał na spotkania, byś mnie nie pokochała - mruknąłem. - Nie Rian, są ludzie o podobnym nazwisku co twoje, ale nie takim samym - odparłem. - Muszę Rian, bo gdybym nie był tym kim jestem tak to by się nie skończyło - stwierdziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 4:45 pm | |
| — Uwierz mi słoneczko. Gdybym nie chciała sie z toba spotykać to nawet byś mnie nie zauwazyl w szkole. — odparlam. — No to chyba nigdy nie byłeś w Azji...— burknelam. — Nie. Nie musisz. Nie chce twojej litości. Skoro "musisz" to ja ci mowie ze nie chce. Juz nic nie musisz. Poradze sobie sama. W koncu dla ciebie to i tak bez różnicy czy jestem czy nie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 5:00 pm | |
| - No masz rację nie byłem - stwierdziłem, patrząc jej w oczy. - Jak możesz tak mówić? - spytałem, przekręcając się na bok, by lepiej ją widzieć. - Naprawdę nie widzisz jak potrzebna mi jesteś do funkcjonowania. Normalnego funkcjonowania - odparłem. - Całkowicie zajmujesz mój umysł. Nadal tego nie widzisz skarbie? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 5:05 pm | |
| — Jak? Pytasz "jak"? Normalnie sam to powiedziałeś Tyler. I to mnie zabolało. — odparlam. — Nie widze Tyler. Nie widze. — powiedziałam. — Bedziesz musiał nauczyć sie funkcjonować beze mnie. Ze swoją kobieta. Z dzieckiem. Ze swoją rodziną. Ja ci juz nie jestem potrzebna. Oboje to wiemy. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 5:20 pm | |
| - Kiedy Ci powiedziałem? Kiedy powiedziałem, że nie jesteś mi potrzebna? - spytałem. - To powinnaś otworzyć oczy i zobaczyć, że nie jestem z Tobą tylko by się pieprzyć - mruknąłem. - Swoją kobietę mam teraz przy sobie, a bachor nie jest mi potrzebny - odparłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 5:24 pm | |
| — Na łące. Powiedziałeś że tobie nasze rozstanie nie robi różnicy bo dla ciebie to nic nie zmieni. Najwyzej nie bedziesz miał dziewczyny. — powiedziałam. — Wiem ze nie jestes ze mna dlatego. W ogole ze mna nie jestes. Jestes tu bo musisz. Tak twierdzisz. A ja ci tłumacze ze wcale nie musisz. — odparlam. — Teraz masz. I co z tego skoro nie możemy byc i nie będziemy nigdy razem? Gowno. Całe moje zycie to gowno. Ale za cholerę nie żałuje tego. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 5:46 pm | |
| - I widzisz tu jest problem - odparłem - Nie o to mi Rian chodziło. Nie o to, że jest mi to bez różnicy. Nie umiem się wysłowić tak jakbym chciał byś mnie zrozumiała - mruknąłem. - Tak jestem tu, bo muszę - stwierdziłem - Bo muszę Cię zobaczyć, żeby nie zwariować. Muszę być przy Tobie, bo wtedy wiem, że jak jestem z Tobą, nie muszę się niczym przejmować. Kompletnie niczym, bo mam Ciebie, a ty jesteś dla mnie wszystkim. Mogę nie jeść, nie spać, nie chodzić na siłownie, nie widywać Damona, byle by mieć Cię przy sobie - powiedziałem, patrząc na nią. - Nie mów tak skarbie, bo ja tak nie uważam. Cieszę się, że mnie zmieniłaś i że dzięki Tobie czuję się kochany. A to że Cię spotkałem było najlepszą rzeczą w moim życiu - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 5:56 pm | |
| Wpatrywałam się w niego bez mrugnięcia okiem, słuchając jego slow uważnie. — Od kiedy to moje uczucia przestały ci przeszkadzac? Ba. Mam wrazenie ze nawet chcesz mojej miłości. — odparlam po chwili. — To wszystko co mówisz jest piękne. Ale boje sie. Boje sie ze mówisz to z litości. — powiedziałam. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:03 pm | |
| - Od dawna przestały mi przeszkadzać, choć nadal twierdzę, że zakochanie się we mnie to jest błąd, dobrze wiesz dlaczego - mruknąłem - ale skoro tego nie żałujesz to ja nie mam nic do gadania - dodałem z lekkim uśmiechem. - Wiesz w tym momencie nie czuje żadnej litości - stwierdziłem. - Mogę przekazać Ci swoje uczucia - dodałem. - W sumie sam bym Cię zlał za to co powiedziałaś swojej mamie - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:06 pm | |
| — Niby za co?— zapytałam. — To była jedyna okazja zeby powiedziec jej to co mysle wiec ja wykorzystałam. — odparlam. — Sama nie miała okazji do decydowania o swoim losie. Ja nie pozwolę dyrygować swoim zeby potem zyc z mężczyzna ktorego mi wcisnęli i mieć z nim trójkę dzieci. To że teraz go kocha nie znaczy ze wszystko jest super okej. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:11 pm | |
| - Za to, że mogłaś powiedzieć to w inny sposób - mruknąłem. - Serio Rian, mówić matce, że się pieprzyliśmy w każdym możliwym miejscu, gdy i tak była już wkurzona? Skarbie mogłaś inaczej to powiedzieć - mruknąłem - Może opowiedziałaś jej wszystkie nasze przygody? - spytałem. - Jeśli twoja rodzina będzie chciała to zrobić to i tak to zrobi. Ale widzisz twoja mama pokochała twojego tatę. I nigdy nie będzie super - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:15 pm | |
| — Tak. Mogłam powiedziec ze sie ruchalismy. — odparlam. — Nie. Powiedziałam jej tylko co jest miedzy nami i co do ciebie czuje. — wyjaśniłam. — Uwierz mi że nie zrobią. Moze i jestem głupia i nawina.. Nie. Nawet na pewno taka jestem, ale ja juz znalazłam swojego mężczyznę. A ze jest juz zajęty no to... Cóż. Moze następnym razem. Ale wole zostac kulturalnie wyjebana z rodziny niz mam byc z kims kogo nie chce kto chche mieć mnie jako swoja zabawkę do lozka i do pokazania w towarzystwie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:22 pm | |
| - Nie jesteś ani głupia ani naiwna - odparłem, patrząc na nią. - Skarbie mam do Ciebie pytanie - mruknąłem. - A kim byłaś dla mnie na początku znajomości? - spytałem, unosząc brew. - Pomyśl misiek i pamiętaj wtedy jeszcze nie byłaś we mnie zakochana - stwierdziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:23 pm | |
| — A ile to trwało? Tydzień? Dwa? Po jakim czasie zacząłeś czuć ze nie chcesz mnie tylko jako zabawki ale... nie wiem... byc moze jeszcze jako przyjaciółkę? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:26 pm | |
| - Może i tyle - odparłem. - Ale byłaś odbierana przeze mnie po prostu jako erotyczna kobieta - mruknąłem - No wiesz szczupła, niższa, duże cycki, niezła dupa - zacząłem wymieniać, uśmiechając się przy tym. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:30 pm | |
| — No widzisz...— odparlam. Delikatnie wysunęłam dlon, krzywiąc sie nieco przy tym, i dotknęłam jego dłoni. — To dodaj do tego "laleczka", "trofeum", "głupia baba którą i tak bede zdradzać". Tak byłabym postrzegana. Przez przyszłego małżonka. I dobrze. Mogłabym sie na to zgodzić. Gdyby nie to że wiem ze tobie i tak to nie pomoże. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:35 pm | |
| - Oj zdecydowanie nie - odparłem. - Wolałabym byś do końca była moją laleczką - mruknąłem, łącząc nasze dłonie. - W sumie jeżeli nie uda mi się to co chcę zrobić i o ile ty nikogo nie będziesz miała - co raczej jest bardziej niż pewne - to już wiem kim w moim życiu będzie "baba którą i tak będę zdradzać" i kim bedzie seksowna dziewczyna, z którą będę to robił - stwierdziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:46 pm | |
| — Chcesz zdradzać ją ze mna?— zapytałam kręcąc lekko głowa. — To nie przejdzie Tyler. Jak ktos sie o tym dowie, bedziesz miał duże problemy. — odparlam. — Poza tym... Nie wiem czy bym to zniosła. Tak czy siak, zawsze na koniec musiałbyś wracać do niej. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 6:51 pm | |
| - Już Ci mówiłem, gdzie mam problemy - odparłem. Słysząc jednak jej następne słowa zrozumiałem o co jej chodzi i wyrzuciłem ten obraz z głowy. Bo to było moje ostatnie koło ratunkowe by mieć ją przy sobie. - Rozumiem - mruknąłem, zaciskając palce na jej dłoni. Ale nie byłoby możliwe. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 7:02 pm | |
| — Zrozum... Dałabym wszystko żeby być z tobą. Wczoraj... a w zasadzie to dzisiaj matka zagroziła mi ze jesli dziadkowie sie o tobie dowiedzą, bede miała poważne problemy. I że nie wybaczy mi tego. — zaczelam. — Więc odpowiedziałam jej ze nie musi bo nie żałuje tego co zrobiłam. I ze gdyby ci odbiło i poprosilbys mnie o rękę to zgodziłabym sie bez wahania, nawet jesli zostałabym bez rodziny. — powiedziałam cicho, nie patrzac na niego. – Jesli bedziesz chciał, to... Nie wiem. Chciałabym sie z toba widywać ale nie chce ci robic problemów. Poza tym... Jak matka mnie wywiezie to juz sie nie zobaczymy. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 7:28 pm | |
| Słuchałem jej jak zaczarowany. Tak jakby mówiła o sytuacji kompletnie nie realnej. - Lepiej żebyś przy rodzinie o mnie nie wspominała skarbie - mruknąłem. - Nie wywiezie - odparłem - a jeśli nawet... - Skarbie ja Cię znajdę. Nie bez powodu jestem Rhodes - dodałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 7:30 pm | |
| — Bede. Bede o tobie mowic tak często ze w koncu sami cie pokochają. — burknelam. — Nie znajdziesz kochanie. Nie bedziesz szukał. — odparlam. — Bo nie bedziesz juz pamiętał czego miałeś szukac. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 7:47 pm | |
| - Raczej to nie jest skarbie możliwe - odparłem. - Zamierzasz wykasować mi pamięć ze wszystkimi chwilami z Tobą? - spytałem, coś sobie uzmysławiając. - To to jest ten czar, który nałożyłaś? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 7:53 pm | |
| — Nie... Nie zamierzam wykasowywać...— powiedziałam powoli. — W pewnym momencie, gdy juz będziemy kawałek od siebie, wraz ze wzrostem odległości, wspominania o mnie zaczną zanikać. — odparlam. — Nie znaczy to ze jak postanowię wyjechać na wakacje do Rio to nagle zniknę z twojej pamięci. To ma związek z relacja miedzy nami i mentalnym postrzeganiem wzajemnych uczuć. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 8:00 pm | |
| - Rian - westchnąłem. - Bez mojej zgody narzuciłaś czar bym o Tobie zapomniał. Na siebie też nałożyłaś czy tylko na mnie? - spytałem, patrząc na nią i wyswobadzając rękę z jej uścisku. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 8:04 pm | |
| — Na ciebie...— odparlam. — Tyler... Tak bedzie dobrze. — powiedziałam zabierając rękę gdy ten wysunął z niej swoja. — Jestes na mnie zły? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 8:10 pm | |
| - Będzie dobrze bo ty tak zadecydowałaś - odparłem, patrząc w baldachim łóżka. - Teraz się zastanawiam po co w ogóle tu siedzę skoro i tak o tym zapomnę - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 8:14 pm | |
| — A ty co byś zrobił na moim miejscu?— zapytałam. – Nie masz pojęcia jak sie czuje ze świadomością że bedziesz z inna. Naprawde nie masz pojęcia. Twoja zazdrosc o Woo Bina przy tym to nic. Uwierz mi. To boli tak bardzo ze niszczy mnie od srodka. Jesli chcesz to je cofnę. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 8:20 pm | |
| - Skoro tak Cię boli to wymarz sobie pamięć - odparłem. - A nie czekaj może ja to zrobię i Ci nic nie powiem. Tak to dobry pomysł - mruknąłem, wstając z łóżka. - Nie, niech zostanie, przecież tak będzie lepiej - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 8:30 pm | |
| — Tyler błagam cie...— jeknelam gwałtownie podnoszac sie do siadu i piszcząc w tym samym czasie gdy zsuwająca sie kołdra, przejechała mi po plecach. — Zrozum mnie troche... Cofnę zaklęcie... Ale ja nie dam rady zyc ze świadomością ze jestes z inna. Nie zniosę tego Tyler. I wiem ze przez to bede robic rzeczy ktorych w innych okolicznościach bym nie zrobiła. — dodałam. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 8:36 pm | |
| Słysząc jej pisk, zatrzymałem się w miejscu. - Rian, połóż się proszę - mruknąłem siadając z powrotem na łóżku. - To rozumiem, ale czy czyszczenie mi pamięci da Ci spokój, albo inaczej. Czy to Ci trochę pomoże? - spytałem, patrząc na nią. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 8:38 pm | |
| Nie posłuchałam go, jedynie podparłam sie ręka by nie spinać mięśni i łopatek. — Nie wiem... Liczę ze powstrzyma mnie to od tego żeby nagle znaleźć sie pod twoimi drzwiami... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Sty 01, 2018 8:41 pm | |
| - Świadomość, że nie będę Cię znał? - spytałem. - Rian to zaklęcie zostaw - odparłem po chwili zastanowienia, kładąc się przy dziewczynie - ale to Ty musisz o mnie zapomnieć - stwierdziłem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt | |
| |
|
| |
| Dormitorium Dziewcząt | |
|