Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Skrzydło szpitalne

Go down 
+28
Anastasia Lankford
Dajen McCourtney
Alesandro Mirror
Max Brotherhood
Emily Black
Lykon Norris
Finley Trevelyan
Ilaria Salerno
Susan Affredge
Kath Black
Sophie Neveu
Christine Stephens
Colette Shine
Nathan Collins
Charlie Caufield
Gregory Martin
Sarah Miles
Ray Firewood
Gabriela Rodriguez
Alessia Tokisaki
Margaret Innes
Annabelle de Violine
Leticia Hale
Miyafuji Rina
Matt Claws
SooAh Kwon
Isobel Tokisaki
Admin
32 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
AutorWiadomość
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

Skrzydło szpitalne - Page 16 Empty
PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 3:34 pm

— I kolejna rzecz ktora nas różni. Ja tak właśnie myśle. I jesli miałabym juz nigdy nie obudzić sie... Jako ja. W swoim ciele. To cieszę sie ze cie poznałam i miałam okazje chociażby dotknąć.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

Liczba postów : 766

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 3:58 pm

-Soo, obudzisz się. W tym ciele. To nie jest koniec-powiedziałem patrząc na jej niematerialną wersję.-Zobaczysz, jeszcze trochę i znowu będziesz wyzywać mnie od wieśniaków, rzucać we mnie jedzeniem oraz śmiać się z mojej głupoty.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 4:00 pm

— Teraz tez moge nazywać cie wieśniakiem, rzucać w ciebie jedzeniem i śmiać sie z twojej głupoty. Wieśniaku. — powiedziałam.
— Moze faktycznie trzeba było nie bawić sie czarna magia. No ale cóż. Zakazane najbardziej kusi.. Jak to ująłeś.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 4:21 pm

-Ale to nie jest to samo- westchnąłem patrząc na dziewczynę.-Nie mogę zrobić tego- wyciągnąłem rękę w jej stronę, a gdy chciałem ująć jej dłoń, ona jedynie przeniknęła.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 5:42 pm

— wiem. — powiedziałam smutno. — Ale jesli dotkniesz jej— wskazałam na ciało.
— To znaczy mnie... To poczuje. — spojrzałam na chłopaka.
— Kocham cie. Wieśniaku
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 6:06 pm

-Ja ciebie też-powiedziałem patrząc na nią. Cofnąłem się i złapałem za dłoń Soo, leżącej na łóżku-Kiedy, to zaczęłaś?-widząc zdezorientowanie dziewczyny dopowiedziałem-Kiedy zaczęłaś maczać w czarnej magii?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 6:20 pm

Poczułam jego dotyk. Poruszałam palcami jednak ciało nie zareagowało. Szkoda. Spojrzałam na niego slyszac pytanie.
— Kiedy zniknęłam z Hogwartu. Krótko po tym. Wpadłam na jakas księgę... Po jednym zaklęciu kilka wspomnień wróciło. — wyjaśniłam.
— Chciałam wiecej. Ale nie ma nic za darmo.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 6:59 pm

-Zgaduję, że nie miałaś wyboru co do wspomnień, które się ukazywały i dlatego budziłaś się z koszmarami?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 7:03 pm

Przytaknelam głowa.
— Tak. Poza tym.. Czarna magia miała na mnie.. Większy wpływ.. Cos za cos. Chce wiecej wspomnień - to Czarna Magia... Nie wiem jak to wyjaśnić. Czarna Magia, jej cząstka jest we mnie. Rozumiesz?
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 8:59 pm

-Rozumiem. Próbując odzyskać swoje wspomnienia, używasz Czarnej Magii. Gdy jej używasz to tracisz cząstkę dobra, którą masz w sobie-powiedziałem patrząc na nią-Próbując odnaleźć swoje własne wspomnienia aby je pamiętać wyniszczasz swój organizm-dodałem.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 9:32 pm

— No... Dokładnie. Zaklęcia które zastosowałam.. Działają tak. Albo wroce do swojego ciała ale z biegiem, na szczęście, lat moge stać sie... Niezbyt... Dobra. Czarna magia wyprze Biala Magię... Tym bardziej ze od dziecka byłam nia naznaczona. Moja matka tez miała ciągotki do takich zabaw kiedy była ze mna w ciąży. No wiec albo to.. Albo to. Stanę sie takim oto duszkiem...
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 10:07 pm

Zastygłem w miejscu- Może da się coś jeszcze zrobić. Zobaczysz Soo, uda nam się. Przecież zawsze nam się udaje, racja? Racja?- poczułem falę chłodu uderzającą w ciało. Próbowałem sobie wmówić, że będzie dobrze. Czemu to tak musi działać-Na pewno jest jeszcze jakiejś inne wyjście. Na pewno jest!
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 10:17 pm

—hej. Spokojnie. Wroce do swojego ciała. Na pewno. To tylko projekcja. Próbuje ci powiedziec ze pewnego dnia moge wyjsć wbrew swojej woli... No i tak zostać. Rozumiesz?— zapytałam. — Pewnie ze nam sie uda.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 10:31 pm

-Masz rację. Niepotrzebnie panikuję- powiedziałem.- Soo, jak wróci tutaj nauczycielka, to co mogę jej powiedzieć?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 19, 2017 10:32 pm

— To znaczy? — nie byłam pewna o co pyta.
— Co masz jej powiedziec czy co mozesz jej powiedziec o tym co ja mowilam?
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyPon Lut 20, 2017 6:38 am

-Dokładnie- skinąłem głową, z wyczekiwaniem wpatrywałem się w dziewczynę. Nie chciałem jej zaszkodzić, mówiąc, że bawiła się czarną magią. Muszę to wiedzieć, aby na spokojnie móc zataić niektóre informacje. Bardzo mi na tym zależało i skrycie miałem wiarę w to, że uda się Soo wrócić do swojego ciała, nie będąc całkowicie złą.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyPon Lut 20, 2017 6:40 am

— Mozesz jej powiedziec o mojej mocy. O... Zabijaniu przez dotyk. O Czarnej magii nic nie mow. Z tym sama sobie poradzę. — powiedziałam pewnie.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyPon Lut 20, 2017 8:22 am

-Okej, zrobię jak chcesz- odparłem. Po części czułem, że to w jakim aktualnie stanie się znajduje, jest moją winą. Bo nie dość, że dopuściłem aby tamto wydarzenie się stało, to do tego, pamięć wymazała częściowo dla mnie. Miałem rację, co do tego, że Cong Cong jest lepszy. W końcu przez niego nie naraziła się na takie rzeczy.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyPon Lut 20, 2017 10:47 am

— Przestan. — powiedziałam zbliżając sie do niego.
— Ciebie kocham.... Conga tez kocham, oczywiscie. Ale to jest inna milosc. Nic nie jest Twoja wina. Sama sobie na to wszystko zapracowałam.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyPon Lut 20, 2017 4:54 pm

-Soo, ale to nie zmienia faktu, że tamtego wieczora, powinienem cię ochronić. Opiekować. A tymczasem, co? Kompletnie nic. Nie powstrzymałem Cię wtedy i opuściłem Cię, zrobiłem to po raz kolejny. Naprawdę, nie zasługuje na kogoś takiego jak ty. Nie można być wszędzie i zawsze, ale wtedy? Po prostu wyszedłem. Co ze mnie za chłopak?-mówiłem patrząc na dziewczynę
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyWto Lut 21, 2017 6:10 pm

— Opuściłeś mnie? — znow nie rozumiałam o co chodzi.
— Co ty znowu wygadujesz? Nie było cie tam przecież.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyWto Lut 21, 2017 9:50 pm

-Byłem, tylko potem wyszedłem. A nie powinienem. Gdybym był do niczego takiego by nie doszło- powiedziałem. Byłem nieodpowiedzialny, nadal jestem. Nie potrafię ochronić własnych bliskich. Co z tego, że mam siłę fizyczną, skoro nie potrafię zadbać o bezpieczeństwo osób dla mnie najważniejszych. Zwiesiłem głowę wpatrując się tępo w podłogę. Taka była prawda.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyWto Lut 21, 2017 10:19 pm

— To nie Twoja wina. Przestan tak mowić. — powiedziałam ostro.
— Widocznie sama sie o to prosiłam
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyWto Lut 21, 2017 10:28 pm

-Niby jak się o to prosiłaś? Ten pier- nie dokończyłem czując jak ręka mi drży z gniewu. Wypuściłem głośno powietrze. Coś mnie bardzo zdziwiło-Soo? Czy mi się tylko wydawało czy właśnie Cong Cong poruszył ogonem?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyWto Lut 21, 2017 10:58 pm

— No tak.. Sama.. Co?— odwrocilam sie patrzac na psa. — Nie strasz mnie... Juz myślałam ze naprawdę... Tak poruszył!
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Lut 23, 2017 6:46 am

-On się poruszył- powiedziałem dalej patrząc się na psa- Soo, przysięgam na własne włosy. Widziałem to. Nie wariuję. Plus, nie była to twoja wina.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptySob Lut 25, 2017 9:04 pm

— No widzę ze sie poruszył!— zapiszczałam.
— Czekaj... Co? Przysiegasz na własne włosy?— zapytałam patrzac na chłopaka z wielkim "wtf" na twarzy.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 26, 2017 9:45 am

-Mogłaś nie zauważyć, ale dla mnie są bardzo istotne- mruknąłem wywracając oczami. Zerknąłem w stronę Cong Conga, gdyż to on powinien być w centrum uwagi. Co jakiś czas poruszał ogonem w lewo i prawo. Działo się to w podobnym odstępie czasowym. Jakby chciał coś powiedzieć. Wiem, jednak, że w sytuacji, jak ta, tylko Soo może się z nim porozumieć.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 26, 2017 2:46 pm

— Aha... Czyli rozumiem że nie ogoliłbyś się dla mnie na łyso? No trudno... — spojrzałam na psa i podeszłam bliżej. — Cong Cong piesku...— zaczęłam ale w tym momencie poczułam jakieś szarpnięcie. Wróciłam do swojego ciała.
Ehh... Dobra. Nigdy tak nie było. Wracałam sama
Powrót do góry Go down
Anastasia Lankford

Anastasia Lankford

Liczba postów : 247

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 26, 2017 2:46 pm

Wróciłam do skrzydła wraz z eliksirami.
— I jak? Cos wiadomo? — zapytałam podchodząc do dziewczyny i wlewając jej do ust jeden z eliksirów.
Zadziałał. Chyba. Tak czy siak dziewczyna poruszyła sie lekko.
Powrót do góry Go down
Nathan Collins

Nathan Collins

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyNie Lut 26, 2017 6:06 pm

-Jest coś o czym pani nie mówiłem wcześniej- powiedziałem patrząc na leżącą na łóżku dziewczynę-Soo miała dar, chociaż sama by go tak nie nazwała... Chodzi o zabijanie przez dotyk- wyznałem.- Oh, jeszcze Cong Cong poruszał ogonem- wskazałem palcem na psa, który teraz był jak posąg.
Powrót do góry Go down
Anastasia Lankford

Anastasia Lankford

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 4:01 pm

— Dar? Zabijanie przez dotyk?— powtorzylam wędrując wzrokiem od chłopaka do nadal nieprzytomnej dziewczyny.
— Dyrekcja o tym wie?— zapytałam.
Zwróciłam wzrok na psa.
— Moze zaraz sie obudzi. Chociaz on. Jesli yo zrobi to SooAh powinna tez to zrobic.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

Liczba postów : 815

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 4:09 pm

Po pokonaniu całego piętra schodów, weszliśmy do pomieszczenia szpitalnego. Do moich nozdrzy dostał się zapach lekarstw, typowy dla pielęgniarek. Dziewczyna pomogła mi dostać się do łóżka mi przypisanego.
- Dziękuję. - mruknęłam żałośnie, widząc już przebłyski światła - Dziękuję za pomoc, mimo wszystko. - położyłam dłonie obok siebie, miętosząc w dłoni pościel ze stresu.
Powrót do góry Go down
Maddie Miller

Maddie Miller

Liczba postów : 136

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 4:36 pm

- Wszystko będzie dobrze - powiedziałam do dziewczyny. Spróbowałam się uśmiechnąć, ale to chyba za dużo. Nie przekraczajmy wyznaczonych granic. Usiadłam na jakimś krześle. Przynajmniej przez chwilę powinnam tu zostać, skoro już ją tu przywlokłam.
Powrót do góry Go down
Anastasia Lankford

Anastasia Lankford

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 4:38 pm

Kiedy drzwi sie otworzyły spojrzałam w tamtym kierunku, widząc dwie dziewczyny. Jedna ledwo trzymała sie na własnych nogach. Kiedy zajęła lozko, podeszłam, zostawiajac na moment Azjatkę i jej chłopca.
— Co sie dzieje?— zapytałam. Wyglada na to ze zostałam pielęgniarka na pół etatu.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 4:42 pm

Na głos kolejnej nowej pielęgniarki dostałam dreszczy, które na całym moim ciele wywołały gęsią skórkę.
- Źle się poczułam. - zacisnęłam dłonie mocniej - Utraciłam wzrok, ale powoli powraca. - moje spojrzenie chyba było skierowane na moje kolana, aczkolwiek nawet tego nie potrafiłam stwierdzić - Już widzę światło, jakieś przebłyski, ale obraz dalej jest kompletnie... dalej go nie ma.
Powrót do góry Go down
Anastasia Lankford

Anastasia Lankford

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 4:43 pm

Podeszłam blizej uczennicy wyjmując różdżkę. Zaswiecilam jej nia w oczy.
— Hm... Skad to sie wzięło? Tylko nie kłam bi bedzie gorzej. — ostrzegłam oglądając sobie dziewczynę.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 4:51 pm

- Wzięłam lek na uspokojenie, są przepisane i mam na nie receptę. - odpowiedziałam z lekkim strachem, ledwo utrzymając otwarte powieki od nadmiaru światła.
Powrót do góry Go down
Anastasia Lankford

Anastasia Lankford

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 4:54 pm

Zgasiłam różdżkę. Westchnęłam mając nadzieje ze to nie to.
— Imię, nazwisko i dom. — powiedziałam odchodząc i grzebiąc w szafce z eliksirami. Wzięłam kilka i wróciłam do dziewczyny. Otworzyłam mała buteleczkę eliksir uspokajającego i podałam jej.
— Pij. — były tam zaledwie trzy łyki.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 5:04 pm

- Annabelle de Violine. Gryffindor, z tego co pamietam. - zamrugałam szybciej parę razy.
Chwyciłam na ślepo buteleczkę w dłonie i upiłam całą zawartość, mając przed oczami całkowicie rozmazany obraz... ale jednak już obraz.
Powrót do góry Go down
Anastasia Lankford

Anastasia Lankford

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 5:10 pm

Zaczekałam chwile.
— Mam nadzieje ze troche lepiej. — powiedziałam biorąc ze stolika jakis notesik i długopis. Zapisałam wszystko na jednej z kartek.
— Teraz wypij to. — podałam jej zielona buteleczkę.
— Jak poczujesz szczypanie na języku to zawołaj. — dodałam z uśmiechem. Poszłam na chwile do kantorka.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 6:34 pm

Obróciłam buteleczkę, mając nadzieję, że ta kobieta nie ma złych intencji. Wypiłam całą zawartość na raz, krzywiąc się od smaku. Super smaczne lekarstwo... Rozejrzałam się po pomieszczeniu, nareszcie cokolwiek dostrzegając.
- Już. - poczułam jak mój język delikatnie szczypie.
Powrót do góry Go down
Maddie Miller

Maddie Miller

Liczba postów : 136

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 8:23 pm

- To ja już nie będę potrzebna - mruknęłam.
Włożyłam ręce w kieszenie bluzy i wyszłam nie oglądając się na dziewczynę.
/np. nie wiem/
Powrót do góry Go down
Anastasia Lankford

Anastasia Lankford

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 10:39 pm

Wyszłam z powrotem na sale i podeszłam do Gryfonki, trzymając w dłoniach przezroczysty płyn we flakoniku.
— Powiesz sama co mogło byc objawem tego czy mam na wszelki wypadek sprawdzić?
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 EmptyCzw Mar 02, 2017 11:10 pm

- P-przecież już powiedziałam. - starałam się wytężyć wzrok, aby zobaczyć nawet najmniejsze szczegóły jej twarzy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Skrzydło szpitalne   Skrzydło szpitalne - Page 16 Empty

Powrót do góry Go down

Skrzydło szpitalne
Powrót do góry 
Strona 16 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Skrzydło szpitalne

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Pierwsze piętro-
Skocz do: