Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Klasa eliksirów

Go down 
+25
Christopher Allen
Marceline Flavor
Emily Black
Marcel Flavor
Ilaria Salerno
Kath Black
Charlie Caufield
Christine Stephens
Xavier Devers
Mortimer Ivory
Luke McCartney
Annabelle de Violine
Alessia Tokisaki
SooAh Kwon
Sophie Neveu
Cynthia Chase
Nelly de Violine
Leticia Hale
Danika White
Isobel Tokisaki
Diana Blake
Matt Claws
Samantha Drought
Miyafuji Rina
Admin
29 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Miyafuji Rina

Liczba postów : 433

Klasa eliksirów - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 10:54 am

Rozejrzała się i zaczęła przygotowywać eliksir. Miała nadzieję, że tylko jej nie wybuchnie w ręce.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

Liczba postów : 2651

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 10:57 am

Zostało jeszcze siedem minut. Czekając na eliksir, rozejrzalam się po klasie. Wszyscy robili eliksir. Wszyscy oprócz jednej osoby. Az siedział sobie odchylony do tyłu. O jak cudownie... Wzięłam z deski jednego skarabeusza i podeszłam do niego. Awww... Jakie słodkie usterka. .. a jak idealnie rozchylone. To za te szczury wstrętny mopie. Wrzucilam skarabeusza do jego buzi po czym szybko wróciłam na swoje miejsce.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

Liczba postów : 333

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:00 am

Spojrzałam na Soo i przygryzłam wargę, żeby się nie roześmiać. Co jak co, ale Az definitywnie na to zasługiwał, a w razie czego zawsze mogłam powiedzieć, że tego nie widziałam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:00 am

Ostatnie dwa kroki wszystko szło jak po maśle po za tym, że zaciąłem się w palec
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:01 am

-Skończone! - Zawołała. To teraz do dna! - Zawołała ponownie i wypiła eliksir. Po paru sekundach zaczęła się śmiać nie wiadomo z czego.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:03 am

Kątem oka zauważyłam co chce zrobić Soo. Wyjęłam różdżkę. - Wingardium Leviosa - uniosłam robaka i wyrzuciłam go w pizdu. Przerażona pisnęłam, gdy zobaczyłam, że poleciał na Dianę. - Przepraszam! - zawołałam.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:05 am

Złapałam robaka i zgniotłam go w dłoni.
- Isobel, kto pozwolił ci używać zaklęć na mojej lekcji i dodatkowo rzucać we mnie robakami?
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:08 am

-Właśnie! -krzyknęłam do Isobel która popsuła mi zabawę. -To znaczy. .. O dziesięć minut juz minęło. ..-Powiedziałam i dokonczylam eliksir po czym odstawiłam kociołek na bok. Skończone
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:09 am

- Przez przypadek nooo! - zawołałam nerwowo drapiąc się po ręce. - On był w ustach brata przecież - przewróciłam oczami. Spojrzałam na zegar. Czas upłynął, więc dokończyłam eliksir.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:12 am

Kończyła powoli eliksir. Wystarczyło teraz poczekać kilka minut.
- Sensei? Co się stanie, jeśli jest źle zrobiony i go wypije? - Zapytała.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

Liczba postów : 972

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:12 am

Po dłuższym czasie skończyłam eliksir. Obracałam butelkę z eliksirem w ręce. Po chwili opróżniłam zawartość tej butelki. Od razu na mojej twarzy pojawił się szeroki uśmiech.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

Liczba postów : 1242

Odetchnęłam z ulgą, gdy centrum mojego świata złapało skarabeusza. Dokończyłam eliksir i wypiłam. Nawet dobrze smakował... Roześmiałam się i spadłam z krzesła.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:13 am

-Umrzesz! -krzyknęłam do Riny. -Pij!
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:13 am

- Nie obchodzi mnie, co było w ustach twojego brata, chociaż pewnie było tego całkiem sporo... Zresztą, ja nic takiego nie widziałam. Jestem pewna, że to było celowe działanie. Minus 10 punktów dla twojego domu. Mam nadzieję, że raz na zawsze zapamiętasz, że mnie nie robi się głupich kawałów. Jasne? Natomiast ty Soo, uspokój się. Jeszcze jeden taki tekst, a będę musiała znaleźć ci jakieś zadanie specjalne...
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:16 am

-Zostane tajnym agentem? Do zadań specjalnych? A mogę w męskim dormitorium?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:16 am

-Hej ty...jak ci jest...nieważne bo zaraz ty możesz umrzeć. - Powiedziała śmiejąc się.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:17 am

- Nie było to celowe! - przewróciłam oczami i zdecydowałam, że zostanę chwilę po lekcji zamienić kilka słów z nauczycielką. Aż zaklęłam pod nosem po włosku i wypiłam eliksir. Przyda się mieć lepszy humor. Stwierdziłam, że niepotrzebnie go wyciągałam z jego ust, byłoby dosyć zabawnie.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:18 am

-Po mnie chociaż będą płakać złotko-rzuciłam do nowej
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:21 am

- Soo, możesz jedynie sprzątać w męskich kiblach. Po Azazelu. A tego ci naprawdę nie życzę. Natomiast Sakura chyba bardzo chce ci pomóc. Rwie się, żeby spędzić z tobą cały dzień, w jednym pokoju, po odebraniu wam różdżek, żebyście nie mogły zrobić sobie krzywdy. Jeśli jeszcze raz usłyszę, jak się obrażacie, to może jeszcze dopracuję ten scenariusz, zrozumiano? Osoby, które zrobiły i wypiły eliksir, mogą już iść. Jeśli będziecie mieli po nim dziwne objawy, proszę się udać do skrzydła medycznego.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:23 am

Siedziałam spokojnie w miejscu, spakowałam się i czekałam, aż będziemy sam na sam. Nawet eliksir nie zmienił tego, że byłam zła na nauczycielkę. Szturchnęłam Azazela i podałam mu drugi eliksir, zrobiłam dwa żeby było i dla niego. - Wypij i się zmywaj jak najszybciej - mruknęłam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:23 am

- Czyżby..Chcesz się bić? - Zapytała retorycznie. Może mam zedrzeć ci ten uśmieszek z twarzyczki.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

Liczba postów : 1242

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:25 am

Wstałam z podłogi lekko posiniaczona, udałam się w stronę drzwi. - Do widzenia, Pani profesor - uśmiechnęłam się promiennie do nauczycielki i wyszłam.
NP: (Gdzieś)
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:25 am

-Ej no! Ale ja tylko zartowalam! Czy nie tak działa eliksir? To nie fair....A od zajmowania się Azem i wszystkim co z nim związane, nie jestem ja a dobrze wiesz kto.-powiedziałam patrząc jej w oczy.-A tobą dziewczynko to ja nie będę budzić sobie rączek. Jak chcesz to ci później wyjaśnię jak działa mój dotyk pod wpływem emocji. A teraz siedź cicho.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:27 am

- Hmmm? - obudziłem się i zamrugałem oczami. Wziąłem eliksir i wypiłem go za jednym razem. Isobel nie była w nastroju, ale czemu? Pomyślałem chwilę. - O cholera... - wymsknęło mi się. Czy to nie Diana uczyła eliksirów? Jakim ja jestem idiotą... Wstałem i bez słowa wyszedłem.
NP: Dormitorium Chłopaków (Slytherin)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:29 am

-Co?! Z nią w jednym pomieszczeniu?! To ona zaczęła! - Powiedziała głośno.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:29 am

Wypiłem eliksir posprzątałem i wyszedłem śmiejąc się pod nosem
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:31 am

-Nic nie zaczęłam! Słowem się do ciebie nie odezwałam! To ty się do mnie rzuciłaś kretynko!
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

Liczba postów : 972

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:33 am

Wzięłam swoje rzeczy. Rzuciłam ciche "Do widzenia" i już mnie nie było. Wyszłam z klasy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:34 am

-Do mnie nie, ale do Riny! I sama jesteś kretynką!-Powiedziała głośno.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:34 am

- Pani profesor, ja zostanę. Mam pytanie, to jest na rozmowę w cztery oczy - powiedziałam do Diany i wyjęłam notes. Zajęłam się pisaniem czegoś, może nawet opowiadania, pisałam je po włosku. Było ono dosyć osobiste. Nie obawiałam się rozmowy z nauczycielką. Wszystko co wiedziałam i pamiętałam zapisałam w pamiętniku w dormitorium.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:35 am

- Zamknąć się - rzuciłam. - Jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzenia, to proszę rozejść się do swoich pokoi. Zrozumiano? Ciebie Isobel, też nie chce widzieć. Już się na ciebie napatrzyłam. Wróć do swojej sypialni.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:39 am

-Pierdol się złotko. -powiedziałam do Sakury, tak chyba miała na imie. Wstałam I zabrałam swoje rzeczy. -Isobel uważaj, Diana ostatnio pewnie jest samotna w swojej sypialni odkąd Az ciągle jest z Ann. Może być troszkę drażliwa. ..-Powiedziałam szeptem ale tak żeby nauczycielka to usłyszała. -Do widzenia Diano.-dodałam i wyszłam.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:40 am

- Domyślam się - odpowiedziałam równie cicho.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:43 am

-Hai sensei...-Powiedziała patrząc się z byka na koleżankę.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:57 am

Prychnęłam i wstałam. - Wyżywać się na mnie, bo Az Panią zdradził? Już dość zapłacił swoją pamięcią za to co zrobił, nie uważa tak Pani profesor? - wyszłam.
NP: Wielka Sala.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:58 am

Wypiła eliksir i jakoś nie odczuła efektu, zamiast tego zrobiła się senna.
-Idziemy stąd? - Rzuciła do Sakury.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 11:58 am

Przewróciłam oczami i wyszłam z sali. Postanowiłam trochę się przewietrzyć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySob Lip 30, 2016 12:07 pm

Kiwnęłą głową.
-Tak, idziemy.-Powiedziała do Riny.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySro Sie 03, 2016 2:32 pm

Usiadłam na jednym ze stolików i zaczęłam cicho nucić pod nosem. Miałam dziś niezwykle dobry humor i miałam nadzieję, że moi uczniowie też będą go mieli - w końcu może coś im zostało po eliksirze, który ostatnio kazałam im robić...
Powrót do góry Go down
Xavier Devers

Xavier Devers

Liczba postów : 52

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySro Sie 03, 2016 2:38 pm

Wchodzę do klasy, w której jeszcze nikogo nie ma. Siadam w ławce z tyłu i opieram łokcie na stole. Znowu praktycznie nie spałem.
Powrót do góry Go down
SooAh Kwon
Admin
SooAh Kwon

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySro Sie 03, 2016 2:39 pm

Wślizgnęłam się chyba niepostrzeżenie do klasy. Nie zdążyłam założyć szaty wiec lepiej żeby mnie jeszcze nie widziała. Usiadłam przy stanowisku i czekałam aż się zacznie.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySro Sie 03, 2016 2:40 pm

Weszłam i spojrzałam dłużej na Dianę, po czym poszłam na sam tył klasy i usiadłam obok jakiegoś Ślizgona.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySro Sie 03, 2016 2:42 pm

Weszłam do klasy i skierowałam się do jakiejś ławki pod ścianą. Spojrzałam na Isobel siedzącą z tyłu i posłałam jej dosyć nieprzyjemny uśmiech.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

Liczba postów : 815

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySro Sie 03, 2016 2:44 pm

Weszłam jeszcze lekko roztrzęsiona do klasy siadając przy ławce obok Isobel i chłopaka, którego widziałam w pubie na wycieczce. Oparłam się łokciami i usadowiłam brodę na splecionych dłoniach tępo patrząc się w nauczycielkę.

Ostatnio zmieniony przez Annabelle de Violine dnia Sro Sie 03, 2016 2:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 EmptySro Sie 03, 2016 2:45 pm

- Soo - rzuciłam, od razu wypatrując Ślizgonkę. - Chcesz mi powiedzieć, dlaczego nie masz szaty na sobie, czy od razu wolisz dostać karę?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Klasa eliksirów   Klasa eliksirów - Page 8 Empty

Powrót do góry Go down

Klasa eliksirów
Powrót do góry 
Strona 8 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Klasa wróżbiarstwa
» Klasa transmutacji