| Dormitorium Dziewcząt | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 3:31 pm | |
| Jeknelam. — To był sarkazm skarbie...— powiedziałam siadając na podłodze w koncu. — Bo ty...— uniosłam rękę wskazując na nia leniwym ruchem. — Jestes idealna. Spodobalabys mu się jak cholera... A ja... Powiedział... Juz mnie nie chce bo nie wyglądam tak jak wcześniej... | |
|
| |
Katherina Whitemore
Liczba postów : 180 Join date : 10/09/2017
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 3:53 pm | |
| - Nie jestem idealna - stwierdziłam i usiadłam obok niej. - W takim razie na Ciebie nie zasługuje, a jakbyś chciała to zrobimy tak, by mu kopara opadła jak Cię zobaczy - zaśmiałam się i położyłam dłoń na jej ramieniu - Tylko musisz przestać pić i przy okazji się przespać - odparłam | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 3:57 pm | |
| Parsknelam śmiechem. — O tak... Zróbmy ze mnie laske zebym po zobaczeniu go, znowu zaczela błagać zeby mnie noe zostawał..— mruknelam. — Przestan pic, spij, zacznie jeść... Umrzyj...— zasmialam się. — Nie chce. Za niecały miesiąc go tu nie bedzie.. I mnie tez. — odparlam. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 4:10 pm | |
| - Nie zrobimy z ciebie laski, która będzie go błagać, tylko laskę, którą on będzie błagać - odparłem - Po prostu sexbombę, choć raz się nie napracuje, bo już mam wszystko gotowe - mruknąłem - Wiesz dlaczego wyjeżdża? - spytałem ciekawa - I nie chce żebyś umarła, tylkl byś dała mu popalić- dodałam | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 4:14 pm | |
| — Przeze mnie... Pewnie nie chce patrzeć na moja twarz... Pewnie robi mu się niedobrze na moj widok...— mruknelam. — Nie chce mu dawać popalić. Zreszta.. Co to jest za rozmowa.. Po co my o tym rozmawiamy... — powoli przyłożyłam usta do butelki i podniosłam ją oburącz. Ognista paliła mnie w gardło az stanęły mi łzy w oczach. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 4:57 pm | |
| - Powiem ci, że z doświadczenia wiem iż domyślanie jest najgorszą rzeczą w związkach i przyjaźniach - odparłam - A skoro twierdzisz, iż mu na Tobie nie zależy, to na pewno nie przenosi się z twojego powodu, bo faceci mają za duże ego - wyjaśniłam - Nie wiem, staram się tylko pomóc - odparłam i nagle mnie coś oświeciło, jednak dla pewności spytałam ponownie. - Tyler Rhodes? - widząc że dziewczyna przytakuje, musiałam się dopytać - R-H-O-D-E-S? - przeliterowałam jego nazwisko, jednak wiedząc wzrok dziewczyny zapytałam się o jeszcze jedno, mając nadzieję, że w tym momencie zaprzeczy - Ciemny brunet z piwnymi oczami? - zadałam kolejne pytanie, unosząc brwi. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 7:11 pm | |
| — No ma duże... ego... To znaczy wcale nie!— mruknelam i jeknelam. Boże. — Wolałabym byc jego dziwka na zawołanie niz... co? No tak. — powiedziałam gdy zapytała o nazwisko. — No chyba kurwa mowie. Pijana jestes?! No nie.. Rozmawiam z była laska Tylera o Tylerze... Gorzej byc nie moze. A nie... Juz jest gorzej! | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 7:49 pm | |
| - Tak ma cholernie duże ego - potwierdziłam. Popatrzyłam na nią i zaniosłam głośnym śmiechem. Ja jego laską, no lepiej już być nie mogło. Gdy już przestałam się śmiać wzięłam głęboki oddech. - Jestem kuzynką Tylera - mruknęłam | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 8:00 pm | |
| Jeknelam i przechyliłam się na bok, kładąc na podłodze. — Zajebiscie. Kurwa cudownie. — zaczelam a resztę przekleństw juz wyrzucałam po koreańsku. Nienawidzę swojego zycia. Jeszcze ponad miesiąc temu kochałam je i byłam z niego dumna... Ja pierdole. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 8:38 pm | |
| - Spokojnie - zaśmiałam się - akurat mi o nim możesz wszystko powiedzieć - odparłam. - Nie to że go nienawidzę czy coś, bo wiem co mu się stało i jaki jest naprawdę, ale gardzę jego trybem życia - westchnęłam - Nie wiem czy ze sobą gadaliście..., no cóż nie sądzę, bo Tyler jest tylko jednym zainteresowany, ale mój brat, a jego kuzyn prowadzi gorsze życie od niego, w sensie sprowadza szmaty co noc - wyjaśniłam - Przez to że w domu zachowuje się jak aniołek, wszyscy byli z niego dumni nie ważne co zrobił, no i Tyler zaczął zachowywać się jak on, naśladować go - mruknęłam, łapiąc się za głowę. - On zawsze wybierał ładne kobiety, ale z Tobą już przesadził - dodałam, uśmiechając, lekko.
Ostatnio zmieniony przez Katherina Whitemore dnia Nie Wrz 10, 2017 8:48 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 8:45 pm | |
| — Rozmawialiśmy... Troche.—przyznałam. — Mino wszystko nie... Nieważne. —powiedziałam i czknelam. — Słyszałam o tym... Ale co Ty masz do tego?— zapytałam i parsknelam śmiechem znow siadając. — Przesadził... Zabawne. — powiedziałam i przyssalam się do butelki, opróżniając ją. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 8:59 pm | |
| Słysząc jej odpowiedź, otworzyłam szerzej oczy. To oznacza że ona nie jest laską na kilka nocy. - Mimo wszystko...? - spytałem ciekawa końca zdania. - Jestem zdziwiona, że z Tobą gadał - odparłem - wiesz zazwyczaj wchodzi i wychodzi - mruknęłam. - Rian, bo Jackson to jego kuzyn, a mój brat...a ja nie osiągnęłam Tylera od tego co robił - dodałam - Tak przesadził. To wcale nie miało być zabawne, tylko prawdziwe. Cóż jakby ci to powiedzieć...jesteś śliczna, więc jestem ciekawa jak wygladasz wypoczęta i pewna siebie - stwierdziłam z uśmiechem. - Boże naprawdę mu się nie dziwię, dlaczego akurat ty - dziewczyna była śliczna i miała to coś w sobie, nawet nie wiem co, ale czułam to całą sobą, gdy jej dotknęłam. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 9:09 pm | |
| — Bo wszedł i wyszedł. Ale potem rozmawialiśmy...— powiedziałam odkladajac pusta butelke na bok i podnoszac się na kolana. — I tak by ci się nie udało. Tyler ma silny charakter. — odparlam idąc na czworakach do kufra w którym zaczelam szukac kolejnej butelki. — Nie twoja wina. Moja tez nie. On taki jest. I dobrze. Niech mu sie zyje jak najlepiej... | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 9:15 pm | |
| - To i tak dziwne, że z Tobą gadał - mruknęłam - Nie pij już, proszę, daj mi coś sprawdzić - westchnęłam błagalnie, patrząc jak idzie do kufra - Wiem Rian iż ma silny charakter - dodałam zmieszana - I nie jest dobrze - odparłam - Jest bardzo źle... - Mogę wiedzieć co mu powiedziałaś, że powiedział ci o tym, ze wyjeżdża? - spytałam | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 9:21 pm | |
| — Co sprawdzić?— zapytałam w koncu wydobywając butelke. Odkręciłam ja i spojrzałam na dziewczyne. Co mu powiedziałam... Cholera co ja mu powiedziałam? — A... Rozmawialiśmy ze wrócimy do tego ze jestem tylko od posuwania skoro to i tak nie zmieni tego ze jestem niczym... I.. ja cos... zapytałam czy chce czegoś jeszcze a on kazał mi znaleźć kogos innego i powiedział ze mam się cieszyć bo za miesiąc go tu nie bedzie... I odszedł... — powiedziałam pociągając zdrowo z butelki. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 9:26 pm | |
| - Sprawdzić w jakim stopniu mu zależy - odparłam - wiem, że twierdzisz iż w żadnym, ale ja myślę coś innego - dodałam - prosiłam byś nie piła, bo inaczej to nie wyjdzie - westchnęłam. Zastanowiłam się chwilę nad słowami Ślizgonki. - A wcześniej? Co mówiliście wcześniej? - spytałam. Musze znaleźć "coś" dlaczego się tak zachował względem niej. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 9:38 pm | |
| — Jezu kobieto...— jeknelam. — Nie pamietam...— powiedziałam. — Mówiliśmy o tym co stało się w skrzydle... Gryfon sie do mnie dobierał a Tyler wszedł akurat wtedy i stwierdził ze go zdradzam mimo ze dzien wcześniej mu mowilam ze nie ma takiej opcji... czy cos.. potem...— musiałam się zastanowić. — Miał pretensje ze nie wysłałam po niego sowy... Ale ja nie jestem kims kto tak truje dupe.. Juz i tak wystarczyło mi ze błagałam go jak pies kiedy chciał mnie.. zostawic. Nieważne. W dupie to mam. Ja nie bede za nim latać. Rian Shin za nikim nie lata. To inni latają za nia. Życzę mu szczęścia w zyciu. Naprawde. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 9:46 pm | |
| - Jak uważasz - mruknęłam niezadowolona. - Czyli jednak nie cierpisz przez to, że cię zostawił. To w sumie dobrze dla Ciebie. Chciałam pomóc, ale widzę nie mam w czym, bo chciałaś się tylko upić. Myślałam, żeby pójść i go zapytać czy musi wyjeżdżać i dlaczego to robi, ale skoro tego nie chcesz, to nie ma sprawy - odparłam. Denerwowało mnie to, że chciałam pomóc ludziom, którzy nie chcieli mojej pomocy. - To ja już pójdę - powiedziałam, wstając powoli z podłogi. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:02 pm | |
| — On i tak wyjedzie Kate. — powiedziałam patrzac w butelke. — Nie ma ochoty mnie oglądać. — dodałam. — Wiesz kiedy ostatni raz piłam alkohol? Ja tez nie... Nie jestem typem człowieka ktory do zabawy koniecznie potrzebuje alkoholu.. Przyda się ale jakos nie pałam do niego namiętnością. — odparlam. —Mimo wszystko dzięki ze wpadłaś. Zawsze fajnie uzyskać słowna odpowiedz niz mruczenie czy mialczenie...— powiedziałam. — A co do Tylera... Dla niego i tak juz umarłam. Wiec trzeba się dostosować. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:09 pm | |
| - Rian - westchnęłam siadając tym razem na łóżku, bo i tak już w połowie stałam - myślę, że ten cały wyjazd jest "dla ciebie" - mruknęłam. Te jego chore "poświęcenie" zaczynało mnie denerwować. - Wiem, że teraz masz go pewnie głęboko w poważaniu i nie chce ci się go widzieć, bo myślisz, że jest potworem, ale dla niego na pewno nie umarłaś i nie zniknęłaś - odparłam. - Wesz mam ten sam przypadek, tylko zamiast miałczenia, słyszę szczekanie - wyjaśniłam | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:12 pm | |
| — Gdybym miała go głęboko gdzies to tez bym jęczała ale raczej w inny sposób...— powiedziałam. — Masz pieeeeesia?— zapytałam unoszac mam nia spojrzenie i patrzac na nia spomiędzy grzywy. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:16 pm | |
| - Czuje w twoim zdaniu podtekst, ale nawet nie chce wiedzieć o czym myślisz - mruknęłam - To co dasz mi się seksownie ubrać? - spytałam z nadzieją i podekscytowaniem - Tak mam - odparłam z uśmiechem - wabi się Jordan ale i tak wszyscy wołają do niego Jack, sama nie wiem dlaczego - zaśmiałam się - Wiesz, nie chciałabyś skrócić grzywki? - spytałam widząc, ze jej przeszkadza. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:19 pm | |
| – A ubieraj się w co chcesz, dziewczyno. Co ja ci bede bronić. — mruknelam. — Jack? Jack Jack... Podwójnie lepiej. — dodałam. — Nie wiem... Moze troche... A zreszta... Wroce do Korei to przerobią mnie jak beda chcieli...— zakręciłam butelke i włożyłam ja do kufra. Na pozniej. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:24 pm | |
| - Chodziło mi o ciebie - mruknęłam - Chcę ciebie ubrać seksownie, obciąć minimalnie grzywkę byś widziała i wypuścić Cię z tego pokoju - dodałam. - Gdybym była homo, albo chociaż bi to bym cię brała - odparłam z uśmiechem - Nigdzie nie wrócisz, on nigdzie nie wyjedzie - stwierdziłam | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:27 pm | |
| — Aaa...— zasmialam się. — Kate... Dziekuje za chęci.. naprawde doceniam.. ale teraz chocbys ubrała mnie w najseksowniejsze ciuchy jakie mam w szafie... To na nikim nie zrobi wrażenia. A szczególnie na nim. Podobałam mu sie wcześniej. W krótkim czasie straciłam duzo na wadze. Ciagle mowil ze wyglądam jak szkielet i ze mu się nie podobam. Daj spokoj. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:31 pm | |
| - To zapytam się inaczej - odparłam zrezygnowana i podeszłam do niej chwytając ją za nadgarstek. Poprowadziłam ją do lustra i postawiłam przed nim. - Ważne pytanie jest takie : czy ty się sobie podobasz a nie jemu? - spytałam, stojąc za nią - Nie wiem jak wyglądałaś przed tym jak wylądowałaś w szpitalu, więc ci nie pomogę, sama musisz to ocenić - odparłam. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:44 pm | |
| Jeknelam gdy podniosła mnie z podłogi i postawiła przed lustrem. — Wyglądam swietnie. — powiedziałam szczerze, oceniając figurę a nie twarz. — O to mi chodziło... Moze straciłam troche wiecej kilogramów niz planowałam ale nie jest zle...— mruknelam chwiejac sie lekko. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:49 pm | |
| - Czyli uważasz, że jesteś piękniejsza, gdy wyszłaś ze szpitala? - spytałam - Może połóż się dziś spać, a jutro o tym jeszcze pogadamy - powiedziałam, widząc jak dziewczyna się chwieje, więc położyłam dłonie na jej barkach, dla asekuracji. - Pamiętaj masz się samej sobie podobać, a nie komuś - odparłam z uśmiechem.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 10:55 pm | |
| — Piękniejsza... moze nie do konca... Ale całkiem ładna..— powiedziałam kiwając głowa. — Ale ja się chciałam jemu..— znow urwałam i potrzasnelam głowa. — Koniec tematu. On to zakończył i juz. Nie będziemy do tego wracać. Nie byliśmy i nie będziemy para. A ja nie bede się zachowywać jak zraniona panienka. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:04 pm | |
| - Odpowiedz mi na jedno pytanie czujesz się piękniejsza przed wizytą w skrzydle czy po? - spytałam - Tylko szczerze - dodałam - Wiesz z tego co mówiłaś, on tego nie zakończył - mruknęłam - Więc nie zdziwiłabym się gdyby przyszedł jutro, albo nawet dzisiaj by cię posiąść - odparłam - Ale widząc po Tobie, pewnie byś mu odmówiła - powiedziałam. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:11 pm | |
| — Po!— powiedziałam zadowolona. — Prawie..— dodałam. — Nie przyjdzie. Gdybym miała chociaz cien nadziei ze pojawi się tu... Tylko po to zeby mnie przelecieć i wyjsć... aktualnie smarowalabym się kokosowym balsamem... a nie stała jak głupia przed lustrem, w dresie. — odparlam. — I naprawde sadzisz ze bym mu odmówiła? | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:18 pm | |
| - Skarbie, sama mówisz, że wyjedzie dopiero za miesiąc - odparłam - On innej nie znajdzie, a jak wiesz ma dużą potrzebę seksualną, nie wytrzyma półtorej tygodnia bez ciebie - mruknęłam, śmiejąc się - przypomnij sobie ile dni temu się pieprzyliście - powiedziałam swobodnie. - On tego nie skończy dopóki nie wyjedzie, nawet nie skończy tego gdy wyjedzie - stwierdziłam - Uwierz mi Rian, choć w tym - westchnęłam - A nie odmówiłabyś mu? - spytałam | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:21 pm | |
| — Nie tak dawno temu znowu..— mruknelam. — Ehh... Jemu nie. Nigdy. — odparlam i odwrocilam sie, wysuwając spod dłoni dziewczyny które spoczywały na moich barkach. Rzuciłam się na fotel i zwinelam na nim. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:25 pm | |
| - Uwierz mi przyjdzie - odparłam - tyle, że pewnie wejdzie i wyjdzie z tego dormitorium - posmutniałam - wtedy się go spytaj o to co naprawdę cię interesuje - mruknęłam - powinien ci odpowiedzieć zanim wyjdzie - stwierdziłam - Myślałam, że gdyby do ciebie przyszedł i nagle zaczął cię rozbierać, dałabyś mu w twarz - wyjaśniłam, serio tak myślałam. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:28 pm | |
| — O co mam go spytać?— zapytałam nie wiedząc o co chodzi. — Taaak... Pewnie powinnam tak zrobic. I najpewniej to byłoby moja pierwsza myślą...— odpowiedziałam ale nie dokończyłam mysli. — Mogłam mu wyczyścić pamięć... | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:32 pm | |
| - Nie interesuje cię dlaczego wyjeżdża i dlaczego ot tak zmienił waszą relację? - spytałam jej zdziwiona, ze o tym nie pomyślała - Ale tak naprawdę, byś tego nie zrobiła, a pozwoliła mu działać - dodałam za nią - Nie radzę - odparłam - Co byś z tego miała? - spytałam jej - Poza tym, niektóre już tak robiły - westchnęłam | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:35 pm | |
| — A... No ale ja przeciez wiem czemu on wyjeżdża...— powiedziałam marszcząc brwi. — To... Ze przynajmniej wiedziałabym czemu mnie unika. Bo mnie nie zna. Nie pamięta. A nie dlatego ze nie moze na mnie patrzeć. | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:40 pm | |
| - Dobra Rian chcę się z Tobą założyć - odparłam z uśmiechem - Tylko powiedz mi kiedy ostatni raz uprawialiście seks - mruknęłam. - Bo przecież skoro uważasz, że nie może na ciebie patrzeć, to uważasz iż nie przyjdzie - odparłam - Więc się założymy - zaśmiałam sie | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:42 pm | |
| — Nie zakładam się... — powiedziałam. Nie. Nie dlatego ze miałam nadzieje ze przyjdzie... Nie. — Kiedy... Mhm... W skrzydle szpitalnym...Nie wiem. Jakies... Dwa tygodnie temu? | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:47 pm | |
| - O kuźwa to ostro było - mruknęłam, śmiejąc się - Ty czy on? Kto z was wpadł na ten pomysł? - spytłam - Powiem ci jedno, jeżeli dziś nie przyjdzie, to mogę ci dać 1000 dolarów, jeśli do jutrzejszej nocy nie zjawi się w tej sypialni - mruknęłam uśmiechając się. Boże zdałam sobie sprawę, że ich cholernie shippuje, jestem pojebana, no ale cóż... | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:50 pm | |
| — A czy to ważneee...— powiedziałam drapiąc się lekko po głowie i przyklepujac włosy. — Nie chce twoich dolców i się nie zakładam... Tyler nie jest człowiekiem bez honoru. Ja owszem. Ani honoru ani dumy... Ale on nie przyszedłby po czyms takim... | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Nie Wrz 10, 2017 11:57 pm | |
| Boże czyli to był jej pomysł...Jednak cholernie do siebie pasują. - Rian chyba za bardzo go idealizujesz - odparłam - gdyby nie chciał niczego od ciebie, stwierdziłby, że jesteś szmatą, a sądzę, ze tak cię nie nazwał - dlaczego ona nie rozumiała, że on miał fioła na jej punkcie, wiem, że nie znała go wcześniej, ale...cholera on na 100% do niej przyjdzie, oby intuicja mnie nie zawiodła. Mam nadzieje, że przyjdzie jutro, a nie dziś - Póki ma jeszcze ciebie i póki mu nie odmówisz, będzie przychodził, tego jestem pewna. Radziłabym kochana nabrać siły - dodałam z uśmiechem - bo raczej do delikatnych nie należy, wiem to bo się z nim siłowałam i wybił mi kość - zaśmiałam się | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Wrz 11, 2017 12:01 am | |
| — Nie idealizuje. I nie musiał mowic tego na głos. – odparlam. — No właśnie... I dlatego nigdy mu nie odmowie. — powiedziałam. — Nic mi nie jest. I nie muszę nabierać siły... I tak nie przyjdzie. — prychnelam. — A wiesz... Jak mi przestaje zależeć... To naprawde przestaje. A przestało mi zależeć. Na sobie. — dodałam. — Gdzie jest teraz Twoj brat? | |
|
| |
Katherina Whitemore
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Wrz 11, 2017 12:07 am | |
| - A już liczyłam na to, że na nim - mruknęłam. - W cholerę daleko ode mnie i Tylera - odparłam uśmiechając sie do niej - dopóki trzyma się od nas z daleka jest dobrze - westchnęłam - uwierz mi nie chciałabyś poznać Tylera gdy miał 17 lat, to był chyba jego najgorszy okres, bo ucinali sobie z moim bratem pogawędki,a Tyler młody i głupi słuchał się jego jak wodza, do tego... - urwałam gdy usłyszałam pukanie. Tyler proszę nie teraz - Otworzysz czy ja mam to zrobić? - spytałam | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt Pon Wrz 11, 2017 12:10 am | |
| — Szkoda...— powiedziałam. W mojej głowie prze moment pojawił się okrutny plan. Gdy usłyszałam pukanie serce na moment mi stanelo. Spojrzałam na Kate i powoli wstałam z fotela. Drżącą ręka chwyciłam za klamkę i otworzylam drzwi. Za którymi stał rozradowany pies. Otworzyłam szeroko oczy zeby lepiej widzieć. — Piesek... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Dziewcząt | |
| |
|
| |
| Dormitorium Dziewcząt | |
|