Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój spotkań

Go down 
+17
Sarah Miles
Noelle Morgan
SooAh Kwon
Sophie Neveu
Christine Stephens
Charlie Caufield
Nelly de Violine
Leticia Hale
Diana Blake
Annabelle de Violine
Alessia Tokisaki
Gabriela Harrison
Miyafuji Rina
Matt Claws
Isobel Tokisaki
Samantha Drought
Admin
21 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next
AutorWiadomość
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

Pokój spotkań - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyWto Lip 12, 2016 11:11 pm

Całowałam ją jeszcze przez chwilę, potem odsunęłam delikatnie usta od niej i się wtuliłam. - Nelly, kocham Cię - wyznałam jej czując wszędzie przyjemne dreszcze i ogromne szczęście.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

Liczba postów : 553

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyWto Lip 12, 2016 11:24 pm

Nie odezwałam się, ale przytuliłam ją mocno w ramach rekompensaty za zaistniałą ciszę.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyWto Lip 12, 2016 11:29 pm

Wyciągnęłam stanik, który był rozpięty gdzieś pod bluzką i przytulając ją, otarłam się swoimi piersiami o jej.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyWto Lip 12, 2016 11:39 pm

Leżałam już spokojnie, delektując się ciszą wiszącą w powietrzu. Słychać było tylko nasze serca i oddechy. Głaskałam delikatnie jej ramiona swoją chłodną dłonią.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyWto Lip 12, 2016 11:40 pm

Dostałam gęsiej skórki od zimnej ręki, leżałam ciesząc się jej obecnością i uczuciem oraz razem spędzanym czasem. Spojrzałam w jej piękna, anielską twarz i oczy. Uśmiechnęłam się promiennie.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyWto Lip 12, 2016 11:44 pm

- Mówił Ci już ktoś, że masz cudowny uśmiech? - popatrzyłam na nią swoim przenikliwym wzrokiem
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyWto Lip 12, 2016 11:46 pm

- Nie - odpowiedziałam krótko. - Ale dziękuję - powiedziałam i pocałowałam ją krótko.
Powrót do góry Go down
Gabriela Harrison

Gabriela Harrison

Liczba postów : 62

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyWto Lip 12, 2016 11:50 pm

Weszłam do sali, słysząc, że ktoś w niej jest. O tej porze jednak wszyscy powinni być już w swoich sypialniach.
Moim oczom ukazały się Isobel i Nelly w dosyć jednoznaczniej sytuacji. Zamrugałam kilkakrotnie. Najwidoczniej nie zwróciły uwagi na to, że ktoś wszedł do sali. Chrząknęłam cicho, starając się zwrócić na siebie ich uwagę.
- To co, dziewczynki, może by tak wypadało iść już do swoich pokoi, prawda? - zapytałam najbardziej opanowanym i stanowczym głosem, na jaki było mnie stać.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyWto Lip 12, 2016 11:58 pm

Zamurowało mnie gdy weszła nauczycielka. - Ummm... - moje myśli teraz pędziły jak stado koni arabskich. Naszedł mnie idealny pomysł, olśnienie z niebios. Wstałam chowając stanik za sobą, pokiwałam głową energicznie. - Tak... - powiedziałam i poszłam do drzwi. Będąc za plecami dyrektorki, porozumiewawczo wskazałam Nelly, żeby poszła ze mną i wyszłam.
NP: Błonia Hogwartu.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptySro Lip 13, 2016 12:06 am

Wstałam szybko na widok pani dyrektor, odgarniając koc. Wymieniłam się porozumiewawczym spojrzeniem z Is.
- Tak, prawda. - powiedziałam lekko zmieszana, mijając ją w drzwiach.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 6:04 pm

Wszedłem do pokoju z gitarą w ręku. Czekałem na Ann. Z różdżki znów zrobiłem generator prądu. W końcu skąd w magicznej szkole kontakt z prądem? Usiadłem wygodnie na kanapie i zacząłem stroić gitarę.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

Liczba postów : 815

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 6:31 pm

Weszłam w momencie kiedy Azazel siadł na kanapie i stroił swój instrument... Eee. Brzmi to strasznie dwu znacznie. Zaśmiałam się i usiadłam obok niego, patrząc na jego twarz, na której widniało maksymalne skupienie na gitarze.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 6:33 pm

- Z czego tak się śmiałaś? - zapytałem z rozbawieniem i rozluźniony ją stroiłem. Nie bawiłem się w stroik do niej, dobrze znając prawidłowe dźwięki.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 6:45 pm

- Pomyślałam o czymś bardzo dwu znaczym i śmiesznym. - wyjaśniłam, przyglądając się wyrazistej żuchwie Azazela
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 6:46 pm

- Hah. Typowo jak dla Ciebie? - zapytałem chętny trochę się z dziewczyną podroczyć. - No. Nastrojona już. Co Ci zagrać?
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 6:52 pm

- Coś co lubisz. - zaproponowałam i tym razem ja ze skupieniem śledziłam wzrokiem raz oczy Azazela a raz palce, którymi planował coś grać.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 6:53 pm

Zagrałem na rozgrzewkę krótką solówkę. Potem przerwałem i pomyślałem chwilę, zacząłem grać Hail to the king, zespołu Avenged Sevenfold.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:20 pm

Zaczęłam nucić sobie podczas jego grania, chociaż nie znałam tych utworów. Wsłuchiwałam się w dźwięki gitary, wystukując dodatkowo jakiś rytm, przy tym szeroko się uśmiechając.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:22 pm

Później zagrałem kilka innych utworów tego samego zespołu oraz kilku innych. Na koniec podałem jej gitarę. - A teraz Ciebie chcę posłuchać - powiedziałem z szerokim uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:25 pm

- Ughh. - chwyciłam ją do rąk i zaczęłam na niej grać jak na klasycznej.
Powoli grałam jeden ze swoich utworów, śpiewając pod nosem znany na pamięć mi tekst.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:26 pm

Przysłuchiwałem się i patrzyłem na nią z uznaniem. Nieźle jej szło, tak jak się spodziewałem.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:30 pm

Starałam się unikać jego wzroku, na tyle ile było to możliwe. Znając zycie gdybym spojrzała w jego oczy i zagłębiła się w ich kolor, zdekoncentrowałabym się i zaczęła bym brzdękolić jeszcze gorzej, niż właśnie to robiłam. A co by z tym szło? Mój rumieniec znowu zagościłby na mojej twarzy.

Ostatnio zmieniony przez Annabelle de Violine dnia Pią Lip 15, 2016 7:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:32 pm

Nachyliłem się by celowo spojrzeć w jej oczy, ciekaw reakcji. Chciałem ją znów trochę pozawstydzać, wyglądała wtedy uroczo.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:34 pm

Odwróciłam się i zagrałam jeszcze parę akordów, patrząc na swoje palce.
- Rozproszyłeś mnie. - oburzona, wręczyłam mu gitarę do rąk.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:35 pm

- Oj tam - zaśmiałem się i odłożyłem ją, by objąć Annabelle.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:37 pm

- No nie oj tam. - dalej udawałam wkurzoną - Byłam właśnie w tracie brzdąkania mojego utworu, który w zasadzie jest jeszcze niedopracowany.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:39 pm

- Serio? I tak masz talent do tworzenia. Zobaczysz, kiedyś duet Annabelle Tokisaki i Azazel Tokisaki będzie rozwalał na scenach światowych, ja gitara Ty wokal - zaśmiałem się i pogłaskałem ją po włosach. - Oj nie udawaj zdenerwowanej, nie wychodzi Ci udawanie.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:41 pm

Zrobiłam z ust kaczusie co na pewno wyglądało komicznie. Chciałam nadal udawać, ale przy nim się po prostu nie dało.
- Taki duet sobie wyobrażasz, tak? - uniosłam pytająco brew.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:42 pm

- Tak - roześmiałem się widząc jej usta. - Jeszcze raz udawaj przy mnie, a zrobię Ci to - powiedziałem "poważnie" i zacząłem ją łaskotać.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:47 pm

Jako tako nie miałam mocnych łaskotek, więc ledwo co reagowałam. Sam jego dotyk bardziej sprawiał, że drżałam. Zaśmiałam się krótko.
- Gdybym jeszcze miała ogromne łaskotki, to może i bym zareagowała mocniej, bardziej czy coś. - powiedziałam poważnie, patrząc mu w oczy.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:49 pm

Zrobiłem facepalm, ale nagle znów mnie olśniło. - Może i nie mogę Cię jakoś połaskotać, ale... Mogę zrobić to - powiedziałem i znów palcem przejechałem po obnażonej głaskiej skórze jej wytatuowanej ręki.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:51 pm

- Ej no, wykorzystujesz moje słabości! - przeklnęłam w myślach, poprawiając dekolt.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:52 pm

- Owszem. A Ty próbujesz wykorzystać moją - odpowiedziałem przenikliwie wpatrując się w jej oczy.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:54 pm

- A to prawda. - mrugnęłam szybko, zbliżając swoją twarz do jego, zatrzymując się w odległości paznokcia od jego ust, czekając na reakcję.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:56 pm

Uniosłem brew pytająco. - Aaaa... Próbujesz mnie skusić bym to ja Ciebie pierwszy pocałował? - specjalnie zaskoczyłem "po czasie" by się trochę z Ann podrażnić. - Taka zemsta za moją wygraną?
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:57 pm

Przytaknęłam tylko ruchem głowy, opierając dłonie o jego klatkę piersiową i delikatnie nimi poruszając.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 7:58 pm

- Wiesz... To ja Tobie powinienem tak zrobić. To ja jestem deską, Ty wręcz przeciwnie - zamruczałem i położyłem dłonie na jej piersiach, które lekko masowałem.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 8:02 pm

- Pocałuj mnie w końcu. - po raz kolejny dzisiaj się oburzyłam - Bo zaraz sobie te ręce położysz gdzie indziej. - powiedziałam ostrzegająco.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 8:04 pm

- Znów wygrałem - zaśmiałem się i namiętnie ją pocałowałem.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 8:10 pm

Dosłownie na sekundę zapauzowałam nasz pocałunek.
- To Ty mnie pierwszy pocałowałeś. Wygrałam. - wróciłam do pocałunku, równie namiętnego zanim go przerwałam.
Towarzyszył mi zwycięzki i dumny uśmiech.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 8:12 pm

- Ale Ty mnie błagałaś o zaczęcie, więc... - zaśmiałem się i wróciłem razem z nią, namiętnie i gorąco, objąłem ją w pasie.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 8:52 pm

Jedną dłoń ułożyłam na jego policzku, pod palcami wyczuwając jego wyraziste kości policzkowe. Uwielbiałam jego urodę, całym swoim serduszkiem ją uwielbiałam. Miałam go całego, mogłabym krzyczeć ze szczęścia, ale teraz nie wypadało.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 8:57 pm

Weszłam powoli do pokoju spotkań. Miałam nadzieję, że będę tu mogła w spokoju poczytać, ale jednak ktoś mnie wyprzedził. Stanęłam w drzwiach jak wryta. Coś w głębi mnie zabolało.
- Oh ... przepraszam - mruknęłam jąkając się - Może ja jednak poczytam na korytarzu - niepewnie wskazałam palcem na drzwi.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 8:59 pm

Uśmiechnąłem się pod nosem i wplotłem swoje palce w jej włosy. Nie przerywałem pocałunku, obejmując ją wciąż w pasie i zatracając się w jej ustach i ponętności. Mogła być moją heroiną, amfetaminą, serem, colą, wszystkim. Nawet i powietrzem. Może gdybym zauważył Chris, to bym przerwał, ale byłem całkowicie pochłonięty Annabelle.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 EmptyPią Lip 15, 2016 9:02 pm

W moich oczach stanęły łzy. Ja wiedziałam, że to się tak skończy. Przecież nie byłam tak fajna jak Diana albo Ann. Rzuciłam książkę i kafel na ziemię i wybiegłam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój spotkań
Powrót do góry 
Strona 6 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Pokój spotkań
» Pokój dwuosobowy #2