Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój spotkań

Go down 
+17
Sarah Miles
Noelle Morgan
SooAh Kwon
Sophie Neveu
Christine Stephens
Charlie Caufield
Nelly de Violine
Leticia Hale
Diana Blake
Annabelle de Violine
Alessia Tokisaki
Gabriela Harrison
Miyafuji Rina
Matt Claws
Isobel Tokisaki
Samantha Drought
Admin
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next
AutorWiadomość
Nelly de Violine

Nelly de Violine

Liczba postów : 553

Pokój spotkań - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:20 pm

- Jak mam nie mówić? - specjalnie obniżyłam ton, by brzmiał jeszcze bardziej kusząco - Że tak?
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:25 pm

- No ej! Zaraz zemdleję przez Ciebie! - zawołałam słabo, aż mi się kręciło w głowie. Czy to jest zakochanie?
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:28 pm

- No dobra, dobra. Przestaję. - unisołam ręce w geście poddania.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:30 pm

Westchnęłam z ulgą, spojrzałam jej w oczy. - Nelly... Co o mnie myślisz? - zapytałam niepewnie.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:35 pm

Zamyśliłam się i powędrowałam wzrokiem w czeluści pomieszczenia...
- Co ja mogę o Tobie myśleć, z pozoru wyglądasz na słodką, rudą księżniczkę, ale jak jest w środku. - spojrzałam jej w oczy i palcem jakby wskazałam serce.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:37 pm

Wtuliłam się w nią. - Pytaj co chcesz wiedzieć, o co zechcesz - powiedziałam i skuliłam się w kłębek.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:39 pm

Objęłam ją ramionami, przykrywając każdą część jej ciała kocem.
- Czym się interesujesz, masz jakieś hobby, nie wiem... pasje i zainteresowania? - powiedzialam cicho, na jednym wydechu.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:42 pm

- Pasję mam... Taką dosyć nietypową, przez którą miałam problemy z osobą, która złamała mi serce. Zresztą, z nią mam indywidualne lekcje właśnie w tej pasji. A tak to... Czytam książki, gram na skrzypcach, pływam... No i lubię od czasu do czasu napisać coś swojego, jakieś opowiadania czy spróbować napisać książkę - powiedziałam nie będąc pewna co do nekromancji, czy o tym mówić.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:43 pm

- Mhhm. - mruknęłam - Co to za pasja? - zaciekawiło mnie to, nie mogłam sobie odpuścić.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 10:56 pm

Wzięłam oddech, zbierając się by to powiedzieć. - Nekromancja - odpowiedziałam cicho odwracając wzrok.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:00 pm

- Każdy ma swoje pasje, Twoja jest wyjątkowo. - zmusiłam ją do tego aby spojrzała mi w oczy - Nareszcie nie spotkałam osoby, której pasją jest rysowanie, sport czy muzyka. To takie oklepane. - uraziłam samą siebie, ale to prawda.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:03 pm

Zamrugałam oczami i spojrzałam na nią szczęśliwa. - Naprawdę?
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:05 pm

- Jeżeli tylko chcesz mieć taką pasję i... i nie wstydzisz się jej przede wszystkim to naprawdę. - odwzajemniłam uśmiech
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:06 pm

Wtuliłam się w nią energicznie nagle, czując, że trafiłam na tą jedną jedyną osobę. - Podobasz mi się, naprawdę - powiedziałam.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:15 pm

To takie... uroczę z jej strony. Trochę mnie zatkało, nie wiedziałam co jej powiedzieć ani też nawet co zrobić.
Wtuliłam jej ciało w siebie, czemu miałabym nie akceptować jej zainteresowań... a tak, przecież wiele osób ma w dupie to czy nawet kogokolwiek interesuje ich opinia na dany temat.
Westchnęłam, mocno wydychając powietrze.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:17 pm

Poczułam niepokój, gdy nic mi nie odpowiedziała. Czy to oznaczało, że za bardzo szaleję? Za bardzo ruszam do przodu i nie mam wyczucia w tej relacji? Wtuliła mnie, ale może chce zakamuflować swoje skrępowanie tym? Tysiące myśli uderzyło mi do głowy.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:24 pm

Oparłam brodę o czubek jej głowy, wdychając przyjemny zapach jej włosów. Pogładziłam jej niesfornie ułożone włosy, odgarniając kosmyi za ucho, by nie robiły chaosu na jej buźce.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:25 pm

- Idziemy gdzieś się przejść? - zaproponowałam podnosząc wzrok na nią.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:28 pm

- Dochodzi północ, z tego co się orientuję i nie straciłam z Tobą rachuby czasu. - uśmiechnęłam się - Chcesz gdzieś iść?
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:29 pm

- Tak. Może błonia? Albo gdzieś gdzie jest no... romantycznie? - zaproponowałam niepewnie. - Albo! Wieża astronomiczna!
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:31 pm

- Jeszcze tam nie byłam. - myślałam dłuższą chwilę - Ale tak mi się nic nie chcee. - ziewnęłam i rozciągnęłam się na kanapie.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:35 pm

- Więc zostajemy tu - powiedziałam i położyłam się obok niej, przykrywając nas obie kocem. - O Morgano... Jestem taka niska przy Tobie, tak komicznie wyglądam - pokręciłam głową.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:38 pm

- Wydaje mi się, że to tylko około dziesięcio centymetrowa różnica. - rozczochrałam jej włosy, całując w czubek głowy - Nie jesteś aż tak niska.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:40 pm

- Ale i tak wyglądam komicznie - odpowiedziałam z uporem, przeszły mnie znów ciepłe dreszcze od pocałunku w głowę.  Przymrużyłam odruchowo oczy gdy mi czochrała włosy, przytuliłam ją mocniej.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:44 pm

- Każda niższa dziewczyna przycmnie wygląda komicznie, Ty akurat wyglądasz mega uroczo. - objęłam ją rękami, a dłonie usadowiłam na pośladkach Is.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:46 pm

Zrobiło mi się lekko duszno, gdy poczułam jej dłonie. Głowę miałam na wysokości jej piersi, w które byłam wtulona. Otarłam się o nie intensywnie, nawet nie celowo, ale jednak. - Czy uroczo... Nie wiem - odpowiedziałam z rozbawieniem.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:50 pm

Poczułam możliwe zamierzony krok Isobel. Zacisnęłam ręce mocniej, śmiejąc się cicho z reakcji dziewczyny.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:51 pm

Z moich ust wydostał się jęk, zaraz potem zarumieniłam się. W rewanżu otarłam się jeszcze raz.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:52 pm

- Podniecające co? - zostawiłam ją chyba z lekkim niedosytem, ręce przesuwając na plecy.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:53 pm

- T-tak - wydukałam. - Jeju... Musisz mi robić taką nadzieję? - zaśmiałam się.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:56 pm

- Mała podniecona Isobel Tokisaki, taka bezbronna i słodka. - mruknęłam i delikatnie wsuwając ręce pod jej spodenki, pociągnęłam delikatnie jej bieliznę.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyPon Lip 11, 2016 11:58 pm

Kolejne dreszcze, rozwarłam usta zaskoczona. - Nie musisz mnie tak zawstydzać! - powiedziałam z udawanym wyrzutem, zamknęłam oczy oddając jej kontrolę nad sobą. Znów cicho jęknęłam.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 12:00 am

- Zaczynam uwielbiać Cię zawstydzać. - szepnęłam do jej ucha, łapiąc w dłoń jej nagi pośladek.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 12:02 am

- Więc lubisz rudy nie tylko na włosach, ale i na twarzy? - powiedziałam cicho i wzięłam oddech, czując jej dłoń. Robiło mi się gorąco i duszno od podniecenia.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 12:04 am

Odkryłam ją lekko, bo myślałam, że zaraz wybuchnie mi z tego gorąca.
- Twoje rumieńce nie równają się nawet z siódmym cudem tego świata. - próbowałam jak najbardziej ją podnieciś, mówiąc swoim zawadiackim głosem.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 12:08 am

Mój oddech przyspieszył, nic nie mogłam powiedzieć z zawstydzenia, przez które zapomniałam języka i które pofarbowało totalnie moją twarz. Wsunęłam dłoń pod jej bluzkę, lekko złapałam jej pierś.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 10:27 pm

Starałam się opanować i nie wyć z byle jakiego powodu. Kiedy poczułam jej dłoń poczułam się bardzo nieswojo. Ciekawe czy w ogóle miała za co złapać. Westchnęłam, ale uśmiech nie schodził mi z twarzy. Masowałam lekko dłonią jej pośladek.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 10:31 pm

Oddychałam spokojniej, głębiej. Miałam ochotę, by zdjęła ze mnie wszystko, ale wstydziłam się to powiedzieć.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 10:37 pm

Jedną rękę wsunęłam pod jej bluzkę, poszukując zapięcia od biustonosza. Rozpięcie go trwało tyle co pstryknięcie palcem. Odsunęłam Is delikatnie od siebie, aby móc ująć jej pierś w rękę, która przyczyniła się do ściągnięcia jej bielizny w górnej partii ciała.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 10:47 pm

Miałam rozwarte usta, które teraz zadrżały od tego doznania. Puściłam jej pierś, a ręka opadła na kanapę. Znów cicho jęknęłam.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 10:52 pm

- Wydajesz się teraz taka bezbronna. - po jakimś czasie zorientowałam się, że mogło to zabrzmieć jakbym była co najmniej seryjnym mordercą czy gwałcicielem - I urocza. - ściągnęłam rękę z jej piersi i przejechałam kciukiem po jej dolnej wardze, lekko uchylonej od podniecenia.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 10:54 pm

Spojrzałam na nią, od jej słów zastanawiałam się, czy zawstydzenie na mojej twarzy przekroczyło możliwy limit. Poczułam, że muszę to zrobić, chciałam tego bardzo. Gdy przejechała kciukiem po mojej wardze, zbliżyłam swoją twarz do niej, zamknęłam oczy i ją pocałowałam.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 10:58 pm

Oddałam się jej, a po długiej bwojnie naszych warg, zwilżyłam językiem jej usta, wkraczając nim na pole bitwy.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 10:59 pm

Byłam oszołomiona pocałunkiem, ale kontynuowałam przysuwając się do niej. Czułam motyle w brzuchu, euforię w całym ciele. Uśmiechałam się w trakcie.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 EmptyWto Lip 12, 2016 11:08 pm

Od dawna nie czułam się tak dobrze, co ta dziewczyna robi ze mną i z moim ciałem? Zesztywniałam, będąc lekko zafascynowana naszym i w sumie moim pierwszym pocałunkiem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój spotkań   Pokój spotkań - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój spotkań
Powrót do góry 
Strona 5 z 23Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Pokój spotkań
» Pokój dwuosobowy #2