| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
+3SooAh Kwon Alessia Tokisaki Admin 7 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lip 26, 2017 11:56 pm | |
| — To nie było ostrzeżenie...— powiedziałam marszcząc brwi. Na jego kolejne słowa, uniosłam je. Mhm. Czyli był pierwsza i ostatnia osoba ktorej o tym powiedziałam. — Nie mow o tym nikomu. — powiedziałam sięgając po wodę. | |
|
| |
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lip 26, 2017 11:59 pm | |
| - Nie zamierzałem - stwierdziłem - ukatrupiłabyś mnie na odległość, a wcześniej wykorzystała - dodałem i zrobiłem oczka małego szczeniaka | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:06 am | |
| Parsknelam krótko śmiechem widzac jego mine. — Tylko mowie... W ogole za duzo mowie... Mogłam ci nie mowic... Teraz czuje się dziwnie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:13 am | |
| Czasami ta dziewczyna za dużo mówiła. Pochyliłem się i pocałowałem ją w usta. - Jeszcze coś ?- spytałem, patrzac na nią | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:18 am | |
| Podniosłam na niego wzrok gdy ucałował moje usta. Pokręciłam powoli głowa. Zle na mnie działał. Gdzie moj slizgonski diabeł? No tak. Został na podłodze wraz ze spodniami. Popatrzyłam chłopakowi w oczy przez moment po czym pierwsza odwrocilam wzrok. I to był błąd. Zmarszczyłam brwi widzac plamę na prześcieradle. Czerwona plamę zmieszana z czyms jeszcze. Nie. To nie tak ze zaczynałam się denerwować po zobaczeniu swojej krwi. — Co... to jest?— zapytałam mając nadzieje usłyszeć cos innego. Przełknęlam ślinę dobrze znając odpowiedz. Uspokój sie kobieto bo w ogole wyjdziesz na jakas... Słaba. To tylko krew. Krew ktora nie powinna... Nie powinno jej byc...
| |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:27 am | |
| Popatrzyłem na tamto miejsce i uniosłem brew - Naprawdę nie wiesz? - zapytałem jej, smiejac się - Byłaś dziewicą, a ja przebiłem twoja błonę i właśnie z niej wylała się krew, do tego po tym jak dochodziłiśmy wylewały się z nas różnego rodzaju soki, które zmieszały się z krwią - mruknąłem spokojnie - i ot cala historia plamy - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:30 am | |
| — Przeciez to wiem!— uderzyłam go w ramie. Miało byc mocno ale... Wyszło jak weszło. — Nie prosiłam o wywód rodem z muzeum...— mruknelam. — Zmienny jestes wiesz? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:34 am | |
| - Spytałaś się co to jest - stwierdziłem - To ci odpowiedziałem ,a ty jeszcze mnie bijesz. I weź tu dogodź kobiecie - mruknąłem cicho. - Dlaczego uważasz, że jestem zmienny? - zapytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:36 am | |
| — No bo.... No bo...— zaczelam się jakac. — Bo tak!— warknelam. — Bo jeszcze jakis czas temu... Nieważne w sumie. — powiedziałam machając ręka. — Powiesz mi chociaz szczerze cos... Dobrze ci było? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:45 am | |
| - No powiedz - mruknąłem, nie umiałem jen zrozumieć. Jednak gdy zadała pytanie, lekko wytraciła mnie tym z równowagi. Naprawdę nie było widać jak na mnie działa. Cholera myślałem, że to oczywiste, że było mi dobrze skoro jej nie wywaliłem w trakcie. Odłożyłem książkę, która miałem na kolanach, na podłogę i przyblizyłem się do niej tak, że nie było nawet miejsca przerwy miedzy naszymi ciałami. Złapałem ją za nogę i jechałem w górę, trzymając rękę na jej udzie zacząłem je masować. Nachyliłem się nad jej uchem i wyszeptałem. - Było bosko, z chęcią powtórzę to niedługo - mruknąłem, podjeżdżając , bliżej jej kobiecości - A tobie jak się podobało? - spytałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:49 am | |
| Było widać... Widać jak reaguje... ale skad mogłam wiedziec ze chodziło o moja osobę a nie tylko o sam fakt możliwości przelecenia kogos. Wstrzymałam oddech gdy nagle się przysunął. Spojrzałam na dlon spoczywającą na moim udzie. Dostałam gęsiej skorki. — Bardzo...— powiedziałam cicho. Był tak blisko ze miałam wrazenie ze słyszy bicie mojego serca. — Mam nadzieje ze nie raz to powtórzymy... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:55 am | |
| - Oj jeszcze nie raz skarbie, nie raz - mruknąłem i ścisnąłem jej udo. Nie byłewm w ogóle zmęczony, jej osoba, bardzo mnie pobudziła. Ściągnąłem rękę z jej uda, chociaż tak naprawdę chciałem znów ją poczuć, postanowiłem dać jej odpocząć, by przyszła do mnie nie raz, po chwile rozkoszy. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:04 am | |
| Uśmiechnelam się pod nosem. Gdy zabrał rękę, fuknelam cicho. Uniosłam wzrok i spojrzałam na chłopaka. Zrobiłam lekki dziubek i popukałam palcem wskazującym w usta. Buzi | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:08 am | |
| Gdy fuknęła naprawdę mało brakowało bym nie wsunął w nią chociaż jednego palca. - Jak chcesz to sama sobie weź - odpowiedziałem , patrząc na jej gesty. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 9:31 am | |
| Spojrzałam na niego niezadowolona. Uniosłam sie na kolana i nachylilam do niego, podpierając dłonie o jego uda. Polizalam i przygryzlam płatek jego ucha po czym cicho zaczelam jęczeć i stękać. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:18 am | |
| Zadrżałem lekko pod jej dotykiem i zacisąłem dłonie w pięści, gdy zaczeła jęczeć. Myślałem tylko o tym by się na nią nie rzucić. - Dochodzisz? - spytałem, uśmiechając się i uniośłem brew | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:21 am | |
| — Jeszcze nie...— powiedziałam przygryzajac płatek jego ucha a następnie ssąc go. Nie przestawałam mruczeć. Dodatkowo delikatnie poruszałam się, wykonując zmysłowe, kocie ruchy. Koc juz dawno ze mnie spadł wiec do połowy byłam całkowicie odkryta. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:30 am | |
| - Kurwa - mruknąłem patrząc na nią. Czy ona nie potrafiła normalnie zasnąć. Jej przygryzanie i ssanie mojego ucha naprawdę mnie pobudziło do działania, do tego jej ruchy, przypominały te jak wolą się pode mną jeszcze kilka minut temu. Położyłem swoje dłonie na jej tyłem i przeniosłem ją na swoje kolana. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:33 am | |
| Uśmiechnelam się widzac jak jego oczy ciemnieją. Usiadłam na jego kolanach, krzyżując kostki za jego plecami. Objęłam go w pasie i oparłam policzek na jego ramieniu. Teraz moge spac. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:41 am | |
| - Nie, no chyba nie zamierzasz teraz spać? - zapytałem jej. - Żartujesz sobie czy jak? - zadałem jej kolejne pytanie - najpierw jęczysz, a gdy mam ochotę na coś więcej, idziesz spać - mruknąłem niezadowolony. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:43 am | |
| — Nie zamierzam. — powiedziałam. — Zamierzałam się przytulić... Jutro znowu będziemy drzeć ze sobą koty na swoj cudowny i uroczy sposób. — powiedziałam podnoszac głowę by na niego popatrzeć. — A masz ochotę na cos wiecej? – zapytałam. — Tak łatwo cie nakręcić czy tylko mi się to udaje? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:53 am | |
| - Tak - dodałem lekko gardłowym tonem - Chce czegoś więcej - mruknąłem - Rozumiem, że ciebie, nie jest łatwo nakręcić - mrulnąłem, unosząc brew. Położyłem swoją rękę na jej łydce, która znajdowała się za mną i zacząłem po niej jeździć palcami. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:59 am | |
| — Myślałam ze zdążyłeś zauważyć... Ze bardzo łatwo mnie nakręcasz. – powiedziałam prostując się by spojrzeć mu w oczy. — Mm? — powiedziałam i dłonią przeczesalam jego włosy. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 11:10 am | |
| - Wolałem to usłyszeć z twoich ust, skarbie - mruknąłem patrząc jej w oczy, które były bardzo przejrzyste, w porównaniu do moich. - Dobrze, że to ja cię nakręcam a nie ktoś inny - dodałem i przejechałem po jej nodze, zatrzymując rękę na jej udzie. Gdy dłonie wplotła w moje włosy cicho jeknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 11:17 am | |
| — Skarbie?— zapytałam lekko zdziwiona ze nie użył przy tym złośliwości. — Mmm... Mógłbyś byc zazdrosny?— zadałam kolejne pytanie. — Mam wrazenie ze cokolwiek nie zrobie to cie nakręcę. – uśmiechnelam się zadowolona. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 11:30 am | |
| - Nigdy nie byłem zazdrosny , więc nie - odpowiedziałem szybko na jej pytanie - Zazwyczaj dostaje to czego chcę - mruknąłem - Dlaczego pytasz? - trochę zaniepokoiło mnie jej pytanie. Obawiałem się tego, co zaraz powie. - Bo tak jest - dodałem na jej ostatnie słowa. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 11:32 am | |
| Parsknelam śmiechem. — Tak sobie. To mogłoby byc nawet całkiem... Podniecające. — znow się zasmialam widzac jego mine. — Spokojnie. Wygladasz jakbys miał zaraz zwiać.... Nie mam zamiaru cie usidlić. — uśmiechnelam się głaszcząc go dłonią po karku. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 11:43 am | |
| - No nie wiem - mruknąłem i odchliłem lekko głowę, gdy dotknęła mojego karku - Nie byłabyś pierwsza - stwierdziłem - Bo przecież " kochaliśmy się więc teraz jesteśmy parą" - zacząłem naśladować głos laski, która mi to powiedziała. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 11:48 am | |
| Znow sie zasmialam. — Związki nie sa dla mnie. — powiedziałam szczerze. — Nawet gdybym cos do ciebie poczuła to nigdy w zyciu bym ci się nie przyznała. A co dopiero byc z toba. — zasmialam się. — Nasz seks jest bezpiecznie wolny od usidlenia. — zapewniłam go. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 11:55 am | |
| - Liczyłem na takie słowa z twojej strony - stwierdziłem. - Dlaczego byś mi nie powiedziała - zapytałem - przecież bym cię nie wyśmiał - mruknąłem - Poza tym lepiej żebyś mi powiedziała, niż uprawialibyśmy ostry seks, a Ty byś coś do mnie czuła - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:38 pm | |
| — Po prostu... Lepiej byłoby gdybys nie wiedział. Nie czułbyś się jakkolwiek zobowiązany wobec mnie. — powiedziałam zjeżdżając dłonią na jego ramie. — Nie. Nie sadze. Tak byłoby dobrze. Lepsze to nic niz. A gdybys widział ze cos do ciebie czuje to juz nie chciałbys mnie posuwać. I wtedy to juz w ogole | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:45 pm | |
| - Chyba lepiej by było, gdybyś się ode mnie nie uzależniała, nawet pod względem seksualnym - mruknąłem, podjeżdżając dłonią wyżej - Uwierz mi, jeżeli nawet byś mi, o tym powiedziała, a przyszła do mnie i zarządała, by się z tobą pieprzyć, zerżnął bym cię z przyjemnością, tak, że byś mnie znienawidziła - dodałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 12:48 pm | |
| — Postaram się. — powiedziałam przejeżdżając wzrokiem po jego twarzy. — Nie powiedziałabym. Tego jestem pewna. — dodałam z lekkim uśmiechem. — Kurczę. Nawet gdybym chciała to bym cie nie mogła nienawidzić. Jestes zbyt Slizgonski. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:01 pm | |
| - Uwierz mi, zrobiłbym coś, byś łatwo o mnie zapomniała ewentualnie zerżnąłbym cie tak, że przez tydzień usiąść byś nie mogła - zaśmiałem się - Nie mówiąc już o chodzeniu na własnych siłach - mówiąc to patrzyłem jej w oczy - Tak sobie właśnie przypmniałem, kto mi mówił, że jestem gejem - mruknąłem ,zaciskajac dłonie na jej udzie, dzieliło mnie od mojego celu bardzo niewiele. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:05 pm | |
| — Jesli naprawde bym cos do ciebie poczuła to mógłbyś sie w dupe ugryźć bo bym nie zapomniała. Jesli uzylbys na mnie zaklęcia, moja magia po jakimś czasie i tak by sie go pozbyła. — powiedziałam nie odwracając wzroku. Ups. — Kto taki? Trzeba go spalić na stosie.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:15 pm | |
| - A gdzie ten stos rozpalimy? - zapytałem - Po powiem ci mam tego osobnika na wyciągnięcie reki - zaśmiałem się. - Myślę, że gdybyśmy użyli czarnej magii, możnaby było chociaż zmienić wydarzenia w twojej głowie - stwierdziłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:17 pm | |
| — Eee....— zawahałam się. — Nie mam pojęcia o czym mówisz i w tym momencie ty raczej tez nie wiesz co mowie ale bede kiwać głowa udając ze nie znam angielskiego. — powiedziałam po koreańsku, nie mogąc powstrzymac uśmiechu. — A ty myślisz ze moja magia wrodzona jest "biala"?— zapytałam cicho juz po angielsku, unoszac brew. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:32 pm | |
| - Teraz podziękuję ojcu za nauki języków tj. hiszpański, łacina, japoński, grecki i koreański - dodałem po chwili, śmiejąc się cicho - ale jak byś to napisała to pewnie bym nie zrozumiał - mruknąłem - A nie? - spytałem zdziwiony i uniosłem ją trochę, by się poprawić na łóżku, a następnie ponownie ją na sobie usadziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 2:03 pm | |
| — Ale chińskiego nie znasz...— uśmiechnelam się jak diabeł. — Ha! Mam nad toba przewagę językowa i pisemna... Idaelne! Prawie jakbys był analfabeta. — zasmialam się. — Taaak... A Twoj penis jest malusi...— przewróciłam oczami. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 2:26 pm | |
| - Uczę się języków dość szybko, więc nauczę się i chińskiego - dodałem - Nigdy nie będę analfabetą - powiedziałem - Dobra wygrałaś, zaśmiałem się na jej komentarz - Ale jak chcesz możesz go jeszcze raz poczuć w sobie - mruknąłem, poruszając brwiami | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 2:28 pm | |
| — Zawsze wygrywam...— powiedziałam zadowolona. Spojrzałam na niego i pogłaskałam go po policzku. — A.. ty chcesz?— zapytałam na wszelki wypadek. — Ja bym go chciał w koncu poczuć bo to co było niedawno... Juz wiem czemu zostałeś gejem. — znow posłałam mu ten szatański usmiech. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 2:56 pm | |
| Zepchnąłem ja z siebie i wstałem, zabierając książkę z podłogi, kierując się w stronę kanapy - Ha ha ha ha - mruknąłem, gdy byłem w połowie drogi do sofy - bardzo śmieszne dodałem z sarkazmem i rzuciłem się na sofę. W tym momencie nie chciałem jej niczego udowadniać. Opadłem ciężko na kanapę, przykrywając nogi kocem znowu wróciłem do czytania. Jednak byłem tak rozdrażniony, że nie rozumiałem ani jednego zdania. Westchnąłem i nadal wpatrywałem się w litery, które nie składały się w zdania.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:00 pm | |
| Zrobiłam podkówkę z ust gdy mnie zostawił. Zaczekałam az się ułoży i wczyta w książkę po czym wstałam i podeszłam do niego, następnie uwalając się na nim i zwijając w kłębek niczym kot. Byłam mała wiec to nic trudnego. Skoro mam spac to chce tak. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:17 pm | |
| - Złaź ze mnie - mruknąłem ostro - Chcesz to oddał ci kanapę, a sam pójdę na łóżko - dodałem. Miałem trudny charakter, ale nie obchodziło mnie to zbytnio. Byłem po prostu, wkurzony na nią. - Złaź - mruknąłem i zacząłem się rozkopywać. - Nie ma tu miejsca dla dwóch osób - dodałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:20 pm | |
| Przez jego ton dostałam gęsiej skorki. — Nie chce...— powiedziałam. — Nie wierć się bo mnie zrzucisz...— dodałam. — Jestem mała. To jakby półtora osoby...No daj mi tu poleżeć... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|