| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
+3SooAh Kwon Alessia Tokisaki Admin 7 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:27 pm | |
| - Właśnie o to mi chodzi, by cie zrzucić - mruknąłem i usmiechnąłem się przebiegle. - Masz łóżko, tam możesz sobie poleżeć - dodałem - A jak nie to ja tam wrócę - stwierdziłem i wyprostowałem się, chcąc iść na łóżko. | |
|
| |
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:32 pm | |
| — Nie badz dla mnie taki!— wrzasnęłam w koncu, siadając prosto. — Chciałam... Chciałam po prostu z toba poleżeć. — powiedziałam patrzac na niego. — TYLKO poleżeć. A potem sobie pojde. Bo zapewne masz zarezerwowane terminy dla każdej laski w Hogwarcie. I fajnie. Cieszę sie. Cieszę się tez ze to właśnie ty byłeś moim "pierwszym". — powiedziałam robiąc palcami cudzysłowie w powietrzu. — Po prostu poleżeć i poczuć ciepełko drugiej osoby. – dodałam i zeszłam z niego. — Wykape się i sama wyrzucę. — powiedziałam idąc do łazienki i trzaskając drzwiami. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:48 pm | |
| Boże dlaczego właśnie ona mi się trafiła. - Kurwa, naprawdę myślisz, że możesz mnie do woli obrazacy, a później sie przytulić! - krzyknąłem i wstałem z kanapy. Podszedłem do szafy i ubrałem przetarte jeansy i czarny T-Shirt. Zacząłem nerwowo chodzić po pokoju i ciągnąć za końcówki swoich włosów. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:53 pm | |
| Okej... Po prostu rozpłakałam się pod prysznice. BO MOGE! Poza tym dawno tego nie robiłam. A jestem dziewczyna i dziewczyny często płaczą. No nie? Wyszłam dosłownie parując od gorącej wody. Owinelam się ręcznikiem i wyszłam z łazienki. Dopiero teraz poczułam co znaczy byc rozdziewiczona... Chyba faktycznie poleże kilka dni w łóżku. Po wyjściu, bez słowa podeszłam do swoich mokrych ciuchów i zaczelam od zakładania mokrej bielizny. Wroce do siebie to się przebiore. Przeciez nie bede biegać po szkole w ręczniku. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:07 pm | |
| Słysząc, że wychodzi z łazienki, odwrociłem na nią wzrok. Gdy zbierała swoje rzeczy, patrzyłem na nią i niedowierzałem - Czyli jednak wolisz iść do siebie - dodałem i nie ukrywałem rozczarowania. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:09 pm | |
| — Nie. Nie wole. — powiedziałam szczerze. — Ale jesli nie moge chociaz przez chwile byc przy tobie, tylko te pięć metrów dalej, to bez różnicy czy bedzie to pięć metrów czy piętnaście. — mowilam drżącymi rękoma probujac zapiać biustonosz z tylu. Cała ta sytuacja troche mnie rozstroila. Niepotrzebne. Cholera co z toba Rian. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:18 pm | |
| Podszedłem do niej i opusciłem jej ręce od stanika, wiedziałem, że i tak go nie zapnie, drżącymi rękami. Sam złapiąłem jej stanik i odsunąłem się od niej. - Może masz racje - mruknąłem, podając jej bluzkę - ale nikt nie będzie sobie ze mnie żartował -powiedziałem - z facetami jest łatwiej, bo im można przywalić - stwierdziłem - Więc może lepiej będzie jak wrócisz do siebie - dodałem i usiadłem na skraju łóżka patrząc się na nią. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:22 pm | |
| Opuściłam rece gdy do mnie podszedł. – To nie były żarty. — powiedziałam odwracając się i patrzac na niego. — Ale nie chodzi o to ze była to prawda. Chciałam cie troche sprowokować. Nie sądziłam ze tak zareagujesz. Byłam świecie przekonana ze będziemy się jeszcze pieprzyć nie raz dzisiaj. — przełknęlam ślinę zdając sobie sprawe z tego jak żałośnie brzmię. Prosiłam wręcz o jego bliskość. Haha. — Wolałabym żebyś mi przywalił. Tak zebym nie wstała przez kilka dobrych minut. — znow odwrocilam się do niego tyłem i zacisnelam zęby, zakładając koszulke. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:27 pm | |
| - Jak widać na dziś koniec zabaw - mruknąłem i przejechałem dłonią po twarzy - Jutro i tak ledwo wstaniesz, wiec nie ma sensu cie bić - dodałem - Poza tym was nie można uderzyć, przynajmniej ja mam taką zasade, której od zawsze się trzymam - stwierdziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:30 pm | |
| — Nasze zasady poszły się jebac odkąd ja weszłam do tego dormitorium i oddałam ci to co...— urwałam szybko zeby się nie rozpędzić. — Gdzie jest moja miotła?— zapytałam zakładając spodnie, nadal tyłem do niego bo łzy znow pojawiły się w moich oczach. — Wybacz ze zepsułam ci dzien. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:42 pm | |
| Było dla ciebie ważne? - zapytałem, kończąc jednocześnie jej zdanie - wcale nie prosiłem byś mi się oddała, mogłaś wyjść- mruknąłem. - Ja swoich zasad zawsze się trzymam - stwierdziłem pewny siebie - Twoja miotła została przeteleportowana do dormitorium Puchonek - odpowiedzialne na jej pytanie Na ostatnie zdanie noc nie powiedziałem, bo było najgłupszym zdaniem jakie usłyszałem. - Nie zepsułaś - mruknąłem cicho, chciałem jej powiedzieć jak zajebiście było, ale nie potrafiłem, gdyż wiedziałem, że by została. A dla jej bezpieczeństwa lepiej żeby nie zostawała. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:49 pm | |
| — Nie. Nie ważne. — parsknelam śmiechem. — Ja swoich tez. Ale widocznie wystarczył odpowiedni chłopak zeby powaliło mi się w głowie. — gdy zapielam spodnie, usiadłam na podłodze zeby założyć buty. Usiadłam bo juz nie mogłam ustać na własnych nogach. —"Animus aeger semper errat". Chory umysł zawsze błądzi. — zasmialam się lekko. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:55 pm | |
| - Możesz przestać gadać ?- spytałem - Nie widzisz, że próbuje buc na ciebie zły - stwierdziłem i popatrzyłem na nią - do tego strasznie trudno pieprzu się ciebie wzrokiem, gdy się ubierasz a nie na odwrót - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 4:58 pm | |
| Odwrocilam się bokiem i spojrzałam na niego z jeszcze szklistymi oczami, czego nie byłam świadoma. — Nie badz na mnie zły. Nie masz za co... Po prostu... Cos mi się poprzestawiało na chwile w głowie. — wyjaśniłam znow parskajac nieszczerym śmiechem. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 7:20 pm | |
| - Dobrze, że te żarty, chociaż ciebie bawiły - mruknąłem - Nie płacz, bo naprawdę nie masz powodu, do płaczu - dodałem - Jesteś Ślizgonką, a ja Puchonem i nasza droga w tej chwili się rozejdzie - stwierdziłem - Nie wyganiam cię, możesz zostać, ale tylko tyle mogę ci dac - powiedziałem unosząc twarz | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 7:24 pm | |
| Tym razem naprawde się zasmialam. Nie zawiązałam drugiego buta juz tylko wstałam. Podeszłam do niego i nachylilam się, opierając dłonie na jego udach. Spojrzałam mu w oczy. — I ty mówisz cos takiego? Ktos kogo dusza pasuje do Slytherinu jak żadna inna?— zapytałam i pokręciłam głowa. — "Tylko tyle mozesz mi dać". Ale ja nie prosze o ślub gromadkę dzieciaków i wakacje w Tajlandii. Prosze tylko o ciebie. — Powiedziałam i na "do widzenia" wpiłam sie w jego wargi, najdelikatniej na świecie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 9:00 pm | |
| Gdy zaczęła mnie całować, robiła to tak delikatnie, jakby bała się mnie skrzywdzić.Nie chciałem oddawać tego pocałunku i walcxyłem ze sobą, aby jen nie uledz, jednak nie dałem rady i odałem go. - Gej w Slytherinie - mruknąłem w jej usta - Salazar by się chyba w grobie przewacał - dodałem i przyciagnąłem ją do siebie, dodając pikanterii pocałunkowi. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 9:09 pm | |
| Przez chwile w ogole nie zareagował. Nie. Wcale mnie to nie zabolało. Nie.... Tylko lekko zakuło w sercu... Juz miałam sie odsunąć kiedy oddał pocałunek. Zrobiło mi się goraco. Jak za każdym razem gdy spojrzał na mnie z pożądaniem... — Mężczyzna w 110%...— szepnelam ze ściśniętym gardłem. Oparłam się kolanami o krawedz lozka tak ze jego uda znajdowały się miedzy moimi nogami. Polozylam dłonie na jego policzkach, rozkoszując się ostatnim pocałunkiem nim bede musiała wyjsć i dać mu spokoj.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 9:22 pm | |
| Złapałem ją za uda i usadziłem na sobie, tak że moje ciało znajdowało się miedzy jej nogami. Nie chciałem być już miły i grzeczny, nie zamierzałem prosić o jej zgodę, po prostu wsadziłem swoje dłonie w jej spodnie, a następnie pod bieliznę i ścisnąłem jej jędrny tyłek. Pogłebiłem nasz pocałunek i przygryzłem jej wargę, ponieważ chciałem dostępu do jej języka, z którym toczyłem bitwę o przewagę swoim. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 9:25 pm | |
| Otoczyłam go nogami w pasie gdy zmienił moja pozycje. Jego wielkie łapki odnalazły moje pośladki które idealnie, tak samo jak piersi, najwyraźniej stworzone były do ich kształtu. Rozchylilam usta, wchodząc w mała bitwę o dominację z jego językiem. Tym razem mu nie odpuszczę. Napieralam na jego jezyk zamierzając wygrać. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 9:33 pm | |
| Oboje chcieliśmy wygrać tą walkę. Napieraliśmy na swoje języki, tak by przeciwnik się poddał, jednak to tylko dodawało oleju do ognia - Chyba musisz wyjść - mruknąłem miedzy pocałunkami znów ściskając jej tyłek. Lubiłem jak jeczała mi w usta, to było bardzo sensowne. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 9:45 pm | |
| Nie mogłam nacieszyć się tym pocałunkiem. Pochłaniał mnie coraz bardziej i bardziej. — Muszę...— powtorzylam po nim. — Ale... Ja nie chce... chcesz zebym wyszła?- zapytałam miedzy gorącym jak cholera pocałunkiem. Jaki facet taki pocałunek. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 9:50 pm | |
| Położyłem się, tak że zwisała nade mną Nie...chce...ale...musisz - mruknąłem nie przestając napiętnie jej całować. Przypominając sobie o tym , że nadal trzymam dłonie na jej pośladkach, wyjąłem je i położyłem na jej talii, mając pewien plan. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 9:56 pm | |
| — Ale... Ty tego nie chcesz...— powiedziałam. Tak bardzo chciałam z nim zostac. Czułam ze się narzucam ale nie potrafiłam tego opanować. — Prosze...— powiedziałam cicho, opierając przedramiona po bokach jego głowy. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:02 pm | |
| - O co...prosisz? - spytałem i zacisnąłem palcena jej talii. W sumie gdyby została nie umiałbym się pohamować i znów bym ją przeleciał, a jej ciało by tego nie wytrzymało, jutro by skomlała z bólu. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:05 pm | |
| — O.... — urwałam zastanawiając się czy chce to powiedziec. — O ciebie...— wycedziłam. — Tyler to boli...— powiedziałam gdy wbijał palce w moja talie. Wytrzymam. Powinnam wyjsc... Sam mowi ze MUSZĘ wyjsć... Delikatnie próbuje mi powiedziec zebym spadała a ja jestem tak kurewsko bezczelna... Cholera | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:14 pm | |
| - Przepraszam - mruknąłem i usiadłem prosto odrywając się od niej - Naprawdę musisz iść, bo nie wytrzymam, a chce cię widzieć za jakieś max 2 dni ponownie - dodałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:21 pm | |
| — Chcesz?— zapytałam mocno zaskoczona. — Naprawde?— dopytalam. — Ale... ehhh...— jeknelam schodząc z niego. — Wiesz... Powiem ci cos jeszcze...— powiedziałam zastanawiając się. — Tylko zapamiętaj dokładnie... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:24 pm | |
| - Tak, chce, nawet bardzo - mruknąłem uwodzicielskim tonem - ale musisz się zregenerować - stwierdziłem - Słucham? - zapytałem - co chcesz mi powiedzieć - dodałem ciekaw | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:30 pm | |
| — Aanima vilis(nędzna dusza; podła istota).— powiedziałam tylko. Tylko albo i nie... Podałam mu hasło do Kamiennej ściany ktora pozwoli mu wejsc do Slytherinu. Mam nadzieje ze jak zatęskni to wykorzysta... Pocałowałam go jeszcze raz namiętnie w usta i odsunęłam się. — Popsułeś mnie..— powiedziałam idąc tyłem do drzwi. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:35 pm | |
| - Ja ciebie? - zapytałem - To co wolisz u siebie, żeby ci koleżanki zazdrościły? - zapytałem i zaśmiałem się. Podałem jej też hasło do swojego dormitorium, by w razie potrzeby, wpadła tu. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:41 pm | |
| Pokręciłam głowa. — Nie mam tu koleżanek. Przynajmniej na razu. Poza tym juz mi zazdroszczą..— powiedziałam trzepocząc rzęsami. — Zeby Azjatka miała wiedzę cycki niz zachodnie panienki? Skandal..— uśmiechnelam się uwodzicielsko. — Bede tęsknić. I masz racje. Juz czuje jakby cos próbowało mnie rozerwać od srodka... Ale wiesz co?— zapytałam otwierając drzwi. — Nie żałuje. Zeby mnie cholera... nie żałuje. — posłałam mu oczko i wyszłam uśmiechając się do siebie. Ruszyłam do wyjścia chcac juz znaleźć się w swoim lozku... Albo najpierw wziąć chłodna kąpiel... Miałam wrazenie ze jutro bede cała posiniaczona..
NEXT: Dormitorium Slizgonek | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 10:51 pm | |
| To prawda cycki miała niezwykle. Liczyłem jedynie na to, że szybko do siebie dojdzie, bo cholerą, ale już chciałem za nią iść i w nią wejść, by ponownie się na mnie zacisnęła. Wziąłem różdżkę do reki i ogarnałem całe to pomieszczenie. Piściele i poszwy zmieniłem na nowe, pachnące, a brudne wyrzuciłem do brudnych rzeczy, usiadłem na łóżku, opierając się o jego ramę, ciesząc się że nie muszę robić niczego recznie. Magia jednak bardzo się przydawała w codziennym życiu. Jednak to co robiłem dziś z Rian, było niesamowite. Żadna dziewczyna nie była na dłużej niż jedna noc, ale dla tej Ślizgonki, warto zrobić TAKI wyjątek. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Lip 28, 2017 10:36 pm | |
| Wstałem i poszedłem ogarnąć się do łazienki. Gdy wyszedłem założyłem na siebie bieliznę, jakiś czarny T-Shirt i przetarte jeansy. Usiadłem na łóżku i nie wiedziałem co ze sobą zrobić. Jednak przypomniała mi się wczorajsza noc ze Ślizgonką i postanowiłem ją odwiedzić. Zabrałem ze sobą różdżkę i wyszedłem z pokoju.
Next> Dormitorium Ślizgonek | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 9:43 pm | |
| Wszedłem z nią do pokoju i postawiłem na podłodze, nie odsuwając się od niej, więc bylem na wysokości jej brzucha, trzymając ją pod udami - Już mamy jedzenie - zaśmiałem się, spoglądając na nią z dołu. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 9:46 pm | |
| Popatrzyłam na niego zdziwiona gdy postawił mnie na podłodze. — Zboczeniec...— mruknelam lekko rozbawiona jednak. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 9:48 pm | |
| - Właśnie za to mnie lubisz - mruknąłem i wyprostowałem się, stojąc blisko niej. - Idziemy jeść? - spytałem, oblizując usta | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 9:49 pm | |
| Dopiero po chwili się zorientowałam ze chodziło naprawde o JEDZENIE. Zaczelam się śmiać jak opętana. — Wy..Wybacz...Boże...— powiedziałam trzymajac się jego ramienia. – Tak tak... jemy.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 9:53 pm | |
| - Jesteś bardziej zboczona ode mnie - mruknąłem i usiadłem, na podłodze ,opierając się plecami o łóżko. - I jak z tobą wytrzymać choć jeden dzień i nie chcieć cię pieprzyć - mruknąłem, kręcąc głową. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 9:54 pm | |
| — Nieprawda. – usiadłam na przeciwko niego po turecku. — Musisz nauczyć się samokontroli misiu... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 9:56 pm | |
| - Próbuje słońce, ale przy tobie jest trudno - zaśmiałem się, sięgając po jedna z kanapek i wgryzajac się w nią | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 9:58 pm | |
| — Mam zacząć nosić habit?— zapytałam nalewając nam soku z dyni ktory stał na kwadratowym, niskim stoliku. Podobne znajdują się w wielu domach w Korei. Poprawiłam spódniczkę zeby zakryc bielizne ktora się ukazała i wzięłam kubek w dlon. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 10:02 pm | |
| - Zdecydowanie - mruknąłem, zagryzając wargę - Do tego jeszcze jakieś kalosze - zaśmiałem się. - No co ja na to poradzę, że pragnę cię pieprzyć wszedzie i w każdej minucie - mruknąłem pewny siebie - a do tego te twoje stroje - stwierdziłem ilustrując ją | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 10:08 pm | |
| — O matko... Moze łatwiej bedzie zamknąć mnie w piwnicy... Tam bede mogła latać nago..— odparlam biorac kawałek papryczki i odgryzając jej koniuszek. — Po prostu na mnie lecisz... I nie chodzi tylko o byle jaka chęć zamoczenia... Podobam ci się..— wycelowalam w niego papryczka z diabelskim uśmiechem. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Sie 05, 2017 10:13 pm | |
| Przyblizyłem się do niej i odgryzłem kawałek papryczki. - Masz rację - mruknąłem - Chlernie mi się podobasz - stwierdziłem - ale o chęć zamoczenia też chodzi - odparłem | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|