Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Dziedziniec Wieży Zegarowej

Go down 
+12
Gregory Martin
Raven Scoffer
Noelle Morgan
Sophie Neveu
Mortimer Ivory
Samantha Drought
Nelly de Violine
Matt Claws
Alessia Tokisaki
Miyafuji Rina
Christine Stephens
Admin
16 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Raven Scoffer

Raven Scoffer

Liczba postów : 272

Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:28 pm

-Jesteś bardzo lekka, chudzielcu-zaśmiałam się szturchając ją lekko w bok.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

Liczba postów : 948

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:29 pm

- I często się wywalam - podniosłam spódniczkę i opuściłam lekko zakolanówkę, by pokazać kilka siniaków. - Przewróciłam się na błoniach.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:38 pm

-Niezdaro-mruknęłam lekko czochrając ją po włosach.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:39 pm

- Aaaa! - opuściłam głowę w dół i w odwecie lekko ją połaskotałam.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:46 pm

Zaśmiałam się, czując jak dziewczyna mnie łaskocze. Podciągnęłam ją lekko aby nie spadła.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:48 pm

Wtuliłam się po tym jak mnie podciągnęła. - Od dziś jesteś moim eukaliptusem - zaśmiałam się lekko, zaczęło mnie coś zastanawiać, ale stwierdziłam, że zapytam później trochę.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:53 pm

-Okeej-mruknęłam opierając się o ramię Sophie.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:54 pm

- Raven, masz... chłopaka? - zapytałam niepewnie.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:56 pm

-Nie, kto by mnie chciał-parsknęłam śmiejąc się
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 6:57 pm

- Czemu miałby ktoś Cię nie chcieć? - spojrzałam na nią z nieukrywanym zaskoczeniem. - Jesteś przecież świetna, i piękna i fajnie się z Tobą spędza czas.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 7:33 pm

-Nie znasz mnie od tej złej strony-odparłam cicho.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 7:35 pm

- Kiedyś pewnie poznam, prawda? - spojrzałam jej w oczy. - Każdy ma wady i zalety, trzeba je akceptować, nie ma ludzi idealnych. Też ktoś kiedyś powiedział, że innych kochamy wady, a nie zalety - westchnęłam.
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 7:39 pm

-Nie wiem czy chciałabyś tego-odparłam patrząc jej w oczy.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 7:40 pm

- To nieuniknione, Raven - westchnęłam i spuściłam wzrok. - Jesteś naprawdę świetna, silna, niezależna...
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 7:47 pm

-Robi się trochę zimno-stwierdziłam cicho. To nie tak, że chciałam zmienić temat. Skąd taki pomysł-Chodźmy-mruknęłam.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 7:49 pm

- Zmieniasz tematem - powiedziałam z wyrzutem, ale wstałam. - Dokąd pójdziemy?
Powrót do góry Go down
Raven Scoffer

Raven Scoffer

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 7:54 pm

-Do zamku, zimno tu i jestem trochę śpiąca-powiedziałam i również wstałam.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyCzw Wrz 08, 2016 7:56 pm

- Może chodźmy do... Pokoju Astronomicznego, o! - złapałam ją za rękę i poszłam z nią tam gdzie planowałam.
NP: Pokój Spotkań.
Powrót do góry Go down
Gregory Martin

Gregory Martin

Liczba postów : 442

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 10:59 am

Przyszedłem na dziedziniec i się rozejrzałem, wciąż trzymając rękę Sam. - Ładnie tu nawet, odetchnąć świeżym powietrzem można.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

Liczba postów : 972

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 11:05 am

Rozejrzałam się i zerknęłam na swoją rękę, którą trzymał Val. Zaraz potem zabrałam rękę i schowałam ją w kieszenie. Zadarłam głowę wpatrując się w niebo.
Powrót do góry Go down
Gregory Martin

Gregory Martin

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 11:06 am

- Najpierw zwiedzamy dolną część czy od razu porywamy się na wyższe piętra?
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 11:14 am

-Chyba po kolei. Od dolnej części do najwyższego piętra-powiedziałam odgarniając włosy.
Powrót do góry Go down
Gregory Martin

Gregory Martin

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 11:19 am

- No dobrze... Co Ty na piwnice hogwartu teraz?
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 11:22 am

-Może lepiej nie-powiedziałam patrząc na niego. Nie chciałabym się tam zgubić.
Powrót do góry Go down
Gregory Martin

Gregory Martin

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 2:49 pm

- Ze mną się zgubisz? - zmarszczyłem brwi.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 2:54 pm

-To ja to powiedziałam?-zaśmiałam się patrząc na niego- Wybacz, ale minę masz zabawną-powiedziałam uśmiechając się
Powrót do góry Go down
Gregory Martin

Gregory Martin

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 3:00 pm

- Wiesz, o wiele zabawniejsze są Twoje rumieńce - odpowiedziałem wiedząc, jak to w nią trafi.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 3:24 pm

-Ja tam nie wiem, co jest w nich tak zabawnego, ale okeej-wzruszyłam ramionami i ziewnęłam.
Powrót do góry Go down
Gregory Martin

Gregory Martin

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 3:30 pm

- Miałaś być teraz zarumieniona - mruknąłem niezadowolony.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 3:35 pm

-Cóż, nie wyszło ci-stwierdziłam-Prowadź. Gdzie mamy iść?-spytałam.
Powrót do góry Go down
Gregory Martin

Gregory Martin

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 7:17 pm

- Może do izby pamięci? - zapytałem z zamyśleniem. - Słyszałem kiedyś o niej, ale nigdy tam nie byłem jeszcze.
Powrót do góry Go down
Samantha Drought

Samantha Drought

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyNie Wrz 18, 2016 7:41 pm

-Okej-powiedziałam uśmiechając się-No to prowadź.
Powrót do góry Go down
Marceline Flavor

Marceline Flavor

Liczba postów : 106

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 7:35 pm

Westchnęłam i usiadłam na jednej z kamiennych ławek. Było dość zimno, więc szczelniej opatuliłam się szalikiem w barwach mojego domu. Wpatrywałam się w ciemne chmury kłębiące się na niebie i nuciłam cicho jakąś piosenkę.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 7:40 pm

Nie mając czego ze sobą zrobić, przechadzałam się po różnych miejscach. Myślałam o przeszłości, o Raven. Czułam wściekłość na nią, chciałam o niej zapomnieć. Pogrążyłam się w rozmyślaniach, po czym jednak zatrzymałam na chwilę gdy usłyszałam jak ktoś coś nuci. Zobaczyłam jakąś czerwonowłosą. Jeju... Piękne te włosy! - Hej - przywitałam się z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Marceline Flavor

Marceline Flavor

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 7:47 pm

- Och, Cześć. - Spojrzałam na brozwowłosą dziewczynę, która do mnie zagadała. Była... Bardzo ładna. Miała też piękny uśmiech. Gdybym się uśmiechała, również bym to zrobiła. Pewnie odstraszę ją moją poważnością.
- Nazywam się Marceline, a ty? - Spytałam.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 7:48 pm

- Sophie, miło mi Cię poznać - podałam jej rękę. - Nowa zapewne? Nie widziałam Cię tu wcześniej, zwłaszcza kiedy jeszcze byłam w Hufflepuff - kiwnęłam głową w stronę jej naszywki. - Mogę? - spytałam mając na myśli miejsce obok niej.
Powrót do góry Go down
Marceline Flavor

Marceline Flavor

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 7:52 pm

- Mi również. Tak, jestem nowa. - Uścisnęłam jej rękę. - Oczywiście, że możesz. - Na mojej twarzy pojawił się cień uśmiechu. - Czemu "byłaś"? - Spytałam, zanim ugryzłam się w język. - Oczywiście jeśli nie chcesz to nie mów. - Dodałam szybko.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 7:55 pm

Usiadłam obok niej. - Cóż, dyrektor zgodził się, bym na okres próbny byłam w Hufflepuff i potem zdecydowała, czy chcę na stałe w nim zostać. Robiłam to dla swojej byłej dziewczyny, jednak, jak widać, wróciłam do Gryffondoru - odparłam i przygryzłam wargę. Uśmiechnęłam się do niej, starając się zakopać pod tą maskę ból po stracie Raven.
Powrót do góry Go down
Marceline Flavor

Marceline Flavor

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 7:59 pm

- Rozumiem. Przykro mi. - Odwróciłam wzrok. Wiedziałam, że zwykłe "przykro mi" nic nie da, jednak nie wiedziałam, co więcej mogłabym jej powiedzieć. Nie zna tej dziewczyny na tyle, żeby wtrącać się w jej prywatne sprawy.
- Hm... Może powiesz mi, czym się interesujesz? - Zmiana tematu wydała mi się najodpowiedniejsza. Pewnie nie chce rozmawiać o tej sprawie.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 8:02 pm

- Hmmm... - zamyśliłam się chwilę. - Fotografią. Pisarstwem, takim wiesz... Amatorskim oczywiście. Bardzo też lubię pływać oraz podróżować. Czy coś pominęłam... A, jeszcze aktorstwo. To chyba tyle. A Ty? - spojrzałam na nią.
Powrót do góry Go down
Marceline Flavor

Marceline Flavor

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 8:11 pm

- Również interesuję się amatorskim pisarstwem i fotografią... Czasami projektuję ubrania... Trochę maluję... Myślę, że to wszystko.- Odgarnęłam parę kosmyków opadających mi na twarz i ponownie na nią spojrzałam. Wydawała się naprawdę miła.
- Napisałaś jakieś opowiadania na przykład? Albo czy wymyśliłaś sama jakąś sztukę? No wiesz, chodzi o rzeczy związane z twoimi zainteresowaniami.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 8:14 pm

- ooooo... A co najczęściej piszesz? Ubrania, ciekawie - odpowiedziałam zaskoczona, tego się nie spodziewałam. - Hmmm... Owszem, pisałam, najczęściej fanfiction, ale zdarzy się też trochę horrorów - uśmiechnęłam się.
Powrót do góry Go down
Marceline Flavor

Marceline Flavor

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 8:28 pm

- Różnie. Czasami fantasy, czasami coś na faktach, a horrory też się znajdzie. Czy dasz mi kiedyś przeczytać coś twojego? - Spytałam. Sama w to nie wierzyłam, ale na moich ustach pojawił się uśmiech. Szczery uśmiech. Cieszyłam się, że ktoś ma takie same zainteresowania.
Powrót do góry Go down
Sophie Neveu

Sophie Neveu

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 8:29 pm

- Oczy...wiście... - odparłam pod wrażeniem jej uśmiechu, totalnie... On był piękny. Odwzajemniłam go, rzecz oczywista. - Nawet... mam w torbie - dodałam niepewnie i wskazałam na torbę na swoim ramieniu. - Czasem podczas lekcji mi się nudzi i piszę.
Powrót do góry Go down
Marceline Flavor

Marceline Flavor

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 EmptyPon Paź 31, 2016 8:39 pm

- O, to świetnie. Ja też mam parę swoich projektów i opowiadań, jeśli masz ochotę się "wymienić". - Odparłam. Bardzo podobał mi się jej uśmiech. Na moje policzki wkradł się lekki rumieniec. "Jak małe dziecko", stwierdziłam w myślach.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dziedziniec Wieży Zegarowej   Dziedziniec Wieży Zegarowej - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Dziedziniec Wieży Zegarowej
Powrót do góry 
Strona 4 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Korytarz dziedzińca Wieży Zegarowej
» Wybrukowany dziedziniec
» Sowiarnia w Wieży Zachodniej

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Tereny zamkowe oraz przyzamkowe-
Skocz do: