| Pokój spotkań | |
|
+9Maddie Miller Noah Carter Sarah Shadows Aiden West Viktoria Evans Luke McCartney Max Brotherhood Leticia Hale Kath Black 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 5:53 pm | |
| — Chyba rozumiesz dlaczego wtedy skłamałam...— powiedziałam cicho. — Nie... to nie to..— odparlam i umilkłam na dłuższa chwile. — Czy... Przez ten czas kiedy się nie widzieliśmy.... Spotykałes sie z kims?— zapytałam ostrożnie, czujac jak pocą mi się dłonie. — To zabrzmiało jakbym pytała męża rano gdzie pil w nocy...— parsknelam wymuszonym śmiechem. | |
|
| |
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:00 pm | |
| - W sumie nigdy nie zrozumiem, dlaczego tak postąpiłaś - mruknąłem - Odpowiadając na twoje pytanie - zacząłem - tak, przeleciałem cztery blondynki i dwie brunetki - dokończyłem - A tak na serio to nie - powiedziałem krótko
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:05 pm | |
| — A ja ci nigdy nie powiem dlaczego. — odparlam. Na jego odpowiedz moje serce stanelo na sekundę. Poczułam jakby ktos ścisnął mnie od srodka i nie zamierzał puścić. – Nie?— powiedziałam głosem ktory lekko zapiszczał tracąc ton. — Nie spotkałeś się z nikim? Nie próbowałeś poderwać pewnej dziewczyny?— zapytałam starając się panować nad traceniem głośności. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:08 pm | |
| - Nie, nie próbowałem - stwierdziłem - ale widząc twoją minę i niedawne komentarze, chyba powinienem sobie jakąś znaleźć - dodałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:12 pm | |
| Przytaknelam głowa, patrzac na swoje dłonie. — Tak... Pewnie powinieneś...— powiedziałam cicho, przy okazji zastanawiając się co znowu za mine robię. Gdy dłonie zaczely mi drżeć zacisnelam jedna dlon w pieść i schowałam ja w drugiej dłoni. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:17 pm | |
| Popatrzyłem na nią, lustrując jej ciało - Tylko o to ci chodziło? - zapytałem, zagłębiając się w kanapę - Wcześniej ci zresztą o tym mówiłem - powtórzyłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:20 pm | |
| Pokręciłam głowa lekko. — Gdyby to co powiedziałam w WS... Było prawda...— zaczelam, przełykając ślinę. — Nie siedzielibyśmy tutaj razem prawda? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:24 pm | |
| - A nie było to prawdą? - zapytałem - Zależy jeszcze jakie słowa? - spytałem - To z twoimi komentarzami w moją stroną ? | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:27 pm | |
| — Chodzi o to ze zażartowalam ze cie kocham. — odparlam. — Komentarze to jedynie Slizgonski charakterek..Sam chciałeś zebym była sobą.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:30 pm | |
| - Siedzielibyśmy - mruknąłem - siedzielibyśmy tutaj, nawet gdyby to co mówiłaś okazało się, prawdą - dokończyłem - Dobrze, że jesteś sobą, szkoda tylko, że moim kosztem - mruknąłem, rozglądając się po pokoju | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:32 pm | |
| — Przepraszam... Juz nie bede..— powiedziałam — Masz racje. Troche się zapomniałam. Jestes starszy. Powinnam zachowywać się odrobine inaczej. — dodałam podnoszac na niego na chwile wzrok. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:36 pm | |
| - Nie chodzi mi o to, zresztą nieważne - mruknąłem - A to co mówiłaś było prawdą? - zapytałem, patrząc jej w oczy, które były nawet dla mnie zawiłe | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:39 pm | |
| Parsknelam śmiechem. – Jasne ze nie. — odparlam i spuscilam wzrok na swoje dłonie. — Tylko błagam.. Niech to nie bedzie Gryfonka. Ja rozumiem ze laska to laska... Ale nie Gryfonka | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:46 pm | |
| - A o co ci chodzi z tą Gryfonką? - spytałem, patrząc w jej włosy, gdyż nie mogłem spojrzeć w jej twarz, ponieważ się zasłoniła. - Nie unikaj mojego wzroku - powiedziałem - bo te dwa palce... - uniosłem palec wskazujący i środkowy - nie ważne - dodałem, przypominając sobie nasze słowa w Wielkiej Sali, schowałem palce, wciskając dłonie do kieszeni | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:49 pm | |
| — No... Jak bedziesz szukał nowej dziewczyny...— odparlam logicznie. Uniosłam w koncu wzrok. — Te dwa palce co?— zapytałam ciekawa. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:51 pm | |
| - Raczej wtedy będziemy już dorośli i nie będę jej pytał o dom - westchnąłem - wiesz bardziej zapytam o zarobki - mruknąłem - Nic, już nieaktualne - stwierdziłem, uśmiechając się | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 6:56 pm | |
| Czyli po Hogwarcie nasze drogi się rozejdą... Znow ścisnęło mnie w srodku. — No tak...— znow zasmialam się sztucznie, czujac jak piecze mnie czubek nosa. — Powiedz. Jak zaczynasz to kończ | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:00 pm | |
| Westchnąłem głośno i wsadziłem obie dłonie do kieszeni. - Tego nie zamierzam dokończyć - zaśmiałem się - ale dam ci podpowiedź - odparłem i wyjąłem z kieszeni jej majtki, trzymając je na palcu, następnie szybko chowając | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:02 pm | |
| — Nie potrzebuje podpowiedzi zeby się domyślać..— mruknelam. — Po prostu chce to usłyszeć od ciebie. — powiedziałam zdejmując noge z kolana i zamieniając je by teraz założyć lewa na prawa. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:04 pm | |
| - Nie usłyszysz - odparłem, puszczając jej oczko - Dobrze, że wiesz, ale jak tak się zastanawiam...to jednak tego nie zrobię - dodałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:16 pm | |
| — Czego nie zrobisz?— zapytałam. Chodziło info ze nie powie czy cos mnie ominęło?
| |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:20 pm | |
| Zaśmiałem się na jej odpowiedź - Nie ważne, naprawdę, nieważne - mruknąłem - Dlaczego tak ci zależało, żeby się mnie spytać o to czy jak mi powiesz, że mnie kochasz, czy nadal byśmy tu siedzieli? - zapytałem - Poza tym już kilka razy powtarzałaś, że w kimś takim jak ja nie możesz się zakochać. Wbrew pozorom, mam dobrą pamięć - odparłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:22 pm | |
| — A nie wolno?— zapytałam unoszac brew. — Owszem. I nadal to podtrzymuje. Przeciez cie nie kocham. — odparlam. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:25 pm | |
| - Nie mówię, że nie wolno - westchnąłem - Dlatego też, będę myślał, że gdy ponownie użyjesz tych słów, to nadal będzie żart, choć tak na prawdę nim nie będzie - mruknąłem, wpatrując się w nią | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:33 pm | |
| — Dlaczego miałabym ich użyć?— zapytałam. — Chyba ci powiedziałam ze się w tobie nie zakocham!— podniosłam głos następnie chrzakajac. — Moge do ciebie?— zapytałam juz spokojnie, wskazując na niego ruchem głowy. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:36 pm | |
| - Czy ja ci kiedyś odmówiłem? - spytałem - Chodź - uśmiechnąłem się do niej | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:38 pm | |
| – Naprawde mam ci odpowiedziec? Tak. Odmówiłeś. — poskarżyłam się podnoszac z fotela i idąc do niego. Odłożyłam się bokiem na jego kolanach i oparłam głowę na jego ramieniu, obejmując w pasie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 7:41 pm | |
| - Oprócz pieprzenia się - wymruczałem, kładąc dłoń na jej nagim udzie przy krawędzi sukienki - Aż tak się stęskniłaś za moim dotykiem? - zapytałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 8:15 pm | |
| — Nigdy nie powiedziałam ze mam go za wiele. — powiedziałam. – Moze nie za samym dotykiem co bliskością. — dodałam — Co ze mna jest nie tak? Ze ciagle masz ochotę szukac nowej... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 8:18 pm | |
| - Powinnaś raczej zadać mi pytanie, które by brzmiało tak : Co jest ze mną nie tak, że nie szukasz nowej? - mruknąłem, pocierając nos o jej szyję | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 8:35 pm | |
| — No właśnie nie...— westchnęłam. — No dobrze. Tyler. Co ze mna jest nie tak że nie szukasz nowej? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 8:40 pm | |
| - W takim razie odpowiem ci na oba... - zacząłem - nie wiem, Rian, naprawdę nie wiem dlaczego tak jest - odparłem - takiej sytuacji jak z Tobą nigdy nie miałem - mruknąłem - Może po prostu za bardzo mnie podniecasz? Sam nie wiem czy to akurat to...Wiem za to jedno - powiedziałem - ale wolę tego nie mówić, bo zaraz powiesz, że cię nie szanuje, wyzywam od dziwek...wolę nie kończyć - westchnąłem - Po prostu jesteś inna | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 8:42 pm | |
| — Nie powiem. — podniosłam głowę by na niego spojrzeć. — Obiecuje. Powiedz. — poprosiłam, kładąc mu dlon na piersi. — I... Myślisz ze chodzi tu tylko o podniecenie? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 8:50 pm | |
| - Chodzi mi o to...-próbowałem zebrać to w zdanie, które by ładnie to opisywało, więc długo mi to zajęło - Robisz co chcesz, mi także pozwalasz to robić, dodatkowo, gdy robię to - wsunąłem dłoń pod jej sukienkę - nie zaczynasz piszczeć, jakbym cię oblał lodowatą wodą i nie mówisz mi, że tak nie powinno się robić, tylko jęczysz z rozkoszy - stwierdziłem wyciągając dłoń i umieszczając ją na jej udzie, patrząc jej w oczy. - Dlatego zazwyczaj miałem więcej niż jedną dziewczynę - odparłem - I nie nie chodzi tu tylko o podniecenie - westchnąłem, nie będąc pewien czy dobrze zrobiłem, mówiąc jej o tym. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 8:53 pm | |
| Patrzyłam mu w oczy gdy mowil. Czujac jego dlon miedzy swoimi udami, zrobiło mi się goraco. — No nie... To by było głupie. Teraz piszczeć bo "o moj Boże dotknal mnie pod kieca" a w nocy rozkładać przed toba nogi i dać się posuwać... glupota. — odparlam. Odpowiedź na moje pytanie troche mnie zaskoczyła. — N-Naprawde? A... Wiesz o co chodzi? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 8:57 pm | |
| Odetchnąłem z ulgą, gdy przyjęła to zdanie bez dwuznaczności, której chciałem uniknąć. Problem w tym, że dziewczyny za dużo analizują. - Też uważam, że to głupota - stwierdziłem - ale co mogłem na to poradzić Popatrzyłem na nią, uśmiechając się - Nie, nie wiem, a może ty masz jakieś przypuszczenia? - spytałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 9:03 pm | |
| — Nie. — pokręciłam głowa. — Nie w twoim przypadku. — dodałam i znow się w niego wtulilam. — Mozesz głaskać mnie po plecach? Lubie to... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 9:05 pm | |
| - Jeżeli zaśniesz to nie wiem co ci zrobię - mruknąłem, zaczynając gładzic ją po plecach - Rozumiem, że mój przypadek jest nieznany - zaśmiałem się cicho | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 9:07 pm | |
| — Nic mi nie zrobisz... Znając ciebie to bedziesz dalej mnie głaskać, patrzac sie na mnie jak śpie. — odparlam. — Dokładnie. Naukowcy jeszcze go nie opracowało. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 9:10 pm | |
| - Nie - zaprzeczyłem - wtedy cię obudzę dość gwałtownie - zaśmiałem się, mając idealny plan - Może kiedyś im się uda, opracować mój przypadek - zaśmiałem się | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 9:33 pm | |
| —Nie rób tego... Lubie spac przy tobie...— powiedziałam. — Mysle ze juz się poddali...— zamknęłam oczy oddychając głęboko. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 9:36 pm | |
| - No nie zasypiaj - jęknąłem - Mieliśmy wyjść na dwór i coś porobić - dodałem z wyrzutem - Chciałem skorzystać z tego, że jesteś prawie naga - mruknąłem i zsunąłem wolną ręką ramionko jej sukienki | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 9:38 pm | |
| — Tam są robaki... a ja nie mam majtek. — mruknelam cicho. — Co robisz?— zapytałam gdy zsunął mi ramiączko. Poprawiłam je szybko. — Prosze. , nie. Nie mam bielizny wiec bedzie niezbyt miło.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 9:40 pm | |
| - Czyli nigdzie nie wychodzimy? - spytałem - Będziesz spać, a ja mam się nudzić? - zapytałem - Zresztą niedawno wstaliśmy - mruknąłem niezadowolony | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Pokój spotkań Pią Sie 18, 2017 9:43 pm | |
| — TY wstałeś... JA Zostałam chamsko obudzona..— powiedziałam przeciągając się na nim z cichym jękiem. — To co chcesz robic? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój spotkań | |
| |
|
| |
| Pokój spotkań | |
|