Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Jezioro Hogwartu

Go down 
+17
Noah Carter
Sarah Shadows
James Shadows
Phoebe Caulfield
Annabelle de Violine
Jason Smith
Samantha Drought
Mathew McCourney
Gregory Martin
Nathan Collins
Marceline Flavor
Sophie Neveu
Evie Lodbrok
Isobel Tokisaki
SooAh Kwon
Dajen McCourtney
Alessia Tokisaki
21 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
AutorWiadomość
Dasom Choi

Dasom Choi

Liczba postów : 409

Jezioro Hogwartu - Page 16 Empty
PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 1:57 pm

— Oczywiscie ze nie przeprosisz. Tylko facet x jajami jest w stanie szczerze przeprosic. — powiedziałam wzruszając ramieniem.
— Żaden morderca nie potrzebuje. — dodałam.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

Liczba postów : 404

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 2:03 pm

- Gdybym zrobił to jakiejś ładnej dziewczynie, to pewnie bym przeprosił, ale Ciebie nie mam za co - odparłem.
- Żebym był mordercą musiałbym zabić choć jedną osobę, a tego nie zrobiłem, więc ze mnie taki morderca, jak z Ciebie dziwka - mruknąłem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 2:07 pm

— No cóż. Wybacz że jestem brzydka. Ale taka sie juz urodziłam i nic na to nie poradze. — odprarlam zrywając kilka źdźbeł trawy.
— No przeciez jestem dziwka. Wczoraj to ustaliliśmy.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 2:15 pm

- Ale ty masz niskie poczucie własnej wartości - mruknąłem patrząc na nią.
- Ja nadal nie czuje się mordercą - odparłem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 2:25 pm

Prychnelam na jego słowa. Ciekawe czemu..
— Super. Cieszę sie. — odparlam odwracając się od niego.
Znow zaczekam patrzeć w stronę jeziora, gdziewoda łączyła sie z niebem z mojej perspektywy.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 2:31 pm

- Radziłbym Ci znaleźć jakiegoś chłopaka, ale takiego pantoflarza, albo niezwykle cierpliwego, to może podniesie twoje poczucie wartości - odparłem
- Nie wiem dlaczego się nie doceniasz - mruknąłem i popatrzyłem na Księżna i Alarica.
Pies położył się na ziemi, a Alaric siedział na jego głowie.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 2:38 pm

— Nie potrzebuje chłopaka. — warknelam. — A tym bardziej rad od Gryfona. — odparlam.
—Bo nie mam co doceniać. Odwal sie. — powiedziałam spoglądając na zwierzaki które siedziały kawałek od nad. Troche mnie kręciło w nosie ale dzięki lekom nie kichałam jak pojebana.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 2:51 pm

- Chyba jednak masz - odparłem - Jak możesz twierdzić, że nie masz co doceniać. Nie rozumiem Cię - westchnąłem cicho.
- Rady też Ci się przydadzą - mruknąłem.
- Naucz się nowego słowa, a nie tylko "odwal się" - stwierdziłem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 2:59 pm

— Wez sie człowieku zdecyduj czy jestem paskudna dziwka czy nie. Bo mam wrazenie ze walczysz ze swoim alter ego. — odparlam.
— Mozesz przestać do mnie mowic i isc sobie stad w pizdu?
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 3:07 pm

- Mhm - odparłem tylko.
No i znowu się zaczyna jej paskudny nastrój. Albo jest miła, albo okropna. A widać, że zaczyna się ten drugi.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 3:48 pm

— "Mhm"— przedrzeźniłam go. Zepsuł mi humor. Znowu czułam jak to nieprzyjemne uczucie mnie wypełnia. Nie dość ze nie miałam nikogo w tej szkole, to jeszcze chłopak z którym byłam przez kilka lat, i nic nie zapowiadało sie zeby cos miało się zmienic. A jednak,.. Jestem "wybrykiem natury w koncu...
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 4:03 pm

- A co chcesz usłyszeć? Chciałaś, żebym siedział cicho to siedzę - odparłem, odwracając twarz w jej stronę.
Naprawdę nie wiedziałem jak mam się przy niej zachowywać, bo nastrój jej się zmieniał strasznie szybko.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 4:17 pm

– Przeciez nic nie mowie.— powiedzialam cicho.
Odchyliłam sie do tylu i położyłam zarówno na macie jak i trawie, zakładając w tej pozycji noge na noge i bujając jedna z nich. Zamknęłam oczy, składając dłonie na nagim brzuchu.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 4:29 pm

- Tylko przedrzeźniasz - odparłem.
Popatrzyłem na dziewczynę, która się położyła, będąc na trawie i macie.
- Dlaczego nie możesz...- zacząłem, ale nie skończyłem, bo nie było sensu wymuszać na niej rozmowę.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 4:36 pm

— Czego nie moge?— zapytałam nie otwierając oczu.
– Jak zaczynasz to kończ bo to irytujące. — dodałam wzdychając.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 4:57 pm

- Już nic - odparłem.
Mój wzrok utkwiłem w wodzie, lekko falującej na tle błękitnego nieba.
Chyba tylko natura była tak bardzo nieprzewidywalna jak dziewczyna.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 5:06 pm

— No powiedz. — powiedziałam.
— Nie zachowuj sie jak prostak i po prostu to powiedz. — rzuciłam, otwierając oczy.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 5:16 pm

- Dlaczego nie możesz być miła choć przez godzinę? Co takiego w Ciebie wstępuje, że zaczynasz być opryskliwa? Jeżeli jesteś typem samotnika to trzeba było powiedzieć - odparłem, przekręcając twarz w jej stronę.
- I dlatego tak bardzo przeszkadza Ci patrzenie w oczy? - spytałem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 5:30 pm

— Nie zawsze taka jestem. — odparlam patrzac na niego.
— I na pewno nie jestem typem samotnika. — dodałam.
— Po prostu tego nie lubie. Z bliska. Z daleka jakos przeżyje. Zreszta dotyczy to zazwyczaj facetów.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 5:53 pm

- A teraz jesteś taka przeze mnie czy przez tą samą sytuację co wczoraj? -spytałem i wstałem z maty odchodząc na dużą odległość i siadając przodem do dziewczyny.
- Zapomniałem, że przez spojrzenie ciskamy w was gromy - odparłem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 5:59 pm

— A co to za różnica?— zapytałam. Uniosłam sie na łokciu i spojrzałam na chłopaka gdy odszedł kawałek.
— Powiesz mi co miałeś na mysli?— zapytałam.
— Tak. I piorunami.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 6:53 pm

- Ale co miałem na myśli? O co Ci chodzi? - spytałem, patrząc na nią, gdy uniosła się łokciu.
Gdy przypomniała o wczorajszych piorunach, o mało co nie wybuchmąłem śmiechem, w ostatniej chwili jednak się powstrzymałem.
- No patrz...to ja się nie dziwię, że tak bardzo boisz się mężczyzn - odparłem
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 6:57 pm

— A nie... Juz nic. Odpowiedziałeś. — powiedziałam.
— Widze ze troszkę cie to bawi... ciesze sie ze zapewniam ci rozrywkę...
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 7:05 pm

- Mnie cieszy to bardziej niż Ciebie - odparłem.
- Bawi mnie to tylko troszkę - powiedziałem i uśmiechnąłem się do niej.
- Zapewniasz mi większą rozrywkę niż myślisz - westchnąłem.
- Czegoś jeszcze się boisz? Oprócz piorunów - spytałem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 7:10 pm

— Brzydka dziwka a do tego klaun!— powiedziałam z udawanym entuzjazmem.
— Chyba zartujesz myśląc ze ci powiem. — prychnelam. — Mysle ze jestes ostatnia osoba ktorej powinnam to mowic.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 7:16 pm

- Jak wolisz i tak się dowiem, wcześniej lub później. Zasada prób i błędów - odparłem szczerze.
- Skończ z tym poniżaniem samej siebie, bo czuje że gadam z zakompleksioną nastolatką - powiedziałem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 7:43 pm

– Powodzenia dziecko. — prychnelam.
— Jak ci sie nie podoba to mozesz sobie isc. — odparlam. — Nie pogniewam sie.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 7:50 pm

- Zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni - odparłem.
- Nie zamierzam nigdzie iść, po prostu widać że masz aż za duże kompleksy - mruknąłem.
- A jaki jest twój stosunek do pająków? Chodzi mi o to czy coś Ci się stanie, jak go zobaczysz? - spytałem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 7:59 pm

— Nie mam kompleksów. — odparlam krzywiąc sie.
— Damon. Czy ty masz do mnie jakis problem?— zapytałam na poważnie, podnoszac sie do siadu, leko zbyt szybko.
— O co ci chodzi Hm?
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 8:15 pm

- A mówisz, tak jakbyś je miała - odparłem.
Na jej kolejne słowa, przechyliłem głowę na bok. Czy miałem z nią problem. Nie, na razie nie. Choć bardzo mi przeszkadzała wiedza o tym, że dziewczyna choruje na hemofilię. Tylko przez to, iż wiedziałem że przez wbicie w nią kłów, mogłem ją zabić, a nie chciałem zostać mordercą tej dziewczyny.
Więc podsumowując nie miałem z nią żadnego problemu.
- To że się pytam, czego się boisz, nie oznacza, że mam z Tobą problem. Jakbym miał to wykorzystał bym na Ciebie najsłodszą broń, a mianowicie mojego kotka - na te słowa Alaric uniósł uszka i patrzył się na mnie wielkimi oczami.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 8:19 pm

— Na twoja naslodsza broń biorę silne leki. — odparlam patrzac na kota ktory lezal na głowie Księżnej. Zdziwiło mnie to ze mu na to pozwala.
— Nie jestes typem człowieka z którym mogłabym sie zadawać. Dlatego mysle ze masz cos do mnie
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 8:25 pm

- A z jakim typem człowieka się zadajesz? - spytałem, słysząc jej wypowiedź.
- Nic do ciebie nie mam Choi - odparłem, przypominając sobie nazwisko dziewczyny, które było zapisane na obroży labladora.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 8:31 pm

— Nie chodzi o to. — odparlam.
— Z różnymi ludzmi. Ale chodzi o to ze nie wydajesz sie kims kto moglby sie ze mna zadawać. Po prostu.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 8:35 pm

- Nie muszę się z Tobą zadawać, by z Tobą gadać, prawda? - spytałem, unosząc brew.
- Czyli twierdzisz, że nie jestem typem osoby, która może się z Tobą zadawać i dlatego mam mieć do Ciebie problem? Im dłużej z Tobą siedzę tym więcej ciekawszych rzeczy się dowiaduje - odparłem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 8:38 pm

— Oczywiscie ze nie. Rozmawiać mozna. — odparlam.
— Nieważne. Olej to. — mruknelam i machnęłam ręka.
– A ty? Boisz sie czegoś?
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 8:43 pm

- Jak wolisz - odparłem.
Przez chwilę zastanawiałem się czy mówić jej o czymkolwiek.
- Byłbym naprawdę zapatrzony w siebie, gdybym się czegoś nie bał. Myślę, że wszyscy się czegoś boją, tyle, że jedni są odważni i powiedzą o tym, a inni bardziej skryci w sobie i powiedzą, że niczego się nie boją - wyjaśniłem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 8:53 pm

— A jak jest z toba?— zapytałam ciekawa.
— Jestes odważny czy skryty?— dodałam znow die kładąc.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 8:58 pm

- Raczej do skrytych osób nienależę - odparłem spokojnie.
- A dlaczego pytasz? - spytałem.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 9:01 pm

– A dlaczego ty pytałeś?– zapytałam unoszac brew.
— Po prostu. Bo moge. – powiedziałam unoszac sie lekko i puszczając mu oczko.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 9:09 pm

- Bo byłem ciekawy - odparłem.
Popatrzyłem na dziewczynę, jakbym ją pierwszy raz na oczy widział.
- Ale ja Ci niczego nie zabraniam - powiedziałem z uśmiechem na ustach.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 9:27 pm

— Raczej nie posluchalabym twojego zakazu. — odparlam.
— A tak szczerze to dlaczego tu przyszedłeś?
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 9:33 pm

- Może byś nie posłuchała, ale od czego jest magia? - spytałem.
- Chciałem odpocząć i wyjść na świeże powietrze, nienawidzę siedzieć w pokoju - odparłem.
- A ty przyszłaś tu po to by się porozciągać? -spytałem i podszedłem do dziewczyny. Usiadłem blisko niej na macie, ale wpatrywałem się w horyzont.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 9:49 pm

— Nie używaj jej przeciwko mnie. Skoro sama nie chce jej używać to nie chce zeby ktos używał jej w stosunku do mnie. — odparlam.
— No tak. Zazwyczaj tak robię. Te dormitoria sa okropne. Ciezko sie tam siedzi samemu.
Powrót do góry Go down
Damon Salvatore

Damon Salvatore

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 9:59 pm

- Nie używasz jej, bo nie umiesz - odparłem
- No mówię, że nie da się tam wysiedzieć - mruknąłem.
- Masz przy sobie różdżkę czy nadal jej nie nosisz? - spytałem, przypatrując się jej sylwetce.
Powrót do góry Go down
Dasom Choi

Dasom Choi

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 EmptyNie Paź 08, 2017 10:32 pm

– Umiem. — powiedziałam cicho. — po prostu nie chce tego robic. – odparlam szczerze.
— Nie mam. Nie miałam gdzie wsadzić. – mruknelam zamykajac oczy.

Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 16 Empty

Powrót do góry Go down

Jezioro Hogwartu
Powrót do góry 
Strona 16 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Jezioro Hogwartu
» Jezioro Hogwartu
» Błonia Hogwartu
» Błonia Hogwartu
» Wiadukt Hogwartu

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Tereny zamkowe oraz przyzamkowe-
Skocz do: