| Jezioro Hogwartu | |
|
+17Noah Carter Sarah Shadows James Shadows Phoebe Caulfield Annabelle de Violine Jason Smith Samantha Drought Mathew McCourney Gregory Martin Nathan Collins Marceline Flavor Sophie Neveu Evie Lodbrok Isobel Tokisaki SooAh Kwon Dajen McCourtney Alessia Tokisaki 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Damon Salvatore
Liczba postów : 404 Join date : 21/09/2017
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 10:39 pm | |
| - W spodnie albo dać Księżnej do pilnowania - mruknąłem. - Dasom jesteś czarownicą, musisz mieć przy sobie różdżkę zawsze, nawet jeśli jej nie używasz, zrozum to - westchnąłem i opadłem na trawę, tak że leżałem w podobnej pozycji co dziewczyna. - A jeżeli będziesz chciała to nauczę Cię kilku czarów - dodałem. | |
|
| |
Dasom Choi
Liczba postów : 409 Join date : 21/09/2017
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 10:42 pm | |
| — Nie mam kieszeni. To sa legginsy ignorancie. — prychnelam. — A czy ty nosisz ze sobą sedes jak go nie używasz?— zapytałam retorycznie. — Damon. Ja naprawde potrafie czarować. Ale bie chce tego robic. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 10:58 pm | |
| - Wiem, że to są legginsy - odparłem i usiadłem na macie. - Właśnie dlatego mogłabyś nosić różdżkę w nogwawce - mruknąłem i pociągnąłem za jej jedną nogę, kładąc ją sobie na kolanach. Następnie wyciągnąłem swoją rożdżkę i włożyłam ją z wewnetrznej części legginsów. - Raczej nie porównałbym różdżki do sedesu, ale do paralizatora albo sztyletu - powiedziałem. - Ale magia to fajna sprawa, dlaczego nie chcesz? -spytałem, nie rozumiejąc dziewczyny w ogóle. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 11:00 pm | |
| — Byłoby mi niewygodnie. — odparlam patrzac na niego. — Ale chodziło mi o sam sens. A nie o jakies dokładne porównanie. — wyjaśniłam. — Bo... Po prostu nie chce. Rozumiesz? Nie chce. — powiedziałam zaczynajac sie denerwować. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 11:05 pm | |
| - Skoro mówisz, że nie chcesz czarować, jednocześnie odrzucasz bycie pełnoprawną czarownicą, to po co przyjechałaś do Hogwartu? Teraz pewnie byś kończyła szkołę wraz z innymi mugolami - odparłem. - Nie rozumiem Cię, bo nie spotkałem jeszcze osoby, która będąc tu nie chce czarować - mruknąłem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 11:06 pm | |
| Podniosłam sie do siadu, nadal trzymajac noge na jego kolanach. — Zerwał ze mna bo jestem wybrykiem natury. — odparlam cicho. — Nie odrzucam... Po prostu nie chce tego robic... | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 11:25 pm | |
| Wyjąłem z jej nogawki różdżkę i wsadziłem do tylnej kieszeni, a nastepnie spojrzałem na nią, gdy dotarły do mnie jej słowa. - Dasom nie jesteś wybrykiem natury, jesteś wyjątkową, jak każdy w tej szkole - odparłem. - Pamiętaj, że to my jesteśmy stworzeni do wielkich rzeczy, nie oni - powiedziałem, gładząc ją po nodze. - Nie wiem jakim debilem trzeba być by rzucić czarownice, będąc mugolem... | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 11:28 pm | |
| — Tak. Pewnie. — powiedziałam cicho. — Nie jest debilem...— mruknelam. – Poprawisz mi sznurówkę?– zapytałam wskazując na swojego buta. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 11:32 pm | |
| Postanowiłem nie komentować tego, że nadal broniła swojego byłego. - Nie przypominam sobie by był dziś dzień dobroci dla zwierząt - powiedziałem z uśmiechem, kończąc tym także poprzednie tematy. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 11:38 pm | |
| —Okej. — powiedziałam schylając sie i zawiązując buta. — Brzydka dziwka... albo raczej suka to bedzie zwierzak i dziwka w jednym, ktora rozbawia cie do łez. Co jeszcze wymyślisz? | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 11:49 pm | |
| - Wkurwiasz mnie tym jak sama z siebie się poniżasz - odparłem - pożartować z Tobą nie można - dodałem. - Wytłumaczę Ci coś, radzę słuchać uważnie, bo nie powtórzę - powiedziałem i wykorzystałem moment w którym się schylała, by przybliżyć się do niej jeszcze bardziej. Gdy już zawiązała sznurówkę, odparłem jedną dłoń przy jej biodrze, będąc teraz niebezpiecznie blisko siebie. - Nie jesteś suką ani dziwką, bo jak na razie nic nie słyszałem o tym byś przewinęła się przez choćby 10 łóżek w Hogwarcie. Nie jesteś brzydka i o tym to już powinnaś dobrze wiedzieć. Jesteś zabawna, to prawda, ale nie w tym sensie w jakim siebie postrzegasz...nie jesteś klaunem. Jeszcze masz jakieś kompleksy? - spytałem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Nie Paź 08, 2017 11:55 pm | |
| — Nie poniżam. I mozna ze mna żartować do woli. — odparlam. Wstrzymałam oddech gdy znalazł sie tak blisko. Skupiłam na nim swoja uwage słuchając tego co ma do powiedzenia. – Nie mam kompleksów. Po prostu mowie to co mysle na głos. I tyle. Chyba lepsze to niz dusić cos w sobie. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 12:00 am | |
| - Nie mówię, że należy to w sobie dusić, bo akurat to jest niezdrowe - mruknąłem i odsunąłem się od niej, cały czas trzymając jej nogę, która była położona na moich kolanach. - Czyli to wszystko? - spytałem, oglądając na trawę. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 12:06 am | |
| — Co to wszystko?– zapytałam nie rozumiejąc o co mu chodzi. Z biustonosza wyjęłam balsam do ust o smaku miętowo-czekoladowym i odkręciłam go, smarując nim usta. — Chcesz?— zapytałam wyciągając do w stronę Damona. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 12:15 am | |
| - Czy to już wszystkie wady? - spytałem. Popatrzyłem na wyciągnięty przez dziewczynę przedmiot i pokręciłem głową. - Czy ja Ci wyglądam na wazeliniarza? - uniosłem brew. - Ale z chęcią go spróbuję - dodałem i oparłem się na łokciach - z twoich ust - powiedziałem z uśmiechem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 12:18 am | |
| — Czy ja wiem..— mruknelam. — Duzo tego. — odparlam. — No nie ale jest fajniutkie..— wzruszyłam ramieniem w następnej chwili lekko sztywniejąc po jego słowach. Poczułam wypieki na policzkach. Wyciagnelam balsamik przed siebie i posmarowałam nim ładnie wykrojone usta chłopaka. — Tak jest lepszy...— powiedziałam szybko i znow schowałam go miedzy piersiami. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 12:24 am | |
| - Nie, nie jest tak lepszy - odparłem i wytarłem dłonią usta, pozbywając je balsamu. - Czy ty się właśnie zarumieniłaś? - spytałem cicho - To dawaj wymieniaj po kolei te swoje wady, z chęcią posłucham, jak niektóre powtarzasz - mruknąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 12:31 am | |
| — Ja sie nie rumienie. — warknelam. — Jestam mała, boje sie sama spac, w szkole dostałam łatkę damulki, jestem niezdarna, nie radzę sobie na żadnych zajęciach bo nie potrafie sie skupić, zniechęcam do siebie ludzi, jestem irytująca, upierdliwa,głośna, tępa, kapryśna, irytująca, naiwna i dalej mi sie juz nie chce.. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 12:41 am | |
| - Nie wcale - odparłem. - Ty widzisz tu tylko wady, a ja w większości zalety. Gdybyś była wysoka, to była byś równa z połową mężczyzn, a uwierz mi nie chcesz. Patrząc po Tobie nigdy nie śpisz sama, bo masz Księżną, ale jeżeli będziesz chciała zmienić psa na osobę to jestem chętny i od razu pokażę Ci, że bycie głośnym nie jest wadą. Tępa też nie jesteś, bo wtedy Alaric by Cię nie polubił. A co do zajęć to mogę Ci pomóc - mruknąłem. - Widzisz mówiłem, że którąś wadę powtorzysz - westchnąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 12:45 am | |
| — Bo jestem podwójnie irytująca. To nie był błąd. — odparlam. — Wybacz ale nie mam w zwyczaju sypiać z nieznajomymi. Ale dzięki za chęci. To miłe. — powiedziałam i poklepalam go po ramieniu. — A Księżna... Tak jakby lubi robic co chce. A ja jej na to pozwalam. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 7:25 am | |
| - No nie, a już myślałem że będę coś miał z tej rozmowy - zaśmiałem się. - Pod względem zachowania macie z Księżna podobne charaktery - odparłem - A jak masz problem ze snem to przychodzić do nas możesz i spać na kanapie - zaśmiałem się. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 10:04 am | |
| — Ponoć zwierze dostosowywuje sie do swojego imienia...— odparlam. — Poradze sobie. — dodałam. – To nie byłoby chyba zbyt normalne gdybym spała w męskim dormitorium. I to u Gryfonow.. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 10:47 am | |
| - Czyli ty też dostosowujesz się do imienia swojego psa - odparłem. - W tej szkole raczej nie ma nic normalnego - stwierdziłem. - Ogólnie byłoby dziwnie gdybyś spała w jakimkolwiek męskim dormitorium, nawet u Krukonów - mruknąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 10:52 am | |
| — No właśnie o tym mowie...– odparlam. — Wiec chyba zostane przy spaniu na wieży zegarowej. — powiedziałam lekko sie uśmiechając. — A ja zawsze byłam księżna..– dodałam odrzucając włosy do tylu. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 12:26 pm | |
| - To pewnej nocy przyjdę do Ciebie na wieżę zegarową, byś mogła spokojnie zasnąć - odparłem cicho. - Czy ty śpisz tylko na wieży? - spytałem. - Ty i księżna? Jakoś nie widzę - zaśmiałem się.
| |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 1:53 pm | |
| — Nie. Czasami w pokoju spotkań. — odparlam. Zamilklam ignorując jego żarcik. — Dlaczego?— zapytałam w koncu. — Dlaczego chcesz mi pomagac? | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 2:37 pm | |
| - Sam nie wiem - odparłem. - Może mi się podobasz, może chcę Ci pomóc bo jesteś w większości mugolem, a może jest jakiś inny czynnik - mruknąłem.
| |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 2:47 pm | |
| – Nie sadze zebym ci sie podobała. Nie jestes typem osoby ktora pomaga szlamom. – odparlam. — Ciekawa jestem tych innych czynników. — dodałam. — Jesli zamierzasz mnie przelecieć i olać to nie próbuj nawet. Juz raz przez to przeszłam. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 4:07 pm | |
| - No prawie poznałaś mój plan - westchnąłem. - Tyle że chciałem Cię 2-krotnie przelecieć i dopiero wtedy zostawić - mruknąłem. - Czyli przez to zakończył się "związek" twój i mugolaka? - spytałem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 4:58 pm | |
| — Oo... az dwa? Ale sam?— zapytałam dla pewności. — Powiedziałam ci juz przez co sie zakończył. — odparlam. — Jadłeś juz śniadanie? | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 5:07 pm | |
| - No sam na sam z Tobą - odparłem. Na jej pytanie, nie odpowiedziałem najpierw, bo co miałem powiedzieć...Tak, wczoraj najadłem się aż na kolejne 3 dni?...No właśnie, raczej nie. Popatrzyłem na zegarek, a widząc że śniadanie już trochę trwa, przytaknąłem głową. - Za to ty chyba nie jedałaś - dodałem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 5:19 pm | |
| —W obrządku. Tak czy siak... Przykro mi.— powiedziałam wzruszając ramieniem. — No właśnie nie. — odparlam. — Przez ciebie wczoraj nie zjadłam kolacji. — mruknelam mrużąc oczy na niego. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 5:32 pm | |
| - Z jakiego powodu Ci przykro? Jeżeli chodzi o moją poprzednią wypowiedź, to to był żart, sarkazm, co tam jeszcze przychodzi Ci do głowy - odparłem. - To idź zjedz coś, bo jeszcze mi tu padniesz - mruknąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 5:51 pm | |
| – Wiem. Zrozumiałam. — powiedziałam. — Zaraz pojde. A ty nie idziesz?— zapytałam podnoszac na niego wzrok. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 6:30 pm | |
| - Nie - odparłem - mówiłem, że już jadłem - powiedziałem i położyłem się, dotykając łopatkami trawy. - Przypilnuję Ci przynajmniej maty i Księżnej - powiedziałem uśmiechając się. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 6:36 pm | |
| — Księżna pojdzie ze mna. I tak muszę wejsc do dormitorium i sie przebrać troche. — powiedziałam i rowniez sie polozylam. — Ale zaraz. Teraz mi sie nie chce. — dodałam. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 6:41 pm | |
| - Mi by się nie chciało przebierać - odparłem i zamknąłem oczy. - Jak może Ci się nie chcieć jeść skoro od wczoraj nie jadłaś, a dziś zaczęłaś się rozciągać na sucho? - spytałem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 6:48 pm | |
| — Chce mi sie jeść. Nie chce mi sie wstać. To różnica. — odparlam prekrecajac głowę na bok i uśmiechając sie. — A mozna sie rozciągać na mokro? | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 7:02 pm | |
| - To ty nie wiesz, że można? - spytałem, unosząc brew. - Mogę Ci to nawet zademonstrować - odparłem spokojnie. - Będzie Ci tak mokro, że rozciąganie będzie deszcze łatwiejsze - uśmiechnąłem się. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 7:07 pm | |
| Minela sekunda nim zorientowałam sie ze Gryfon znowu mowi o tym samym... Znow sie zaczerwieniłam i chrząknęłam, odwracając głowę. — Zboczeniec... | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 7:12 pm | |
| - Ale ja mówiłem o wrzuceniu Cię do jeziorka - odparłem. - A ty tylko o jednym - mruknąłem, przymykając oczy - Człowiek próbuje być poważny, ale z Tobą się chyba nie da - westchnąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 7:18 pm | |
| — Co? Nieprawda! Przyznaj sie ze miałeś na mysli cos innego!— oburzyłam sie, podnoszac na łokciu. — A wal sie! | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 7:26 pm | |
| - Naprawdę miałem na myśli jeziorko - uśmiechnąłem się do niej - Zobacz i właśnie w takiej rozmowie wychodzi kto jest zboczony - poruszyłem brwiami. Słysząc jej kolejne słowa, aż szkoda by było nie wplątać w zdanie dwuznaczności. - Tak przy Tobie nie wypada - odparłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 7:29 pm | |
| Zacisnelam usta i uderzyłam go otwarta dłonią w brzuch. — Świnia jestes wiesz. — mruknelam, odsuwając sie od niego. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu Pon Paź 09, 2017 7:34 pm | |
| - Chodziło mi, że nie ładnie się bić w towarzystwie - odparłem spokojnie. - Nie ładnie też jest kogoś bić, za nic - powiedziałem oburzony. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jezioro Hogwartu | |
| |
|
| |
| Jezioro Hogwartu | |
|