| Wielka Sala | |
|
+27Tyler Rhodes Rian Shin Mathew McCourney Noelle Morgan Lexy Tuan Nelly de Violine Lykon Norris Sarah Shadows Noah Carter Christine Stephens SooAh Kwon WooBin Kim Isobel Tokisaki Phoebe Caulfield Annabelle de Violine Jason Smith Nathan Collins Kai Joshua Graham Kim Elizabeth Rose Matt Claws Maddie Miller Rose Crux Diana Blake Alessia Tokisaki Gwen Lightwood Sophie Neveu Clary Martin 31 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Jason Smith
Liczba postów : 184 Join date : 07/02/2017
| Temat: Re: Wielka Sala Pią Lip 28, 2017 5:45 pm | |
| Zmarszczyłem brwi patrzac na dziewczynę. — Co się stało?— zapytałem. — Będziemy w niej dopoki nie stwierdzę ze się najadlas | |
|
| |
Annabelle de Violine
Skąd : Irlandia, Dublin Liczba postów : 815 Join date : 12/07/2016
| Temat: Re: Wielka Sala Pią Lip 28, 2017 5:55 pm | |
| - Nic, jakoś tak obeszły mnie ciarki. - nie odwracałam się nawet chociaż było to kuszące, by zobaczyć kto mnie obserwował, lub nadal to robi - Przecież się najadłam. - zmarszczyłam brwi, patrząc na niego. | |
|
| |
Jason Smith
| Temat: Re: Wielka Sala Pią Lip 28, 2017 5:57 pm | |
| — Mogłaś się ubrać cieplej. — powiedziałem obejmując ją ramieniem. — No nie wiem... Prawie nic nie zjadłaś... Nie podoba mi się to. | |
|
| |
Annabelle de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Pią Lip 28, 2017 6:17 pm | |
| - To nie tak, że jest mi zimno. - zmarszczyłam czoło - Mam serce z lodu, więc tym bardziej nigdy nie jest mi zimno. - uśmiechnęłam się lekko, patrząc na kanapkę, która leżała niedojedzona na moim talerzu. Westchnęłam ciężko i wzięłam ją do ręki, zjadając ją małymi kęsami. - Lepiej? - spojrzałam na niego, wycierając sobie kąciki ust. | |
|
| |
Jason Smith
| Temat: Re: Wielka Sala Pią Lip 28, 2017 6:33 pm | |
| — Aha. Wiec skoro masz serce z lodu to co robisz u mojego boku? Od razu mowie ze bawienie się drugim człowiekiem jest podle. — powiedziałem patrzac przed siebie. — Powiedzmy. — mruknąłem patrzac na nia katem oka. | |
|
| |
Annabelle de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Sob Lip 29, 2017 10:08 pm | |
| - Kto powiedział, że się kimkolwiek bawię? Nie jestem wyprana z uczuć, okej? A serce takie mam, no bo cóż... ktoś musi. - wzruszyłam ramionami, wypijając do końca swój napój - Jakieś plany na dziś Jasonie? | |
|
| |
Lykon Norris
Liczba postów : 155 Join date : 01/02/2017
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 3:00 am | |
| Ach ta Nelly... Myślała, że Norris się tym przejmie? Nawet nie dostrzegł jej kpiącego spojrzenia. Patrzył już wtedy gdzie indziej i to naturalnie. Nie było to jakieś sztuczne, wymuszone z jego strony, po prostu tak się złożyło. A ledwo dosłyszany śmiech po prostu po nim spłynął. Nałożył sobie co nieco do jedzenia, a potem dolał sobie jeszcze trochę napoju. Beztrosko jak gdyby nigdy nic zajął się konsumpcją. | |
|
| |
Noah Carter
Skąd : United States - New York Liczba postów : 317 Join date : 18/07/2017
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 6:20 pm | |
| Wszedłem na salę i usiadłem przy swoim stoliku, bo niby gdzie indziej miałbym usiąść. Byłem cholernie głodny więc nałożyłem sobie sporą ilość różnorodnego mięsa, bo roślinożerny nie jestem i zacząłem je jeść. Nie zauważając towarzystwa obok. | |
|
| |
Nelly de Violine
Skąd : Irlandia, Dublin Liczba postów : 553 Join date : 20/06/2016
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 6:25 pm | |
| Wyjęłam słomkę z ust, czując czyjąś obecność obok. Zwróciłam swój wzrok w tamtą stronę, dostrzegając umięśnionego chłopaka o niesamowitych rysach twarzy. Wzięłam swój kubek do ręki i duszkiem wypiłam resztę kofeiny, rozkoszując się jej pobudzającym efektem. - Witam. - mimo że nie byłam skora do rozmowy, przywitałam się ze ślizgonem. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 6:32 pm | |
| Gdy usłyszałem dziewczęcy głos, odwróciłem się w tamta stronę, widząc dziewczynę o prawie białych włosach. Przełknąłem jedzenie i usmiechnąłem się do niej. - Część - odpowiedziałem uśmiechnięty - Noah - powiedziałem, wyciągając do niej rękę. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 6:54 pm | |
| - Nelly. - mruknęłam krótko, podając mu rękę, wymuszając serdeczny uśmiech. Patrzyłam na niego z pewnym zauroczeniem w oczach, nawet nie wiem co mogło oznaczać moje spojrzenie. Swój wzrok przeniosłam na jego talerz, który był przepełniony od mięsa. - Mięso na śniadanie? - uniosłam pytająco brew - Niezłe upodobania. - wzruszyłam ramionami, nakładając sobie na talerz kilka tostów. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:06 pm | |
| - Nie jestem roślinożerny - stwierdziłem i nalałem sobie kawy. Popatrzyłem na dziewczynę, która była w mała i zgrabna, a w porównaniu do mnie to już w ogóle. - A ty zawsze na śniadanie jesz tosty - spytałem patrząc jak nakłada kolejne na talerz. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:09 pm | |
| Na talerz nasypałam trochę zielonej sałatki, wzięłam ją tylko dla zasady, dłubiąc w niej widelcem. - Stalkujesz mnie? - odwróciłam się w jego stronę, pochłaniając kilka kęsów tosta. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:14 pm | |
| - Tak, nie zauważyłaś mnie ? - spytałem i lekko posmutniałem. Bałem się że wybuchnę śmiechem, ale postanowiłem kontynuować. - Wiesz, jesteśmy w tym samym domu i uczęszczały na te same lekcje. Naprawdę mnie nie zauważyłaś - dodałem smutny | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:17 pm | |
| - Jakoś tak bywa. - przybrałam obojętny wyraz twarzy, rozkoszując się smakiem sałatki, który wyjątkowo mi podpasował - Co z tego, że to mój pierwszy dzień po długiej przerwie, a raczej wakacjach. - westchnęłam teatralnie. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:22 pm | |
| - Kurwa, spierdoliłem - mruknąłem i napiłem się kawy. Zacząłem jeść swoją porcję, którą nałożyłem na talerz. - Zawsze jesteś taka opanowana? - zapytałem dziewczyny, która zbyt chętna do rozmowy nie była. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:24 pm | |
| - Umm, nie. - wzruszyłam ramionami - Jak każdy miewam dwa oblicza, tylko zgadnij, które poznajesz. - spojrzałam na niego kątem oka, zagryzając tosta sałatką. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:29 pm | |
| - Zależy jak nazwiesz swoje oblicza - mruknąłem. No i proszę bardzo Noah, zacznij szybciej wpierdalać, bo tu kolejna z 2 obliczami siedzi, myślałem. Zacząłem troszkę szybciej wsuwać jedzenie i popijać je kawą, ale też nie za szybko, by dziewczyna się nie ogarnęła, że coś mi nie gra. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:31 pm | |
| - Tego jeszcze nie wymyśliłam. - podrapałam się po ramieniu - Przynajmniej nie mam jakiegoś rozdwojenia jaźni jak niektórzy. - odchrząknęłam głośno, jakby chodziło mi o kogoś na wielkiej sali. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:38 pm | |
| Wtedy już zacząłem jeść normalnie, uspokoiłem się po jej komentarzu. - Czyli co, gadam z opanowaną wersją ciebie? - spytałem wgryzajac się w kolejną porcję mięsa. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:43 pm | |
| - Na to wychodzi. - bezczynnie grzebałam widelcem w sałatce, patrząc na prawie pusty talerz - Interesujesz się czymś innym niż nieznane Ci koleżanki? | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 7:53 pm | |
| - Tak - mruknąłem i odłożyłem pusty talerz. - Ale wracając do nieznanych koleżanek to... - popatrzyłem na jej talerz - dieta czy głodówka? - spytałem. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:13 pm | |
| - Nic z tych rzeczy. - pokręciłam przecząco głową - Nie lubię jeść. - powiedziałam półszeptem, jakby to był jakiś sekret, o którym nikt nie miał wiedzieć. A przecież każdy kto mnie zna wie ile jem. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:16 pm | |
| - Nakarmić cię? - spytałem i zaśmiałem się popijając kawę. - Skoro jeść nie lubisz, to co lubisz? -zapytałem | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:19 pm | |
| - Działać nauczycielom na nerwy albo chłopakom, którzy są zbyt pewno siebie. - posłałam mu parszywy uśmieszek - A po za tym latać na miotle jak wiedźma i słuchać muzyki. - zagryzłam policzek od środka, wpatrując się w jego oczy, były cholernie podobne do moich - A Ty jakieś inne zainteresowania prócz nowych znajomych? | |
|
| |
Jason Smith
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:19 pm | |
| — Uczucia pochodzą z serca. A skoro jest ono z lodu to.. Nie działa. — powiedziałem wzdychając. — Nie wiem. A ty? | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:28 pm | |
| Wpatrywałem się w jej oczy, czułem się dziwnie widząc tą samą barwę i odcień, jak u moich. - Podobnie jak u ciebie - mruknąłem - Uwielbiam poznawać nowych ludzi, a tak to doprowadzać do szału nauczycieli, latać, słuchać muzyki, spędzać czas z nowo poznanymi ludźmi, jak i tymi, których dawno poznałem i jeszcze ... Nieważne - mruknąłem. Chyba za szybko się rozwinąłem, bo chciałem powiedzieć coś czego nawet rodzina o mnie nie wie, bo twierdzi, że czarodziej nie powinien tego robić. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:33 pm | |
| - I jeszcze? - ponagliłam go, odstawiając widelec obok talerza, skupienie całkowicie padło na twarz chłopaka i lekkie jakby zmieszanie z jego strony. | |
|
| |
Annabelle de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:36 pm | |
| - A jednak działa. - mruknęłam ponuro, ale na twarzy pojawił się delikatny uśmieszek - Skoro ono jest z lodu to nie oznacza, że pewne uczucia nie mogą się przez nie wydostać. - pozostawiłam na jego policzku soczystego całusa - Tak się składa, że ja tez nie wiem. - wzruszyłam krótko ramionami. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:39 pm | |
| - Hmmmmm? Już nic - dodałem szybko - Mówię, że nieważne - stwierdziłem i popatrzyłem w inną stronę, by dziewczyna nie patrzyła na mnie swoim przenikliwym wzrokiem - Długo jesteś w Hogwarcie? - zapytałem | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:44 pm | |
| - Owszem, długo.- odpowiedziałam lakonicznie, patrząc w miejsce gdzie spoglądał Noah - Po co odwracasz wzrok i tak bym nie dociekała co chciałeś jeszcze powiedzieć. - wzruszyłam ramionami po raz kolejny, to chyba był mój tik obojętności. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:47 pm | |
| - Mhm - mruknąłem i zacząłem wgapiać się w talerz. Dziwnie się czułem gdy z nią gadałem, tak jakby ... Sam nie wiem, może tylko mi się tak wydaje - Odpowiadasz strasznie wymuszono czy taki masz ton? - zapytałem patrząc w pusty talerz | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 8:56 pm | |
| - Tak mówię. - spojrzałam na jego bezradny wyraz twarzy, czyżbym onieśmiela mięśniaka ze Slytherinu? Nie to na pewno nie to - Pałam nienawiścią do wszystkich i jakoś mi taki ton został... - mruknęłam cicho - Żartuję. - zaśmiałam się sama ze swojego żartu, chyba humorek mi dopisywał. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:02 pm | |
| - Aha super - mruknąłem - zajebiste poczucie humoru - dodałem. Nałożyłem sobie jeszcze kilka tostów i zacząłem je powoli konsumować. Popatrzyłem na dziewczynę i uniosłem brwi. - Czy ty chcesz mi powiedzieć, że dwa tosty ci starczą? - zapytałem i ugryzłem kolejny kęs Todta. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:04 pm | |
| Zignorowałam całkowicie jego komentarz, ważne, że ja się śmiałam. - Spokojnie na cały dzień. - spojrzałam w jego stronę z całkowitą powagą - Mam taki mały żołądek, że i tak jestem najedzona za trzech. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:09 pm | |
| - Teraz to dopiero dobry żart - zaśmiałem się - Mi to - wskazałem na jedzenie na talerzu i brzuch - starcza na najwięcej 6 godzin - stwierdziłem. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:14 pm | |
| - To niezły masz ten metabolizm. - na moją twarz wkradł się sarkastyczny grymas - Gdybym zjadła tyle co Ty... - spojrzałam na jego talerz i brzuch, a po chwili kontynuowałam - Zostałabym grubą kuleczką, turlającą się do każdego miejsca. - uśmiechnęłam się nieznacznie - Chyba bym sobie tego nie darowała. - poprawiłam swoją koszulkę, ściągawszy szeroki dekolt na ramiona, ukazałam swoje aż nadto wystające obojczyki. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:20 pm | |
| - Anoreksja? Tak? - spytałem - Chyba znaczne cie karmić, albo nie - mruknąłem - wiem będę jeść tyle co ty, a jak będę głodny to będę jęczeć ci nad uchem - zaśmiałem się - Tak to dobry pomysł - mówiąc to wgryzłem się w tosta. | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:22 pm | |
| - O cholera. - mruknęłam udawanie przejętym głosem - Może będziesz mi jęczał nad uchem z innego powodu? - uniosłam jeden kącik ust w zadziornym uśmieszku - Bo na przykład będzie Cie bolał brzuch albo głowa. - uśmiech zszedł mi z twarzy, ponownie wyruszywszy ramionami - Nie zacznę jeść więcej, a Ty umrzesz z taką ilością jedzenia | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:27 pm | |
| - Podoba ci się jakiś facet, tak? - spytałem patrząc w jej oczy - jeżeli robisz to dla niego - popatrzyłem na jej ciało - to skończ - stwierdziłem - To prawda ja bym umarł z taką ilością jedzenia, ale może jakbym jednak jęczał zjadłabyś coś - mruknąłem | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:31 pm | |
| - Mogłabym zjeść swoje poczucie winy, które pojawiłoby się jakbym na Ciebie patrzyła jak głodujesz. - przewróciłam oczami - Faceci są przereklamowani, żaden nie zasługuje na głodzenie się dla niego. - podkreśliłam swoje ostatnie słowa - Nie Ty jeden mnie o to posądzasz. - skrzyżowałam swoje nogi pod stołem. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:33 pm | |
| - Widziałaś siebie w lustrze? - zapytałem - Jesteś atrakcyjna, nie mówię że nie, ale twoje ciało jest Wychudzone - mruknąłem i popisem kawę. - Powiedz mi jaki jest powód twojej głodówki, jeśli nie facet? - zapytałem, patrząc jej w oczy | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:44 pm | |
| - Żadna głodówka. - zmarszczyłam czoło, niemal piorunujac fo wzrokiem - Nie potrafisz zrozumieć, że po prostu tyle jem? Przez całe swoje życie? A mój metabolizm nie pozwala mi przytyć i tak. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 9:51 pm | |
| - Naprawdę myślisz, że bylabyś grubsza, gdybyś zjadła jeszcze jedną kanapkę? - zapytałem patrząc na nią - Nie, nie potrafię zrozumieć, że tak mało jesz - stwierdziłem | |
|
| |
Nelly de Violine
| Temat: Re: Wielka Sala Nie Lip 30, 2017 10:00 pm | |
| - Nie myślę tak, ale jestem już przejedzona, więc nie wcisnę w siebie nic więcej. - mruknęłam obojętnie - No to przykro, że nic poza dziewczynami już się w tej głowie nie mieści. - zadrwiłam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka Sala | |
| |
|
| |
| Wielka Sala | |
|