Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wielka Sala

Go down 
+27
Tyler Rhodes
Rian Shin
Mathew McCourney
Noelle Morgan
Lexy Tuan
Nelly de Violine
Lykon Norris
Sarah Shadows
Noah Carter
Christine Stephens
SooAh Kwon
WooBin Kim
Isobel Tokisaki
Phoebe Caulfield
Annabelle de Violine
Jason Smith
Nathan Collins
Kai Joshua Graham
Kim Elizabeth Rose
Matt Claws
Maddie Miller
Rose Crux
Diana Blake
Alessia Tokisaki
Gwen Lightwood
Sophie Neveu
Clary Martin
31 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
AutorWiadomość
Noah Carter

Noah Carter

Liczba postów : 317

Wielka Sala - Page 10 Empty
PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 10:43 pm

- No jak widać - mruknąłem. Jednak ten kto powiedział że faceci nie są do rozumienia, a do słuchania miał cholerną rację. Popijałem kawę wolnymi łykami, patrząc na swój talerz
- Jesz obiad i kolacje? - zapytałem z ciekawości - Bo mówiłaś, że te kilka tostów wystarcza ci do końca dnia. - wytłumaczyłem jej, dlaczego zadałem jej pytanie
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

Liczba postów : 553

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 10:46 pm

- Jeżeli mam czas to jem, ale od ostatniego czasu nic ciekawego nie dzieje się w moim życiu, więc jem te trzy posiłki z nudy. - mruknęłam stonowanym głosem, opierając bok swojej głowy na dłoni, patrząc się przeszywająco na chłopaka.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 10:50 pm

- Mhm - mruknąłem dopijając trunek.
- Możesz zrobić zdjęcie, starczy na dłużej - stwierdziłem, patrząc na nią kątem oka. Chciałem coś jeszcze zjeść, ale już byłem pełny, więc chyba noc nie wcisne.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 10:53 pm

- Każdej tak mówisz? - uniosłam pytająco brew, marszcząc czoło.
Lustrowałam go całego bez jakiegokolwiek zakłopotania.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:04 pm

- Nie, tylko tobie - mruknąłem i odwrociłem twarz w jej stronę. Widząc jak mnie lustruje, postanowiłem patrzeć na nią, skoro ona może to ja tym bardziej
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:07 pm

- Szkoda, że nie mam przy sobie aparatu. Zrobiłabym to zdjęcie i powiesiłabym je nad łóżkiem, a potem Ciebie jako moje trofeum. - wyprostowałam się dumnie, mało nie wybuchając śmiechem. Miałam nadzieje, że jest dość mądry i nie weźmie tego na serio.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:13 pm

- Cudownie, po prostu skacze z radości - mruknąłem. Teraz się zastanawiał czy do dobrej szkoły trafiłem.
- Z tej radości chyba się kurde wywalę - stwierdziłem i zaśmiałem się
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:15 pm

- Mogę Ci jeszcze podstawić nogę i w trakcie wyslac pożegnalnego buziaka. - puściłam mu oczko, cicho się śmiejąc - Ale tak serio, nie bierz sobie wszystkich moich żartów na poważnie. - wywróciłam oczami.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:21 pm

- To o tego buziaka jedynie poprosze - zaśmiałem się patrząc w jej oczy
- Jakbym brał twoje żarty na serio to w depreche bym wpadł - usmiechnąłem się do niej promiennie - a jak widzisz jeszcze mi daleko - dodałem szerzej się uśmiechając
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:35 pm

Przeniosłam swoją dłoń na jego czoło, on już majaczy czy już taki typ?
- Nie masz przypadkiem gorączki chłopczyku? - skomentowałam jego słowa o buziaku.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:42 pm

- Nie Nelly, jeszcze nie jestem rozpalony na twój wifok- posłałem jej uśmiech - musisz się bardziej postarać, droga koleżanki - stwierdziłem
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:45 pm

Przewróciłam oczami, przybierając zadziorny wyraz twarzy.
- Nie masz stałej dziewczyny prawda?
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:50 pm

- Po co mi dziewczyny na stałe? - zapytałem - musiałbym być kompletnym idiotą by być w związku, skoro mam całą szkołę dziewczyn - stwierdziłem
- A ty siostrzyczko masz chłopaka? - zapytałem i obczaiłem ją od góry do dołu
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:52 pm

- Umm... - zamyśliłam się, w sumie nie wiedziałam czy to związek czy tylko przelotne pieprzenie się w hotelu - Nie. - wzruszyłam ramionami, czując na sobie jego przenikliwy widok - Współczuję jakiejkolwiek dziewczynie, która się w Tobie zakocha.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyNie Lip 30, 2017 11:58 pm

- Oh Nells, dużo już takich było - mruknąłem - a będzie jeszcze więcej - dodałem
- Długo myślałaś nad moją odpowiedzią - przypomniałem sobie tamten moment - ale nie wnikam to twoje życie, twoje spawy - stwierdziłem. Jak będzie chciała powie, jak nie to nie.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:00 am

- Właśnie, nie Twoje. - uniosłam kąciki swoich ust w dość przyjaznym uśmiechu - Czy już jakaś dziewczyna ze szkoły Ci uległa?
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:07 am

- Zależy co rozumiesz przez to słowo - mruknąłem i zaśmiałem się. Choć jakoś mi do śmiechu nie było.
- Zresztą co ty taka ciekawa siostro? - zapytałem i oparłem głowę na ręce, patrząc na nią
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:10 am

- A książkę piszę. - wzruszyłam ramionami, patrząc na niego z istną ciekawością - Wyżal się siostrze... - mruknęłam cicho.
Czyli coś było na rzeczy...
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:14 am

- Ale dodałaś w tej książce jaki przystojny i cudowny jestem? - zapytałem z zainteresowaniem
- Była jedna i nagle ... Bum ... Nie ma - nieźle nie? - zaśmiałem się patrzeć w jej oczy
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:16 am

- W dodatku niesamowicie szczery i inteligenty. - powiedziałam teatralnym tonem głosu - Bum? - powtórzyłam za nim, chciałam aby wytłumaczył mi co oznacza w jego przypadku słowo bum.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:26 am

- A dziękuje - odpowiedziałem na jej komplementarne, co z tego, że żartowała
- No tak - mruknąłem i popatrzyłem na nią jak na idiotkę - czasami gdy dasz do kociołka złą substancje on bulgocze i wydaje taki dźwięk, gdy wybucha - mruknąłem - a że nie umiem naśladować substancji z kotła to jest to "bum" - mruknąłem, uśmiechając się
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:28 am

- Jesteś głupszy niż mogłam się spodziewać. - machnęłam niechlujnie dłonią w jego stronę, odwracając się do pustego talerza.
Nalałam sobie do kubka ciepłej herbaty, mieszając w niej słomką.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:51 am

- Oj no bezsensowne pytania mi zadałaś, musiałem jakoś się wypowiedzieć - mruknąłem, nalewając sobie kawy i popijając ją.
-Myślałem że coś zjesz - westchnąłem
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:52 am

- Na to nie licz. - przewróciłam oczami, patrząc na słomkę - Nie ma pytań bezsensownych, Ty jesteś po prostu nie kumaty i tyle. - powiedziałam obojętnym głosem.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:56 am

- No jak widać się przeliczyłem - stwierdziłem
- Tak zwal winę na brata - mruknąłem- to nie ja spytałem co oznacza "bum?" - dodałem
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:57 am

- Bo nie wiem jak wiele rzeczy może kryć się za tym Twoim "bum". Przeleciałeś ją? Zabiłeś? Zakochałeś się? - nie potrafiłam zapytać swojego potoku słów - Daj mi napisać tę książkę, cholera.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 1:01 am

Zaśmiałem się
- Cholera, rozwaliłaś mnie - zaśmiałem się - Ja? Zakochać? Salazarze uchowaj - mruknąłem
- Aż cie pewnie zdziwie, ale nie przeleciałem jej - mruknąłem, unosząc brwi
- Co ci do tej książki jeszcze potrzebne? - za
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 1:08 am

Patrzyłam przenikliwie w jego oczy, naprawdę jego IQ było mniejsze niż temperatura mojego ciała.
- To że jesteś ślizgonem nie znaczy, że nie możesz kochać. - upomniałam go, bo chyba zbyt przywiązywał się do stereotypów na temat naszego domu - Slytherin to nie tylko wredne nastawienie do każdego innego domu. - mruknęłam do niego spokojnym głosem - My jesteśmy Ci sprytni, przebiegli, a przede wszystkim cechuje nas ambicja i braterstwo. - użyczyłam mu dobrej rady.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 1:16 am

Zdecydowanie nie o to mi chodziło.
- Nells, nie o to mi chodziło - mruknąłem i podrapałem się po karku - po prostu nie umiem tego zrobić - dodałem - nie umiem kochać i nigdy się nie zakochałem - stwierdziłem. W sumie mimo, że znałem ją kilka minut czułem, że mogę jej zaufać - poczekaj wy macie na to jakieś określenie - powiedziałem i zacząłem się zastanawiać - A no tak " ten typ tak ma " - naznaczyłem cudzysłowów w powietrzu - po prostu nie umiem i tyle - dodałem przejeżdżając ręką po włosach.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 1:22 am

- Ja też taka byłam. - mruknęłam spokojnie, a przed oczami miałam krótki film każdego mojego miłosnego uniesienia - Podoba mi się jak zdrabniasz moje imię, jeszcze takiego nie słyszałam. - po raz pierwszy tak radośnie uśmiechnęłam się dzisiejszego dnia.
Przeczesałam palcami swoje włosy, które jakby spływały na ramiona i plecy.
- Znajdziesz taką, która zawróci Ci w głowię. - podniosłam swój wzrok bym miała jego oczy na widoku - I coś czuję, że nie będzie to ślizgonka z zimnym sercem, która będzie chciała Cię wykorzystać, tak jak Ty te swoje pannice.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 7:55 am

Słuchałem jej uważnie. W sumie nie myślałem, że mnie wysłucha, bardziej liczyłem na chamski komentarz z jej strony. Jednak dziewczyna miło mnie zaskoczyła swoją odpowiedzią
- Wiesz - mruknąłem i patrzyłem na oczy, które były niemal odbiciem moich - Chciałbym cię poznać, przed zmianą - powiedziałem i zaśmiałem się -
Jednak teraz zazdroszczę facetowi, z którym będziesz - dodałem
Zasatanawiałem się chwilę nad jej słowami, by zadać pytanie, które najbardziej mnie dręczyło
- Skoro już taka nie jesteś - powiedziałem, drapiąc się po karku - To ile razy cierpiałaś? - zapytałem jej. Podświadomie to było chyba najważniejsze pytanie dzisiejszego dnia.
- Wiesz Nells - znów wypowiedziałem zdrobniale jej imię - mam być tym pierwszym i ostatnim - puściłem jej oko i zaśmiałem się krótko, ale szczerze
- A myślałem, że ty jesteś tą jedyną - posmutniałem z udawaniem na te słowa - Chyba musisz zmienić dom - zaśmiałem się. Konwersacja z nią stała się teraz prosta i łatwa, mimo tematu, który oboje obraliśmy za cel, na początku jednak myślałem, że jak zjem to co miałem na talerzu, to wyjdę jak oparzony z tej sali.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 10:24 am

- Zależy co rozumiesz przez słowo cierpienie, ale jeżeli to samo co ja... - zamyśliłam się - Można to policzyć na palcach jednej ręki. - dla zobrazowania wyciągnęłam lekko dłoń przed siebie - Chociaż to nie było łatwe, bo w tamtych czasach nie przypominałam siebie.
Słuchałam go uważnie, a na moją twarz wkradł się głupkowaty uśmieszek.
- Bądź tym pierwszym i ostatnim innej cizi. - zaśmiałam się cicho - Oh... ja jestem jedyną każdego. - westchnęłam teatralnie.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 10:43 am

- No widzisz - mruknąłem - I po cierpieć skoro nie trzeba - w tym momencie wskazałem na siebie.
- Zepsułaś tak romantyczną chwilę - złapałem się teatralnie za głowę - Jak mogłaś? - zapytałem a uśmiech nie schodził mo z twarzy
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 10:49 am

- Widać mało we mnie romantyczności. - przyłożyłam teatralnie dłoń do czoła - Jak ja mogłam Noah? Jak ja mogłam... - pokręciłam przecząco głową, spuszczając specjalnie wzrok.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 10:59 am

- No właśnie nie wiem jak mogłaś - stwierdziłem - A ja taki miły dla ciebie byłem - zaśmiałem się - Już zrobiło ci się miejsce w brzuszny? - spytałem dźgając ją w niego
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 11:05 am

- Mogłabym zmieścić w siebie jedynie jakiś owoc. - wzruszyłam ramionami, patrząc na koszyk z owocami na stole - Możesz mi coś wybrać. - mruknęłam cicho - Jeżeli chcesz.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 11:22 am

- Nie wiem co lubisz - mruknąłem i zabrałem ze stołu koszyk z owocami, stawiając miedzy nami - Wybiera sobie coś, chudzinko - westchnąłem, uśmiechając się do niej
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 11:24 am

- Powiedziałam, że Ty masz mi wybrać. - zaśmiałam się, patrząc na niego zamiast na koszyk.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 11:39 am

- Wiesz ja na twoim miejscu zjadłbym każdy z nich - popatrzyłem na nią i zamrugałem kilka razy oczami, gdy nagle wpadł mi genialny pomysł do głowy
- Poza tym nie wiem czy wiesz, ale z ręki się nie częstuje - dodałem i usmiechnąłem się tak, że policzki zaczęły mnie boleć.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 11:41 am

- Co za cieć. - mruknęłam pod nosem, biorąc do ręki soczyście czerwone jabłko, niemal takiego koloru jak moja dzisiejsza szminka.
Ugryzłam je, zostawiając na nim wyraźny ślad moich prostych ząbków. Było lekko kwaśne, chociaż i tak przeważała w nim słodycz.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 11:47 am

- To są po prostu dobre maniery, chyba muszę powiedzieć NASZYM rodzicom by cie ich nauczyli - powiedziałem, ponownie nalewając kawę i pijąc ją powoli.
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 11:50 am

Spojrzałam na niego lekko zdziwiona tym co powiedział.
- Maniery to ja mam w małym paluszku chłoptasiu. - odgarnęłam włosy, zagryzając wargę.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 11:59 am

Popatrzyłem na nią i uniosłem brew
- No chyba raczej nie dziewuszko, skoro nie wiesz, że nie należy czestować osób z ręki - mruknąłem. Zaczynałem wątpić czy jednak rozmawiam z osobą myślącą czy siedzi przy mnie jakieś ciało a w nim rządzi dusza
Powrót do góry Go down
Nelly de Violine

Nelly de Violine

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:05 pm

- Pierdolenie. - wzruszyłam ramionami, kończąc jabłko, które całkowicie zapełniło mój żołądek - Tym się przejmujesz, a jak pieprzysz niemal obce dziewczyny to myślisz, że jest to coś innego? - rzuciłam kpiącym tonem.
Powrót do góry Go down
Noah Carter

Noah Carter

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 EmptyPon Lip 31, 2017 12:12 pm

- Oczywiście że tak - obruszyłem się - I nie obce - mruknąłem - znałem je trochę - dodałem - Poza tym skoro błagają to dlaczego mam im tego nie dać - mruknąłem - skoro sam czepię z tego przyjemność - uniosłem brwi, patrząc na nią
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wielka Sala   Wielka Sala - Page 10 Empty

Powrót do góry Go down

Wielka Sala
Powrót do góry 
Strona 10 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Wielka Sala
» Wielka Sala
» Wielka Sala
» Wielka Sala
» Wielka Sala

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Parter-
Skocz do: