| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:08 pm | |
| — Nie Tyler. — warknelam. — Powiedziałam "teraz". Jak nie z toba to moge isc do dormitorium obok. — dodałam, rozpinając biustonosz z przodu. — Nie żartuje. | |
|
| |
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:18 pm | |
| - Dobrze Rian - odparłem, przełykając gulę w gardle. - Idź. Ja nie chcę być po raz kolejny winny temu, że się z Tobą kocham, a potem będziesz mówiła, że zależy mi tylko na seksie - mruknąłem. - Ja znajduję Magnusa - dodałem, nie patrząc na nią. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:26 pm | |
| — Nie! — krzyknęłam zirytowana. Z trudem zapielam biustonosz i spojrzałam na niego. — Zapamietam to Tyler. — powiedziałam przełykając ślinę. — Zapamietam to ze wolisz zeby przeleciał mnie inny niz dać mi siebie. — dodałam probujac założyć sukienke na stojąco. – Jesli tak chcesz to w porządku. Teraz mozesz w ogole sie do mnie nie zbliżać. Jak znajde Magnusa, wracam do Londynu. Dam ci czas na zapomnienie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:33 pm | |
| - Rian! - warknąłem i złapałem ją za nadgarstek. - Oczywiście, że wolę dać Ci siebie, niż byś pieprzyła się z kimś innym. Ale nie chcę byś po tym wypominała mi, że byłaś nietrzeźwa i jak to ja mogłem - mruknąłem. - I zrozum to wreszcie, że o Tobie nie zapomnę nigdy. Choćby minęło 100lat, dalej będę pamiętać - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:35 pm | |
| — Wypominała?! Twoim zdaniem tylko to potrafie?! Wypominać?! Jestem świadoma tego co robię. I tak bym przyszła. Tyle ze nie dzisiaj. — warknelam. – A teraz mnie puść. – powiedziałam spuszczając wzrok by ukryc płacz. — Puść... Muszę isc. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:40 pm | |
| - Nie Rian, nie puszczę Cię - mruknęłam. - Skoro mówisz, że na seks byś mi pozoliła i nie wypominała, to tego też nie powinnaś, a zapewne wcześniej dostałbym w twarz, gdybym to zrobił - zaśmiałem cicho, a następnie musnąłem delikatnie jej usta. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:47 pm | |
| — Co ty robisz?— zapytałam odchylając sie do tylu. — Zdecyduj sie Tyler. Mam dość bawienia sie z toba w kotka i myszkę. Jak sie dowiesz czego chcesz w zyciu to daj znać. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:52 pm | |
| - Przed chwilą Cię całowałem - odparłem spokojnie. - Wiem czego chcę, skarbie - mruknąłem. - Chcę i zawsze chciałem Ciebie - powiedziałem z uśmiechem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:55 pm | |
| — To. Sa brednie. — powiedziałam. — Gdybys mnie chciał to nie doszlibyśmy do takiej sytuacji. Czasami trzeba kurwa ustąpić. Ja juz nie bede. — dodałam. — Od kiedy ci niby na mnie zalezy co? Przemyślałes to sobie przez ten miesiąc co? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 5:59 pm | |
| - Nie Rian to prawda - odparłem. - A kiedy mam ustąpić, skoro nie dajesz mi możliwości - mruknąłem - Tak! Bo to właśnie przez Ciebie nie mogłem przespać, żadnej nocy - warknąłem. - Ale ty nawet po miesiącu nie widzenia się ze mną, nie dajesz się dłużej przytulić - stwierdziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 6:06 pm | |
| Zacisnelam zęby patrzac na niego. — Nie było chwili zebym o tobie nie myslala. — wycedziłam przez zeby, dźgając go palcem w piers. — To dla ciebie spędzałam na siłowni i fitnessie większość swoich dni. Ja nawet nie wiem z jakich urządzeń korzystałam! Wiedziałam ze mam wrócić do formy w trybie natychmiastowym. I to było najważniejsze. — powiedziałam. — Nie chce żebyś mnie przytulał. Całował w usta... Nie chce bo wiem ze bede chciala do ciebie wrócić... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 6:15 pm | |
| - A myślisz, że ja o Tobie nie myślałem? Miałem w dupie inne dziewczyny, które tam były, bo wiedziałem, że tu mam Ciebie - wyjaśniłem. - I pięknie wyglądasz, ale ten wygląd nie powinien być przeznaczony dla mnie. - Czyli twierdzisz, że jeśli nie będę Cię całował i przytulał, tylko będziemy ze sobą sypiać, to nie będziesz chciała do mnie wrócić? - spytałem, ukrywając jak najlepiej umiałem, że jej słowa wcale mnie nie dotknęły. - Dobrze Rian - odparłem - skoro nie chcesz już Cię nie dotknę - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 6:31 pm | |
| — No to nie dotykaj!— krzyknęłam uderzając go w piers. — Za duzo tego na raz...to wszystko sie skumulowało i pękło we mnie... Po prostu pękło... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 6:36 pm | |
| - Rian, proszę Cię, połóż się i zaśnij a jak wstaniesz pogadamy - dodałem. - Tylko nie denerwuj się - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 6:38 pm | |
| — Nie Tyler. — powiedziałam kręcąc głowa. — Chciałam ci dać to czego oczekiwałeś od początku. Ale tego tez nie chcesz. Wiec po prostu sie mna bawiłeś. Nie mamy o czym rozmawiać. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 6:45 pm | |
| - Tak kurwa, ale na początku chciałem seksu bez zobowiązań! Naprawdę nie zauważyłaś jak bardzo nasza relacja od tego odbiegała?! Pasowało mi to, bo była inna, nie będąc gorszą! - krzyknąłem, odsuwając się od niej. - Twierdzisz, że ja się Tobą ba-bawi...bawiłem? - spytałem cicho, patrząc jej w oczy. - Jeju, ty naprawdę tak myślisz - dodałem, odsuwając się jeszcze bardziej.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 6:49 pm | |
| — Znowu na mnie krzyczysz...— powiedziałam cicho. Na jego "odkrycie" przytaknelam głową jak dziecko które przyznaje sie ze napsociło. — Dlatego mówiłeś ze nie umiesz kochać... Kazdy umie. Ale nie kazdy chce. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 6:55 pm | |
| - Mhm, rozumiem - zacisnąłem wargi i usiadłem pod ścianą, a bardziej zsunąłem się po niej. Już nie umiałem na nią spojrzeć, nie po tym co usłyszałem. Starałem się być lepszy, ale jak widać nic nie dało. Cóż mogę powiedzieć... | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 6:58 pm | |
| — Nie. Nie rozumiesz. — powiedziałam i czknelam głośno lekko sie chwiejac. — Klamales jak mówiłeś ze wiesz kiedy ja kłamie. Wiesz skad to wiem? Bo jak miesiąc temu powiedziałam ze bede sie pieprzyć z połowa hogwartu, ze cie nienawidzę i ze juz cie nie kocham, uwierzyłeś. To juz nawet nie jest przykre... To tragiczne. Dla mnie. — powiedziałam znow czkając. Zaczelam zakladac sukienkę od dołu. Jedna noga. Potem druga.
| |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:02 pm | |
| - Nie Rian nie w to uwierzyłem - mruknąłem. - Uwierzyłem w to, że mnie nienawidzisz i że nie chcesz do mnie wrócić, a także w to, że nie jesteś już moja - dodałem. - Nie umiem wyczytać kłamstwa, gdy ktoś bardzo chce je ukryć - stwierdziłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:06 pm | |
| — Kiedys potrafiłeś...— powiedziałam zrezygnowana zapinając sukienkę. — Uwierzyłeś we wszystko... Ale przeciez o to mi chodziło. — prychnelam wędrując do płaszcza ktory lezal na ziemi. — Z Hogwartu wyjechałam bo zbyt wiele osob które chętnie mnie wypieprzą, zorientowało sie ze ciebie nie ma w szkole. — burknelam lądujac tyłkiem na ziemi kiedy chciałam podniesc płaszcz. Podniosłam sie na kolana, probujac sie zebrać. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:13 pm | |
| - Nadal potrafię przy drobnej sprawie, ale nie gdy buzują wsię Tobie emocje i wszystko mówisz z gniewem - powiedziałem, podnosząc się i podchodząc do niej. - Chciałaś bym w to uwierzył więc uwierzyłem - mruknąłem, kucając przy niej. - Ale nie w to, że mnie zdradzisz, że z kimś innym będziesz uprawiać seks. W to nie dałem się nabrać. Wiedziałem, że nie dasz się tknąć nikomu poza mną - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:16 pm | |
| Machnęłam na niego ręka. — To juz nieważne. — powiedziałam. — Teraz juz nie ma dla mnie znaczenia co sie stanie. — dodałam. — Naprawde nie ma. Nie obchodzi mnie co i kto ze mna zrobi. Jak Bin znowu bedzie sie dopierdalal... Nawet nie zaprotestuje. Nie mam dla kogo sie bronić... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:29 pm | |
| - A ja? - spytałem, patrząc na nią. - Rian, a co ze mną? - dopytałem, patrząc jej w oczy, a następnie, usiadłem po turecku i wciągnąłem dziewczynę na swoje kolana. - Nikt Cię nie tknie, jesteś moja - odparłem - możesz mi mówić, że nie jesteś moja, ale dla mnie i tak zawsze nią będziesz - mruknąłem, całując ją w nagą szyję. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:35 pm | |
| — Co Ty? Co z toba?— zapytałam. — Tyler Przestan...— powiedziałam odwracając głowę w druga stronę. — Nie dam rady do tego wrócić... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:43 pm | |
| - Co ze mną? Ja dalej tu jestem - mruknąłem. - Do czego wrócić? - spytałem, nie odrywając się od jej szyi. - Skarbie, proszę Cię - wymruczałem - wytrzymałem miesiąc, chyba należy mi się jakaś nagroda - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:46 pm | |
| — Do ciebie. Do nas. Nie chce znowu przez to przechodzić... Bo nie wytrzymam. — powiedziałam. — Nagroda... Chcesz nagród... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:50 pm | |
| - Uwierz mi już tak nie będzie. Nigdy - dodałem. - Mówiłaś, że nie ma znaczenia co się z Tobą stanie...Jeżeli ktoś się napotoczy i będzie chciał się z Tobą pieprzyć to nie będziesz się opierać. A uwzględniłaś to, że ja będę pierwszy, drugi, trzeci, czwarty, ... i ostatni? - spytałem - Tak chce nagród od ciebie - dodałem, zasysając jej szyję. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 7:58 pm | |
| — Wybacz mi... wybacz ale ci nie wierze. Nie moge ci teraz uwierzyć...— powiedziałam. — Tyler... Wiesz ze nie o to mi chodziło. I mowilam serio...— odparlam zagryzając wargę. — Przestan... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:03 pm | |
| - Rozumiem Cię Rian - odparłem - a jest szansa bym Ci to udowodnił? - spytałem z nadzieją. - Ja też mówiłem całkowicie serio - mruknąłem i dmuchnąłem zimnym powietrzem na swoje dzieło. - Naprawdę chcesz bym przestał? - spytałem, skupiając się na jej oczach. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:07 pm | |
| — Nie wiem. — powiedziałam odpowiadając jednocześnie na wszystkie pytania. — Boje sie Tyler... Naprawde sie boje.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:08 pm | |
| - Dobrze, rozumiem to - mruknąłem, patrząc jej w oczy. - Powiesz mi dlaczego chciałaś się pieprzyć skoro wcale nie chciałaś? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:16 pm | |
| — Chciałam. — powiedziałam zgodnie z prawda. — Przyszłam tu bo chciałam tego. — dodałam.
| |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:20 pm | |
| - Ale teraz nie chcesz - odparłem. - Do tego nie chcesz mnie znać i masz gdzieś co się z Tobą stanie - stwierdziłem. - Ja nie wiem Rian, co ja mam o tym wszystkim myśleć. Przep...- natychmiast urwałem, przypominając sobie jej słowa "z twoich ust jest to obelga" - Nie wiem na co mam liczyć, czego się trzymać - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:22 pm | |
| — A ty byś kurwa chciał?— zapytałam. — Wszystkiego mi sie odechciewa. Odechciało. Bycia z toba. Kochania cie. Zycia. Zycia w nieodwzajemnionym uczuciu... Wszystkiego. Ja tez nie wiem. Nic juz nie wiem i nie chce wiedziec. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:30 pm | |
| - Nie każę Ci tego robić przecież - mruknąłem obojętnie. - Skoro Ci się tak odechciało wszystkiego to wyjedź i zapomnij - dodałem. - Od samego początku mówiłem Ci, że nieodwzajemnie uczucia - odparłem, wstając. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:36 pm | |
| — Nie chce zapominać...— szepnelam cicho. — Wiem ze mówiłeś... Ale zawsze łatwiej obwinić kogos niz sama siebie..— powiedziałam podnoszac sie. — Wybacz ze napatoczyłam sie na ścieżkę twojego szczęśliwego zycia... Nie było to specjalnie... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:42 pm | |
| - Nie Rian. To ty wybacz mi to jak postąpiłem podczas naszego pierwszego spotkania. Wybacz, że zabrałem Cię do tego pokoju - mruknąłem. - Chcesz zapomnieć o mnie i to jestnie naprawdę dobry wybór - odparłem siadając na łóżko. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:44 pm | |
| — Nie chce. Chce pamietać o tobie do konca swojego zycia. — powiedziałam podnoszac sie z podłogi. — Naprawde chciałam zeby miedzy nami było dobrze. Ale z tego widze ty jestes bardziej zagubiony niz ja... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:51 pm | |
| - Chyba nigdy tak nie będzie - mruknąłem - Nigdy nie damy sobie tego czego tak naprawdę chcemy - odparłem - Ja nie jestem zagubiony, wiem co mam robić i wiem co powinienem, ale tego nie chce - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 8:56 pm | |
| — Ja jestem gotowa dać ci wszystko czego oczekujesz. — powiedziałam wpatrując sie w niego. — Co powinieneś zrobic? Po prostu to zrob. Przestaniesz sie męczyć. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 9:04 pm | |
| - Rian też jestem Ci gotowy dać wszystko czego będziesz potrzebowała - mruknąłem. - Powinienem zamknąć Cię w swoim pokoju i nie wypuszczać - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 9:05 pm | |
| — Wiec dlaczego nie chcesz tego zrobic?— zapytałam patrzac sie na niego bez mrugnięcia. — Powiedz prawdę. Co powinieneś zrobic? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 9:14 pm | |
| - Chcę to zrobić Rian, całym sobą - mruknąłem. Popatrzyłem na nią, a następnie lekko się uśmiechnąłem. - Mówię poważnie Rian. Powinienem Cię zamknąć gdzieś, gdzie tylko ja miałbym dostęp do wejścia. Ty się naprawdę dziwisz, że skoro dowiedzieli się, że wyjeżdżam to przychodzili do Ciebie. A teraz...cholera spójrz na siebie dziewczyno. Na peronie miałem wielki problem by nie krzyczeć że jesteś moja i żeby nikt na ciebie nie patrzył. Przed chwilą prawie wybuchłem gdy musiałem Ci odmówić, a byłaś prawie naga - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 06, 2017 9:17 pm | |
| — Wiec dlaczego tego nie zrobiłeś? Dlaczego nie krzyczałeś? Dlaczego odmówiłeś? — zapytałam. — Chciałabym zeby to wszystko samo sie zrobiło.. Zebym zasnęła na długi czas.. – powiedziałam znow siadając na podłodze. – Ale ty nadal jestes dupkiem... Nigdy now mówisz tego co myślisz.. tylko ukrywasz!— krzyknęłam i rzuciłam butem w jego udo. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|