| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:43 pm | |
| — No... Zachowywałeś sie dziwnie... Pamiętasz to w ogole..? Zachowywałeś sie jakby... Jak nie ty. Musiałam na moment oddać ci magię... Wygląda na to ze magia w twoim przypadku nie jest tylko sobie magia..— odparlam. | |
|
| |
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:50 pm | |
| - Zachowywałem się dziwnie, ponieważ ledwo Cię znałem, a ty odebrałaś mi moc. Jedną z najważniejszych rzeczy w moim dotychczasowym życiu - wytłumaczyłem, spoglądając na nią. - Czyli, gdy oddałaś mi magię, a potem ona z powrotem do Ciebie wróciła, to została także we mnie, a mimo to ty na tym nic nie straciłaś. Dobrze rozumiem? - dopytałem, nie będąc pewien. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:51 pm | |
| – Tak...— powiedziałam cofając sie i siadając na kanapie kiedy kolana zaczely sie pode mna uginać. — Jak... Jak bardzo mnie nienawidzisz? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 12:05 am | |
| - Wiesz, że nic Ci ie zrobię - mruknąłem, patrząc jak się oddala. - Naprawdę myślisz, że mógłbym Cię znienawidzić? - spytałem, wpatrując się w jej ciemne oczy. - Nie nienawidzę Cię - odparłem, uśmiechając się lekko. - Po prostu nie chce mieć tej magii w sobie - dodałem, spuszczając wzrok. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 12:07 am | |
| Nie chciałam zeby tak to wyszło ale na jego pytanie przytaknelam głowa. To właśnie on był ta osoba ktora mogła mnie znienawidzić najbardziej. — Jesli chcesz... To ja usune. Ale potrzebuje czasu. — odparlam po chwili, mimo iż widziałam z czym to sie wiąże. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 12:11 am | |
| - Masz o mnie bardzo złe zdanie - westchnąłem krótko. - Gdy usuniesz ją u mnie, uszkodzisz także swoją, tak? - spytałem, wiedząc, że wszystkiego mi nie mówi. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 12:12 am | |
| — Mm nie. — powiedziałam szczerze. — Chcesz sie pozbyć tej cząstki czy nie?— zapytałam czujac jak pocą mi sie rece. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 12:14 am | |
| - Najpierw mi powiedz jakie jest ryzyko - mruknąłem. Wiedziałem, że jakieś jest. Zawsze było. Zwłaszcza gdy chodziło o przekazywanie magii. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 12:18 am | |
| — Nie ma żadnego. — powiedziałam nie patrzac na niego. — Tylko... bede musiała wyjechać na jakis czas... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 12:20 am | |
| - Nie rozumiem - odparłem, patrząc na jej twarz. Teraz już wszystko było dla mnie nie do pojęcia. - Niby dlaczego? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 12:25 am | |
| — Amm... Tak po prostu. — powiedziałam uśmiechając sie lekko. Zdawałam sobie sprawe z tego ze bede musiała z nim zerwac i opuścić szkole. Bez magii nie mam co tu robic. A nie chce zeby potem myślał ze to jego wina. Nie kazdy chce mieć w sobie taka magię. Niektórzy nie maja wyjścia. Ale on ma. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 7:07 am | |
| - Rian, powiedz mi prawdę - mruknąłem i zszedłem z parapetu, podchodząc do dziewczyny. - Wiem, że jest ryzyko, więc nie mów, że go nie ma - odparłam - Chcę je poznać - dodałem i usiadłem tam gdzie poprzednio kończyła się bariera, ponieważ nie zdawałem sobie sprawy, że już jej nie ma. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 11:38 am | |
| Na moment wstrzymałam powietrze kiedy ruszył w moja stronę. Zsunelam sie z kanapy i usiadłam przed nim po turecku, nadal udając ze bariera istnieje. — Będziemy musieli sie rozstać na jakis czas. Dopoki nie skończysz szkoły... A potem... Nie wiem... Wiem ze nie chcesz dziewczyny ktora nie ma magii wiec... chyba wiecej sie juz nie spotkamy.. Wiem ze to zły moment ze powiedziałam ci o tym teraz kiedy zaczęło sie miedzy nami układać wręcz idealnie... ale tez wiem ze powinnam powiedziec o tym wcześniej... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 2:45 pm | |
| Słysząc jej słowa wkurzyłem się jak nigdy dotąd. Wstałem i odwróciłem się do dziewczyny tyłem, a następnie zacząłem szukać wrokiem miejsca, gdzie mógłbym usiąść tak by nie widzieć dziewczyny. - Zachowujesz się jak bachor - mruknąłem. - Powiedziałaś, że nie ma ryzyka, a jednak jest - warknąłem. - Ale w jednym się z Tobą zgadzam. Jeżeli teraz odejdziesz to już na pewno nigdy mnie nie spotkasz - odparłem i omijając dziewczynę szerokim łukiem, usiadłem z tyłu za kanapą. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 2:48 pm | |
| Kolejny raz... Kolejny raz ciska we mnie słowami które bolą. Ale tym razem miał racje. — Tak. Jestem bachorem... Głupim bachorem bez mózgu. — odparlam. — Nie chce odchodzić. Dobrze to wiesz. Najchętniej przykulabym sie do ciebie wszystkim czym sie da... Ale osoba bez magii nie moze pozostac w zamku... A zeby zniszczyć cząstkę ktora jest w tobie, muszę zniszczyć swoja magię... Czesc siebie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 2:56 pm | |
| - Pytałem się kurwa wyraźnie - mruknąłem. - Czy jest ryzyko, a na początku spytałem czy uszkodzisz swoją magię. Na oba pytanie odparłaś przecząco. I jak już zaczynam Ci ufać jak nikomu innemu, to mnie okłamujesz - westchnąłem. - Mam już tego dosyć Rian - dodałem ciszej. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 3:00 pm | |
| — Nie... Nie nie nie.. Błagam Tyler...— powiedziałam podnoszac sie z podłogi i powoli podchodząc do niego. Ukleknelam na przeciwko niego i ujęłam jego twarz w dłonie. — Nie chce żebyś sie męczył z czyms czego nie chcesz... — powiedziałam cicho. — Kocham cie nad zycie i naprawde jestem w stanie zrobic dla ciebie wszystko... Nie chciałam cie okłamać... Wierzysz mi? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 3:17 pm | |
| Gdy poczułem, że kleka przy mnie i bierze w swoje dłonie moją twarz, zrozumiałem że bariera przestała istnieć. - Nie - odparłem krótko, nie patrząc na nią. - Możesz już iść - dodałem po chwili. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 3:20 pm | |
| — C-co?— zapytałam gapiąc sie na niego. — Nie wyrzucaj mnie Tyler... Prosze cie...— zaskomlałam. — Zrobie wszystko co mi każesz, tylko mnie nie zostawiaj... Dlaczego taki dla mnie jestes? Dlaczego nie potrafisz zrozumiec mojego zachowania?— zapytałam. — Prosze Cie Tyler... Ja bez ciebie nie chce zyc... Rozumiesz? Nie chce bez ciebie zyc... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 3:55 pm | |
| - Nie wyrzucam - mruknąłem i zdjąłem jej ręce ze swojej twarzy. - Ani Cię nie zostawiam. Daje Ci wybór - odparłem. - Nie mówię, żebyś wychodziła, tylko jeśli chcesz to mozesz wyjść - westchnąłem. - Jak widzisz nie potrafię - stwierdziłem - Nie potrafię zrozumieć dlaczego mnie okłamujesz i dlaczego tak bardzo chcesz się pozbyć magii - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 3:57 pm | |
| — Nie chce. Dobrze wiesz ze nie chce wychodzić. Chce byc przy tobie. Z toba. — powiedziałam cicho. — Wyjaśnię Ci to zaraz... Ale błagam... Postaraj sie chociaz uwierzyć ze nie miałam niczego złego na mysli... Przeciez nie robię tego dla siebie... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 4:11 pm | |
| - Nie poczekaj, teraz to ty posłuchaj - mruknąłem, patrząc jej w oczy. - Gadaliśmy o tym, że masz być egoistką co oznacza, że masz patrząc na siebie, a nie tylko na mnie - odparłem. - A pomyślałaś o tym, że zanim się dowiedziałem o tym, mogłem powiedzieć byś to zrobiła. I co wtedy? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 4:17 pm | |
| Wpatrywałam sie w niego gdy zaczął mowic. — Tyler... — westchnęłam cicho. — Zrozum cos... Widziałeś mnie w rożnych sytuacjach. Kiedy sie bałam, panikowałam, błagałam, byłam szczęśliwa i kiedy dzięki tobie doznawałam niesamowitej rozkoszy... — powiedziałam. — Ja u ciebie nie widziałam jednej rzeczy... Czegoś czego nigdy nie chciałam zobaczyc... Kiedy ja sie boje wiem ze mnie ochronisz, zadbasz o mnie.... Ale w momencie kiedy widze strach w twoich oczach... Nic innego nie ma znaczenia. Jest tylko paniczna potrzeba sprawienia by to zniknęło... Nie myślałam. Chciałam tylko żebyś przestał sie bać... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 4:39 pm | |
| - Zrozum, że nie boje się o siebie - mruknąłem i chwyciłem jej rękę. - Tylko o Ciebie - powiedziałem, patrząc jej w oczy. - Dobrze wiesz, że zdarza mi się nie panować nad agresją a twoja moc w tym nie pomaga - odparłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 4:46 pm | |
| Poczułam jak łzy naplywaja mi do oczu po jego słowach. Spuscilam wzrok, ściskając jego dlon. — To nic.... Poradze sobie...— powiedziałam cicho. — Naprawde nie miałam nic złego w zamiarze... chciałam cie tylko uwolnić od tego ciezaru... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 4:53 pm | |
| - Nie wiem czy sobie poradzisz - mruknąłem, ściągając jej dłoń. - Wiem, że nie miałaś złego zamiaru... ale gdybyś to zrobiła to uwolniła byś się także ode mnie - odparłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 5:20 pm | |
| — Nie uwolnilabym... Nie jestem uwięziona. Jestem z toba z własnej woli.— powiedziałam. — Prosze, nie przestawaj mi ufać... Nie chciałam cie okłamać... Ale wiem ze gdybym ci powiedziała prawdę, to nie pozwoliłbyś na to.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 5:22 pm | |
| - Oczywiście, że Ci na to nie pozwolę - mruknąłem. - Nie możesz ryzykować własną mocą - odparłem, przyciągając ją do siebie. - Nie przestanę, ale nie okłamuj mnie, mówiąc że to dla mnie. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 5:28 pm | |
| — Dobrze. Juz nie bede. — powiedziałam wslizgujac sie na jego kolana i obejmując niczym koala. — Bede najwieksza egoistka na świecie... tylko nie denerwuj sie na mnie... Nawet nie wiesz jak sie wystraszyłam.. Dlatego nie powiedziałam ci ze bariera zniknęła... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 7:13 pm | |
| - Mnie się wystraszyłaś? - spytałem, gładząc ją po plecach. - Wiesz, że nic Ci przecież nie zrobię - mruknąłem, kładąc brodę na jej ramieniu. - Wiem, że już jej nie było, gdy usiadłaś naprzeciwko mnie - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 7:19 pm | |
| — No... Właściwie to nie wiem...— powiedziałam cicho. — Skad wiedziales?— zapytałam mocniej sie w niego wczepiajac. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 7:30 pm | |
| - Twoja bariera miała określoną odległość. A ja usiadłem przy samym jej krańcu. Wiem o tym bo położyłem bluzę na jej granicy. A gdy zsunęłaś się na podłogę, przybliżyłaś się jednocześnie o kilka centymetrów, a nic mnie nie odepchnęło, więc... | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 7:31 pm | |
| — Ah... No tak..— powiedziałam cicho. — Az dziw w n je wykorzystałeś sytuacji i mnie nie udusiłes...— odparlam. — Miałeś okazje.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 7:36 pm | |
| - Nie wiem czy w tamtym momencie o tym pomyślałem - zaśmiałem się cicho. - Wtedy chyba nie dotarło do mnie, że mogę podejść i Ci cokolwiek zrobić - dodałem, całując ją w szyję. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 7:51 pm | |
| — Kurde...— mruknelam. — Ale chyba teraz tego nie zrobisz prawda?— zapytałam lekko przesłodzonym głosem. Zamruczalam czujac jak jego wargi dotykają mojej szyi. Przeszedł mnie dreszcz nad którym nie zapanowałam. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 7:59 pm | |
| Uśmiechnąłem się szeroko czując jak drży w koich ramionach i to nie z powodu zimna. - No, nie wiem, nie wiem - szepnąlem w jej ucho. - A powinienem? - spytałem.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 8:00 pm | |
| — Powinieneś..— sapnelam przymykając oczy. — Ale tego nie rób... Bo bedzie ci smutno tak samemu...— powiedziałam cicho. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 8:04 pm | |
| - W sumie masz rację. Będzie dla mnie za cicho bez Ciebie - mruknąłem, przejechałem dłonią po mojej koszulce, którą miała na sobie. - Ładnie Ci w niej - stwierdziłem - ale lepiej bez niej. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 8:06 pm | |
| — No widzisz... zawsze mam racje...— odparlam znow drżąc mimowolnie. — We wszystkim mi ładnie..— powiedziałam skromnie. — Tak... Pod warunkiem ze ubrania które mam na sobie sa zdejmowane a nie rozrywane... ale tobie to chyba nie przeszkadza. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 8:13 pm | |
| - Oj raczej nie zawsze - mruknęłam z uśmiechem. - No skromna to ty jesteś - zaśmiałem się na jej stwierdzenie. - Nie prawda - odparłem -rozrywanie jest lepsze niż zdejmowanie. Poza tym Tobie to nie przeszkadza - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 8:15 pm | |
| — Jasne ze nie przeszkadza. — odparlam. — Bo za każdym razem kiedy widzisz mnie naga, zaczynasz mnie pieprzyć samym spojrzeniem. Patrzysz z takim porządaniem ze az sie zastanawiam co ty takiego widzisz.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 8:19 pm | |
| - Podobno i tak zawsze pieprzę Cię spojrzeniem - odparłem, oplatając dłonie wokół jej talii. - Jak to co widzę? - spytałem, przekrzywiając głowę. - To chyba oczywiste, że Ciebie - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 8:21 pm | |
| — No bo tak robisz...A juz szczególnie kiedy nie siedze przy tobie w WS... — odparlam. — No to sie właśnie zastanawiam... To tylko ja.. A ty zawsze masz takie zwierzęce pożądanie w oczach.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 8:25 pm | |
| - Wtedy zabijam spojrzeniem wszystkich, którzy na Ciebie spojrzą - odparłem. - Nie Rian...To aż ty. A mam go nie mieć? - spytałem. - Jak coś to tylko powiedz, a postaram się ograniczyć - westchnąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 28, 2017 8:26 pm | |
| — Nie!— krzyknęłam szybko po chwili orientując sie ze zbyt szybko zareagowlam. — To znaczy... Nie.. to dobrze. Bo patrzysz tak tylko na mnie. — odparlam. — To strasznie miłe uczucie kiedy cos dla kogos znaczysz. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|