| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 3:59 pm | |
| - No nie - mruknąłem i złapałem jej oba nadgarstki i przygwoździłem nad głową. - Nie możesz już się ruszać - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 7:51 pm | |
| — Nie moge bo co?— zapytałam. — Nie lubisz jak ktos cie szczypie za sutki? — zatrzepotalam rzęsami. — No i co Cipcia? Czujesz sie męski? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 7:59 pm | |
| - Nie, nie lubię - warknąłem w jej stronę. - Przy Tobie zawsze czułem się męski - mruknąłem i ściągnąłem z niej kołdrę. Przeleciałem wzrokiem po jej ciele, na nowo się nakrecając. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 8:00 pm | |
| – Bo jestem jedyna osoba w tej szkole ktora jest mniej męska od ciebie. — powiedziałam szczerząc sie. — O... No i co...— dodałam kiedy odrzucił kołdrę. — Cycków nie widziałeś? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 8:19 pm | |
| - Czyli twierdzisz, że wszyscy inni są bardziej męscy niż ja, tak? - spytałem, przekrzywiając głowę. - Akurat na twoje napatrzyłem się wystarczająco - mruknąłem, patrzą jej w oczy. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 8:28 pm | |
| — No a nie jest tak?— zapytałam prowokując go. — Napatrz sie napatrz... Kto wie kiedy umre... Albo co gorzej... Postarzeje sie | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 8:34 pm | |
| - Skoro ty tak uważasz to dla Ciebie tak jest, ale nie dla mnie - mruknąłem, puszczając jej dłonie. - Nie dzięki. Już widziałem dużo - odparłem, przeciągając się. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 8:38 pm | |
| — Jeju ale ty jestes... Z toba to sie nawet pożartować nie da. — powiedziałam przewracając oczami. — Okres masz czy cos?— zapytałam odsuwając sie od niego i zakrywając kołdra po pachy. — Wracam do spania. Nie budź mnie niepotrzebnie. — dodałam zawijając sie w kokon z kołdry i odwracając do niego tyłem. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 8:42 pm | |
| - Nic złego nie zrobiłem - odparłem i przysunąłem się lekko, by poprawić jej włosy i wsadzić kilka kosmyków za ucho. Słysząc jej kolejną wypowiedź wstałem z łóżka, dając jej jednocześnie więcej miejsca do spania. - Dobrze. W takim razie dobranoc Shin - mruknąłem, podchodząc do szafy i wyjmując z niej ciuchy.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 8:45 pm | |
| — Dlaczego znowu mówisz do mnie po nazwisku? — zapytałam patrzac na niego. — Uprzedzam ze zaczynam sie irytować...— powiedziałam z góry. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 8:49 pm | |
| - A nie mogę używać twojego nazwiska? - spytałem, zabierając z szafy czyste ubrania oraz bieliznę. - Zabronisz mi Shin? - uśmiechnąłem się lekko i przechyliłem głowę.
Ostatnio zmieniony przez Tyler Rhodes dnia Pon Lis 27, 2017 8:59 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 8:51 pm | |
| — Uważasz ze to zabawne?— zapytałam. — Bo mnie nie bawi R... Shin. — powiedziałam lekko mrużąc oczy i powtarzając w głowie jego imię połączone z moim nazwiskiem. Chujowo brzmi. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:01 pm | |
| - Ja mam na nazwisko Rhodes a nie Shin, skarbie - mruknąłem. - Auuu. Chyba zapomniałaś o tym jak mam na nazwisko. To przykre - odparłem, kierując się do łazienki. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:06 pm | |
| — A ja zaraz moge cie trzepnac w łeb jak chcesz. — burknelam. — Nie muszę pamietać takich rzeczy. Ważne ze pamietam o czyms innym. — dodałam. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:10 pm | |
| - Nie no, możesz trzepnąć siebie - odparłem z uśmiechem. - O jakich? Co jest takie ważne? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:12 pm | |
| — Trzepnę. Z wieży. Ale jeszcze nie teraz. — odparlam. — Cos. Cos o wiele ważniejszego niz pamiętanie o nazwiskach, imionach czy innych takich. — dodałam. — Idz sie myj...— mruknelam zakrywając sie kołdra po czubek głowy. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:15 pm | |
| - Może lepiej nie - mruknąłem. - Rian - westchnąłem. - Powiesz mi czy nie? - spytałem, przekrzywiając głowę. No nie powiem, zaintrygowała mnie tym zdaniem i chciałem się dowiedzieć o co jej chodzi. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:16 pm | |
| — Jeszcze zmienisz zdanie. — powiedziałam. — Nie. Raczej nie. Moze kiedys sam sie dowiesz. — odparlam. — Otworzysz Magnusowi drzwi? Stoi pod nimi dłuższa chwile.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:20 pm | |
| - Nie, nie zmienię - odparłem poważnie. - Szkoda - mruknąłem i popatrzyłem w kierunku drzwi, za którymi stał kot dziewczyny. - A na kogo ja Ci wyglądam? Na portiera? - spytałem. - Twój kot ty mu otwórz - stwierdziłem, wchodząc do łazienki. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:24 pm | |
| — To była po prostu prośba. — powiedziałam i zeszłam z lozka, owinięta w kołdrę po czym otworzyłam kociakowi drzwi. Ten wszedł i usiadł tuz przed nimi gdy zamknęłam je z powrotem. Odłożyłam kołdrę na lozko po czym wyciagnelam z szafy Tylera koszulke i wciągnęłam ja na siebie. W czasie gdy ten był w łazience, ja posłałam lozko, idealnie wygładzając narzute i układając poduszki. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:28 pm | |
| Gdy wszedłem pod prysznic, mimo głośnego szumu wody, słyszałem jak dziewczyna otwiera drzwi kotu, albo po prostu to moja wyobraźnia tak działa. Chwyciłem za żel i namydliłem całe swoje ciało płynem, który po chwili spłukałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:33 pm | |
| Gdy skończyłam, usiadłam na kanapie i zawołałam kota ktory najpierw upewnił sie ze Tyler jeszcze nie wyszedł z łazienki i wskoczył mi na rece, troszkę jakby bez energii. Wiem ze słyszał co wczoraj powiedziałam. Ze go odeśle bo wybrałam Tylera. Dlatego nie drapał w drzwi tylko wysłuchał i sobie poszedł. Musiał przyjść dzisiaj tu z błoni bo czuć było charakterystyczny zapach z zewnatrz na jego futerku. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:36 pm | |
| Wyszedłem spod prysznica i po wytaciu ciała, założyłem wcześniej przygotowane ciuchy. Wrzuciłem ręcznik do kosza na pranie i otworzyłem drzwi od łazienki, by wypuścić małą parę z pomieszczenia. Wychodząc z łazienki i widząc kota w ramionach dziewczyny, ominąłem ich i usiadłem na świeżo pościelonym przez dziewczynę łóżku.
Ostatnio zmieniony przez Tyler Rhodes dnia Pon Lis 27, 2017 9:41 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:41 pm | |
| Podniosłam wzrok na Tylera, podczas gdy Magnus odwrócił sie do niego tyłem i schował łeb za kołnierz koszulki ktora miałam na sobie. Tak grubasie. Juz cie nie widać. Czułam ze kot lekko drży wiec zaczelam go głaskać po grzbiecie, przyglądając sie Tylerowi. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:52 pm | |
| Gdy podniosłem wzrok, utkiwiłem swoje spojrzenie w brązowych oczach dziewczyny. Po dłuższym wpatrywaniu się w jej oczy, potrząsnąłem głową i chwyciłem za różdżkę. Wyszeptałem cicho zaklęcie, a po chwili na moich nogach znajdowała się książka wielkości połowy mojego uda. Otworzyłem ją tam gdzie ją wcześniej zaznaczyłem i zacząłem wpatrywać się w kartki, dając czas Rian i Magnusowi, bo chyba tego aktualnie potrzebowali. Poza tym chciałem dokończyć ją ze względu na to, że zacząłem ją czytać, gdy byłem daleko od dziewczyny, a teraz był na to idealny czas. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 9:59 pm | |
| Przygryzlam lekko wargę kiedy Tyler zajął sie ksiazka. Mag wychylił łeb i zerknął na chłopaka po czym preciagnal sie, opierając przednie łapki na mojej klatce piersiowej. Potem zaczął sie o mnie ocierać, mrucząc cicho. Trwało to chwile po czym kilka razy dotknal mnie zimnym noskiem w policzek i zeskoczył podchodząc do drzwi. Rowniez do nich podeszłam i uchyliłam je, nie będąc pewna czy chce wyjsć czy nie. Zerknął jeszcze na lozko na którym lezal Tyler po czym spojrzał na mnie i wyszedł bezszelestnie. Moje biedne serduszko. Mysli ze go nie chce.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 10:06 pm | |
| Słysząc, że dziewczyna podnosi się z kanapy, oderwałem wzrok od książki i podążyłem wzrokiem z dziewczyną i jej kotem. Gdy otworzyła drzwi i wypuściła kota, uniosłem prawą brew do góry. - Dlaczego go wypuściłaś? - spytałem, patrząc na nią chwilę, a następnie powróciłem do czytania tomu. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 10:08 pm | |
| – Chciał wyjsć..— powiedziałam cicho po czym bez słowa powloklam sie do łazienki gdzie zrzuciłam koszulke na podloge i weszłam pod prysznic, odkręcając zimna wodę i stając pod jej strumieniem. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 10:14 pm | |
| - Tak po prostu wszedł i wyszedł? - spytałem, ale nie słysząc odpowiedzi, podniosłem wzrok. Widząc jednak, że dziewczyny nie ma w pokoju i słysząc w łazience wodę, wiedziałem gdzie poszła. Wstałem i otworzyłem okno, a następnie wychyliłem się przez okno, by złapać trochę świeżego powietrza. Czując zimny powiew, usiadłem na parapecie, na nowo wczytując się w fragment tekstu, którego nie potrafiłem zrozumieć. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 10:16 pm | |
| Gdy wyszłam spod prysznica, wytarłam sie ręcznikiem, drżąc z zimna. Gdy sie mylam pod zimna woda jakos było okej. Ale po wyjściu dreszcze spadły na mnie wielka fala. Gdy byłam juz w miarę sucha, założyłam koszulke i wyszłam z łazienki, szczękając zębami. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 10:30 pm | |
| Słysząc jak drzwi się otwierają, spojrzałem w ich kierunku i zobaczyłem dziewczynę, której wargi drżały z zimna. Siedząc dalej na parapecie, zamknąłem jak najszybciej okno. - Weź sobie z szafy jakaś bluzę, bo zamarzniesz - mruknąłem, wpatrując się w drżącą z zimna Ślizgonkę. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 10:33 pm | |
| — Nie chce. — powiedziałam zaciskajac usta i zwijając sie w rogu kanapy. Potarłam kilka razy łydki dłońmi, po chwili zasłaniając oczy i usta dlonmi by stłumić płacz. Dodatkowo nieświadomie nałożyłam wokół siebie na odleglosc pół metra barierę nie do przejścia. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 10:43 pm | |
| - Rian - warknąłem. Jednak widząc, że dziewczyna nie reaguje, wstałem i sam podszedłem do szafy by wyjąć z niej czarną bluzę z kapturem. Chwyciłem ją i podszedłem do dziewczyny. Jednak zanim zdążyłem do niej dojść coś mnie odepchnęło. Na początku się zdziwiłem, więc spróbowałem ponownie, ale dokładnie w tym samym miejscu zostałem odsunięty. Wyciągnąłem wolną dłoń przed siebie i dotknąłem niewidzialnej rzeczy. Czując pod dłonią magię, zrozumiałem co się stało i nie mogłem w to uwierzyć. Nałożyła barierę, bym nie mógł jej dotknąć. Opuściłem głowę i przy samym krańcu bariery położyłem bluzę. - Co ja Ci zrobiłem? - spytałem, niemal tak cicho, że sam siebie nie usłyszałem. Odwróciłem się do dziewczyny tyłem i ponownie usiadłem na parapecie, zacząłem patrzeć na krajobraz za oknem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 10:50 pm | |
| Słyszałam ze Tyler idzie w moja stronę ale nie poczułam na sobie jego dotyku. Jeszcze bardziej mnie to dobiło i rozpłakałam sie jak dziecko. Nawet nie chciał do mnie podejść... Długo trwało nim sie uspokoiłam i przestałam trząść jak galaretka. Pociągnęłam nosem, ponosząc głowę i wycierając oczy wierzchem dłoni. — Tyler...— zaskomlałam i wstałam chcac do niego podbiec jednak odbiłam sie od... niczego. Cofnęło mnie do tylu z taka siła ze wylądowałam na podłodze, obijając sobie pośladki. Powoli podniosłam sie, wpatrując w chłopaka. — Ale za co?— zapytałam będąc pewna ze mnie odgrodził od siebie w formie kolejnej kary.
| |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 10:58 pm | |
| - Co za co? - warknąłem na nią, ponieważ już nie wytrzymałem. - Chcesz bym się do Ciebie nie zbliżał, to wyjdź z dormitorium i tyle, a nie nakładaj na siebie jakąś cholerną barierę, albo po prostu mi kurwa powiedz - odparłem, nie odwracając wzroku od okna. Wiedziałem, że jeśli bym na nią spojrzał to zacząłbym się na nią wydzierać, a tego mi nie było potrzeba. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:00 pm | |
| Przełknęlam ślinę slyszac jak na mnie warczy. — Ale... Tyler...— zaczelam nie do konca rozumiejąc o co mu chodzi. — Przeciez nic ci dzisiaj nie zrobiłam... Byłam grzeczniejsza niz zwykle... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:03 pm | |
| - Nie, w ogóle - zaśmiałem się gorzko, nie mając już na nic siły. - Skończ grać głupią - mruknąłem, uchylając okno. - Mogłabyś chociaż nie okłamywać samej siebie - odparłem.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:07 pm | |
| Zacisnelam drżąca wargę. Jego słowa raniły mnie po raz kolejny. — Dlaczego taki dla mnie jestes? Powiesz mi dlaczego znowu mnie tak traktujesz? I co takiego ci zrobiłam az odgradzasz sie ode mnie?— zapytałam zaczynajac dygotac. — Wiem ze nie lubisz Magnusa ale to chyba nie jest powód.. Juz obiecałam ze go odeśle.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:13 pm | |
| Po usłyszeniu jej kolejnych słów, odwróciłem twarz w jej stronę i spojrzałem w jej oczy. Patrzyłem w jej oczy dopóki się nie uspokoiłem i dopiero wtedy zobaczyłem w jej oczach ból i zdezorientowanie. - To ty to robisz - mruknąłem spokojnie. - Nie nałożyłem na siebie bariery, tylko ty to zrobiłaś - dodałem, nie odrywając od niej wzroku. - Moja różdżka jest tam - pokazałem na przedmiot, który spoczywał na szafce nocnej od dłuższego czasu - nie mógłbym nałożyć na siebie czaru bez niej - wyjaśniłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:15 pm | |
| — Ale... Ale ja nic nie robię...— jeknelam. — Przeciez... Tak w ogole to chyba muszę ci cos powiedziec...— powiedziałam spinając sie cała. — Pamiętasz jak po wymianie magii powiedziałam... Ze zerwe połączenie magii... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:21 pm | |
| - Właśnie stworzyłaś barierę przez którą nie mogę przejść - mruknąłem. Widząc jak jej wszystkie mięśnie się napinają, obawiałem się najgorszego. - Tak pamiętam - odparłem, przypominając sobie tą scenę - Co w związku z tym? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:25 pm | |
| — No... To... Jakos nie było okazji...— powiedziałam bojąc sie jego reakcji. — Kiedy oddałam ci kawałeczek mojej nagi... Nie odebrałam jej..— mruknelam. — Moja magia jakby... Nie ma granic... Jak kawałek znika, ona zaraz sie wypełnia z powrotem....— chrząknęłam. — Tak wiec... Amm..— zaczelam niepewnie. Poczułam ze bariera zniknęła ale nie odważyłam sie ruszyć. Niech on lepiej mysli ze nadal tu jest. — Tak jakby mozesz czarować bez różdżki... I... Tak jakby... Bez względu na to jak daleko od siebie będziemy... Mozesz mnie wyczuć... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:32 pm | |
| - Nie mogłaś mi wcześniej tego powiedzieć? - spytałem, przekrzywiając głowę. Teraz wszystko stało się bardziej jasne. To dlatego w Brazylii wyczułem jej obecność, choć wcale jej ze mną nie było. - Da się to usunąć? - dopytałem. Nie chciałem jej mówić, że obawiałem się tego, co może się zdażyć, jeśli o czymś pomyślę, a to się stanie. Najzwyczajniej w świecie się bałem, co było do mnie nie podobne. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:35 pm | |
| — N-nie...— powiedziałam cicho. Przełknęlam ślinę z trudem gdy zadał pytanie. — Tylko sie nie denerwuj na mnie...— poprosiłam od razu. — Ja tylko chciałam cie naprawić.... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lis 27, 2017 11:41 pm | |
| - Co chciałaś zrobić? - spytałem, mając nadzieję, że się przesłyszałem. Już sam nie wiedziałem, jak mam się zachować. Oparłem głowę o ścianę sąsiadującą z oknem. Pierwszy raz poczułem się bezradny, ponieważ nic nie mogłem zrobić. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|