| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 6:11 pm | |
| - A ty "coś tam"? - spytałem, patrząc na nią z szerokim uśmiechem. - Pamiętasz jak Ci mówiłem, ze jesteś moją kofeiną? - mruknąłem, widząc że przytakuje, dodałem szybko - No właśnie, czyli żartowałem z tym spaniem | |
|
| |
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 6:19 pm | |
| — No.. na przykład poukładam ci koszulki kolorami...— odparlam. — No ale... Wygladasz na zmęczonego skarbie... Prześpij sie troche.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 6:22 pm | |
| - Chcesz mi powiedzieć, że źle wyglądam? - spytałem unosząc brew. - No wiesz co...mówić takie rzeczy swojemu chłopakowi. Jeszcze będę miał kompleksy - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 6:23 pm | |
| — Nie.. Oj na pewno. Ty i kompleksy Hahaha...— powiedziałam wybuchając śmiechem. — Oboje wiemy ze twoje samouwielbienie jest na wysokim poziomie hahahah | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 6:57 pm | |
| - No oczywiście, że będę miał kompleksy, jak mi będziesz tak mówić - mruknąłem. - Ja? Samouwielbienie? Ja to nie śmiały jestem - westchnąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 6:59 pm | |
| Slyszac jego kolejne słowa, ryknelam śmiechem. — Ty! Nieśmiały! Dobre!– parsknelam. – Idz spac bo gadasz głupotki skarbie.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:09 pm | |
| - Obrażam się - mruknąłem i wyminąłem ją, by następnie położyć się do łóżka. - Śmiejesz się ze mnie - dodałem oburzony.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:11 pm | |
| — Misiuuu....— jeknelam i poleciałam za nim. Rzuciła sie na niego, przylegajac do jego ciała. — No wez... Jak tak bedziesz robił to zamknę sie w sobie... Wpadnę w depresje i popełnię samobójstwo... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:20 pm | |
| - Zamkniesz się w sobie...Hahahaha - wybuchnąłem niekontrolowanym śmiechem. - No nie mogę - dodałem, ledwo łapiąc powietrze. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:24 pm | |
| — Chcesz zginać gowniarzu?!— krzyknęłam ale bie byłam zła. Bardziej draznilam sie z nim. — No dobra.... I tak przez najbliższy czas noe bedzie seksu... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:28 pm | |
| Obróciłem się z nią tak, ze to ja siedziałem teraz na niej. - Gówniarzu? - spytałem - To nie ja w tym związku jestem gówniarzem - odparłem z uśmiechem. - No właśnie, myślę że taka kara wystarczy - mruknąłem patrząc na nią.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:30 pm | |
| — ej No...— fuknelam kiedy mam mnie usiadł. — Tyler.. Ale ty wiesz ze to nie kara? Po prostu skoro mamy zacząć od nowa i ty stwierdziłeś ze nie powinieneś nawet stać blisko mnie No to.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:33 pm | |
| - Wiem Rian - westchnąłem - wiem, że to nie jest kara - dodałem. - Dlatego dziś mam zamiar wykorzystać ten dzień - odparłem z uśmiechem. - A co jeśli się okaże, że jesteśmy lepszymi przyjaciółmi, niż parą? - spytałem na wszelki wypadek.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:35 pm | |
| — Skarbie... A jaka jest różnica miedzy ruchajacymi sie przyjaciółmi a para?— zapytałam dobrze wiedząc jakby to wyglądało. — No właśnie.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:40 pm | |
| - A może wcale byśmy się nie ruchali - odparłem, choć sam w to nie wierzyłem. -Nie wierzę w to wszystko - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:46 pm | |
| — W co nie wierzysz? W nas?— zapytałam z lekka obawa ktora starałam sie ukryc w głosie. — Bedzie dobrze... Postaram sie naprawde. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:51 pm | |
| - Nie, nie w nas Rian, tylko w to że to wypali choćby 2 tygodnie, zanim ponownie się na Ciebie nie rzucę - odparłem z szerokim uśmiechem. - Nie staraj się. Po prostu bądź sobą - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:56 pm | |
| — To nie jest tak ze musisz sie trzymać w tym celibacie. — odparlam. — Tylko spróbować trzeba. A moze sie uda i bedzie lepiej... Trzeba próbować | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 7:59 pm | |
| - Ale ja wiem, że muszę, bo inaczej to nie wypali - mruknąłem, całując ją w suta, a następnie schodząc do jej szyi. - Dziś Cię z łóżka nie wypuszczę - zaśmiałem się w jej szyję. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 8:06 pm | |
| — Tyler... Moze lepiej nie nakręcaj bo jutro bedzie jeszcze gorzej...— odparlam kładąc mu dłonie na ramionach by go powstrzymac. — Zobaczysz.. Poza tym... Naprawde sie prześpij. Ja ci nie ucieknę. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 8:14 pm | |
| - Gorzej będzie jeśli tego nie zrobię, ale jak chcesz - mruknąłem, schodząc z niej. - W sumie zasłużyłem - dodałem ciszej, kładąc się pod kołdrę i zamykając oczy. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 8:17 pm | |
| — Ej... Tyler...— mruknelam podnoszac sie do siadu i patrzac na niego. Polozylam sie i przytuliłam do niego, kładąc podbródek na jego ramieniu i wbijając w niego wzrok. — Ja cie nie każe... Ja nie powiedzialam ze nie chce... Po prostu... Taki malutki potworek we mnie ma wrazenie ze znowu usłyszy ze nie masz na mnie ochoty.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 8:22 pm | |
| - Rozumiem, przecież Cię nie oskarżam ani nic takiego - mruknąłem, oddychając spokojnie. - Przecież nic Ci nie każe - dodałem, ziewając. - Ale nigdy nie było tak, że Cię nie chciałem, albo nie miałem na ciebie ochoty - odparłem. - Chyba masz racje, lepiej dać sobie dziś z tym spokój - powiedziałem i wraz z tymi słowami zasnąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 8:26 pm | |
| Nie odezwałam sie juz zeby go nie rozbudzać. Nic nie mogłam poradzic na to ze to co wczoraj powiedział nadal we mnie siedziało. Byłam rozdarta bo z jednej strony pragnęłam go jak cholera ale z drugiej... Nadal miałam przed oczami jego twarz kiedy oznajmiał ze mu sie odechciało... Moze i byłam przewrażliwiona ale takie rzeczy mnie raniły. Leżałam cicho obok niego i głaskałam go po torsie uspokajająco, wsłuchując sie w bicie jego serca na wysokosci ktorego znalazło sie moje ucho gdy ułożyłam głowę na chłopaku. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 8:37 pm | |
| Zasnąłem dość szybko kamiennym snem. Zakładam, że nawet krzyk, który obudziłby umarłego, a dla mnie nie miałby znaczenia. Nic mi się nie śniło, co było dla mnie wybawieniem, bo wszystkie złe myśli odeszły, no prawie. No nie licząc ostatniej myśli, która mnie napadła. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 8:41 pm | |
| Ja nie mogłam spac. Po prostu nie. W pewnym momencie serce Tylera przyspieszyło i myslalam że zaraz sie obudzi ale po chwili sie uspokoił. Nadal go głaskałam tyle ze po boku bo wtulilam sie w niego. Co jakis czas nie mogłam sie powstrzymac i calowalam go poprzez materiał koszulki. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 9:20 pm | |
| Po nieprzespanej nocy i poranku oraz emocjonalnym popołudniu, sen był dla mnie chyba najbardziej miłą rzeczą, która mnie spotkała. Wiedziałem też, że długo nie pośpię, bo nie umiałem spać w południe, dopóki nie byłem cholernie zmęczony. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 9:52 pm | |
| W koncu zaczęło mnie mulić. Powieki same zaczely mi opadać a ja sie poddałam. Miałam nadzieje ze chłopak sie obudzi ale tak sie nie stało. Spał jak kamień. Wiec i ja zasnelam w koncu, śniąc o tym jak nasze ciała cholernie dobrze na siebie działają i jak dobrze sie w siebie wpasowywują. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 10:01 pm | |
| Gdy po ok. 2h się obudziłem, poczułem wtuloną w siebie małą istotę. Uśmiechnąłem się lekko, jednak nie poruszyłem się ani o centymetr by jej nie obudzić. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 10:02 pm | |
| Wyczułam ze ta mała... No dobra... Moze nientaka mała cholera sie obudziła. Zaczelam go znow głaskać po boku. Chwile trwało nim zmusiłam sie do otwarcia oczu. — Wyspałeś sie?— zapytałam cicho. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 10:07 pm | |
| - Bardzo - odparłem z uśmiechem. - A ty się przespałaś? - spytałem, przeciągając się i ziewając. - Mógłbym się tak codziennie budzić - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 10:10 pm | |
| — Chwilke...— odparlam wzruszając ramieniem. — Mmm... Na tez. — powiedziałam i zsunelam rękę z jego boku na brzuch, schodząc w dół i ostatecznie kładąc ja na jego kroczu, zaczynajac je powoli masować. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 10:15 pm | |
| - Rian - jęknąłem cicho. Ale szybko się opamiętałem i złapałem za jej nadgarstek. - Sama mówiłaś, żebyśmy tego nie robili - mruknąłem cicho, całując ją w usta.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 10:20 pm | |
| — Nie. Nie mowilam zebysmy tego nie robili. — odparlam niezadowolona ze mnie powstrzymał. Oddałam pocałunek chętnie, probujac uwolnić rękę z jego uścisku. — No.. Puść... Chce żebyś był dzisiaj moja mała sunią... Dzisiaj ja dominuje. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Gru 04, 2017 10:30 pm | |
| - Ty dominujesz? - spytałem, zachrypniętym głosem. - Proszę Cię bardzo - odparłem i puściłem jej nadgarstek. - Niech Ci będzie. Możesz robić wszystko co zechcesz - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 9:09 am | |
| — Naprawde? Moge?— zapytałam zaskoczona. Uśmiechnelam sie szeroko po czym odsunęłam sie od niego zeby zabrac kajdanki z drugiej strony lozka. — Rece do góry. Tylko bez pyskowania i zaklęć. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 11:45 am | |
| - Możesz - odparłem, podnosząc się lekko , by następnie podnieść ręce do góry, tak jak tego chciała. - Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 1:05 pm | |
| — Oj dasz radę.. Nie marudź bo cie zakneb..luje..— powiedziałam przykuwając jedna rękę a następnie przekładając kajdanki za grubym prętem wezgłowia i przykuwając druga rękę. Wpadł mi do głowy pomysł zeby naprawde go zakneblować. — Mmm... Gdzie masz krawaty? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 1:32 pm | |
| - Nie - odparłem - Tego nie zrobisz Rian - jęknąłem, patrząc jej w oczy i wierzgając, przez jej słowa. - Poza tym nie noszę krawatów - dodałem, zdając sobie sprawę, że w mojej szafie nie ma ani jedego krawatu, nawet szkolnego. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 1:35 pm | |
| — Zrobie. — odparlam schodząc na chwile z lozka. Stanęłam obok opierając dłonie na biodrach. Nie mając wyjścia, wezwałam z pokoju krawat w barwach mojego domu po czym rzuciłam go na lozko. — Bedzie ci ładnie w zielonym. — odparlam i zaczelam sie powoli rozbierać. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 1:47 pm | |
| - Mi w każdym kolorze jest cudownie - mruknąłem z uśmiechem. - Ja powinienem to zrobić - odparłem, patrząc jak się rozbiera, a następnie oblizałem suche wargi. - Rian - jęknąłem szarpiąc dlońmi - zmieniłem zdanie, musisz mnie uwolnić - dodałem, patrząc na nią z rosnącym pożądaniem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 1:52 pm | |
| — Powinieneś...— odparlam pozbywając sie koszulki i rozpinając spodnie, następnie zsuwając sie z siebie i zostając w samej bieliźnie. — Chyba juz troszkę za pozno... Nie ma zmiany zdania..– powiedziałam z uśmiechem i zdjęłam biustonosz, rzucając go na lozko. Po zdjeciu delikatnych fig utworzonych z koronki ktora była tak delikatna jak pajęcza sieć, weszłam powoli na lozko. Machnięciem ręki rozerwalam koszulke chłopaka, wiedząc ze gdybym zrobiła to ręcznie, to nic by z tego nie wyszło. Podparłam sie ręka na lozku po czym zaczelam sunac bielizna od linii jego spodni w gore. — Jak bedziesz za bardzo pyskował to zamiast zakneblować cie krawatem, ucisze cie tym. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 2:03 pm | |
| Gdy zdjęła bieliznę, wciągnąłem gwałtownie powietrze. W tym momencie żałowałem, że nie mam choć jednej ręki wolnej, by móc ją dotknąć. - Wiesz dla mnie to nie problem - odparłem z szerokim uśmiechem. - Ale ja nie pyskuje - mruknąłem, poruszając się lekko. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 2:05 pm | |
| — Ale sie wiercisz.— odparlam patrzac na niego i oblizując wargi. — Masz byc grzeczny. — dodałam po czym zostawiłam majtki na jego torsie i sięgnęłam do jego spodni by je rozpiąć i zacząć masować jego penisa przez bokserki. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Gru 05, 2017 2:11 pm | |
| - Jestem grzeczny - mruknąłem. Jednak po chwili zacząłem przeciągle jęczeć, dlatego zagryzłem wargę, by z moich ust nie wychodziły już żadne dźwięki. Czułem jak twardnieje i jak dziewczyna na mnie działa. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|