Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Diany Blake

Go down 
+4
Miyafuji Rina
Christine Stephens
Alessia Tokisaki
Diana Blake
8 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

Pokój Diany Blake - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptySob Lip 02, 2016 9:40 pm

- No okej - położyłem się wygodniej.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

Liczba postów : 333

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 9:54 am

- Opowiedz mi jakąś historię - poprosiłam go cicho.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 10:04 am

Zamyśliłem się na chwilę. Historię? Tylko jaką... - Chcesz wiedzieć, za co mnie wywalono pierwszy raz z Mahoutokoro? Bo ogółem z tej szkoły wywalono mnie dwa razy.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 10:08 am

- Mhm - powiedziałam, po czym uśmiechnęłam się lekko. Znałam kilka szczegółów, ale chciałam usłyszeć to wszystko od niego.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 10:16 am

- Więc... Już wtedy Isobel fascynowała się nekromancją. Kiedyś miała o tym książkę, była to przerwa letnia od szkoły i taka grupa chłopaków ze szkoły to zauważyła, gdy czytała to siedząc przed domem. Nie przepadali za nią, mimo że nic im nie zrobiła, wtedy po prostu róźdżką przyciągnęli tę książkę. Jeszcze bardziej jej nie lubili, ogółem uznaje się w Japonii nekromancję za zbrodnię, mimo że nie jest prawnie zakazana, to osoba, która się tym zajmuje i ludzie to wiedzą, przestają uznawać ją za człowieka. Nie za bardzo ludzie chcieli im wierzyć, w końcu, szesnastoletnia dziewczyna miałaby się parać nekromancją? Byli wściekli, gdy nikt im nie wierzył, więc gdy już była szkoła, po lekcjach zaczaili się na nią w zaułku. Gdy tylko tam przyszła, wyskoczyli i ją ogłuszyli. W końcu wylądowała w domu jednego z nich. Przywiązali ją do krzesła i zaczęli wyzywać, upokarzać, policzkować... Nie wiem czemu, co to ma do nas, ale naszyjnik Isobel tak jakby nas łączy, oraz tych, którzy go mają, gdyby nie to, nie wiedziałbym gdzie ją zabrano. W końcu dotarłem na miejsce i zacząłem z nimi walczyć. Gdy czterech z nich, z powodu urazów psychicznych, wylądowało na oddziale intensywnej terapii psychicznej, a dwóch z powodu fizycznych na podobnym oddziale, podjęto decyzję o wyrzuceniu mnie. Nikt mi nie wierzył, tak jak im z oskarżaniem siostry. Może to dlatego, że często były ze mną zamieszania. Często z kimś się pojedynkowałem - westchnąłem.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 10:35 am

Pocałowałam go w policzek, po czym wstałam z łóżka.
- Dziękuję, że podzieliłeś się ze mną całą tą historią. Chyba muszę się zbierać. Zajrzę do ciebie wieczorem, dobrze?
NP: sala eliksirów.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 10:36 am

- Okej - powiedziałem, przeciągnąłem się i wstałem. - No to do zobaczenia.
NP: Wielka Sala
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 10:52 pm

Wszedłem do pokoju i zerknąłem na Dianę. - Hej - podszedłem i ją objąłem. - Jak się czujesz?
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 11:09 pm

- Dziwnie. Właśnie przyłapałam Soo i Carla na uprawianiu seksu, a później pokłóciłam się ze Ślizgonką. - Westchnęłam. - A jak tobie minął dzień?
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 11:11 pm

- Pogodziłem się z Isobel, poznałem lepiej pewną Ślizgonkę, wydaje się fajniejsza niż myslałem, wyglądała mi na kolejną jakąś szlachciankę, ale jest w porządku. Pojadłem też trochę i tyle. - Carl czyli ten z Gryffindoru? Słabo go znam totalnie.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyNie Lip 03, 2016 11:23 pm

Poczułem coś dziwnego, ale wiedziałem o co chodzi. Naszyjnik, Isobel czegoś chce. - Wyjdę na chwilę, siostra czegoś chce - powiedziałem i wstałem. - Zaraz będę - pocałowałem ją krótko na odchodne.
NP: Korytarz na parterze.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 12:02 am

Wróciłem i usiadłem obok niej. - Mam sprawę do Ciebie.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 7:50 am

- Mów - powiedziałam i uśmiechnęłam się do niego.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 11:08 am

- Darowałabyś Soo i temu no z Gryffindoru? Ten jeden raz, już nie będą się tam spotykać gdzie nie powinni. Młodzi są, głupi no... - powiedziałem tak, jak wymyśliłem wcześniej. Jak najlepszy dobór słów.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 11:22 am

- Nigdy więcej nie poruszaj ze mną tego tematu. To sprawa między mną, jako nauczycielką, a nimi. Jasne?
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 11:23 am

Zaskoczyła mnie jej reakcja, wziąłem oddech. - No okej, przepraszam.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 12:01 pm

- Ja... - powiedziałam, nabierając głęboko powietrza. - Ja po prostu nie mogę rozmawiać z tobą o takich sprawach. Nie mogę też zapomnieć. Przede wszystkim jestem nauczycielką i tego nic nie zmieni.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 12:32 pm

- Rozumiem i nie mam Ci tego za złe, naprawdę - odpowiedziałem i spojrzałem w okno na aktualną pogodę.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 12:38 pm

Usiadłam mu na kolanach i przytuliłam się do niego. Czułam ciepło jego ciała. Jego oddech łaskotał mnie w policzek. W uszach słyszałam tylko bicie jego serca. Chciałam, aby ta chwila po prostu trwała.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 12:48 pm

Objąłem ją czule i zanurzyłem swoją twarz w jej włosach.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 12:50 pm

- Nie miałam zbyt dobrego dnia, wiesz? Ale kiedy jesteś obok mnie, nawet o tym nie myślę, wręcz o tym zapominam - wymamrotałam cicho.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 12:53 pm

- Więc się cieszę i zostanę z Tobą tak długo jak będzie trzeba - pocałowałem ją czule.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 12:55 pm

Oddałam pocałunek, kładąc jedną dłoń na jego policzku, a drugą wplątując w jego włosy. Pocałunek nie miał w sobie nic z delikatności, a raczej był wyrazem namiętności, pasji i gorącej potrzeby posiadania.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 1:00 pm

Odwzajemniłem go z równym zaangażowaniem i namiętnością, jednocześnie chciałem by jak najlepiej się poczuła. Chciałem ją wspierać zawsze.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 3:54 pm

- Chyba muszę się zdrzemną. Idź na zielarstwo. Dyrektorka nie lubi spóźnialskich... - rzuciłam i położyłam się na łóżku, przykrywając się jednocześnie kocem. - Ale później do mnie wróć.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPon Lip 04, 2016 4:01 pm

- Pewnie, wrócę. To nudne zielarstwo?... Nigdy za nim nie przepadałem... Najwyżej sobie pośpię - westchnąłem i dałem jej buziaka w policzek na pożegnanie i wyszedłem.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptySro Lip 06, 2016 8:08 pm

Położyłam się na łóżku i przywołałam do siebie jedną z książek, które od jakiegoś czasu planowałam przeczytać. Zatopiłam się w lekturze, mając nadzieję, że niebawem zjawi się u mnie Azazel.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPią Lip 08, 2016 3:27 pm

Po drodze na błonia stwierdziłem, że dawno się z Dianą nie widziałem. Zawróciłem i przyszedłem, otworzyłem drzwi i rozejrzałem się po pokoju. - Diana?
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPią Lip 08, 2016 3:31 pm

Oderwałam się od książki i spojrzałam na chłopaka.
- Tak? - zapytałam i puściłam mu oczko. - Czekam na ciebie już strasznie długo. Czemu nie przyszedłeś wcześniej?
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPią Lip 08, 2016 3:35 pm

- Zmęczony trochę byłem, wybacz - uśmiechnąłem się i podszedłem, pocałowałem ją na powitanie i położyłem się obok niej. - Co czytasz?
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPią Lip 08, 2016 3:47 pm

- Kawałek dobrej fantastyki - rzuciłam i przysunęłam się bliżej niego. Zdecydowanie nie wystarczył mi jeden powitalny pocałunek. Moje usta wylądowały więc na jego, domagając się czegoś więcej.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPią Lip 08, 2016 3:51 pm

Tak jak się spodziewałem, objąłem ją jedną ręką i pocałowałem głębiej, namiętniej niż wcześniej.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPią Lip 08, 2016 6:13 pm

Wplotłam dłoń w jego włosy i sprawiłam, że nasze języki splotły się w dzikim tańcu rozkoszy. Ktoś, kto wymyślił pocałunki francuskie, był prawdziwym geniuszem.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPią Lip 08, 2016 6:59 pm

Uśmiechnąłem się i wciąż odwzajemniałem, ręce położyłem na jej pośladkach
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

Liczba postów : 433

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPią Lip 08, 2016 8:25 pm

Rina przechodziła korytarzem. Akurat obok pokoju nauczycielki, Diany. Z jej pokoju dochodziły dziwne dźwięki.
-Sensei?! - Zawołała i zapukała z impetem do drzwi.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

Liczba postów : 433

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyPią Lip 08, 2016 8:34 pm

Nie słyszała odpowiedzi, więc uchyliła powoli drzwi.
-Sensei..-Nie spodziewała się takiego widoku. Była zszokowana, że nauczycielka nie przestrzega regulaminu. Nie zdziwiło jej zachowanie Aza, ale nauczycielki już tak. Nawet bardzo. Zamknęła szybko drzwi i wlazła na miotłę i wystartowała do biblioteki.

NP:biblioteka
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyWto Lip 12, 2016 4:11 pm

Przestałem się z nią całować i usiadłem. - Muszę się przejść, odetchnąć, będę później - pocałowałem ją w policzek i wstałem. - Trzeba jakoś rozruszać kości - przeciągnąłem się i wyszedłem.
NP: Błonia Hogwartu
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

Liczba postów : 1242

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyCzw Lip 14, 2016 8:39 pm

Nudziło mi się, więc zdecydowałam się na zwiedzanie Hogwartu. Trafiłam na szóste piętro. Lubiłam wysokie piętra w budynkach, zawsze zawierały coś ciekawego. Uchyliłam drzwi do jakiegoś pokoju i zauważyłam nauczycielkę. Tą seksbombę od eliksirów. O cholera... Aż mnie na chwilę zatkało, po czym straciłam równowagę i poleciałam prosto na nią. Podniosłam głowę zdając sobie sprawę z tego, że leżę na niej z dłońmi na jej piersiach. Takie ciepłe... Miękkie.. Jędrne... Nie powstrzymałam się przed delikatnym ściśnięciem ich. Powtórzyłam na głos rozmarzona komplementy. - Wiem, będzie Pani zła, może i nawet za to wylecę, ale są idealne - powiedziałam zamykając oczy. - Dziękuję za posiłek - przygotowałam się na uderzenie od niej, typową reakcję większości osób w takiej sytuacji.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyCzw Lip 14, 2016 8:51 pm

- Wyjdź - warknęłam po prostu cicho. - Zanim do reszty stracę dzisiaj wszelką samokontrolę, bo jestem bliska, żeby kogoś zabić.
Spojrzałam na dziewczynę, przypominając sobie, że wcześniej patrzyła się ona na mój biust. Może to, że na mnie wpadła, nie było do końca przypadkiem? Westchnęłam. Nie miałam ochoty na takie zagrywki. Byłam na to zbyt wkurzona.
- Następnym razem naucz się pukać do drzwi, dobra? A teraz wracaj do swojego dormitorium.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyCzw Lip 14, 2016 8:53 pm

Wstałam energicznie i pokiwałam głową. - Przepraszam, ale... Pani seksapil budzi całkowicie mój masochizm - powiedziałam szybko zanim wybiegłam z pokoju.
NP: Dormitorium Dziewczyn (Ravenclaw)
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyCzw Lip 14, 2016 9:23 pm

Wróciłam się jednak z powrotem, nie chcąc odpuścić chwilowo. - Dobrze się Pani czuje? Tak... Całościowo? Będę dyskretna - powiedziałam patrząc na nią zmartwiona.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyCzw Lip 14, 2016 9:35 pm

- Tak, czuję się doskonale i chcę zostać sama. Zdecydowanie możesz już iść i się przestać mną przejmować.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyCzw Lip 14, 2016 9:41 pm

- A... Ale ja widzę i... - podeszłam i po turecku usiadłam przed nią na podłodze - Nikomu nie powiem. Przysięgam. Jeśli mogę jakoś pomóc, postaram się - powiedziałam patrząc na nią.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyCzw Lip 14, 2016 9:53 pm

- Wyjdź! - krzyknęłam rozgniewana. - Chyba, że mam ci w tym pomóc? Niewychowane dziecko. Powinnam odjąć punkty twojemu domowi, żebyś zrozumiała, co do ciebie mówię?
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 EmptyCzw Lip 14, 2016 9:57 pm

Spojrzałam na nią błagalnie, zadrżałam, z oka spłynęła mi łza. Dlaczego z nikim nic mi nie wychodzi? Czemu każdy mnie odrzuca i nikogo nie obchodzę? Wstałam i wyszłam w milczeniu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Diany Blake
Powrót do góry 
Strona 4 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Pokój Lykona
» Pokój Wspólny