Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Diany Blake

Go down 
+4
Miyafuji Rina
Christine Stephens
Alessia Tokisaki
Diana Blake
8 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Diana Blake

Diana Blake

Liczba postów : 333

Pokój Diany Blake - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 2:34 pm

- A ty? Jak sobie wyobrażasz siebie przy mnie? - zapytałam, kładąc dłoń na materiale, pod którym było czuć, jaki jest twardy. Lekko ścisnęłam jego penisa. Uwielbiałam poranki. Szczególnie takie, które mogłam dobrze zacząć.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 3:09 pm

Jęknąłem cicho i westchnąłem zastanawiając się, jak odpowiedzieć. - Cóż... Po prostu jak leżymy razem, Twoja głowa na mojej piersi, tak jak dziś w sumie - powiedziałem i spojrzałem na nią z uśmiechem. - A... Chwilowo wracając do tematu, myślę nawet, że Isobel przekłada bdsm nad miłość. Swojego czasu gdy pisała opowiadania itp., dało się to zauważyć. Zawsze wyciągała z siebie wszystko na kartki.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 3:24 pm

Sprawnym ruchem rozpięłam guzik jego spodni i wsunęłam swoją dłoń pod bokserki.
- Nie myśl teraz o swojej siostrze, dobra? Jestem pewna, że w tym momencie wcale nie powinieneś o niej wspominać, a raczej powinieneś wyobrażać sobie, jak dochodzisz w moich ustach...
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 3:25 pm

Jęknąłem znów, propozycja Diany mi pasowała, więc kiwnąłem głową i się położyłem wygodniej.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 3:30 pm

Pociągnęłam jego spodnie i bokserki w taki sposób, że znalazły się gdzieś w okolicy jego kolan. Dzięki temu miałam niezwykły widok na to, jak chętny do wszelkich zabaw jest Azazel. Zamruczałam cicho, po czym pochyliłam się i zaczęłam lizać i gryźć jego podbrzusze.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 3:33 pm

Zamknąłem oczy i westchnąłem, czując jej język na swoim ciele. Nie myślałem już o niczym innym jak o nas w tej chwili.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 4:13 pm

Zjechałam odrobinę niżej i zaczęłam ssać czubek jego penisa, doskonale zdając sobie sprawę z tego, jak wielką przyjemność musi mu to sprawiać. Cholera, nawet mi sprawiało to przyjemność. Byłam mokra, chętna i gotowa...
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 4:17 pm

Wziąłem oddech, uśmiechnąłem się w przyjemności. Jak zawsze była w tym świetna.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 4:45 pm

Odsunęłam się od niego i położyłam na łóżku.
- Masz jedyną okazję, aby sam zedrzeć ze mnie ciuchy. Chętny? - zapytałam i uśmiechnęłam się szeroko.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 5:01 pm

- Pytasz? - zapytałem z uśmiechem i się podniosłem, zacząłem ją rozbierać, delikatnie i powoli, napawając się tą okazją. Gdy zdjąłem górną część ubrań, ustami przejechałem po jej obojczyku mrucząc.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 5:06 pm

Przymknęłam powieki, rozkoszując się tym, jak Azazel powoli odkrywa moje ciało - nie tylko pod względem ściągania ubrań, ale także dotykania mnie. Było mi z tym całkiem dobrze.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 5:11 pm

Zająłem się resztą ubrań, później nachyliłem się do jej piersi i zrobiłem to, co najbardziej lubię robić - złapałem jej sutka ustami i zacząłem pieścić, ręką masowałem jej pierś.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 6:11 pm

Wygięłam plecy w łuk, aby ułatwić mu to, co właśnie robił. Z gardła wyrwał mi się cichy jęk. Zazwyczaj sama wolałam się kimś zajmować, ale to... była całkiem przyjemna odmiana.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 6:29 pm

Lekko przygryzłem go, wolną rękę wsunąłem między jej nogi i zacząłem masować, nasłuchując jej jęku.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 6:37 pm

Poczułam, jak całe moje ciało zalewa fala przyjemności. Drżałam z rozkoszy. Jęczałam i mruczałam cicho. Chciałam więcej, potrzebowałam więcej.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 6:46 pm

Wsunąłem jednego palca uśmiechając się pod nosem, przejechałem językiem między jej piersiami, masowałem intensywniej, i pierś, i krocze.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 6:56 pm

Czułam, że coraz bardziej zbliżam się do swojej krawędzi, że mój orgazm niebawem nadejdzie. Chciałam całkowicie zatracić się w tym odczuciu. Nie byłam w stanie nawet myśleć. Moje serce biło jak oszalałe, a oddech był płytki.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 7:00 pm

Celowo kiedy czułem, że jest blisko, przestałem i spojrzałem w jej oczy rozbawiony, pocałowałem ją.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 7:03 pm

Oddałam mu pocałunek, po czym przewróciłam go na łóżko w taki sposób, że teraz to ja znajdowałam się na górze. Przycisnęłam swoje biodra do jego i poruszyłam się lekko, wiedząc, że to podchodzi już pod drażnienie się z nim.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 7:04 pm

- Zemsta? - zapytałem unosząc brew, objąłem ją w plecach. Czułem jej idealne piersi na sobie znów. Bardzo lubiłem to uczucie.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 7:06 pm

- Dopiero zaczynam się mścić - rzuciłam i po raz kolejny położyłam się obok niego na łóżku. Pstryknęłam palcami i nagle z mojej szafki nocnej przyleciał do mnie wielki, różowy wibrator. - Ty nie chciałeś, to on się mną zajmie.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 7:09 pm

Zerwałem się z łóżka i wstałem. - Słucham? O nie nie nie nie - pokręciłem głową, ona żartuje, nie? - No okej, niezły żart - zaśmiałem się.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 7:12 pm

Byłam tak mokra, że urządzenie weszło we mnie z łatwością. Mruknęłam cicho zadowolona, czując się wypełniona, po czym uruchomiłam wibrator. Zamknęłam oczy i wygięłam plecy w łuk. Wiedziałam, że za kilka sekund osiągnę pierwszy orgazm.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 7:36 pm

- A... - odetchnąłem z ulgą. Usiadłem bok i wyjąłem z niej przedmiot. Muszę szybko to zrobić. Póki mogłem, rozłożyłem nogi Diany i wszedłem w nią.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 7:44 pm

Początkowo zaprotestowałam z niezadowolenia, gdy wyciągnął ze mnie wibrator. Po raz drugi dziś znalazłam się na krawędzi i ktoś przeszkodził mi w osiągnięciu orgazmu. Po chwili jednak poczułam, że wchodzi we mnie i zaczyna się poruszać. To było coś, co lubiłam. To było coś, co potrzebowałam. Doszłam, głośno krzycząc groźby, że jeśli teraz przestanie, to go wykastruję.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 7:45 pm

Przerwałem jej groźby pocałunkiem, czułem, że tego chce i przyspieszyłem, wracając do masowania jej piersi też.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:03 pm

Po pierwszej fali przyjemności zaczęłam czuć, jak narasta we mnie druga. Cholera. Seks z rana jest idealnym sposobem na rozbudzenie się i rozruszanie całego ciała.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:06 pm

Bawiłem się jej sutkami, wszedłem głębiej w nią, przyspieszyłem jeszcze.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:09 pm

Czułam, jak moje mięśnie pochwy po raz kolejny zaczynają się zaciskać na jego penisie. Po chwili przepadłam - doszłam po raz kolejny, mając nadzieję, że on też niebawem osiągnie orgazm.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:20 pm

W końcu jęknąłem głośno i odchyliłem głowę do tyłu dochodząc w niej, opadłem na Dianę. - Jak się podobało? - zapytałem oddychając szybko.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:34 pm

- Zapytaj mnie o to, jak już będę w stanie zebrać myśli - odpowiedziałam mu radośnie. Cieszyłam się, że dziś jest sobota. Nie musieliśmy wstawać na lekcje. No... może tylko na jakiś posiłek.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:36 pm

- Dobrze - pocałowałem ją krótko i położyłem się obok. - Wątpię, żebyś naprawdę chciała mnie wykastrować.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:39 pm

- Wiesz, zawsze zostaje mi mój różowy przyjaciel... Całkiem nieźle wibruje, jakbyś kiedyś chciał pożyczyć - odpowiedziałam mu cicho i wtuliłam się w jego ciało
.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:42 pm

- Podziękuję tej propozycji - powiedziałem i ją objąłem. Napawałem się jej pięknem, wewnętrznym i zewnętrznym. Zamknąłem oczy.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:48 pm

- Jesteś pewien? Mam dildo do kompletu. Taki sam róż. Nieźle się razem prezentują - dodałam, patrząc na minę Azazela. Z trudem powstrzymywałam się, żeby się nie roześmiać.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:50 pm

- No ale naprawdę nie trzebaaa noo - odpowiedziałem niezbyt pewien, czy to była najlepsza odpowiedź jaką mogłem wymyślić, ale się uśmiechnąłem widząc jak Diana ledwo powstrzymuje się od tarzania się ze śmiechu.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:53 pm

- Wypadałoby iść pod prysznic. Poleż tu chwilkę, zaraz do ciebie wrócę - powiedziałam, cmoknęłam go w policzek i wstałam z łóżka. Ruszyłam w kierunku szafy i zabrałam z niej wszystkie potrzebne rzeczy. Zimny prysznic wydawał mi się teraz czymś całkiem niezłym.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:54 pm

- Dobrze. W sumie to może przejdę się do dormitorium, mi też by się przydał - odpowiedziałem i wstałem.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 8:57 pm

Wróciłam do swojej sypialni, owinięta tylko w ręcznik. Położyłam się na łóżku i lekko zsunęłam materiał, który miałam na sobie. No cóż, to było bardzo sugestywne.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 9:06 pm

Wróciłem, oniemiałem gdy ją zobaczyłem. Położyłem się obok. - Znów mnie kusisz? - uniosłem pytająco brew rozbawiony.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 9:12 pm

- Cóż, to mi się chyba nigdy nie znudzi. Napalony jesteś jeszcze bardziej uroczy niż zwykle, chociaż naprawdę ciężko mi wytłumaczyć, dlaczego tak jest i dlaczego tak myślę. Za chwilę muszę się zbierać, ale możemy poleżeć razem jeszcze trochę, jeśli chcesz.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 9:13 pm

- Dobrze. A to dokąd będziesz się zbierać? - zapytałem i położyłem się, objąłem ją. Znów byłem podniecony.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 9:29 pm

- Dodatkowe lekcje. Nuda. Natomiast ktoś to musi robić. Padło na mnie - rzuciłam i westchnęłam.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 9:31 pm

- Oj tam, pomyśl o mnie, a zyskasz siły - uśmiechnąłem się pocieszająco, krótko i czule pocałowałem ją.
Powrót do góry Go down
Diana Blake

Diana Blake

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 EmptySob Lip 02, 2016 9:39 pm

- To chyba by oznaczało, że wolałabym zostać z tobą. Więc może lepiej nie będę o tobie myślała, co? Muszę przynajmniej udawać, że chcę tam być...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Diany Blake   Pokój Diany Blake - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Pokój Diany Blake
Powrót do góry 
Strona 3 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Pokój Lykona
» Pokój Wspólny