| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
+3SooAh Kwon Alessia Tokisaki Admin 7 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 06, 2017 5:01 pm | |
| Westchnąłem lekko słysząc jej słowa - Sama jak celnie stwierdziłaś, nie mam serca -mruknąłem - a obawiam się, że kiedyś możesz coś do mnie poczuć, wiec lepiej dla ciebie, gdybyś miała kogoś innego - wytłumaczyłem - To nie tak, że mi na nim nie zależy - powiedziałem, przejeżdżając dłonią od jej żeber aż do uda - ale lepiej chyba żebyś zrobiła to co chciałaś - stwierdziłem, patrząc jej w oczy | |
|
| |
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 06, 2017 5:03 pm | |
| — Obawiasz się ze mogłabym cos poczuć do kogos takiego jak ty? Jestes śmieszny...— prychnelam. — Od kiedy to interesuje cie to czego ja chce? ?— zapytałam rowniez wbijając w niego wzrok. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 06, 2017 5:21 pm | |
| - Aha, czyli co jakiś gorszy jestem? - spytałem retotycznie, nie chcąc nawet znać jej odpowiedzi - Nie mam zamiaru się z tobą kłócić - mruknąłem -idź sobie do tego faceta i róbcie co chcecie - odparłem i odsunąłem się od niej. Wymknąłem ją i wyszedłem do pokoju, opadając na łóżko. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 06, 2017 5:28 pm | |
| — Wręcz przeciwnie. — odpowiedziałam powoli. — Zrozum. Żadnego innego nie bedzie. — odparlam gdy mnie mijał. Spojrzałam na niego gdy walnął się na lozko. Powoli i cicho zamknęłam drzwi następnie odchodząc od dormitorium i skręcając w główny korytarz którym dotarlabym do ich pokoju wspólnego. Zastanowiłam się czy tam isc, ostatecznie decydując się na zostanie w korytarzu. Usiadłam ja ziemii, opierając sie o chłodna sciane. Wyciagnelam lekko jedna dlon przed siebie, nie prostując ręki w łokciu. Nad dłonią pojawił się jakby... Świecący śnieg. Cos w podobie jak w bajkach kiedy dzieje się magia wymyślona przez autorów. W korytarzu było dosyc ciemno a moja odrobina magii dawała urocze i ciepłe światło. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 06, 2017 5:35 pm | |
| Lezac na łóżku zastanawiałem się co mówiła mi w korytarzu, ponieważ nie usłyszałem nie czego przez nerwy? Sam już nie wiem. Szczerze miałem już dosyć tego wszystkiego, dlatego postanowiłem, że dziś nie ruszę się z pokoju, bo nazwyczajniej w świecie nie chciałem jej widzieć z innym. Ale jednak ja jak to ja nie umiałem usiedzieć w miejscu, więc szybko wstałem i podszedłem do szafy ubierając na siebie bluzę. Zbliżał się wieczór, więc zarządziłem eksploatację zakazanego lasu.
Next > Zakazany las | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 12:37 am | |
| Wyszedłem z Rian na rękach i widząc, że nikogo nie ma w pokoju od razu skierowałem się do pustej łazienki. Posadziłem dziewczynę na krawędzi wanny i położyłem dłonie na jej udach, które nie były pokaleczone - Uspokój się, obmyje ci rany - westchnąłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 12:38 am | |
| — Jestem spokojna. Nie dotykaj mnie. — powiedziałam dając mu po łapach. — Chce cie znienawidzić. Nie mieszaj mi w głowie... Nie mieszaj! | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 12:40 am | |
| - Chce tylko ci pomóc - stwierdziłem - Później mnie znienawidzisz - odparłem, odsuwając się od niej. - Pozwól mi sobie tylko pomóc - westchnąłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 12:42 am | |
| — Nie potrafie cie nienawidzić...— powiedziałam. — Nie chce twojej pomocy... Jesli boli wewnątrz... To usunięcie bólu zewnetrznego nic nie da... Zakończyłeś to. Definitywnie. — podniosłam się i wyprostowalam. — Zrozumiałam... Życzę... Życzę ci wszystkiego dobrego.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 12:45 am | |
| Złapałem ją za nadgarstki i posadziłem na wannie. - Bez ciebie będzie beznadziejnie - stwierdziłem i powoli zaklęciem zacząłem wyjmować kawałki szkła | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 12:48 am | |
| — O co ci chodzi?!— krzyknęłam zabierając mu różdżkę i rzucając w kąt pomieszczenia. — Hę?! Sam kończysz a potem mówisz ze nigdy mnie nie zostawisz... Mówisz ze beze mnie bedzie beznadziejnie... Dlaczego to robisz? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 12:52 am | |
| - Bo mi na tobie zależy - odparłem spuszczając głowę - Tylko przy tobie nie czuje się jak totalny chuj. Nie chcę cię zranić, a robię to na każdym kroku - mruknąłem, odsuwając się - Nie jesteś suką, jak inne dziewczyny, nie traktujesz mnie jak swojego Pana i władcę | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 12:55 am | |
| Podeszłam do niego i tym razem wymierzyłam mu policzek na jaki zasłużył. — Zdecyduj się! Czujesz się przy mnie dobrze ale mimo to mnie wyrzucasz ze swojego zycia! — krzyknęłam czujac jak ciśnienie próbuje rozsadzić mi głowę. Zrobiłam się czerwona na twarzy. — Nie traktuje cie tak bo nie zalezy mi tylko na tym żebyś mnie rżnął! | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 12:59 am | |
| Złapałem się po raz kolejny dzisiejszego dnia za policzek i popatrzyłem na nią z góry. - Zdecydowałem już, czyż nie? - spytałem - Decyzji niestety nie można cofnąć - dodałem i wstałem z podłogi podchodząc po różdżkę. - A nie jestem tylko od tego? Przecież nie mam serca | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:03 am | |
| — Tak... Nie mozna...— powiedziałam. — Bo jesli to zrobisz to przeciez oboje umrzemy...— dodałam wycierając policzki i pociągając nosem. — Ty moze nie masz. Chociaz w to nie wierze. — mruknelam. — Ale ja mam. I ono, bije juz w twoj rytm. I za cholerę nie chce przestać. — powiedziałam po koreańsku i wyszłam z łazienki. Chyba właśnie mu się przyznałam... Mam nadzieje ze nie usłyszał.. Albo nie zrozumiał... albo.. Nic. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:08 am | |
| Poszedłem za nią i będąc w pokoju, zablokowałem drzwi, tak bym tylko ja mógł je otworzyć. Miałem nadzieję, że choć to zaklęcie przetrzyma ją tu. - Dlaczego oboje umrzemy? - zapytałem - I co do cholery znaczą te ostatnie słowa, wiem jak brzmią po angielsku, ale nie wiem o co ci chodziło | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:10 am | |
| — To był sarkazm... Ale dobrze. Widocznie nie chcesz tego cofnąć. Nie zmuszam. To Twoje zycie. — odparlam. — Nic... Nieważne... Otwórz drzwi... Muszę się spakować | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:13 am | |
| - Chcę - odparłem natychmiastowo - ale nie chce cię zabić - mruknąłem zdezorientowany - Nie chcę byś wyjechała, chce byś była tu, szczęśliwa - odparłem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:18 am | |
| Strzeliłam mu palcami w czoło. — Najpierw ci to wyjaśnię bo jestes jakis mało inteligentny dzisiaj. "Nie mozna tego cofnąć bo oboje umrzemy" to był sarkazm. Oczywiscie ze nic nam się nie stanie...— przewróciłam oczami. — Musisz zdecydować. Albo bede tu albo bede szczęśliwa. Jesli bede tu, albo umre bo pęknie mi serce albo sama sie zabije. — powiedziałam. – Jesli wyjadę to nie bedziesz tęsknił. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:22 am | |
| - Auuu - syknąłem - Czy dziś jest dzień pt " Pobij Tylera"? - spytałem - A jak będziesz tu ze mną? - spytałem - Teraz to ty jesteś jakąś głupia - trzepnąłem ją w ramię - Jak mógłbym za tobą nie tęsknić? | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:24 am | |
| — Jesli bede z toba to bede najszczęśliwsza osoba na świecie. — powiedziałam i odwrocilam się do niego plecami, chwytając za klamkę. — Bo to nie ty mnie kochasz. Otwórz. — powiedziałam zaciskajac powieki. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:29 am | |
| Podszedłem do niej i zabrałem jej rękę z klamki, odwracając ją do siebie - Chce cofnąć moją pojebaną decyzję - odparłem patrząc jej w oczy - Chce znów być z tobą w takiej relacji jak byliśmy - dodałem - Jest nas dwoje - stwierdziłem - Ja nie kocham ciebie, a ty nie kochasz mnie | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:32 am | |
| Otworzyłam oczy patrzac na jego dlon ktora zdjęła moja z klamki. — Jest nas dwoje...A do ciebie nadal nic nie dociera...— westchnęłam. — Cofniesz decyzje a potem co? Znowu zrobisz mi to? Znowu sprawisz ze jedyne czego bede chciała to zniknięcia? Bo bedzie bolało? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:37 am | |
| - A nie możesz mówić bardziej jasno? - spytałem - Kochasz mnie? Przecież wiadomo, że nie, bo w Wielkiej Sali mówiłaś inaczej, wiec o Co chodzi? - Nie, nie zrobię tego - odparłem - Nigdy więcej | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:40 am | |
| Nie odpowiedziałam na jego pytanie. Juz nie... — Biewazne. Juz nic nie mowie bo mnie to poniża. — powiedziałam przełykając ślinę. — Nie znasz mnie... Wiec dopoki nie poznasz, moe decyduj za mnie.... Dobrze? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:44 am | |
| - Nie poniższ - stwierdziłem - to bardziej mnie poniża, wiec dokończ - Okej, jeżeli będziesz patrzyła też na swoje potrzeby, będąc niekiedy egoistką, jakich mało | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:46 am | |
| Pokręciłam głowa. — Jesli nie rozumiesz tak prostych aluzji... Nic nie dokończę. — westchnęłam zjeżdżając po drzwiach na podloge. — Jestem przeciez egoistka... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:50 am | |
| - A co to wszystko znaczy? - zapytałem - Gdyby nie to co mówiłaś w sali, pomyślałbym, że chcesz mi powiedzieć, że coś do mnie głębszego czujesz, ale tak to nie wiem - Wydaje mi się, że jednak nie - odparłem wystawiając do niej rękę | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:54 am | |
| — Po prostu jestes typem ślepca... Któremu trzeba mowic wprost...— westchnęłam. Chwyciłam jego rękę i wstałam. — Otworz drzwi... Pojde juz do siebie... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 1:58 am | |
| - To mi powiedz - odparłem i chwyciłem ją za nadgarstek, ciągnąc do łóżka - Spokojnie nie będę się z tobą pierzył, idziesz tylko spać - odparłem, usadzając ją na łóżku | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:00 am | |
| Pokręciłam głowa. — Nie. Nie chce znowu cie stracić. — powiedziałam siadając na lozku. — Wiem... Obiecałeś ze mnie nie tkniesz...— prychnelam. — Nie chce spac. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:04 am | |
| - Nie stracisz - odparłem, klękając przy niej - To z tym nietykaniem ciebie... To łamie to - odparłem - dłużej bez ciebie nie wytrzymam - To na razie zajmiemu się twoimi nogami - odparłem i przywołałem apteczke, następnie jeszcze dokończyłem wyjmowania odłamków szkła z jej nóg | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:06 am | |
| — Stracę. Bo ty jestes wolnym duchem. — odparlam. — Wytrzymasz... Masz silna wole... Skoro byłeś w stanie powiedziec ze to kończysz... Jestes silniejszy ode mnie. Ja wpadłam juz po kilku dniach....— chrząknęłam. — Nic... Im nie jest...— powiedziałam i syknelam gdy zaczął mnie opatrywać. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:11 am | |
| - Z inną owszem, wytrzymam - odparłem - z tobą...już na Sali byłem na skraju - westchnąłem - Widać, że nic im nie jest - zaśmiałem się i po wyjęciu wszystkich odłamków popatrzyłem jej w oczy - Teraz zrób coś, co cię odpręża - odparłem i wziąłem do reki wodę utlenioną | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:13 am | |
| – Tyler.... Możemy porozmawiać? Ale tak naprawde?— zapytałam. — Co? Dlaczego.... Nawet sie nie waż. — powiedziałam widzac wodę utleniona. Bedzie bolec. — Zostaw to... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:16 am | |
| - Możemy - stwierdziłem, patrząc jej w oczy - ale jak odkazimy twoje rany - odparłem - Zrób coś co cię odpręża, albo przez co przestajesz myśleć | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:21 am | |
| — Nie... Nie rób tego... Naklei plasterek i juz..— powiedziałam. — Moje nogi sa teraz takie brzydkie.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:23 am | |
| - Nie dyskutuje i spełnij prośbę starszego - odparłem - Nie są brzydkie, nadal są piękne | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:23 am | |
| — Ale... Nic się nie stało... Wystarczy zwykła woda..— jeknelam. — Nieprawda... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:27 am | |
| - Czyli wolisz patrzeć - spytałem i wylałem kropelke na jej nogę - Po prostu zrób coś co cię odpręży, np. Pobij mnie, no nie wiem - westchnąłem - Są piękne | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:29 am | |
| — Tyler...— jeknelam i syknelam gdy woda utleniona zaczela się pienić na mojej nodze. — Jestes okropny...— powiedziałam zaciskałam dłonie na materacu.
| |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:30 am | |
| - Wiem - odparłem z uśmiechem - To ci pomoże? - spytałem, wskazując na łóżko | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:32 am | |
| — Nie! Ale wyobrażam sobie ze to ty i ze powoli dusze!– warknelam. — Dibra juz jest dobrze... zaklejaj i schowaj wodeeee... Prosze.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:36 am | |
| - Okej - westchnąłem i położyłem dłoń na jej udzie, by nie ruszała nogą, a potem wylałem dużą ilość wody, aby ta spłynęła po jej nodze. Zaraz jak wylałem wodę, zacząłem dmuchać na jej nogę zimnym powietrzem, później powtórzyłem ten proces z jej drugą nogą - Nie zabijaj mnie - mruknąłem i usiadłem obok niekj | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Sie 20, 2017 2:38 am | |
| Gdy obficie polewał nogi woda, zacisnelam zeby. Moze i byłam nadwrażliwa na pewne rzeczy... – Prędzej zabiłabym siebie niz ciebie. — powiedziałam cicho. – Dziekuje... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|