Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Jezioro Hogwartu

Go down 
+17
Noah Carter
Sarah Shadows
James Shadows
Phoebe Caulfield
Annabelle de Violine
Jason Smith
Samantha Drought
Mathew McCourney
Gregory Martin
Nathan Collins
Marceline Flavor
Sophie Neveu
Evie Lodbrok
Isobel Tokisaki
SooAh Kwon
Dajen McCourtney
Alessia Tokisaki
21 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next
AutorWiadomość
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

Liczba postów : 5346

Jezioro Hogwartu - Page 11 Empty
PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 5:51 pm

Uniosłem brew, lustrując jej sylwetkę, wyciągając w miedzy czasie różdżkę, którą sierowałem w jej stronę
- Accio ! - zawołałem, kierując różdżkę na jej miotłę, która w mgnieniu oka znalazła się w mojej dłoni
- To sobie ją zatrzymań - powiedziałem i uniosłem przedmiot, o którym mówiłem. - Jak przestaniesz chcieć popełnić samobójstwo, to przyjdź po nią - dodałem, odwracając się i idąc w stronę szkoły z nowo nabytym przedmiotem.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

Liczba postów : 5361

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 5:57 pm

Otworzyłam usta gdy zabrał mi miotle. Jeszcze chwile stałam w miejscu po czym ruszyłam za nim.
Zaczelam szeptać pod nosem zaklęcia ktorych nawet nie znałam. Zerwał się mocny wiatr a niebo natychmiastowo zrobiło się szare.
Wyciagnelam dlon, wierzchem do góry a Tyler znalazł się w powietrzu do góry nogami.
Podeszłam do niego.
— Dlaczego mi ją zabrałeś? Hm? Dlaczego mnie od tego odwodzisz?— zapytałam patrac mu w oczy. Nareszcie jego twarz była na wysokosci mojej.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 6:32 pm

Przestraszyłem się trochę, gdy pogoda diametralnie się zmieniała, a ja zawisłem do góry nogami, jednak widząc jej twarz przed sobą, usmiechnąłem się i poprawiłem włosy
- A po co chcesz się zabić? - zapytałem patrząc na nią. Wyciągnąłem rękę i złapałem ją za koszulkę, przyciągając do siebie
- Po co chcesz to robić, słońce? - spytałem delikatnie, nie odrywając wzroku od jej oczu.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 6:41 pm

— Wcale nie chce się zabic....— powiedziałam lekko niepewnie. Nie chodziło o samobója No...
Wbiłam wzrok w jego oczy gdy mnie przyciągnął.
— Zapytałam pierwsza. Na czym ci tak zalezy skoro jak sam mówisz nie chodzi o posuwanie mnie?
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 6:47 pm

- Tak po prostu - mruknąłem - bo niby po co masz się zabijać skoro jesteś mi potrzeba - powiedziałem i musnąłem jej usta swoimi - Jestem ciekaw do czego jesteś jeszcze zdolna - mruknąłem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 6:55 pm

– Nie ma "tak po prostu". Nie jestem ci potrzebna. — powiedziałam lekko zaskoczona tym gestem. Ale nie dałam tego po sobie poznać.
— Do wszystkiego.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 6:58 pm

- To pokaż to - mruknąłem, cały czas trzymając ją za bluzkę - A teraz może mnie opuścisz,hmm? - czułem że prawie cała moja krew spłynęła do głowy.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 7:05 pm

— Co mam ci pokazać?— zapytałam.
— Nie. — warknelam kładąc dlon na ten ktora zaciśnięta była na mojej bluzce.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 7:09 pm

- Pokaż jak mnie obracasz i jak ponownie staje na ziemii - mówiłem spokojniejsze, ale zamknąłem oczy, by móc się skupić na wypowiedzeniu tych słów
- Postaw mnie - powiedziałem neutralnym głosem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 7:10 pm

— A odpowiesz mi w koncu? Jak Cie postawie?— zapytałam patrzac na niego. On wisiał do góry nogami a ja czułam jak ciśnienie znow mi rośnie.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 7:26 pm

- Już ci odpowiedziałem - mruknąłem i puściłem jej bluzkę, nie mając już siły. Ostatkami sił chwyciłem się za łydki i podniosłem swoje ciało, by zaczerpnąć tchu.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 7:31 pm

Opuściłam go szybko gdy zaczął się podnosić. Z dziesięć centymetrów nad ziemia zatrzymał się i powoli na nia opuścił.
— Nie odpowiedziałeś. Ze niby jestes ciekaw na ile mnie stać? Nie kłam.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 7:36 pm

Podniosłem się lekko na klęczkach i zacząłem kaszleć.
- Nie kłamie - oparłem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 7:38 pm

Ukleknelam przed nim.
— Wiec... tak jakby "trzymasz mnie przy zyciu" bo jestes ciekaw co potrafi moja magia tak?— zapytałam po czym prychnelam.
— Wow... Tego się nie spodziewałam...
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 7:52 pm

- Nie chodzi mi o to - zacząłem kaszleć podpierając się ręką na ziemi - Jak chcesz droga wolna - mruknąłem, przesuwając w jej stronę miotle, którą o dziwo cały czas trzymałem.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:07 pm

— Wiec o co?— zapytałam niepewnie ale chwytając miotle.
— Nie mozesz powiedziec wprost?
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:11 pm

- Nie - mruknąłem - bo nie wiem, - stwierdziłem, podnosząc się i prostując - ale skoro chcesz to zrobić nie będę ciw zatrzymywać - mruknąłem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:13 pm

— Nie wiesz... Nawet gdybys wiedział to byś nie powiedział...— mruknelam.
— Jak nie wypłynę... To nie było cie tu a ja pojechałam do domu.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:17 pm

- Spadam, mam już dość - stwierdziłem - mogę cię próbować od tego odciągnąć, ale przecież i tak to zrobisz, jak mnie przy tobie nie będzie - oparłem i odwrociłem się.
- Miło było cię poznać - mruknąłem na do widzenia.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:20 pm

Nim odszedł, podbiegłam i stanęłam mu na drodze.
Rzuciłam miotle następnie biorac jego twarz w dłonie i całując namiętnie jego usta.
— Ja Ciebie też. — szepnelam gdy się odsunęłam. Pogłaskałam go kciukami po policzkach i kilkakrotnie jeszcze cmoknelam jego wargi.
— Spróbuje ostatni raz... — powiedziałam i odsunęłam się. Chwyciłam miotle i ciagnąc ją za trzonek po ziemi, ruszyłam w stronę brzegu. Obejrzałam się jeszcze przez ramie i uśmiechnelam lekko.
Czułam jak serce podchodzi mi do gardła. A jak się nie uda?
No to sie nie uda.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:31 pm

Chciałem więcej jej pocałunków, ale ona chciała się odsunąć i tak też zrobiła, idąc nad jezioro
- Ale ja nie chce byś próbowała! - krzyknąłem, podchodząc powoli do niej.
Złapałem ją w talii i przycisnąłem swoja klatkę do jej pleców
- Mówiłaś że się nie zakochasz - dodałem ze smutkiem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:36 pm

Slyszac jego krzyk chciałam się odwrocić ale nie zdążyłam. Czujac jak mocno sie we mnie wtula... Poczułam cos niesamowicie miłego. Takie cudowne ciepło..
Slyszac jego kolejne słowa i ton westchnęłam.
— Nie powiedziałam ze się w tobie zakochałam. Tak samo jak powiedziałam ze tego nie zakończę tak samo się juz nie zakocham..
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:38 pm

- To o co chodziło z "Ja ciebie też"? - spytałem, odwracając ją do siebie i patrząc w jej oczy
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:39 pm

— A co za różnica?– zapytałam cmokajac go w usta.
— Głodna...— powiedziałam robiąc urocza mine.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:46 pm

- Duża - mruknąłem i przeciągnąłem do pocałunku - Ja też, słońce. Jestem strasznie głodny, - stwierdziłem i odsunałem się od niej - ale nie chce mi się iść do Wielkiej Sali - dodałem, odsuwając się od niej.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:48 pm

— Wyślij patronusa. Ja zostawiłam różdżkę w dormitorium. —powiedziałam.
— Yy chwila..— dodałam orientując się ze niebo nadal wyglada jakby miało się zawalić. Skupiłam się chwile i po chwili pogoda wróciła do normy.
— Naprawde nie chcesz zebym to robiła?— zapytałam po chwili cicho, patrzac na niego.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 8:52 pm

- Zabijała się, hmm, niekoniecznie - mruknąłem i w tym czasie wysłałem swojego patronusa, który doskonale wiedział co robić - Gdzie chcesz zjeść ? - zapytałem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 9:00 pm

Przytaknelam lekko głowa. Wiec nie bede próbować.
— Nie wiem... Ty wybierz..— powiedziałam. Nie miało to dla mnie znaczenia.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 9:33 pm

To idziemy do mnie - mruknąłem i przerzuciłem ją sobie przez ramię i klepnąłem w tyłek
- Lubie kiedy tak wisisz na mnie - powiedziałem, znowu ją klepiąc i niosąc ze sobą

Next > Dormitorium Puchonów
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Sie 05, 2017 9:35 pm

— Okej..— zgodziłam się. Odesłałam miotle do dormitorium.
— Hej!— zapiszczałam gdy klepnął mnie w pośladek.
— No właśnie widze... — mruknelam i znow zapiszczałam po kolejnym klapsie.
— No wiesz co...

Next: Dormitorium Puchonow
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Wrz 16, 2017 1:37 pm

Miałam ochotę coś jeszcze jej powiedzieć, ale umilkłam. Dobra, dobra. Coś w tym sensu jednak było, to raz. Dwa, widziałam jej przygnębienie, jej uczucia... I to zmiękczyło moje serce. Westchnęłam ciężko i popatrzyłam na nią.
— Przepraszam, za bardzo panikuję — powiedziałam w końcu i przytuliłam ją ciepło.
Powrót do góry Go down
Phoebe Caulfield

Phoebe Caulfield

Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Wrz 16, 2017 4:03 pm

Westchnęłam z ulgą kiedy dziewczyna już się uspokoiła i bez potrzeby nawet ją przeprosiła. Kiedy została przytulona lekko zadrżała, ale jej dłoń powędrowała na plecy dziewczyny i delikatnie głaskała ich powierzchnię.
-Nie musisz przepraszać, to przecież nie twoja wina. Mogłam wcześniej cię o tym poinformować...- Mruknęła cicho we włosy dziewczyny i uśmiechnęła się sama do siebie.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Wrz 16, 2017 8:53 pm

— Moja. Momentami jestem trochę przewrażliwiona. Albo to coś w rodzaju jakiegoś dziwnego, zmodyfikowanego wampirzego okresu? — zażartowałam pod koniec unosząc brew, obejmowałam Phoebe rękami na wysokości jej karku. Dobra, może miałam powód się zdenerwować, ale nie muszę się chociaż bać, że niechcący się wgryzę w jej szyję czy stracę nad sobą kontrolę i zabiję.
Powrót do góry Go down
Phoebe Caulfield

Phoebe Caulfield

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Wrz 16, 2017 8:59 pm

-Wampirzego okresu?- Dziewczyna wybuchnęła śmiechem na to co powiedziała Isobel. Słyszała już wszystko, ale nic o wampirzym okresie nie doszło do jej słuchy jeszcze nigdy.
-Większość osób jest momentami przewrażliwiona, więc już się nie obwiniaj- Uśmiechnęła się głaszcząc jej włosy.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Wrz 16, 2017 9:04 pm

— No ale ja wyjątkowo byłam przewrażliwiona. Nie obwiniam się, a stwierdzam fakt — trwałam w zaparte, wciąż jednak miałam pogodną twarz. Uśmiechałam się do niej, gdy głaskała mnie po włosach.
— Co robimy teraz?
Powrót do góry Go down
Phoebe Caulfield

Phoebe Caulfield

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptySob Wrz 16, 2017 9:14 pm

-Jestem spragniona- Stwierdziłam i delikatnie się uśmiechnęłam na wyobrażenie sobie niewielkich ilości przemyconej krwi do hogwartu.
-Co myślisz o cudownej, ciepłej krwistej uczcie?- Zapytałam lekko odsuwając się od dziewczyny. Może nie było tego jakoś dużo, ale za to najlepsza grupa, a przynajmniej Phoebe najbardziej smakowała.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptyNie Wrz 17, 2017 11:05 pm

Musiałam przyznać, że poczułam się trochę nieswojo, kiedy zaczęła temat o kolacji... Moment, czy jako stworzenie nocy nie powinnam mówić na kolację śniadanie? Cholera, pogubić się szło! No ale musiałam przywyknąć do nowej rzeczywistości.
— W sumie... To czemu by nie? — powiedziałam z lekkim uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptyCzw Wrz 21, 2017 9:08 am

Juz w drodze nad jezioro rozpłakałam się głośno.
Na zewnatrz było chłodno ale przez nerwy jeszcze do mnie to nie dotarło. Gdy dotarłam nad wodę, usiadłam na zimnej belce drewna i schowałam twarz w dłoniach, pochylając się do przodu, płacząc z bezradności i żalu.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptyCzw Wrz 21, 2017 9:30 am

Podszedłem do dziewczyny i stanąłem naprzeciwko niej.
- Powiesz mi chociaż za co mnie uderzyłlaś? - spytałem, wpatrując się w jej włosy, ponieważ była nimi zakryta.
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptyCzw Wrz 21, 2017 11:28 am

Pokręciłam głowa na jego pytanie. Nie chciałam Seby tu przychodził. Nawet nie wiedział co zrobił... Było coraz gorzej miedzy nami. Miałam wrazenie ze nie wytrzymam tego dłużej.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptyCzw Wrz 21, 2017 11:55 am

- Okej - odparłem i odszedłem. Jeżeli tak to ma wyglądać za każdym razem, to chyba nie chce tu wracać, po wyjeździe. A może właśnie tak należy zrobić. Denerwować ją by sama to w końcu skończyła to co jest między nami.

Ostatnio zmieniony przez Tyler Rhodes dnia Czw Wrz 21, 2017 12:04 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptyCzw Wrz 21, 2017 11:59 am

— Dlaczego ty nie chcesz mnie zrozumiec?! Dlaczego
Nie chcesz mnie chociaz raz zrozumiec?!— wrzasnęłam gdy podniosłam głowę i zobaczyłam ze chłopak odchodzi.
— Chociaz raz!
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptyCzw Wrz 21, 2017 12:14 pm

- Próbuje, ale nie umiem - odparłem - nie potrafię Cię zrozumieć - powiedziałem, odwracając się do niej
- Raz mowisz, że mnie kochasz i potrzebujesz, a jeszcze innym razem, że mogłabyś iść do innego i dajesz mi w twarz - mruknąłem.
- Staram się Ciebie zrozumieć, ale jest to niemożliwe, jesteś tak zmienna - dodałem
Powrót do góry Go down
Rian Shin

Rian Shin

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptyCzw Wrz 21, 2017 1:37 pm

— Bo cie kocham. I potrzebuje. Jak powietrza. — powiedziałam.
— Ale nie moge znieść tego ze ciagle pchasz mnie do łóżek innych... To ja tak powiedziałam. To ty powiedziałeś ze jak chce to moge isc pieprzyć się z innymi... Wiesz jak mnie to boli.:.
Powrót do góry Go down
Tyler Rhodes

Tyler Rhodes

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 EmptyCzw Wrz 21, 2017 2:46 pm

- Rian, sama powiedziałaś o innym - westchnąłem - ja tylko powiedziałem, że jeżeli będziesz chciała to nie mam nic do gadania i będę na Ciebie czekał - odparłem cicho.
- Nie pcham Cię do łóżek innych niż moje - westchnąłem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jezioro Hogwartu   Jezioro Hogwartu - Page 11 Empty

Powrót do góry Go down

Jezioro Hogwartu
Powrót do góry 
Strona 11 z 23Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Jezioro Hogwartu
» Jezioro Hogwartu
» Błonia Hogwartu
» Błonia Hogwartu
» Wiadukt Hogwartu

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOGWART :: Tereny zamkowe oraz przyzamkowe-
Skocz do: