| Wieża Astronomiczna | |
|
+13Samantha Drought Katherina Whitemore Madison Beer Luke McCartney Lykon Norris Noah Carter Sarah Shadows Christine Stephens Isobel Tokisaki Phoebe Caulfield Maddie Miller Kim Elizabeth Rose Kai Joshua Graham 17 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Noah Carter
Skąd : United States - New York Liczba postów : 317 Join date : 18/07/2017
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 6:14 pm | |
| Położyłem dłonie spowrotem na jej talii, słysząc komentarz dziewczyny, która była razem z nami na wieży, o której istnieniu zapomniałem będą blisko Sarah. - Nie masz kurwa niczego innego do roboty? - spytałem dziewczyny, która trzymała jakaś puszystą kulkę w ręku - Tak Sarah - mruknąłem - rozbieranie cię wzrokiem - dodałem i opuściłem raminko stanika, który znajdował się pod bluzką - Coś podobnego do tego, tylko bardziej gwałtownie - puściłem jej oczko. | |
|
| |
Christine Stephens
Wiek : 26 Skąd : Swansea, Walia Liczba postów : 2031 Join date : 11/06/2016
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 6:25 pm | |
| - Pocałuj ją wreszcie, a nie się mizdrzysz - krzyknęłam do chłopaka. Szczerze nienawidzę ludzi, którzg robią coś takiego przy innych. Jak się chcą przeruchać, to mają dormitoria, hotele i te sprawy. | |
|
| |
Sarah Shadows
Skąd : Kanada, Vancouver Liczba postów : 226 Join date : 18/07/2017
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 6:31 pm | |
| Zdziwiłam się jak jego głos zmienił się diametralnie, otworzyłam szeroko oczy i lekko rozchyliłam usta z zaskoczenia, kiedy moje ramionczko opadło. - Noah. - skarciłam go wzrokiem, oglądając się za siebie na dziewczynę z małym, puchatym królikiem. Przegryzłam wargę na jej słowa, nie odwracając się w stronę chłopaka. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 6:35 pm | |
| Zignorowałem słowa dziewczyny, która niepotrzebne się wtrącała. - No co? - jęknąłem i zabrałem ręce z jej talii, przenosząc je na murek, na ktorym siedziałem - Co tym razem - zapytałem blondynki, która odwróciła twarz w drugą stronę. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 6:37 pm | |
| - Nic. - obróciłam się do niego ponownie - Czemu miałoby coś być? Tylko na nią spojrzałam. - zmarszczyłam czoło zdezorientowana zachowaniem chłopaka. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 6:51 pm | |
| - Popatrzyłaś na mnie takim wzrokiem, że myślałem iż coś Ci nie pasuje - dodałem, patrząc jej w oczy. Czasami trudno było mi się połapać co mam zrobić. Raz jest źle, drugi raz gorzej, a o trzecim nie wspominając. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 7:12 pm | |
| - Wszystko jest w porządku, po prostu wszystko jest dla mnie... nowe. - szepnęłam mu to jakbym się tego wstydziła, rumieniąc się. Każda moja relacja z chłopakiem kończyła się na przyjaźni, a tego nawet przyjaźnią nie mogę nazwać. Czułam, że po tym wyznaniu po prostu wyjdzie, bo jak można nigdy nie mieć takich kontaktów z płcią przeciwną. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 9:22 pm | |
| - Nie rozumiem - szepnąłem - Jak to nowe? - spytałem. Wziąłem ja za ręce, jednak widząc ja lekko speszona, zatychmiast je zabrałem. Oparłem się o mur i czekałem na jej odpowiedź. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 9:57 pm | |
| Westchnęłam ciężko i zaczęłam się tłumaczyć. Coraz bardziej odczuwałam strach, że po prostu ucieknie i zerwie kontakt. - Nigdy nie byłam w takich relacjach z chłopakiem. - odetchnęłam, chociaż nie była to ulga. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 10:36 pm | |
| - Nie gadałaś z chłopakami? - zapytałem zdziwiony - Przecież na pewno gadałaś z jakimś - dodałem - Chyba że nie musiała, bo rodzice zapisali cie do szkoły żeńskiej - mruknąłem cicho. Zastanawiając się nad jej słowami | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 10:40 pm | |
| - Nie chodzi mi o takie relacje. - przewróciłam oczami, westchnęłam ciężko i mówiłam dalej - O takie relacje jaka jest między nami. - poczułam w tym momencie jakbym była jego zwykłą koleżanką z korzyściami. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 10:53 pm | |
| - A co jest miedzy nami? - zapytałem, bardzo tego ciekawe. Nasza znajomość, o ile tak to można nazwać, nie zaliczała się do przyjaźni, a tym bardziej związku, nawet nie podchodziła pod przyjaciół z korzyściami. Ale skoro ona mówi o czymś takim. To może nie miała nigdy chłopaka. Sam nie wiedziałem. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 10:59 pm | |
| - Nie wiem. - schodzimy na bardzo zły tor rozmowy. Zacisnęłam powieki, czując jak pieką mnie policzki. Odeszłam w bok, opierając się tyłem o mur, czułam jak pod dłońmi kruszy się cegła, nawet nie zaciskając na niej rąk. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 11:07 pm | |
| Położyłem dłoń na jej policzku, a potem przeniosłem ją na jej podbródek, kierując jej twarz w moja stronę - Dlaczego aż tak bardzo się tym przejmujesz? - zapytałem, uśniechając się do niej. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 11:12 pm | |
| - Bo zawsze chcę wiedzieć na czym stoję. - wzruszyłam ramionami, ponownie zagłębiając się w szarość jego oczu - A teraz nie wiem i dziwnie mi z tym. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 11:37 pm | |
| - Ja tym bardziej - powiedziałem - to dziewczyny na tym świecie uświadamiają facetów na czym stoją, a nie na odwrót - stwierdziłem, patrząc w jej oczy - my nie zagłebiamy się nad nazewnictwem, tylko brniemy dalej - wytłumaczyłem. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 11:39 pm | |
| - Skoro tak. - przystałam na jego propozycję, biorąc jego dłoń i przystawiając sobie ust. Chuchnęłam na nią ciepłym powietrzem, zahaczając wargą o jego kciuk. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 11:44 pm | |
| - Co ty robisz? - zapytałem lekko zaskoczony. Nie sadziłem, że zdecyduje się na jakiś ruch. Jednak jej wargi na moim placu, to niecodzienne doświadczenie, wiec postanowiłem zaczekać,co zrobi dalej. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Sro Lip 26, 2017 11:55 pm | |
| - Taki jakiś nawyk. Jak nie własna dłoń to czyjaś. - zaśmiałam się, widząc reakcję chłopaka. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:06 am | |
| - Czasami sie zastanawiał czy cie nie podmienili - dodałem ze śmiechem. - Masz jeszcze inne nawyki? - spytałem | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:09 am | |
| - Mam zbyt wiele, żeby wszystkie zliczyć... - udawałam jak liczę na palcach chłopaka - Odruchowo jak się denerwuję zagryzam wargę, przykładam sobie dłonie do ust, jak nie umiem sobie z czymś poradzić to zaciskam odruchowo powieki, a jak się boję lub coś w ten deseń to trzęsą mi sie dłonie. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:15 am | |
| - Będę pamiętał - mruknąłem - Jak możesz żyć z tym wszystkim? - zapytałem i przeczesałem sobie włosy wolną ręką. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:16 am | |
| - Tak jak żyję z fobiami tak i z nawykami. - wzruszyłam ramionami jakby to była codzienność, a nie, to jest codzienność - Ty nic takiego nie masz? | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:21 am | |
| - Nic - mruknąłem - gdy byłem mały małem się ciemność i klaustrofobie, ale brat nauczył mnie tego kontrolować - dodałem - ciemność to teraz moje drugie życie, ale za małymi pomieszczeniami nie przepadam - stwierdziłem | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:24 am | |
| - Czyli jest coś takiego jednak! - uśmiechnęłam się, nie czując się sama w tym wszystkim - Dobry brat, chodził kiedyś do Hogwartu? - domyśliłam się, że był starszy po jego krótkiej opowieści. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:31 am | |
| - Tak chodził - mruknąłem cicho - od niego uczyłem się zaklęć, gdy byłem mały. Nigdy nie było z nim problemów, nie to co ze mną - dodałem lekko się uśmiechając do dziewczyny. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:32 am | |
| - Jakie problemy, jeżeli mogę wiedzieć? - stanęłam między jego nogami, unosząc wzrok i patrząc mu w oczy. Chciałabym wiedzieć o nic co nie co, wypadałoby znać swoich znajomych, prawda? | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:37 am | |
| - Głównie wychowawcze - mruknąłem i przybliżyłem ją do siebie ręką. - Nauczyciele tez za bardzo sobie ze mną nie radzą - dodałem, śmiejąc się - Nie jestem typem osoby, który łatwo odpuszcza i nie ważne czy to nauczyciel czy uczeń - mruknąłem, gładząc ją po plecach | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:41 am | |
| - A chciałeś sobie odpuścić. - mruknęłam cicho, kładąc głowę na jego klatce piersiowej. Słyszałam jak bije jego serce, które rytmicznie, lekko uderzało. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:50 am | |
| - Chyba nie - mruknąłem - nie przypomina sobie tego - dodałem - Usiądź na mnie - zaproponowałem - Tak by nogi zwisały ci z drugiej strony, twarzą do mnie - wytłaczyłem - może ze mną nie będziesz się, aż tak bała - stwierdziłem | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 12:52 am | |
| - Spadniemy przecież. - uniosłam brew, zaskoczona jego pomysłem. Odkleiłam się od jego koszulki, patrząc mu w oczy. Zagryzłam wargę, nieco mocniej niż zazwyczaj. - Mogę Ci zaufać, że będziesz mnie mocno trzymał? | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:02 am | |
| - Nie sadniemy - uspokoiłem ją, patrząc jej w oczy - Jezeli nie chcesz nie musisz - powiedziałem szybko -Do niczego nie chce cie zmuszać -mruknąłem - Ale tak możesz mi zaufać, w moich ramionach nie spadniesz - stwierdziłem - to ja mam większe szanse na upadek - zaśmiałem się | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:07 am | |
| - Jeżeli Ty masz większe szanse na upadek, a będę siedziała na Tobie to oboje spadniemy. - westchnęłam cicho, zbierając się na odwagę - Pomóż mi jakoś, bo nie wiem jak mam na Ciebie wskoczyć, żeby Cię nie zepchnąć. - zachichotałam. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:13 am | |
| Zaśmiałem się na jej próby. Dzięki temu, że była blisko zlapałem ją za pośladki i uniosłem, usadzając sobie na kolana. Jednak chyba trochę za blisko ją posadziłem, bo gdy podniosłem głowę nasze twarze dzieliły drobne centymetry, a jej piersi były przycisniete do mojej klatki piersiowej. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:19 am | |
| Przywarłam do jego klatki jeszcze bardziej, nie patrząc przed siebie, a w oczy chłopaka. Pierwszy stopień do pozbycia się lęku wysokości - check. - W sumie to mi tu wygodnie. - poruszyłam biodrami, wygodnie się usadawiając. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:22 am | |
| Warknąłem cicho, czy ona naprawdę nie rozumiała, że nie należy poruszać biodrami , gdy siedzi na facecie. - Cieszę się - powiedziałem, uśmiechając się - I co jest nadal się boisz? - zapytałem ciekawy | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:26 am | |
| - Teraz nie, póki nie widzę jak daleko od ziemi jestem. - uśmiechnęłam się promiennie. Uniosłam się lekko, stykając nasze czoła ze sobą. Nawet gdy siedziałam na jego kolanach, miałam nos na wysokości jego brody. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:29 am | |
| Przeniosłem swoje dłonie na jej pośladki, by pomóc jej utrzymać wysokość, byłem ciekawy jej kolejnego kroku - To może spójrz na dół? - zaproponowałem, jednak mój głos stał się bardziej gardłowy, bardziej niż myślałem. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:37 am | |
| - Boję się. - założyłam swoje ręce za jego kark, mocno się trzymając, czując jak drżą mi dłonie - Nie spojrzę w dół. - przełknęłam ciężko ślinę. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:41 am | |
| - Dobrze może masz rację - mruknąłem - Kiedy indziej to zrobisz- dodałem i zdjąłem ręce z jej pośladków. Ułożyłem je na murku tak, by się nimi podeprzeć w razie czego. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 1:48 am | |
| - Kiedy indziej. - powtórzyłam za nim zbyt wysokim tonem. Odsunęłam się delikatnie, by z łatwością patrzeć na niego. Podobał mi się, nie raz śnił mi się taki... dobrze zbudowany mężczyzna, wysoki i z ostrzejszym charakterem. Kiedyś marzenia, teraz mam obrazek z moich snów przed oczami. Skarciłam się w myślach, przerywając długą ciszę. - O czym myślisz? - uniosłam delikatnie jeden kącik ust. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 8:54 am | |
| - O Tobie - odpowiedzialne od razu. W sumie musiałem przyznać, że wiele rzeczy robiłem z nią po raz pierwszy, mimo tego, że jestem doświadczony w sprawie z kobietami, to nigdy nie byłem w ich towarzystwie dłużej niż 24h, wiec nigdy nie doświadczyłem siedzenia takie jak to teraz, a musiałem przyznać, że bardzo mi się podobało. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 9:02 am | |
| Spojrzałam na niego podejrzliwym wzrokiem, nie tracąc z uśmiechu. Łokcie oparłam na jego ramionach, dłonie wplatając w moją ulubioną, kasztanową czuprynkę. Lekkie loki kręciły się bezwładnie wśród moich palców. - Zaprzątasz sobie głowę? Moją osobą? - zmarszczyłam czoło, czując jak dodatkowo unosi mi się brew. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 10:07 am | |
| Gdy wsunęła dłonie w moje włosy, lekko zamruczałem. - Jak mógłbym myśleć o kimś innym? - spytałem, patrząc na jej ruchy. Lekko przybliżyłem ją do siebie i nachyliłem przejeżdżając nosem od jej ucha aż do ramienia - Ślicznie pachniesz - stwierdziłem, chcąc dodać coś jeszcze, ale ugryzłem się w język w ostatnim momencie. | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna Czw Lip 27, 2017 10:13 am | |
| - Noah... - szepnęłam mu do ucha, przegryzając jego płatek. Zacisnęłam zęby na wardze, czując przyjemne dreszcze w okolicach szyi. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wieża Astronomiczna | |
| |
|
| |
| Wieża Astronomiczna | |
|