| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Paź 31, 2017 10:40 pm | |
| - Ufam Ci skarbie - powiedziałem, patrząc jej w oczy. - Ale gdybym Ci to powiedział, to byś to natychmiast zrobiła, a ja nie chciałem Cię zmuszać do niczego - powiedziałem, kładac ją na łóżku. | |
|
| |
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Paź 31, 2017 10:48 pm | |
| — Zmuszasz sie kiedy sie ze mna kochasz? — zapytałam kiedy położył mnie na lozku. — Zmuszales sie kiedy mnie calowales?— dopytalam patrzac na niego. — Powiedz szczerze. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Paź 31, 2017 10:54 pm | |
| - Rian, ale to inna rzecz - odparłem, kładąc się obok niej. - Miałem styczności z różnymi kobietami i niektóre albo się wstydziły albo je to obrzydzało - zaśmiałem się lekko. - Ale odpowiadając na twoje pytanie. Nie nigdy się zmuszałem do całowania Cię, a tym bardziej do kochania się z Tobą, skoro to ja pcham Cię na łóżko - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Paź 31, 2017 11:15 pm | |
| — Te twoje... Kobiety... Nie były mna. — powiedziałam patrzac na niego. — Ja... Moze nie we wszystkim ale jestem troszkę inna.— dodałam. — Chce cie zadowalać. W kazdy możliwy sposób. I chce wiedziec jesli czegoś potrzebujesz. Nawet nie wiesz jak.. Dziwnie sie teraz czuje ze wcześniej tego nie wiedziałam. Nie sądziłam ze jestem az taka samolubna... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Paź 31, 2017 11:19 pm | |
| - Nie były Tobą - mruknąłem - nawet się nie równały z Tobą, ani nie były zaraz po Tobie - dodałem. - Ale nie chcę byś ode mnie uciekła tylko przez to, nie chcę Cię zmuszać do czegoś czego się brzydzisz, nie chcę Cię namawiać do rzeczy których nie chcesz robić, rozumiesz? - spytałem, głaszcząc ją po włosach. - Skoro ty tak mówisz o sobie to co ja mam powiedzieć, skoro za każdym naszym kochaniem się, nie zaspokajałem twoich potrzeb - odparłem. - Tak strasznie mi głupio Rian. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Paź 31, 2017 11:24 pm | |
| — Czym sie brzydzę?— zapytałam marszcząc czoło i w ogole nie rozumiejąc o co mu chodzi. — Tym ze nie chce ci zrobic dobrze? Jestes chory jakis? Naprawde nie chodziło o to... Gdybym nie chciała to bym nigdy nie zsunęła sie poniżej pępka... Uwoerz mi. To nie jest zmuszanie. Chciałam tego... — powiedziałam ciszej. — I jak to mnie nie zadowalałeś? Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak mi dobrze z toba. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Paź 31, 2017 11:29 pm | |
| - Naprawdę mam Ci tłumaczyć czym? - spytałem., patrząc na nią. - Rian - zaśmiałem się - robisz mi dobrze podczas seksu, naprawdę. Może nawet za dobrze - dodałem. - Ale jesteś sado-maso, więc potrzebujesz większych atrakcji niż sam seks - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Paź 31, 2017 11:41 pm | |
| — Nie jestem sado-maso!— krzyknęłam nadmuchujac policzki. — Po prostu... Czasami lubie cos wiecej. I jesli to troche zmieni twoje zdanie na ten temat... To nigdy z nikim nie przyszło mi do głowy. Nie chciałam zeby ktokolwiek... Po prostu to zawsze ja rządziła. Rozumiesz? Ja mowilam co ma byc i jak ma byc... Z nami.. Z toba... Jest tak ze... Chciałabym tak jakby byc pod toba. Dosłownie i w przenośni... Rozumiesz? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Paź 31, 2017 11:56 pm | |
| - Możesz być pode mną jeżeli się kochamy, ale tak to chcę być z Tobą na równi - odparłem. - Nie chcę Cię traktować jak właśność - mruknąłem. - Teraz Ci coś powiem - stwierdziłem, nachylając się do jej ucha - Jeżeli będziesz chciała po moim powrocie seksu analnego to będziesz moją pierwszą - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 12:01 am | |
| — Nie chce byc na rowni. Nie muszę byc na równi. Jestes takim facetem dla ktorego chce byc ta uległa. Zawsze. — powiedziałam. Skupiłam sie kiedy ten nachylił sie do mojego ucha. — Chce.— powiedziałam szybko. — To znaczy...— dodałam odsuwając sie lekko by na niego spojrzeć. — Naprawde? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 12:35 am | |
| - Chcesz być moją uległą? - spytałem, patrząc jej w oczy. Uśmiechnąłem się, gdy tylko powiedziała, że chciałaby to ze mną zrobić. Ah, uwielbiałem to w niej. - Ale co naprawdę? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 12:38 am | |
| — Tak. Chce. — powiedziałam pewnie. — No... Ze.. w sensie ze No ze bede pierwsza...— dodałam mrugając z troche zbyt duża częstotliwością. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 12:50 am | |
| - Tak - zaśmiałem się na jej reakcję. - Akurat w tym jestem totalnym prawiczkiem - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 12:55 am | |
| — To dobrze... Ale to nie fair ze ty zaliczysz mnie podwójnie...— powiedziałam udawajac rozczarowana. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 1:03 am | |
| - Ty w sumie masz rację - odparłem. - Wiem. Kupisz sobie wibrator i sama zrobisz to za pierwszym razem, a za drugim już ja - mruknąłem - Pasuje? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 1:07 am | |
| — To wcale nie jest zabawne. — powiedziałam uderzając go lekko w piers. — Wole żebyś to był ty niz kawałek gumy...— mruknelam czerwieniac sie bez powodu. — To musisz byc ty... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 1:14 am | |
| - Dla mnie jest - mruknąłem - Nie byłoby gdybyś się zdodziła - odparłem, zniżając się i całując ją w obojczyk. - Jeju - mruknąłem, podnosząc się lekko - Cudownie wyglądasz, gdy się rumienisz - zaśmiałem się cicho. - Muszę? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 1:16 am | |
| — Ja sie nie rumienie. — fuknelam. — I tak. Musisz. Nikogo innego nie chce. — dodałam biorac głębszy oddech. — Powiesz mi o tych fantazjach? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 1:21 am | |
| - To dobrze, że to muszę być ja - odparłem. - Chcę mieć Cię całą, a to oznacza zapoznanie się z twoimi dziurkami - zaśmiałem się. - A ty nie masz żadnych fantazji? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 1:22 am | |
| — Jeju aleś ty romantyczny...— mruknelam. — Mam. — powiedziałam. — Głownie chodzi o to ze kocham kiedy zaczynasz robic sie taki... Władczy? Taki ze musisz tu i teraz. Tak jak na pomoście na przykład. Ze bierzesz co chcesz.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 8:12 am | |
| - Tak romantyczny, że aż wcale - zaśmiałem. - Lubisz jak staje się narwany? - spytałem - Byłem pewny, że wtedy źle się czujesz - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 8:24 am | |
| – Nie. — powiedziałam. — Z natury jestes narwany wiec jak moge tego nie lubić. — dodałam. – Tylko raz sie ciebie bałam kiedy zacząłeś sie wkurzać... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 9:24 am | |
| - Co racja to racja, skarbie - zaśmiałem się i przyciągnąłem ją jak najbliżej siebie, tak że między nami nie było żadnej szczeliny. - Wtedy Rian to sam siebie się boję, ale zapamiętaj jedną rzecz. Każdemu mógłbym coś zrobić, ale nie Tobie - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 10:21 am | |
| — Wiesz ze bym ci to wybaczyła? Nie miałabym ci tego za zle... — powiedziałam. — Jestem świadoma tego ze wkurzasz sie przeze mnie. Ze to ja jestem powodem... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 12:08 pm | |
| - A nie powinnaś mi wybaczać, gdybym Cię pobił, wtedy powinnaś to zakończyć - odparłem szczerze. - Dobrze wiesz przez kogo się wkurzam i na pewno tą osobą nie jesteś ty - powiedziałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 12:20 pm | |
| — Chyba śnisz. — powiedziałam. — Nie wiem czy to jest możliwe...— dodałam. — Nieprawda Tyler... Wkurzasz sie na mnie i ja to wiem. Jestem dziecinna i tępa... Łatwo sie na mnie wkurzyć.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 1:13 pm | |
| - A powinno. Powinno Ci przyjść to do glowy jako pierwsze - mruknąłem. - Rian czy ty chcesz kolejnej kłótni? - spytałem, patrząc na nią. - Wiem kto zawinił i wiem na kogo powinienem się wyrażać, ale ty nie pozwalasz mi się z nikim pobić, więc wyładowuje frustrację na Tobie, krzycząc - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 3:08 pm | |
| — Nie! Nie chce sie kłócić! Przysięgam!— powiedziałam szybko. — A co ci to da? Chcesz to idz i mu wlej. No ale co ci to da? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 3:15 pm | |
| - Rian skarbie - odparłem, przejeżdżając dłonią po jej policzku. - Może dlatego, że jestem człowiekiem agresywnym. Nauczyłem się, że ze złością walczę i to dosłownie. Jak jestem zły to czuję się najlepiej gdy wpierdole winnemu - mruknąłem. - Poza tym przy Tobie niekiedy też reaguję agresją gdy jesteśmy sami. Tylko wtedy trochę inaczej się kieruję agresje - odparłem z lekkim uśmiechem.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 3:32 pm | |
| — Nie jestes agresywny...— mruknelam. — Mowie poważnie. Jak chcesz to idz mu strzel a potem tu wroc i dokończymy. — odparlam patrzac mu w oczy. — Mozesz kierować swoja agresje na mnie w jaki tylko chcesz sposób. Zniosę wszystko | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 3:37 pm | |
| - Rian, jestem - odparłem. - Pamiętasz ostatnią naszą kłótnie? - spytałem, patrząc jej w oczy - Mogłem wziąć rożdżkę i otworzyć te drzwi, a tak nie zrobiłem - mruknąłem. - Czyli nie będziesz zła jeśli bym go pobił - powiedziałem bardziej do siebie niż do niej. - Już wiem jak mam kierować swoją agresję na Ciebie i jeżeli ona nie jest zbyt duża to to robię, a jak jest to krzyczę. Choć szczerze powiedziawszy wolę być mniej rozgniewany - zaśmiałem się. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 3:40 pm | |
| – Jakie drzwi? Nie wiem o czym mówisz. — powiedziałam gładząc go po policzku. — Nie chce żebyś sie hamował ale... Szczerze mowiac kiedy widze cie takiego... Mam ochotę zapaść sie pod ziemie... Zniknac albo zwiać... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 3:54 pm | |
| - Nie ważne - odparłem, patrząc jej w oczy, a następnie przenosząc spojrzenie na jej usta. - Widzisz boisz się mnie skarbie - odparłem, oblizując wargi, a następnie wpijając się w jej usta. Musiałem się nią nacieszyć i naprawdę nie obchodziło mnie jak skończy się ten pocałunek. Po prostu chciałem ją pocałować, a skoro lubiła gdy przejmuję kontrolę to też tak zrobiłem, wpychając swoj język w jej usta. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 4:03 pm | |
| Skrzywiłam sie lekko na jego słowa. — N...– zaczelam ale wtedy Tyler wpil sie w moje usta zachłannie. Bez zastanowienia oddałam pocałunek, przekładając noge przez jego biodra by byc jeszcze blizej niczego. Rozchylilam wargi pozwalając mu by wsunął jezyk w moje usta. Zaczelam mruczeć z przyjemności, wodzac dłonią po jego torsie i ramieniu. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 4:15 pm | |
| Zdecydowanie mogłem nazwać to swoim hobby, całowanie Rian, było nie do porównania. Uwielbiałem jej miękkie wargi, które tak łatwo oddawały mi pocałunek. Złapałem za jej biodra, przytrzymując ją za nie i zacząłem zwalniać pocałunek. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 4:18 pm | |
| Gdy zwolnił pocałunek, zaczelam sie bardziej w nim zatracać, kąsając lekko jego wargi. — Chce byc z toba do konca zycia. — sapnelam cicho. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 4:35 pm | |
| - Rian - zaśmiałem się w jej usta, gdy usłyszałem jej wypowiedź. - Masz dopiero 18 lat, jeszcze 5 razy tyle przed Tobą - odparłem, wczuwając się bardziej w pocałunek. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 4:59 pm | |
| — Powtarzasz sie...— zamruczalam. — A ja mam to w dupie. Nie zmienię zdania. — powiedziałam cicho, skupiając sie na pocałunku. — Nie wytrzyma bez ciebie... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 5:12 pm | |
| - Niedługo coś większego bedziesz miała w tej dupci - mruknąłem, zsuwając dłoń na jej pośladki. - Wytrzymasz - odparłem, zagryzając jej dolną wargę. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 5:14 pm | |
| — Mm...— jeknelam gdy położył dlon na mojej pupie. — Nadal piecze...— mruknelam i pokręciłam lekko głowa. — Nie wytrzymam.. Umre tu bez ciebie | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 5:30 pm | |
| - Jak pocałuje będzie lepiej? - spytałem, odbywając się od niej lekko. - Ale jak wrócę z Brazylii będziesz żyła? - popatrzyłem jej w oczy. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 5:31 pm | |
| — Hmm... Moze... — mruknelam. — Nie wiem. — dodałam na jego kolejne pytanie. — To nie bedzie łatwe.. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 5:36 pm | |
| - To musisz mi powiedzieć, bo może nie będę wracał z Brazylii - mruknąłem w odpowiedzi. Usiadłem na łóżku, a następnie przekręciłem się dziewczynę tak, że leżała na brzuchu. - To sprawdzimy czy pomoże - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 5:38 pm | |
| Zrobiłam dziubek z ust, niezadowolona. — To nie wracaj!— fuknelam gdy obrócił mnie na brzuch. — Teraz to sobie mozesz...– warknelam machając nogami, tak ze przy zgięciu dotykałam pietami pośladków. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 01, 2017 5:50 pm | |
| - Nie mam już do Ciebie siły - jęknąłem, kładąc się ponownie na plecy. - To jak będziesz żyła to napisz tydzień przed moim powrotem - mruknąłem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|