| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 12:28 pm | |
| — Możemy wyjsć jesli chcesz. — rzuciłam przez ramie. Kot slyszac swoje imię wychylił sie by spojrzeć na Tylera. Widziałam jak jego źrenice zwężają sie pionowo. | |
|
| |
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 12:35 pm | |
| - To ja wam przeszkadzam a nie ty mi - odparłem. Popatrzyłem na kota, zastanawiając się co zrobi, jednak Damon już się położył na brzuchu i zaczął warczeć na Magnusa. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 12:38 pm | |
| — To Ty sobie idz. — powiedziałam pokazując mu jezyk. Kot slyszac warczenie psa, zerknął na niego po czym znow spojrzał na Tylera. Puściłam go gdy zaczął sie wierzgać. Ruszył powoli w stronę Tylera, nie odrywając od niego wzroku. — Jak Damon cos mu zrobi to ja zrobie z niego potrawkę... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 1:32 pm | |
| - Jeżeli Magnus mi nic nie zrobi to Damon mu nic nie zrobi - odparłem, patrząc na psa, który gdy zobaczył, że kot idzie w moją stronę, usiadł wyprostowany i szczeknął na niego. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 1:35 pm | |
| – Nic ci nie zrobi. To Magnus. — powiedziałam podnoszac sie z podłogi i zdejmując uszkodzonego buta. Kociak nawet nie drgnął kiedy Damon zaszczekał. Wskoczył na lozko z drugiej strony Tylera i usiadł wyprostowany, wpatrując sie w niego. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 1:44 pm | |
| - To chyba akcji sprzed miesiąca nie widziałaś - zaśmiałem się. Patrzyłem cały czas na Magnusa, tak samo jak Damon. Kochałem tego psiaka. Teraz siedziałem po środku psa i kota. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 1:46 pm | |
| Magnus otrzepał sie i powoli zaczął wchodzić na Tylera az w koncu stanął, opierając przednie kapy i jego klatkę piersiowa po czym szybko ugryzł go w wargę i zwiał na gore szafy w mgnieniu oka. — Oj... Chyba ma focha na ciebie... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 1:54 pm | |
| Gdy tylko Magnus mnie ugryzł, Damon poleciał za nim i usiadł przy szafie przypatrując się Magnusowi. Wiedział, że szczekając nic nie zdziała. - No cóż wytrzymam - zaśmiałem się, patrząc jak pies próbuje przednimi łapami przewrócić szafę. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 2:03 pm | |
| Zmrużyłam oczy patrzac z jakim spokojem moj kot obserwuje narwanego psa. — Uspokój Damona. — powiedziałam wdrapując sie na lozko. Chwyciłam chusteczkę z pudełka i przysunelam sie do Tylera by z czułością, wycierać kropelki krwi z wargi. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 2:15 pm | |
| Damon zdał sobie sprawę, że szafa jest za ciężka i usiadł w pewnej odległości, by patrzeć na kota. - Nie zamierzam - odparłem i uśmiechnąłem się lekko. - Chyba nie znasz swojego kota - dodałem z uśmiechem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 2:19 pm | |
| — Znam. — powiedziałam. — Jest na ciebie zły to sie odgrywa. — dodałam odsuwając na moment rękę. — I mowie poważnie. Na mnie Damon moze sie rzucić. Ale od Magnusa z dała. Gdybym ci zrobiła krzywdę, Damon tez chciałby sie na mnie odegrać. I na przykład odgryźć rękę. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 2:24 pm | |
| - Nie, nie powiem nic Damonowi - mruknąłem, odbywając się od niej i patrząc ponownie na zwierzaki. - Dlaczego niby miałbym to robić? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 2:27 pm | |
| Spojrzałam na niego marszcząc czoło. — Moze dlatego ze Mag jest mniejszy i Damon moze mu zrobic krzywdę?— powiedziałam kręcąc głowa. — Zreszta nieważne. Muszę sie wykapać, przebrać, zjeść cos i pójść spac. — dodałam zaciskajac chusteczkę w dłoni i zsuwając sie z lozka by zebrać buty i naprawić jeden z nich. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 3:01 pm | |
| - Magnus jest mniejszy, a mimo to nie raz mnie nieźle urządził - odparłem. - Przecież możesz to samo zrobić u mnie - mruknąłem, patrząc jej w oczy. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 3:08 pm | |
| — Moge. Nawet chce. — powiedziałam. — żale tego nie zrobie. Nie chce zebysmy od razu narzucali takie tempo. Nie chce zeby znowu cos sie zepsuło. Wiesz...Co za duzo to niezdrowo... W naszym przypadku to prawda. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 3:39 pm | |
| - Niestety prawda - mruknąłem. - Wiem, że nie zrobisz, ale zawsze próbować można - odparłem lekko się do niej uśmiechając. - Ale wrócisz? - spytałem na wszelki wypadek - W sensie jutro - dodałem, przypominając sobie, że chciała spać. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 3:42 pm | |
| — Tak. Ale dopiero wieczorem. — powiedziałam zapinając naprawionego juz buta ktorego założyłam. — A jak nie zdążę to zobaczymy sie przeciez na kolacji. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 3:50 pm | |
| - Dopiero jutro wieczorem? - spytałem, patrząc na nią. Mam nadzieję, że chodziło jej o dziś wieczorem, bo jeżeli nie, to chcę wiedzieć co zanierzała robić, przez jutrzejszy dzień. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 3:52 pm | |
| — Mhm. — powiedziałam po raz kolejny podnoszac płaszcz i go zakładając. — Przeżyjesz co? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 3:58 pm | |
| - Chyba tak - mruknąłem, podnosząc się. - A co będziesz robiła przez cały jutrzejszy dzień? - spytałem. - Masz jeszcze parę godzin do północy, więc dlaczego jutro? - dopytałem. Chciałem mieć jasność dlaczego tak długo ma czekać. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 4:04 pm | |
| — A dlaczego nie?— zapytałam. — No chyba wytrzymasz nie? Nie jesteśmy para zebysmy musieli spędzać ze sobą całe dnie. No... Chyba ze o czyms nie wiem...— powiedziałam wpatrując sie w niego. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 4:29 pm | |
| - W sumie masz rację - odparłem. - Ale to już lepiej spotkać się za 2 dni - mruknąłem, patrząc na nią. Przynajmniej wszystko pozałatwiam. - Skoro miesiąc wytrzymałem to dwa dni tym bardziej - dodałem | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 4:47 pm | |
| — A dlaczego za dwa?— zapytałam lekko zawiedziona, bo miałam nadzieje ze jednak o czyms nie wiem..
| |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 4:53 pm | |
| - Bo lepiej spotkać się rano niż praktycznie w nocy - odparłem spokojnie. - Ty chcesz jutro wieczorem. Jak się spytałem dlaczego dopiero jutro, stwierdziłaś, że nie musimy spędzać calyrczas ze sobą czasu, no więc dlaczego nie pojutrze? | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 4:55 pm | |
| — No oczywiscie... Masz racje. — powiedziałam podchodząc do szafy i łapiąc Magnusa ktory skoczył w moje ramiona. — To do zobaczenia kiedys tam. — rzuciłam, cmokajac Tylera szybko w policzek. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 5:20 pm | |
| Zanim się ode mnie odsunęła złapałem ją w talii. - Możesz mi powiedzieć co jest tym razem nie tak? - spytałem, patrząc jej w oczy. Przy łóżku znalazł się Damon, który zaczął ciągnąć za sukienkę Rian w dół, tylko po to by oddała mu kota. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 5:23 pm | |
| — A dlaczego w ogole myślisz ze cos jest nie tak?— zapytałam patrzac na chłopaka. Nie odrywając os niego wzroku dodałam: — Matko... Jaki pan taki pies... Tez jest jakis niewyżyty..— zasmialam sie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 5:30 pm | |
| - Bo wyglądasz na niezadowoloną - odparłem, schodząc w dół dłonią. - Zabrałaś mu zabawkę to jest zły - mruknąłem, wkładając dłoń pod jej pończochę. - Chyba masz rację, trzeba zwolnić tempo, więc musisz niestety wyjść, by wyszło na twoje. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 5:50 pm | |
| — Niezadowolona? Nieprawda. — powiedziałam. — Mag to nie zabawka... Jest biedny. Czuje ze schudł. Jest lżejszy a jego futerko nie jest takie mięciutkie..— odparlam. — Tak... Muszę wyjsć... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 6:11 pm | |
| - Nie dobrze, że jego futerko nie jest mieciutkie, ale dobrze że schudł - dodałem, zabierając spod pończochy dłoń. - Do zobaczenia - mruknąłem i podniosłem się cmokając ją w usta. - Demon kiedy indziej go dopadniesz - odparłem, odsuwając się na pewną odległość, by kot i jego Pani nic mi już nie zrobili. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 6:14 pm | |
| — Nieprawda. — mruknelam. — Pewnie głosowało moje kochanie.—dodałam. Gdy Tyler sie odsunel, westchnęłam ciezko i na koniec przysunelam sie blisko, kładąc dlon na jego kątku by pochylić go ku sobie i zacząć całować namiętnie. Po chwili odsunęłam sie lekko zdyszana, puszczając go. — Jak sie obudzę to bede na kolacji. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 6:29 pm | |
| - Wystarczył, że zrobił słodkie oczka i dostał wszystko - mruknąłem patrząc na kota, w jej ramionach. Gdy przyciągnęła mnie do siebie, wpierw szeroko się uśmiechnąłem, a następnie zacząłem zachłannie oddawać jej pocałunki. Słysząc jak dziewczyna dyszy mój uśmiech się poszerzył. - Mówiłaś że musimy zwolnić tempo - zaśmiałem się cicho. - Wyśpij się skarbie, jutro się spotkamy - powiedziałem, klepiąc ją w pośladek.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 6:32 pm | |
| — Wiem co mowilam...— westchnęłam. – Czasami za duzo mowie...— mruknelam. Podskoczyłam lekko gdy klepnął mnie w tyłek. — Jeden ciągnie za sukienkę drugi klepie... Zboczuchy..— zasmialam sie, idąc do walizki ktora chwyciłam za rączkę. — Tak w ogole... Wiesz ze ty nawet nie musisz robic słodkich oczek..? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 6:36 pm | |
| - No cóż tacy już jesteśmy - mruknąłem, głaszcząc psa. - Niedaleko pada jabłko od jabłoni - zaśmiałem się, patrząc jak chwyta swoją walizkę od razu wstałem i podszedłem do dziewczyny. - Jesteś pewna? - spytałem, patrząc jej w oczy. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 6:47 pm | |
| — Tak. Jestem pewna. — powiedziałam wpatrując sie w niego. — Ale nie pogardzilabym...— dodałam chrzakajac. — Ide bo Twoj pies dostanie jakiejs wścieklizny zaraz...— zasmialam sie spoglądając na psa za plecami Tylera. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 6:51 pm | |
| - O to się nie martw, nie dostanie - zaśmiałem się, omijając ją i otwierając drzwi. - Chyba jest lekko zdenerwowany przez Magnusa - odparłem, cmomając by przyszedł bliżej, co też zrobił. - Do zobaczenia - uśmiechnąłem się do niej. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 6:54 pm | |
| – A ten znowu nas wygania Mag...– westchnęłam teatralnie gdy Tyler otworzył drzwi. — Do zobaczenia. — powiedziałam i nachylilam sie do psa, trzymajac kota w drugiej rece. — Pilnuj zeby żadne inne cycki tu nie weszły okej?— mruknelam i pocałowałam go w nos. — Pa zboczuchy. — rzuciłam i zabrałam walizkę wychodząc z dormitorium.
Next: Dorm Slizgonek | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 7:01 pm | |
| - To nie tak - mruknąłem, ale zrozumiałem, że sobie żartuje i tylko pokręciłem głową. Widząc jak pochyla sie do psa, Damon usiadł i spokojnie patrzył na Rian, gdy ta go pocałowała w nos, ten zaczął machać ogonem. - Będziesz musiała przychodzić i sprawdzać - odparłem, ponownie taksując ją wzrokiem. - Do zobaczenia, ostre pazurki - zaśmiałem się i dopiero, gdy dziewczyna zniknęła mi z pola widzenia, zamknąłem drzwi. - No widzisz i już masz kogoś do zabawy - odparłem, drapiąc psiaka za uchem. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 7:24 pm | |
| Zdając sobie sprawę, że dziś jej nie zobaczę, a dopiero jutro wieczorem. Poszedłem się wykąpać po całej podróży. Gdy już to zrobilem, założyłem czystą bieliznę i położyłem się do łóżka. Chwilę potem obok mnie położył sie Demon, a ja lekko się uśmiechnąłem, zdając sobie sprawę, że przed chwilą pogodziłem się z Rian. Z tą właśnie myślą zasnąłem, czekając na jutrzejszy wieczór. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 7:41 pm | |
| Jak się okazało spałem do 20 następnego dnia, czyli idealnie na kolację. Aż sam się zdziwiłem, że tyle można spać. Ubrałem się standardowo, czyli przetarte jeansy i koszulę. Tak teraz to był standard, ze względu, że przyzwyczaiłem się w jakich ubraniach musiałem chodzić w Brazylii. Gdy poszedłem do WS, zacząłem się rozglądać za moją Ślizgonką. Jednak z przykrością zauważyłem, ze jej nie ma. Zjadłem na spokojnie obiad, ale oczywiście nie obyło się o pytań dlaczego wyjechałem i co ze Ślizgonką, jak na pierwsze pytanie odpowiedziałem im w miarę z prawdą, na drugie wymijałem odpowiedzi. Jeszcze nie uzgodniłem z dziewczyną jak to bedzie. Gdy już zjadłem swoją kolację, pożegnałem się z towarzyszami i zabrałem miskę do połowy pełną mięsa, przemycając ją do pokoju. Gdy wszedłem do pokoju Demon od razu wyczuł jedzenie i zaczął je zajadać ze smakiem.
Ostatnio zmieniony przez Tyler Rhodes dnia Wto Lis 07, 2017 8:08 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 7:45 pm | |
| Gdy Damon się najadł odesłałem miskę do kuchni. Psiak po zjedzeniu posiłku, był chyba bardziej pełny energii niż to w ogóle możliwe. Znalazłem w swoim kufrze patyk i wyrzuciłem go przez okno, a Damon wyleciał za drzwi by go znaleźć, byłem ciekawy, czy wyjdzie na zewnątrz a co dopiero znajdzie patyk, dlatego wypatrywałem go przez okno. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 8:09 pm | |
| Pod dormitorium Tylera znalazłam sie piec minut pozniej. Zdyszana zapukałam do drzwi, obciagajac koszulke ktora podwinęła mi sie nieco. Zebym to ja biegała do faceta... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 8:10 pm | |
| Gdy zobaczyłem za oknem psa, uśmiechnąłem się, bo wiedziałem, zaraz znów przyleci i będzie chciał bym mu rzucił patyk. I tak też się stało. Ta zabawa bardzo się spodobała Demonowi bo nim się obejrzałem na zegarku była 23, a ja nadal bawiłem się z Demonem w wyrzucanie patyka przez okno. Gdy usłyszałem pukanie, wyrzuciłrm patyk i akurat poszedłem otworzyć drzwi by wypuścić malucha. - No kogo to przywiało do mojego dormitorium? - spytałem, odbywając się, by dziewczyna mogła wejść. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 8:16 pm | |
| — Ja tam nie wiem co ci podwiewa ale ja miałam przyjść i jestem...— odparlam wchodząc do srodka. — Co dzisiaj robiłeś?— zapytałam od razu.
| |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Lis 07, 2017 8:18 pm | |
| - Zabawiałem się - odparłem, przymykając drzwi, gdyby Demon miał wrócić i znów podać mi kij. - No i jadłem - dodałem, obserwując ją. - A ty co robiłaś? - spytałem z uśmiechem | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|