| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:08 am | |
| - Nie ja - zaśmiałem się na jej pytanie. - Rian stój - mruknąłem, odrywając ją od siebie. Czując zimny nosek, ocierający się przy moim uchu, wyciągnąłem rękę do tyłu i pogłaskałem kociaka, na co od razu Damon zaczął szczekać, by i go głaskać.
| |
|
| |
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:10 am | |
| — Dlaczego?— zapytalam lekko zaskoczona, prostując sie gdy mnie odsunął. Magnus zaczął mruczeć gdy tylko Tyler go dotknal. Podskoczyłam kiedy Damon zaszczekał. Az złapałam sie za serce. Głupie zwierzaki. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 6:49 am | |
| - Bo mnie dekoncentrujesz - mruknąłem, patrząc na nią. Gdy dziewczyna podskoczyła, przeniosłem swoje obie dłonie na jej uda i pochyliłem się w jej stronę. - Przy mnie nie musisz się niczego bać - wymruczałem w jej ucho, odsuwając się po chwili. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 11:48 am | |
| — To sie skup porządnie. — mruknelam. — Mm... Na pewno. — odparlam patrzac na niego. — Czy zwierzaczki sie juz nacieszyły i moge wrócić do napastowania mojego chłopaka?— zapytałam na co Mag zsunął sie po ramieniu chłopaka i wyładował miedzy nami na grzbiecie, wystawiając jezyk. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 11:54 am | |
| - Chyba nie możesz - stwierdziłem, widząc między nami Magnusa i Damona, który siedział obok. - Jak widzisz nie możesz napastować swojego chłopaka - odparłem, patrząc na dziewczynę. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 11:56 am | |
| — Wydaje mi sie czy ciebie to bawi?— zapytałam i zaczelam drapać kota po brzuchu na co ten zaczął wydawać z siebie jakies dziwne dźwięki w tym... chyba nawet szczęknięcie... Zabrałam rękę. — slyszales to...?— zapytałam patrzac na Tylera. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:04 pm | |
| - Tak - odparłem z szerokim uśmiechem. Po chwili popatrzyłem na kota. - Już Ci mówiłem, że to nie kot - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:06 pm | |
| — Kot... To na pewno jest kot. — odparlam zerkając na Magnusa. — Schowaj jezyk. — powiedziałam i podniosłam kota by przytulić go do siebie i pocałować w pyszczek. Zaczelam mowic do niego pieszczotliwie, nie przestajac go głaskać. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:20 pm | |
| - No nie wiem...szczeka, wystawia język - zacząłem wyliczać, a następnie popatrzyłem na Damona, który w tym momencie, też wystawiał język. - Zdecydowanie to nie kot - mruknąłem. Widząc, że dziewczyna głaszcze kota i całuje go w pyszczek, odsunąłem się od niej, na tyle ile pozwalało oparcie kanapy. - Nie myśl nawet by potem mnie całować - odparłem, krzywiąc się. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:24 pm | |
| Spojrzałam na Tylera katem oka po czym odwrocilam głowę w jego stronę. — Mam cie nie całować?— zapytałam unoszac brew. — Jestes pewien swoich slow Tyler? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:28 pm | |
| - No teraz to na pewno - odparłem, nadal nie mogłem uwierzyć, że pocałowała zwierzaka. - Tego jestem na 100% pewien - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:29 pm | |
| Popatrzyłam na niego po czym przysunelam do siebie Magnusa i pocałowałam go w bok pyszczka tak jak wcześniej. — Koty sa czystsze niz ludzie. A Mag podwójnie bo go przed chwila wykąpałam. — mruknelam i uniosłam kota w stronę chłopaka. — Poniuchaj jak pachnie... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:41 pm | |
| - Na pewno nie są czystsze od ludzi - mruknąłem. - To, że się myją, liżąc, nie oznacza że są czystsze. Poza tym wąchają przeróżne rzeczy - odparłem, przewracając oczami. - Nie dzięki - stwierdziłem i odepchnąłem jej ręce wraz z kotem w jej stronę. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 12:43 pm | |
| — Robisz sie nieprzyjemny. — stwierdziłam i zeszłam z jego kolan, kierując sie na lozko na którym sie polozylam wraz z kotem ktory wyjątkowo lezal spokojnie a nie biegał i tarzał sie po całym lozku. Zaczelam sie w niego wpatrywać, czujac pod dłonią jak spokojnie oddycha. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 1:34 pm | |
| - Dopiero to odkryłaś? - spytałem, patrząc na nią. Gdy wstała z moich kolan, otrzepałem spodnie, by je wygładzić. Jednak zaraz po dziewczynie, na moich kolanach ułożył się pies, a bardziej ułożył swoją głowę. Zacząłem go głaskać po głowie. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 1:35 pm | |
| - Nie.-odparłam krótko, wtulajac się w futerko zwierzaka gdy ten zawinal się w kłębek. Zamknęła oczy, wsłuchując się w bicie serca kociaka, zaczynając powoli przysypiac. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 1:57 pm | |
| - To nie wiem czemu tak zareagowałaś - mruknąłem. Gdy Damon obrócił się na bok, zacząłem go drapać za uchem. Widać, że mu się podobało, bo zaczął machać ogonem, którym mocno trzepał w sofę. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 2:03 pm | |
| Otworzyłam oczy slyszac głos chłopaka. — Możemy skończyć te bezsensowna wymianę zdan?— zapytałam. — Dobrze wiesz dlaczego. Jestem człowiekiem Tyler i zachowanie takich ludzi jak ty, nadal mnie dziwi. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 2:37 pm | |
| - Możemy - odparłem, spoglądając na dziewczynę ukradkiem. - No właśnie nie wiem - mruknąłem. - Wiesz, trochę mnie już znasz, więc nie powinnaś. Widziałaś mnie w wielu sytuacjach - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 2:40 pm | |
| — Kocham cie Tyler. — powiedziałam tym samym ucinając rozmowe bo wiedziałam ze nigdy nic mi mam to nie odpowie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 2:46 pm | |
| - Mhm - wymruczałem, zamykając oczy - a nie powinnaś - dodałem na spokojnie z przymkniętymi powiekami.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 2:48 pm | |
| — Wiem. Nie musisz mi tego powtarzać. — odparlam cicho. Skuliłam sie na lozku, przyciągając do siebie kota i zamykajac oczy z nadzieja ze prześpie całe zycie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 3:05 pm | |
| - To dobrze, że wiesz - odparłem. Miałem coś jeszcze dodać, ale ugryzłem się w język nim zdążyłem coś dodać. Popatrzyłem na dziewczynę, która skuliła się w ręczniku i wtuliła w kota. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 3:19 pm | |
| Czy on naprawde nie mógł sie uciszyć.. — Czerpiesz z tego satysfakcję prawda?— zapytałam po chwili. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 3:39 pm | |
| - Nie - mruknąłem cicho. - Śpij już - dodałem, głaszcząc psa po głowie. Teraz miałem dobrą okazję, by sprawdzić czy dziewczyna ma rację. Czy rzeczywiście mogę czarować bez różdżki. Popatrzyłem na koc w rogu pokoju i kiwnąłem palcem, a następnie przekierowałem go na łóżko, tak, że opatulił dziewczynę w całości. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 4:03 pm | |
| A ja mysle ze tak. Na szczescie nie powiedziałam tego głośno bo na bank byśmy sie pokłócili. A ja tego nie chciałam. Westchnęłam tylko i podłożyłam rękę pod głowę starając sie oczyścić mysli zeby zasnąc. Poczułam jak opada mnie ciepły koc. Otuliłam nim Magnusa po czym odplynelam szybciej niz bym sie tego spodziewała. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 4:25 pm | |
| Słysząc jej miarowy oddech, odetchnąłem z ulgą. Wiedziałem, że ta cała rozmowa mogła ponownie nas skłócić. A teraz właśnie tego najmniej chciałem. Zastanawiałem się czy lepiej wyjść z psem czy zostać. Obawiałem się tego, że Damon może ich obudzić. Jednak póki był spokojny postanowiłem posiedzieć w pokoju. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 5:37 pm | |
| O dziwo udało mi sie zasnąc dosyc mocno. Śniły mi sie dziwne i niezbyt miłe rzeczy. W skrocie jakby powtórka z naszych kłótni tyle ze w rezultacie Tyler wyjechał do Brazylii i juz nigdy wiecej do mnie nie wrócił. Z jednej strony koszmar z drugiej strony najlepszy sen na świecie. Bo okazało sie ze słowa Anastasii były prawdziwe i po odejściu Tylera urodziłam syna ktory juz od małego miał te wkurwiona żyłkę na czole... Nie ma to jak brak przestrzeni czasowej we śnie. Dziecko rosło a ja nie powtarzałam sie nawet o dzien. Takie rzeczy dzieją sie tylko w snach. Zazwyczaj snimy o tym o czym marzymy. Nawet podświadomie. Albo o tym czego sie najbardziej boimy. Ja dostałam w pakiecie i to i to. Nie po raz pierwszy zaczelam płakać przez sen. Najgorsze w tym wszystkim było to ze sen nigdy sie nie spełni ale koszmar ma taka możliwość. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 5:47 pm | |
| Przez jakiś czas głaskałem psa, dopóki dziewczyna nie zaczęła wydawać dziwne odgłosy. Najpierw płakała, a w następnej chwili się śmiała. Ale gdy usłyszałem, że dziewczyna szlocha bardziej niż poprzednio, wstałem z kanapy i ruszyłem w jej stronę. Usiadłem na brzegu łóżka i zacząłem delikatnie ją wybudzać | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 6:00 pm | |
| Poczułam na sobie jego dotyk. Wrócił. Ale... On przeciez nie odchodził. Wraz z tym jak zaczelam sie budzić, wracał do mnie obraz rzeczywistości. Otworzyłam powoli oczy, rozglądając sie w ciszy. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 6:40 pm | |
| Odetchnąłem lekko, gdy powoli otworzyła oczy. Zacząłem powoli gładzić ją po plecach, ponieważ była położona na boku, plecami do okna, czyli też do mnie. - To tylko sen - mruknąłem cicho, chcąc ją uspokoić. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 6:43 pm | |
| Nie odpowiedziałam nic. Tylko sen... Dla niego to był tylko sen. On sie niczego nie bał. Przeszedł mnie zimny dreszcz po całym ciele. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 6:47 pm | |
| Poczułem jak cała się trzęsie, więc bardziej opatuliłem ją kocem. Siedziałem cicho i po prostu głaskałem ją po plecach. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 6:49 pm | |
| Gdy otulal mnie kocem, cofnęłam sie lekko do tylu chcac sie w niego wtulić. — Mozesz mnie objac?— zapytałam wydając z siebie lekko przerywane zdanie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 6:56 pm | |
| Uśmiechnąłem się na jej pytanie i na chwilę wstałem, by następnie przylgnąć do niej całym ciałem. Objąłem ją w talii i mocniej w siebie wtuliłem, kładąc podbródek tam gdzie zwykle, czyli na jej głowie. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:00 pm | |
| Polozylam dlon na jego przedramieniu, sunac dalej by spleść nasze palce. Zacisnelam swoja dlon na jego i zamknęłam oczy gdy znow przeszedł mnie dreszcz. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:08 pm | |
| Zacisnąłem mocnej swoją dłoń na jej, gdy poczułem, że przechodzi ją dreszcz. - Co się dzieje skarbie? - spytałem zaniepokojony, gładząc kciukiem jej delikatną skórę dłoni. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:11 pm | |
| Mruknelam wtulajac sie w niego plecami. Nie chciało mi sie o tym mowic. Wiedziałam ze to sen ale to nie było takie łatwe pozbyć sie pewnych obrazów z głowy. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:14 pm | |
| Zrozumiałem, że bardziej potrzebowała teraz ciepła drugiej osoby, niż rozmowy. Albo przynajmniej nie chciała gadać o tym co jej się śniło ze mną. Ale to nie było ważne. Cieszyłem się jedynie tym, że to właśnie ja ją uspokajam, a nie nikt inny. Uśmiechnąłem się lekko i nasze złączone dłonie polożyłem przy jej brzuchu. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:22 pm | |
| Znow zamknęłam oczy, skupiając sie na dźwiękach które do mnie docierały. Leżeliśmy tak w ciszy przez długi czas. Chcialam sie odezwać ale nie wiedziałam co powiedziec. Po prostu chciałam zeby był blisko. Miałam nadzieje ze nie wpadnę w jakas paranoje i gdy tylko bedzie ch jak wyjsć chociażby do łazienki, zacznę panikować ze odchodzi... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:30 pm | |
| Czując jej ciepłą dłoń w swojej i miarowy oddech, zamknąłem oczy, wsłuchując się w rytm jej serca. Nie potrzebowałem by mi cokolwiek tłumaczyła, bo możliwe, że sam bym tak zrobił, dlatego też oboje się nie odzywaliśmy i po prostu cieszyliśmy bliskością. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:34 pm | |
| — Lubisz święta?— zapytałam po chwili, otwierając oczy. Byłam ciekawa tego jak beda wyglądać moje tegoroczne święta. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:36 pm | |
| - Śpij skarbie - mruknąłem, słysząc jej pytanie - Jak się wyśpisz to pogadamy - dodałem, całując ją we włosy. - Nie musimy teraz rozmawiać - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:46 pm | |
| Przytaknelam tylko głowa i znow zamknęłam oczy. Po raz pierwszy miałam wrazenie ze mnie rozumie. Ze wie co czuje i jak sie czuje. Zastanawiając sie nad tym znow mi sie przysnęło, w mocniejszy sen. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Lis 29, 2017 7:50 pm | |
| Poczułem jej miarowy oddech, ale że jej uchwyt na mojej dłoni nie był lżejszy, na początku nie myślałem że zasłynęła. Dopiero po czasie się zorientowałem. Miałem się podnieść i ponownie wrócić na kanapę, ale wcale mi się nie chciało. Było mi w tej pozycji wygodnie. Do tego mój kompan z kanapy także ustanowił się na łóżku i sam z siebie przykrył kołdrą. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|