Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Biblioteka Hogwartu

Go down 
+20
Lyss Bane
Rose Weasley
Kath Black
Raven Scoffer
Sophie Neveu
Luke McCartney
Lexy Tuan
Noelle Morgan
Mortimer Ivory
Charlie Caufield
Annabelle de Violine
Matt Claws
Samantha Drought
Leticia Hale
Isobel Tokisaki
Miyafuji Rina
Christine Stephens
Alessia Tokisaki
SooAh Kwon
Admin
24 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

Liczba postów : 815

Biblioteka Hogwartu - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 1:17 pm

- Eris jest córką Nyks, ale jest też wersja, że jest po prostu córką Zeusa i Hery. Jest uskrzydloną bliźniaczką Aresa, panuje nad chaosem i niezgodą, no tak jak jej brat. - uśmiechnęłam się, tłumacząc wszystko w należytym ładzie i porządku.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 1:20 pm

- Nyks jest boginią nocy. To mi się szalenie podoba, w sumie właśnie od Isobel wiem o Nyks. Gdyby była hellenistką, byłaby najchętniej jej kapłanką - zaśmiałem się. - Wolę wersję, że Eris też jest jej córką. Z kolei moja druga ulubiona bogini jest kochanką Aresa, gdyż jej mąż Hefajstos nie jest w stanie zaspokoić jej dobrze.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 1:23 pm

- Afrodyta. - zaśmiałam się - To chyba jestem jakąś jej potomką czy coś. - zażartowałam z sarkastycznym tonem.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 1:25 pm

- Nie zdziwiłbym się, gdyby tak było - zaśmiałem się i pocałowałem ją.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 9:40 pm

Ucałowałam jego dolną wargę, podgryzając ją nieco. Kiedy skończyłam nagle pocałunek, wystawiłam mu język.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 9:48 pm

Gdy wystawiła język, szybko go złapałem palcami. - I? - zaśmiałem się.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 9:53 pm

Zaczęłam miotać się jak biedroneczka.
- No cestań! - wymówiłam ledwo z językiem na wierzchu.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 9:59 pm

Puściłem tylko dlatego, że dopadł mnie atak śmiechu. Z twarzą zakrytą ręką ledwo siedziałem. Ta dziewczyna potrafiła mnie doprowadzić do łez ze śmiechu.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 10:09 pm

Złapałam jego rękę, patrząc jak łzawi ze śmiechu.
- Oh no cestań! - naśladowałam swój wcześniejszy głos, ściągając mu dłoń z twarzy.
Pozostawiłam na jego policzku czerwony odcisk szminki.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 10:14 pm

Zawyłem teraz i spadłem z krzesła wciąż się śmiejąc. Nie wierzyłem, że potrafi mnie tak rozśmieszyć.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 10:36 pm

- Azazel! - śmiałam się równie głośno jak on - Przestań no! - próbowałam zapanować swój śmiech mimo wszystko.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 10:37 pm

W końcu usiadłem, rękę kładąc sobie w miejscu płuc i oddychając powoli, głęboko. Usiadłem na krześle. - Z czym mam przestać? - zapytałem lekko się wciąż śmiejąc.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 10:39 pm

- Śmiać się ze mnie! - skrzyżowałam ręce na klatce piersiowej - Naprawdę jestem taka śmieszna? - wymamrotałam, wydymając usta.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 10:42 pm

- Tak - zaśmiałem się i w końcu przestałem się śmiać. - Umiesz mnie po prostu rozwalić - przekręciłem się by siedzieć naprzeciwko niej.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 10:46 pm

- Ma się w sobie to coś. - odmachnęłam kosmykiem włosów i naśladowałam ruch Azazela, siadając w jego kierunku.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:07 pm

- Dużo tego coś w sobie masz - położyłem rękę na stole i ziewnąłem. - Annabelle Afrodyta Kokaina Tokisaki.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:18 pm

- Tokisaki brzmi z tego wszystkiego najbardziej dumnie. - wyprostowałam się i spojrzałam na Azazela swoim przenikliwym wzrokiem.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:20 pm

- Ja bym powiedział, że Annabelle. Swoją drogą, dziś użyłem swoich najlepszych i najmocniejszych perfum. Dziwię się, że jeszcze jesteś w stanie siedzieć - oparłem głowę na ręce odwzajemniając spojrzenie równie przenikliwym.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:22 pm

- Silna siła woli. - przybliżyłam się nieco do niego - Takie bym powiedziała dwa na dziesięć. - wzięłam głęboki oddech, były to jednak moje ulubione jego perfumy.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:24 pm

- Bo Ci wierzę - zaśmiałem się i zacząłem bawić się kosmykiem jej włosów.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:33 pm

- Wiedziałeś o tym, że na wyspie jednej z potomek Hekate, mężczyzn zamienia się w świnki morskie, a kobiety mają maseczki, spa, masaże i to na co dziewczyna zasługuje? - wciągnęłam się w wir mówienia - Chciałabym Cię zobaczyć jako gryzonia, taki mały, niepozorny. -zaśmiałam się, mając przed oczami gryzonia Azazela.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:35 pm

Zmarszczyłem brwi zaskoczony jej przemyśleniami. - Od razu bym Ci wskoczył pod ubranie, bieliznę... Nie wiem, czy byś jednak chciała.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:51 pm

- A jako człowiek nie dałbyś rady? - zaśmiałam się sarkastycznie
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:52 pm

- Rękami tak. Jesteś ode mnie tak niska, że nie ma mowy by czymś innym niż moim krakenem albo dłońmi tam wejść - zaśmiałem się.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:57 pm

Pacnęłam go w obojczyk.
- Nie jestem wcale taka niska! - uniosłam się delikatnie, jak na damę przystało - Powiedziałabym nawet, że jestem wysoka. - wyprostowałam się, trzepocząc rzęsami.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptySro Lip 27, 2016 11:58 pm

- Wysoka? Może w porównani do Isobel - zaśmiałem się i nagle coś mi się skojarzyło. Nelly... Jak mówiła Is że ma na nazwisko.. - Ty nie jesteś siostrą tej jej białogłowy? Macie takie samo nazwisko.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:04 am

- Słucham? - myślałam, że się przesłyszałam - Kogo?
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:05 am

- No tej no, Nelly de Violine, co była z nią w pubie - oparłem się wygodniej o oparcie krzesła.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:08 am

- Emm. - zaczęłam nerwowo bawić się palcami - Zbieżność nazwisk? - wymamrotałam na tyle głośno by Azazel mógł mnie usłyszeć.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:12 am

- Możliwe - wzruszyłem ramionami i ją objąłem jedną ręką. - Czym się stresujesz?
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:16 am

- Szukam mojej siostry od kilkunastu lat, od kiedy byłam świadoma tego wszystkiego co wokół mnie się dzieje. - wzruszyłam bezradnie ramionami - Jak możesz się domyślić, jeszcze jej nie znalazłam. - uśmiechnęłam się ponuro.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:19 am

- Może to ona? Powinnaś sprawdzić, zapytać się jej - objąłem ją mocniej, głowę opierając o jej. - Masz, naćpaj się moimi perfumami, poczujesz się lepiej.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:21 am

Napawałam swoje zmysły perfumami Azazela, tak kusząco mocnymi i cholernie dobrze pachnącymi. Wtuliłam głowę w jego klatkę piersiową coś podśpiewując pod nosem.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:23 am

- I co, dwa na dziesięć? - zaśmiałem się i wtuliłem ją w siebie. - Na poprawę humoru Ci powiem, że jesteś taka piękna, że aż nie wierzę, że srasz.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:25 am

- Teraz takie mocne trzy na dziesięć. - przekomarzałam się z nim - Azazel! - zrobiłam głośnego faceplama, który rozniósł się echem bo ogromnej bibliotece.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:26 am

- Annabelle! - roześmiałem się z jej reakcji. Mój nowy tekst, który już pokochałem.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:51 am

- Czemu ja z Tobą jestem? - zapytałam żartobliwie - Przypomnij mi. - uspokajałam powoli śmiech.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 12:14 pm

- Bo od razu gdy pierwszy raz mnie zobaczyłaś zaczęłaś świrować i zamierałaś, jakbyś zobaczyła Meduzę? - zaśmiałem się.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 1:23 pm

- Każdy interpretuje to jak chce. - wybrnęłam z sytuacji - Może skurat miałam zawias życiowy, czy coś. - gestykulowałam rękoma.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 1:25 pm

- Winny się tłumaczy - odpowiedziałem krótko, napawając się zapachem jej włosów.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 3:36 pm

- Uważaj, bo się uzależnisz. - prychnęłam pod nosem.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 3:37 pm

- Mi to nie grozi. To nie ja mam fazy po perfumach - wyczochrałem ją lekko z rozbawieniem.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 6:03 pm

- Ale nasz fazy po czym innym. - rozciągnęłam się jak przy wstawaniu z łóżka, ukazując swój brzuch - Chętnie bym się jeszcze przespała. - mruknęłam niższym tonem.
Oparłam ręce o kolana, delikatnie się uchylając. Mój biust z perspektywy Azazela był teraz idealnie widoczny.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 6:06 pm

- Bylebym znów Cię nie musiał zanosić do dormitorium, bo będą tak często mnie widzieć, że pomyślą że jestem gryfonem - zaśmiałem się i korzystałem z okazji, by zaspokoić uciechy swe wizualne.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 EmptyCzw Lip 28, 2016 6:10 pm

- Ciesz się, że nie jestem puchonką - posłałam mu zabójczy wzrok - Kumplowałabym się wtedy z Twoją byłą. - zakpiłam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

Biblioteka Hogwartu
Powrót do góry 
Strona 6 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Jezioro Hogwartu
» Kuchnia Hogwartu