Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Biblioteka Hogwartu

Go down 
+20
Lyss Bane
Rose Weasley
Kath Black
Raven Scoffer
Sophie Neveu
Luke McCartney
Lexy Tuan
Noelle Morgan
Mortimer Ivory
Charlie Caufield
Annabelle de Violine
Matt Claws
Samantha Drought
Leticia Hale
Isobel Tokisaki
Miyafuji Rina
Christine Stephens
Alessia Tokisaki
SooAh Kwon
Admin
24 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

Biblioteka Hogwartu - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 6:16 pm

- Podobno ślizgoni i puchoni to najczęściej spotykane pary - wbiłem wzrok w jej oczy.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

Liczba postów : 815

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 6:17 pm

- No mówię. - zaśmiałam się opryskliwie - Bylibyście idealną parą. - oparłam łokieć o stół, przypatrując się jego twarzy.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 6:19 pm

- Wątpię. Jeśli zachowuje się na co dzień tak jak tutaj, to prędzej czy później puściłbym ją w diabły - palcami złapałem jej podbródek i uniosłem do góry. - Teraz liczysz się tylko i wyłącznie Ty, nie jakaś Chris.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 7:58 pm

- Potrafię zachować się jeszcze gorzej niż ona. - powoli zagłębiałam się w jego oczy - Ona to nic przy wkurwionej Annabelle. - zaśmiałam się - Dziwię się czasem, czemu przydzielono mnie do Gryffindoru. - przewróciłam oczami.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:03 pm

- Ale raczej nie odwalisz mi nic takiego. W końcu ja to ja, czyż nie? - uniosłem brew.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:11 pm

- Ty to Ty, ale kiedy jestem zła to nie ma najmniejszego znaczenia. - spuściłam wzrok jakby winna czemuś.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:13 pm

- Coś nie tak? - zapytałem obejmując ją znów i cieplej.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:25 pm

- Nie, nie. Wszystko okej. - uśmiechnęłam się - Nie ma dzisiaj jakiejś lekcji? - zmarszczyłam czoło.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:26 pm

- Transmutacja jest. O właśnie, nie było mnie jeszcze na tej lekcji. Znaczy, nie było mnie tak, żebym był w tej sali przytomny - ziewnąłem.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:29 pm

- Nie pozwolę Ci zasnąć. - skarciłam go - Ja nigdy nie zasnęłam na lekcji. - przybrałam minę aniołka.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:33 pm

- Oj nie marudź. Śpię na każdym zielarstwie, każdym, bo to jest tak nudne że... - machnąłem ręką. - Nigdy? Ciężko mi uwierzyć, niewiniątko - zaśmiałem się.
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:35 pm

- Jestem bardzo pilną uczennicą. - powstrzymywałam się od śmiechu - Mówisz właśnie z królową konkursu matematycznego. -wstałam tylko po to aby się ukłonić, jakbym właśnie została miss.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:40 pm

- Musiałabyś mi to pokazać na papierku - zaśmiałem się i wstałem. - Idziemy?
Powrót do góry Go down
Annabelle de Violine

Annabelle de Violine

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:44 pm

- Wszystkie moje dyplomy zostały porwane i wyrzucone do kosza. Nie pytaj. - machnęłam niezgrabnie ręką i wstałam za chłopakiem - Prowadź. - uśmiechnęłam się promiennie.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 8:46 pm

- No okej -  odwzajemniłem uśmiech i wyszedłem.
NP: Klasa Transmutacji
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

Liczba postów : 200

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Lip 28, 2016 10:43 pm

Wszedłem do biblioteki i zacząłem wędrówkę wzdłuż regałów. Lubiłem zapach książek i atmosferę tego miejsca, było tu tak... kojąco. Szukałem jakiegoś tytułu, który by mnie zainteresował.
Powrót do góry Go down
Mortimer Ivory

Mortimer Ivory

Liczba postów : 200

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyPią Lip 29, 2016 10:36 am

Resztę wieczoru spędziłem przepisując ciekawe zaklęcia, które znalazłem w jednej z książek. Wyszła z tego niemal cała rolka pergaminu. Zwinąłem zapiski, odłożyłem książkę na miejsce i poszedłem do pokoju wspólnego.

*Następny w dormitorium chłopców Ravenclaw*
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

Liczba postów : 1242

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:06 am

Weszłam do biblioteki, swieżo po prysznicu i użyciu najsilnieszych oraz najbardziej ulubionych swoich perfum. Potrzebowałam przeczytać coś dobrego, znalazłam jakiś ciekawy horror o piłach łańcuchowych. Usiadłam i zaczęłam czytać.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

Liczba postów : 578

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:14 am

Weszłam do biblioteki żeby wypożyczyć książkę do eliksirów. Zauważyłam ogół przy stoliku. Letycja. Podeszłam do niej od tyłu i przytuliłam. -Tesknilas?
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:16 am

Poznałam ten głos od razu, podniosłam głowę i spojrzałam na nią. - Jak cholera! - uśmiechnęłam się i pociągnęłam ją na swoje kolana. - Jak się dziś czujesz? Wyspana?
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:21 am

-No właśnie nie... Chciałam jeszcze pospać. . A ty jak? Wypoczęta? -zapytałam obejmując ją za szyję.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:24 am

- Tak. Długo spałaś? - objęłam ją ręką w pasie.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:24 am

-No... Cały dzień w sumie..-powiedziałam ziewajac i zakrywajac usta dłonią. -Niedawno prysznic, ogarnelam się i jestem!
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:29 am

- Cały dzień i jeszcze Ci mało? - zaśmiałam się lekko. - Ja też niedawno prysznic, tym razem użyłam ulubionych perfum - dodałam i oparłam brodę o ramię Noelle. Wciągnęłam powietrze nosem, ładnie pachniała.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:35 am

-Mówiłam ze Lubie spać. Mam pierwsze objawy narkolepsji. -powiedziałam I poniuchałam. -Ładne masz te perfumy. Podobają mi się.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:37 am

- Specjalnie dla Ciebie wybrałam, śpiochu, wiesz? - oparłam swoją głowę o jej ramię. - Czyli nie byłaś dziś na lekcji?
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:38 am

-Nie. A co dzisiaj było?
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:40 am

- Eliksiry. Spałam akurat wtedy - westchnęłam i kątem oka przyglądałam się jej gładkiej skórze na szyi. - Mogę Cię o coś zapytać?
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:41 am

-Aa to szkoda.. mogłam być. No jasne ze możesz. Wal
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:44 am

- Co to była za choroba? Chcę po prostu wiedzieć.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:46 am

Spojrzałam na nią. -Dlaczego? Czy to ważne? Skoro tu jestem cała i zdrowa to chyba nie.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:48 am

- Ale chcę wiedzieć, lepiej Cię znać i w ogóle... Jestem ciekawa Ciebie - spojrzałam spokojnie w jej oczy, bawiłam się jej włosami dłonią, którą ją obejmowałam.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:50 am

-To to możesz zapytać o wszystko. O cokolwiek. Dlaczego pytasz właśnie o to?
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:52 am

- Mówiłam już czemu, ale nie naciskam. Masz jakieś marzenia? - zmieniłam temat.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:53 am

-Nie. Raczej nie. Mam wszystko czego mi trzeba. -powiedziałam zadowolona ze zmiany tematu. -A ty?
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 12:58 am

- Mieć kiedyś dom z Tobą, najlepiej na jakimś wybrzeżu - zamruczałam i zaczęłam lekko się kołysać z nią.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 1:00 am

-Co? -zaśmiałam się. -Naprawdę? -zapytałam patrząc na nią. -Zaskoczyłaś mnie.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 1:01 am

- Naprawdę. Lubię zaskakiwać - uśmiechnęłam się zawadiacko i pocałowałam ją w policzek.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 1:03 am

-To dobrze. Bo ja lubię być zaskakiwana. -powiedziałam całując ją krótko w usta.-Jednak mam marzenie. Chce żebyśmy pojechali na wycieczkę. .
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 1:05 am

- Domyślam się już czemu - zaśmiałam się. - Ciekawe, co będzie następne. Mam nadzieję, że Londyn. Mogłybyśmy mieć wtedy wspólny pokój w hotelu!
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 1:13 am

-Nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia. -powiedziałam uśmiechając się do niej słodko.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 1:15 am

- Doprawdy? Oh no nie udawaj. Dodatkowo zaraz wpędzisz mnie w cukrzycę - zaśmiałam się i objęłam ją bardziej.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 1:16 am

-Hehehe taki mam plan..-powiedziałam. -Chce ciebie. Już. -powiedziałam jej do ucha.
Powrót do góry Go down
Leticia Hale

Leticia Hale

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 1:18 am

- Musisz poczekać - szepnęłam jej tak samo do ucha i przygryzłam je. - Jestem jak alkohol. Im dłużej nie jestem smakowana i stoję, tym lepiej smakuję - dodałam znów szeptem i dłonią złapałam jej pierś. Czemu by się trochę nie poznęcać? Pomyślałam.
Powrót do góry Go down
Noelle Morgan

Noelle Morgan

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 EmptyCzw Sie 04, 2016 1:31 am

Syknelam kiedy dotknęła mojej piersi. -Uprzedzam ze za moment wezmę cie tu i teraz. Oleje regulamin
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Biblioteka Hogwartu   Biblioteka Hogwartu - Page 7 Empty

Powrót do góry Go down

Biblioteka Hogwartu
Powrót do góry 
Strona 7 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Jezioro Hogwartu
» Kuchnia Hogwartu