Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Dormitorium Dziewcząt 1

Go down 
+11
Susan Affredge
Katie Marow
Christine Stephens
Charlie Caufield
Raven Scoffer
Lexy Tuan
SooAh Kwon
Miyafuji Rina
Isobel Tokisaki
Alessia Tokisaki
Admin
15 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Miyafuji Rina

Liczba postów : 433

Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySob Cze 18, 2016 10:43 pm

Wleciała powoli na miotle do pokoju. Spojrzała na koleżanki.
- Yo. Powiedziała.
Podleciała do swojego łóżka. Zeszła z miotły i przebrała się. Oparła miotłę o ścianę i położyła się. Leżała tak i przymknęła oczy.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

Liczba postów : 1710

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySob Cze 18, 2016 10:48 pm

- Chyba pokochałaś miotły - skomentowałam rozbawiona wciąż patrząc w księgę.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySob Cze 18, 2016 10:50 pm

Hai. - Odparła usypiając. Trochę się boje wysokości, ale daję radę. - Powiedziała po czym ziewnęła.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySob Cze 18, 2016 10:53 pm

- Codziennie leć coraz wyżej, co ileś metrów, powinnaś się wtedy przyzwyczaić - stwierdziłam. - Oyasumi nasai, Miyafuji-san. - Przy pomocy metamorfagii, wróciłam do naturalnej twarzy, na której widać było azjatyckie rysy twarzy. Kochany rdzeń, pomagał opanować metamorfagię. Oraz czarną magię, dodałam w myślach.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySob Cze 18, 2016 10:59 pm

-Oyasumi....-Odparła cicho.
Po kilku minutach usnęła. Nakryła się kołdrą po uszy. Spała jak zabita. Od czasu do czasu coś mamrotała.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySob Cze 18, 2016 11:03 pm

Westchnęłam i zamknęłam księgę, jak zwykle schowałam ją pod drugim dnem kufra, gdzie miałam najtajniejsze rzeczy. Przebrałam się w piżamę i położyłam pod kołdrą na łóżku.
- Dobranoc Chris, słodkich snów o Azazelu - powiedziałam do niej i zamknęłam oczy, po kilku minutach zasnęłam.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 10:49 am

Wstała leniwie z łóżka. Wyglądała trochę niewyraźnie. Chyba się przeziębiła na wieży. Przebrała się i wzięła miotłę do ręki.
- Czas coś zjeść. - Mruknęła.
Wsiadła na miotłę. Po cichu wystartowała i po chwili już jej nie było w pokoju.

NP: Wielka Sala
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

Liczba postów : 2031

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 10:54 am

Obudziłam się i natychmiast poczułam, że jestem głodna. Dlatego też od razu pobiegłam do Wielkiej Sali, żeby coś zjeść.

NP Wielka Sala
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 12:33 pm

Obudziłam się zdyszana i rozpalona, śniła mi się Diana, nauczycielka eliksirów, i jakiś pokój zabaw, bdsm. Złapałam się za głowę. Co ja mam z banią?! Najpierw byłam zszokowana, potem rozmarzona. Padłam na łóżku pogrążona w marzeniach. W końcu wstałam, poszłam pod prysznic, potem założyłam szatę. Poczułam jak burczy mi w brzuchu. Udałam się do Wielkiej Sali.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 7:08 pm

Wbiegłam jak burza, wzięłam wszystko co potrzebne, zapakowałam do torby i wybiegłam.
NP: KMWTW
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 9:00 pm

Wleciała do pokoju piorunem. Wyhamowała przed samym łóżkiem. Odstawiła miotle pod ścianę. Położyła się wygodnie na łóżku i zamyśliła się. Przewróciła się na bok i zamknęła oczy.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 9:03 pm

Weszłam do dormitorium, nie zwracając uwagi na nic. Zawsze moja pasja mi pomagała w takich ciężkich chwilach. Wzięłam do ręki trzecią z sześciu ksiąg, które posiadałam. Dwie już przeczytane. Otworzyłam i zajęłam się lekturą, mimo że łzy leciały na kartki, wciąż czytałam, pociągałam nosem, czasem szlochałam krótko.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 9:21 pm

Usiadłam na łóżku. Kątem oka widziałam jak Is płacze i słyszałam jak pociąga nosem. Zanim zamknęły się drzwi, do środka wszedł kot. Usiadł na moim łóżku i upuścił na moje kolana jakąś karteczkę.
"Co tam? - Az"
Uśmiechnęłam się. Na odwrocie napisałam "Coś jest nie tak z Is. Martwię się o nią". Na papier z mojego policzka spadła łza. Podałam kartkę kotu.
- Odnieś to do Azazela - szepnęłam, a kot wyszedł.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 9:25 pm

Zerknęłam tylko na Chris, zauważyłam kota, Itachi... Stary sposób z Mahoutokoro... Więc już tak korespondujesz z nią? Wciąż miałam w głowie to co stało się w Zakazanym Lesie. Zaczęłam drżeć, mięśnie miałam spięte, otarłam łzy, nadchodziły kolejne.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 9:31 pm

Rina udawała, że śpi. Nie chciała się wtrącać. i tak nikt by na niej nie polegał. W końcu jest pierwszoroczną. i nie wiele wie o magii. A zwłaszcza co się stało. Aż tak nie trzyma z nimi blisko i nie powiedzą jej.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 10:13 pm

Leżałam na łóżku i czekałam. Wiadomość od Aza szła zbyt długo. Może nic nie napisał? Może kot do niego nie dotarł? A może coś się stało? Przez chwilę miałam ochotę się rozpłakać, potem chciałam wstać i odnaleźć pokój wspólny Ślizgonów. Wyszło na to, że dalej siedziałam na łóżku i czekałam.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyNie Cze 19, 2016 10:29 pm

To czekanie trwało zbyt długo. Wypuściłam swoją sowę, Forge'a, z klatki.
- Dziob go tak długo, aż odpisze - powiedziałam - A potem przynieś mi odpowiedź z porządnym wytłumaczeniem, dlaczego tak długo nie odpisywał.
Forge machnął głową i wyleciał przez okno.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyPon Cze 20, 2016 10:59 am

Zamknęłam księgę i bez słowa wyszłam z dormitorium.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyPon Cze 20, 2016 11:19 am

Do dormitorium wpadł mój kot i podał kartkę Chris. Usiadł czekając aż napisze odpowiedź.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyPon Cze 20, 2016 11:32 am

Sowa wróciła, a za nią przybiegł kot.
- Kokejna karteczka? - zapytałam.
"Gdzie jesteście"
Szybko napisałam "Is właśnie wyszła" i podałam kotu.
- Biegnij - szepnęłam.
Powrót do góry Go down
Alessia Tokisaki

Alessia Tokisaki

Liczba postów : 1805

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyPon Cze 20, 2016 11:34 am

Po chwili przyniósł kartkę: "Wielka Sala za pięć minut" i z zaskakującą szybkością wrócił do mojego dormitorium.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyPon Cze 20, 2016 11:35 am

Zerwałam się z łóżka i sprintem ruszyłam w stronę Wielkiej Sali, prawie skręcając sobie kostkę na schodach.

NP Wielka Sala
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyPon Cze 20, 2016 4:51 pm

Weszłam do dormitorium na chwilę, wzięłam torbę i do niej wrzuciłam książkę, do pudełko włożyłam starannie wyniki swojego eksperymentu wraz z notatkami i wyszłam.
NP: Cieplarnia
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyPon Cze 20, 2016 7:47 pm

Przespała cały dzień. Nie miała siły wstać z wyrka. Gorączka robiła swoje. przebudziła się po czym znów usnęła.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyWto Cze 21, 2016 9:03 pm

Wstała w końcu z łóżka. Włosy miała rozczochrane. Zakaszlała i wstała leniwie, żeby się przebrać, umyć i uczesać. Zajęło jej to parę minut. Dłuższych minut. Wzięła miotłę i założyła szalik.

NP: błonia
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptyWto Cze 21, 2016 10:10 pm

Wróciła do pokoju. Od razu rzuciła się na łóżko. Zamknęła oczy i po paru chwilach usnęła.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 8:35 pm

Weszłam do pokoju, zerknęłam tylko na śpiącą Miyafuji. Przebrałam się w piżamę i położyłam na łóżku. Zamknęłam oczy, nie byłam zbyt zmęczona, więc wolałam poleżeć aż nadejdzie sen.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 8:39 pm

Weszłam do pokoju. Is i Rina już spały, więc cicho usiadłam na swoim łóżku i zaczęłam czytać książkę o Quidditchu, którą kiedyś dostałam od mamy na święta.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:12 pm

Kiedy uznała, że śpię i usiadła z książką, cicho zakradłam się do niej i nachyliłam do ucha. - Bu!
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:18 pm

- Merlinie! - wrzasnęłam tak głośno, że mogłabym obudzić całą szkołę - Is!
Zaczęłam się głośno śmiać.
- Jak możesz! I ty Brutusie przeciwko mnie?
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:39 pm

Uśmiechnęłam się tylko szeroko i usiadłam obok Chris, zerknęłam na okładkę książki, a potem zerknęłam na okładkę swoją. A no tak... Z innej takiej samej jak ta książki przekleiłam okładkę. - I ja? Az też Cię tak straszy? - zapytałam rozbawiona. - Poza tym ciszej, obudzisz Miyafuji-san - "specjalnie powiedziałam ciszej".
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:46 pm

Przewróciła się na drugi bok coś mrucząc pod nosem. - One...- Po czym znów usnęła.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:47 pm

- Czemu Az miałby mnie straszyć - powiedziałam szeptem.
Spojrzałam na Rinę, a potem znowu na Isobel.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:48 pm

- Więc kto jeszcze przeciwko Tobie? - odpowiedziałam normalnym tonem. Włosy odzyskały już ognisty kolor, przeczesałam je.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:50 pm

- No kto jeszcze przeciwko mnie? - zapytałam śmiejąc się - Mam się bać?
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:52 pm

- Powiedziałaś "i Ty brutusie", więc coś jest na rzeczy! - zatarłam ręce, spojrzałam na nią.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:53 pm

- To takie mugolskie powiedzenie - zaśmiałam się - Po tej reakcji stwierdzam, że pewnie nie kojarzysz.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:54 pm

Zerwała się nagle jakby coś jej się śniło z przeszłości, z której mało co pamiętała. Spojrzała na Is i Chris. Gdy do niej dotarło, że jest w Hogwarcie uspokoiła się trochę i położyła tyłem do dziewczyn.
-Kuso..- Przeklęła cicho pod nosem.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 9:58 pm

- No okej - odpowiedziałam. - Nani? - słysząc japoński odruchowo odpowiedziałam po japońsku, akurat do właśnie przebudzonej Miyafuji-san.
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 10:00 pm

-Nandemonai...Tylko coś z przeszłości mi się chyba przypomniało...-Powiedziała. Onechan no yume - Powiedziała cicho.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 10:01 pm

Spojrzałam na Is ze zdziwieniem, a potem tak samo na Rinę. Nie rozumiałam co powiedziała, bo nie znałam japońskiego.
- Przetłumaczy mi ktoś? - zaśmiałam się.
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 10:03 pm

- Aaaa... Wakarimashita - odpowiedziałam do Miyafuji-san, spojrzałam z powrotem na Chris. - Nande monai... Tfu! Nic takiego - poprawiłam się z uśmiechem. - Ciekawe co u Aza, nie widziałam się z nim od eliksirów - westchnęłam. Nagle do pokoju wpadł Itachi i dał mi kopertę, szybko pobiegł z powrotem. - Dzięki! - zawołałam za kotem.
Powrót do góry Go down
Christine Stephens

Christine Stephens

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 10:06 pm

- Czy to kot Azazela? - zapytałam - No tak, po co ja pytam. Przecież znam odpowiedź na to pytanie.
Spojrzałam na kopertę i na Is.
- Co tam jest w środku?
Powrót do góry Go down
Miyafuji Rina

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 10:07 pm

Idę się przejść. - Mruknęła wstając. Przebrała się i wyszła. Co dziwne dziś poszła bez miotły.

NP: Gdzieś w szkole
Powrót do góry Go down
Isobel Tokisaki
Admin
Isobel Tokisaki

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 EmptySro Cze 22, 2016 10:10 pm

- Hmmm... Zobaczę - powiedziałam i na chwilę rozbolały mnie oczy, zasłoniłam je. Po chwili mi minęło. Dziwne... Zajęłam się otwieraniem koperty, wypadła z niej kasa i kartka. "Jeśli będziesz w Hogsmead, nie przepij wszystkiego. I pamiętaj o zabezpieczeniach." Przewróciłam oczami odrzucając kartkę na bok. - Na włosy Morgany... Moi rodzice... - westchnęłam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dormitorium Dziewcząt 1   Dormitorium Dziewcząt 1 - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Dormitorium Dziewcząt 1
Powrót do góry 
Strona 2 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Dormitorium Dziewcząt
» Dormitorium Dziewcząt 1
» Dormitorium Dziewcząt 1
» Dormitorium Dziewcząt
» Dormitorium dziewcząt 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach