| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
+6Xavier Devers Alessia Tokisaki Isobel Tokisaki SooAh Kwon Matt Claws Admin 10 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Isobel Tokisaki Admin
Skąd : Włochy. Liczba postów : 1710 Join date : 10/06/2016
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Sie 09, 2016 10:34 pm | |
| Znalazłam ją i wyszłam. NP: Błonia Hogwartu. | |
|
| |
SooAh Kwon Admin
Wiek : 24 Skąd : Korea Południowa Liczba postów : 2651 Join date : 11/06/2016
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Wto Sie 09, 2016 10:48 pm | |
| Zostałam sama. Rozpłakałam się po czym wstałam I również wyszlam z dormitorium żeby ich znaleźć i przeprosić | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Sie 12, 2016 3:12 pm | |
| Pchnąłem drzwi i rozejrzałem się po pokoju. Śmierdziało tu papierosami. Podszedłem do okna, ale nie można było go otworzyć. Otworzyłem drzwi na oścież, aby trochę się wywietrzyło, a żeby drzwi same się nie zamknęły podparłem je stołkiem. Zajrzałem do swojego kufra, aby poszukać butów. Zauważyłem, że brakuje mi koszulki i dresów. Zmarszczyłem brwi. Co się z nimi stało? Po chwili podniosłem się i poszedłem pod prysznic. Dziwne, wszystko było tam przygotowane. Wróciłem do pokoju i zamknąłem drzwi. Rzuciłem się na łóżko, a na brzuch wskoczył Garfield- A tobie co?-spytałem głaszcząc rudzielca. Nigdy się tak nie przymilał. | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Sie 17, 2016 11:56 am | |
| Wbiegłem do pokoju i zacząłem szukać listów wywracając przy tym jakiś stołek. Gdzie one są? Po jakiś 15 minutach znalazłem jedną kartkę w szacie. No tak, szaty idioto! Wyciągnąłem wszystkie szaty z mojego kufra i sprawdzałem kieszenie. W kufrze było kilka kopert. Położyłem stertę kopert na łóżku, a szaty niedbale wrzuciłem do kufra. Usiadłem na łóżku i zacząłem otwierać listy. Patrząc na daty układałem je chronologicznie. Nie wiedziałem ile mi to zajęło. Czułem się cholernie zmęczony oczy piekły niemiłosiernie. Poszedłem do łazienki i szybko się umyłem. Wróciłem i listy schowałem pod łóżko. Po chwili rzuciłem się na łóżko i zasnąłem. | |
|
| |
Matt Claws
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Sie 17, 2016 5:39 pm | |
| Uniosłem leniwie powieki. Która jest godzina? Podniosłem się i poszedłem zrobić ze sobą porządek. Wróciłem w mundurku i wziąłem kilka listów. Schowałem je do kieszeni szaty i jeden zacząłem czytać w drodze do Wielkiej Sali, omal nie spadając ze schodów. | |
|
| |
Ray Firewood
Liczba postów : 96 Join date : 17/08/2016
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Sie 18, 2016 9:47 pm | |
| Wszedł do dormitorium smętnym krokiem. Rozejrzał się po pomieszczeniu. | |
|
| |
Ray Firewood
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Sie 18, 2016 10:12 pm | |
| Nic się tu nie zmieniło, w sumie to i dobrze, bo ładnie to wygląda. Usiadł na jednym z łóżek i...rozmyśla. | |
|
| |
Ray Firewood
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Sie 19, 2016 12:23 am | |
| Postanowił wrócić do Wielkiej Sali. NP: Wielka Sala | |
|
| |
Katie Marow
Wiek : 24 Skąd : Anglia Liczba postów : 58 Join date : 20/09/2016
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sob Wrz 24, 2016 8:54 pm | |
| Cześć szukam tu jednego chłopaka wiem , że lubi czytać książki. To gdzie mogę go znaleść ?
| |
|
| |
Damon Salvatore
Liczba postów : 404 Join date : 21/09/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 4:37 pm | |
| Wszedłem do pokoju i od razu wyrzuciłem koszulę do kosza. Podszedłem do szafy i wyciagnąłem z niej kolejną czarną koszulę, którą na siebie naciągnąłem, a następnie glebnąłem na ogromne łóżko. | |
|
| |
Dasom Choi
Liczba postów : 409 Join date : 21/09/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 4:51 pm | |
| Nie było łatwo dostać sie do Gryfonow. Gruba Fama nie była łatwa do przekonania... Ale udało sie. Najważniejsze. Stanęłam pod drzwiami męskiego dormitorium i zapukałam cicho, trzymajac kota, ktory położył mi sie na ramieniu, za tyłek zebym nie spadł. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 4:58 pm | |
| Usłyszałem pukanie, co lekko mnie zdziwiło, bo nikogo nie zapraszałem, ale przypomniałem sobie, że nie jestem sam w dormitorium, więc było duże prawdopodobieństwo, że osoba przyszła do moich współlokatorów. Wstałem i podszedłem do drzwi, otwierając je. Jednak widząc Krukonkę z moim kotem, westchnąłem głośno. - Zna drogę do do mojego pokoju - odparłem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 5:09 pm | |
| — Domyslam sie. — warknelam i zdjęłam kota ze swojego ramienia. Nim go oddałam, ściągnęłam maske i wycalowalam kocie szybko dopoki nie zaczelam kichać. Odstawiłam Alarica szybko na ziemie a kotek wbiegł do pokoju ale stanął tak ze nadal go widziałam. — Jak czegoś chcesz to sam przyjdź. — powiedziałam przez nos. — A nie wysługujesz sie kotem. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 5:18 pm | |
| Popatrzyłem jak całuje a następnie odstawia kota na podłogę, który natychmiast znalazł się w środku. - Słuchaj, mam co robić, a zakładam, że Alaric i tak by kiedyś poszedł do Ciebie się pobawić, więc on i ja skorzystaliśmy. W czym ty widzisz problem? -spytałem. - Ty nie lubisz mnie i z wzajemnością, więc na chuj miałem przychodzić? -zapytałem retorycznie | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 5:23 pm | |
| — Nie widze problemu. Ale nie kłam ze mógłby sobie do mnie przyjść i sie pobawić bo zachowujesz sie jak dziecko. Jakbym miała nie wiem... Porwać ci kociaka. — powiedziałam. — A na chuj przysylales kota na zwiady ktory miał tylko sprawdzić czy nie zdechlam a potem ci o tym donieść żebyś mógł zrobic imprezę | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 5:27 pm | |
| - Ale mógłby do Ciebie przyjść i się pobawić, o co ci chodzi? - spytałem No prawie jej się udało zgadnąć. - Nie do końca - odparłem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 5:41 pm | |
| — Nie kłam. Nawet zdrabnianie jego imienia cie denerwowało. — prychnelam. — A No tak... Jeszcze nie ogłosiłes wszystkim ze umieram. Wiec nie byłoby imprezy...— dodałam. — Papa Ric. — powiedziałam do kociaka i odwrocilam sie na pięcie lekko zbyt gwałtownie, przez co uderzyłam ramieniem w sciane. — Szmata...— rzuciłam do niej. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 6:05 pm | |
| - Masz rację denerwuje mnie jak zdrabniasz jego imię, ale nie miałbym nic przeciwko, gdybyś się z nim bawiła - odparłem I znów zdrobniła jego imię, wiedziała że tego nie lubię, no ale cóż. Widząc co zrobiła chwyciłem ją w pasie i przyciągnąłem lekko do siebie. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 6:14 pm | |
| Spojrzałam na jego rece które owinely sie wokół mnie. — Co robisz?— zapytałam podnoszac głowę i patrzac na niego. Uniosłam brwi. — Co robisz?— powtorzylam. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 6:17 pm | |
| Szybko się od niej oddaliłem. - Nic - odparłem krótko. W sumie sam nie wiedziałem, po co to zrobiłem, ale po prostu tak zadziałałem, no cóż. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 6:25 pm | |
| — Nic?— powtorzylam patrzac na... nich dwoch. Zmarszczyłam brew i wyciagnelam rękę zeby dotknąć ręki... prawdziwego. Najprawdopodobniej wygladała jak pijak któremu nie wiadomo o co chodzi. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:05 pm | |
| Wiedząc, że dziewczyna wyciąga rękę w moją stronę, jednak kieruje ją na ukos, znów przysunąłem się do niej i podniosłem. Nogą zamknąłem drzwi i ruszyłem do łóżka, na którym położyłem dziewczynę. - Jesteś słaba i nie wiem po co tu przychodziłaś, skoro nie czujesz się dobrze, jeszcze po poprzedniej sytuacji - mruknąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:09 pm | |
| — Ojej... Ciekawe czyja to wina. — powiedziałam siadając na lozku. — Nie przyszłam po to zeby cie przeprosić, nawet jesli zle zrobiłam. Ale celowałam w ciebie a nie w nich. — dodałam. — A Ty mogłeś mnie zabic. I twoje przeprosiny nie zostały przyjęte. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:16 pm | |
| - Nie czekałem na twoje przeprosiny, bo wiem że ich nie dostanę - mruknąłem. - Dasom, nie zabiłbym Cię - odparłem krótko - i nie oczekuję, że je przyjmiesz, po prostu przeprosiłem, bo tak należało - dodałem
| |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:18 pm | |
| — Nie zabiłbyś? Ojej... Bo mi to się wydaje ze właśnie omal tego nie zrobiłeś. — powiedziałam kręcąc głowa. — Przeproś wtedy kiedy bedziesz tego chciał. A nie dlatego ze "tak należało". Bo to żałosne i idiotyczne. Sam zacząłeś a potem robisz z siebie ofiarę. Typowy Gryfon. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:23 pm | |
| - Jakbyś nie zauważyła to ty robisz z siebie ofiarę - odparłam. - Ojj to się niedoczekasz tych przeprosin, bo jesli ta sytuacja by się powtórzyła, zrobiłbym to samo - mruknąłem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:25 pm | |
| — Wzajemnie. — powiedziałam. — Przez chwile nawet ci wspolczulam. Ze Twoi rodzice zmarli. Przez krotki moment ci wspolczulam. Ale mysle ze na to zasługujesz. Nie należy ci sie milosc. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:31 pm | |
| - Nie chce od Ciebie współczucia - odparłem krzywiąc się lekko na jej słowa. - Ty mi to mówisz? Że niezasługuję? Popatrz na siebie. Ja przynajmniej tylu problemów nie sprawiam - mruknąłem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:33 pm | |
| — Jakich problemów? Ja nie sprawiam problemów. To ty mi narobiłeś problemów. — powiedziałam. — I nie. Nie zasługujesz. Mam nadzieje ze kiedys sie zakochasz i zostaniesz zraniony tak mocno ze bedziesz chciał ze sobą skończyć | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:36 pm | |
| - Proszę Cię jesteś tak słaba, że jak na coś wpadniesz to pewnie trzeba już karetkę wzywać - odparłem - Życzę Tobie tego samego, przynajmniej facet nie będzie miał do niańczenia dziecka - mruknąłem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:38 pm | |
| — Nie jestem słaba. — powiedziałam wbijając wzrok w podloge i czujac ze kociak podgryza końcówki moich włosów z tylu. — To trzeba było nie podawać mi zastrzyku. Ktos cie prosił? | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 8:42 pm | |
| - Jesteś - odparłem - Nie wypieraj prawdy, wiem, że przez chorobę, ale mimo wszystko - powiedziałem. Popatrzyłem na nią jak na zdrowi walniętą. Serio? Chyba zna swojego psa. - Tak, twój pies mnie prosił, wręcz błagał - odparłem - mimo iż powiedziałem by po kogoś leciała, to tego nie zrobiła - westchnąłem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 9:10 pm | |
| — Trzeba było zrobic to co umiesz najlepiej. Odepchnac ja chamsko i sobie isc. — powiedziałam. — Księżna by poszczekała i jesli poczułaby ze juz nic sie nie da zrobic to by sie uciszyła. — dodałam i kichnęłam zasłaniając sie rękawem. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 9:22 pm | |
| - No tak lepiej byś zdechła i zostawiła biednego psa samego. Zajebiste rozwiązanie - mruknąłem - Masz rację lepiej być egoistką - odparłem - Poza tym za pierwszym razem zrobiłem to, bo nie wiedziałem co zrobi i do czego jest zdolna - dodałem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 9:24 pm | |
| — Nie mow ze byś sie nie ucieszył to w taka bzdurę to ja nie uwierzę. — prychnelam. — Nie wiem. Do wszystkiego. — dodałam pociągając nosem. Chciałam wrócić do siebie ale nie byłam pewna czy jak nie wstanę, nie przybije piątki czołem o podloge. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 9:32 pm | |
| - Nie - odparłem - byłoby mi to obojętne - wyjaśniłem. - No widzisz, sama mówisz, że do wszystkiego, więc nie dziw się mojej reakcji - mruknąłem. - Nie rozumiem Cię, ale dobrze że nie muszę - dodałem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 9:34 pm | |
| — Faktycznie. Nie musisz. — powiedziałam. — I byłabym wdzięczna gdybyśmy nie musieli na siebie wpadać. — dodałam podnoszac głowę i patrzac mu w oczy. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 9:39 pm | |
| - To cudownie, w takim razie nie wchodź na wieżę zegarową, bo jestem tam prawie codziennie - odparłem. - Też nie mam zamiaru Cię oglądać - mruknąłem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 9:42 pm | |
| — No to masz pecha bo ja tez tam chodzę. Tylko stamtad widać tylnią czesc terenów. — powiedziałam. — Zrobimy grafik. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 9:46 pm | |
| - Jasne - odparłem sarkastycznie - Może jeszcze weźmiemy ślub, wychowamy dzieci, zaciągniemy kredyt - wysmiałem ją. No błagam ja i grafik, jeszcze czego? | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 10:13 pm | |
| — Nie... Ślubu to ja bym z toba nie brała... Moze kredyt. — odparlam. — Mowie poważnie. Nie mam ochoty na ciebie wpadać a tam spędzam noce. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 10:32 pm | |
| - A ja nie będę się stosował do grafiku - odparłem - Przychodzę tam kiedy mam ochotę - mruknąłem - i nie zmienię tego tylko dlatego że tu tam też chodzisz. Już wolę Cię tam spotykać niż patrzeć kiedy mi czas wyznaczyłaś - dodałem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 10:42 pm | |
| — Dobrze. — powiedziałam wzdychając. — Jak juz tam bedziesz to chociaz udawaj ze cie tam nie ma... — dodałam. Juz nie chciało mi sie z tym debilem kłócić. On i tak nic nie rozumiał. Był zbyt tępy i zadufany w sobie. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 11:12 pm | |
| - Okej - odparłem, ponieważ nie było to dla mnie problemem. - Jeżeli ty też nie będziesz - dodałem. Niech sobie nie myśli, że ona może coś więcej niż ja, bo prawda jest inna. No ale co miałem zrobić moją rozmówczynią była arogancka idiotka. - Skoro Ci tak przeszkadzam to po co siedzisz w moim pokoju? - spytałem | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Sro Wrz 27, 2017 11:22 pm | |
| — Nie boj sie. Juz nigdy wiecej sie do ciebie nie odezwę. — zapewniłam go kręcąc głowa. Na jego pytanie zawahałam sie. — Bo... Ric bawi sie we fryzjera...— powiedziałam nadal czujac malutkie pazurki na plecach | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|